2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
valla benimki aynen dediğin gibi cok oturmak istiyodu ben arada zuun süreli olmasada oturtuyorum poposu güzel olsn benimki düz bana benzemesin

ben de inşallah bana çeker diyorum çünkü benim popom güzeldir ama boyum kısa annem uzun ben kısayım inşallah kızım da uzun olur :) ya canı acısa falan bellieder herhalde çocuk otururken gayet iyi destekliyoruz bide zaten otursunlar azıcık da yazık onlara hep yatıyorlar:)

serap hosgeldn kayınvaliden nası oldu

iidir canım nolsunn ama sen beni karıştırdın heralde.benm kayınvalidede sıkıntı yok annem geldi onla takılıoruz iştee.havalar güzeldi ama buğün yine yağmur yağdı çıkamadık dışarı.işte aşımızı olduk cuma günü herşey yolunda gibi bakalım.kilosuda ii gidior annem herşeyi tattırıor bende kızıorum takışıoruz biraz.erken diorum enaz 1ay daha geçsin.benm oğlanda çok iştahlı maşşallahhne versek yiyor.işşllh ilerdede öle olur.

cnm ii olmanıza sevindm kusura bakma sevdalinka 84 vardı onla karıstırmısım bu arada asu 24 edibe falan nerde huhuuuuuuuuuuu

senemgy sen yaz tatilinde calısmıcaksın degil mi kuşunla geçer inş yaz tatilin

Nerdeeee, yazın SBS- LYS tercihler var. Ama valla her an tepem atabilir, bir sene ara verebilirim işe. Ama sözleşme var işte. Ağustosta bitiyor. Zaten seneye İzmir'e dönüş var. Sıkıldık Bodrum'dan. Belki bir sene bırakırım. Geri gelmeyecek bu yıllar bir daha.

eğer maddi sıkıntın yoksa hiç düşünme bence agustosta bırak

malum pazartesi bugün, benim rapor almam gerekti eve yeni geldim bebişi emzirdim, altını değiştirdim otobüsteyken tel dan girdim bi ara ama zor oluyor yazmak ya şimdi evimdeyim

bu arada sıpam benim gündüzleri pek uyumuyo günde 3 kere yarımşar saat, sabah, öğlen ve akşam üzeri gecede belli olmuyor yatış saati biz ona uyuyoruz bakalım

imdattt kızlarrr çok yorgunum. yakamı bırakmıyo bu kız benim bi dakka.uyumuyoda. akşama anneme gitcez bu hafta oradan gidiş geliş yapcam okula ama daha valizleri bile toplayamadım off

Selammm kizlar,nasilsiniz bakalim ben ara ara girip cikiyorum ama yazamiyorum kusura bakmayin artik.Benim oglusumla bi problemimiz yok cok sükür gündüzde uyuyor gecede uyuyorMayista izmirdeyim insaallah,benim kilolarla savasim sürüyor bugün itibariyle 8 kilo verdim,sütle ilgili problemimizde yok sükür.Benden simdilik haberler bu kadar öpüldünüz canlarrr.

hoşgeldn akşama ne yemek yapsam:26:

kolay olsun ben öyle yapcam yoruldum bu arada hava ne sıcak ankarada. mönü: şehriye çorba, fırında makarna, yoğurt salata

pazartesi raporların toplam kac gün oldu

canım 4. haftayı aldım çok komik resmen allah yardım ediyo, aile hekimi 2 hafta üstüste verdi sonra 5 gün başka hekim şimdi de başka hekim oldu arkadaşlarımın arkadaşları sağolsunlar

imdattt kızlarrr çok yorgunum. yakamı bırakmıyo bu kız benim bi dakka.uyumuyoda. akşama anneme gitcez bu hafta oradan gidiş geliş yapcam okula ama daha valizleri bile toplayamadım off

adaşım merak etme akşama bişiyin kalmaz anne sevgisi ve yemekleri sarmalar sizi

bu arada sıpam benim gündüzleri pek uyumuyo günde 3 kere yarımşar saat, sabah, öğlen ve akşam üzeri gecede belli olmuyor yatış saati biz ona uyuyoruz bakalım
gaz sıkıntısı yasıyo olabilir misinz bizimki gazı olunca uyumuyo gündüz

cnm benm arada insan yoruluyo anne olmaqk böle bişey işte toplarsn onu iyiyce yor uyuyakalsın

himmel ne güzel ya azmettin verdn benimde yavas yavas gidio kilolar ama sen baya verdn ya diyet menünü direk yazsan :26:

himmel tebrikler 8 kilo benim 2 kilo fazlam var vericem diye göbeğim çatlıyo

gamzeciğim haklısın gazı çok ondan uyumuyor bizimki, birde benim çok uyutma gayretim yok rahatım böyle, gece uyusunda
gündüz mızmız bazen ama idare etcez artık

ben sallıyorum uyuyoo hatta uzun süre oldu daha uyanmadı

ben sallıyorum uyuyoo hatta uzun süre oldu daha uyanmadı

bebişine. ben de geleneksel tüm anneanne yöntemlerini severim uygularımda bazen. kızımın bebekliğini hatırlıyorum ay düşünüyorum bende hep bir uyutma telaşı varmış belki bebişin uykusu yoktur anneye şımarmak mızmızlanmak istiyordur,oğlumda uyku konusunda daha rahatım biliyorum ki uykuları gelince kimse tutamaz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…