2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar öglen oldu ama ya bu turkcell vınndan nefret ediorum size ulasmak zzorlastı bunu kullanmaya baslayınca kociş götürüyo flan derken bi sze kalamadm ama bugün nöbetçi topikçiyim süt konusu gecmiş benim bebişe ben kilosu ii ama ek gıda veriorum yani cok deil ama ara ara pirinc unu pişirip suyla icine bi cay kasıgı pekmez ekleyip onu yediriyorum benim kız acayip emmeci sabah aksam sürekli emiyim dio maş daha dogrusu biraz fazla düşkünleşti bana galiba gece bile benim yanımda emerek uyumak istio :26: annem kokuna alıstırma demişti ama kıyamıyorum napıyım 2gündür artık cok yanıma almıyorum yatagına eski düzenine döndü ama gece cocuklarınız eskisi gibi az mı uyanıo benimki sık uyanıyo emio sütümün az oldugunu düşünmüorum ama insan ların sütü yaramıo demesine hakketen bende gıcık oluyorum öküz gibimi olmalı bu cocuklar hersey gayet normal ya benim kız parmagımı agzına sokmam icin benimle kavga edio acayip diş kaşıntısı yaşıo galiba daha 6.ay cıkacagını düşünürsek cok cekecek kuzum belki ondan gece cok uyanıyo diş kaşıntısını emerek hafifletio:26:

bu arada hala birinden emerken diğer gögsümden süt akmıo deil hurma yedim dün aksam gece üstüm batmıs bu arada benim kız acayip kaka yapıo her iki emmeden sonra diebilirim öglene kadar 3 kere dolduruo aksama kadarda en az bir sizin kaka durumu nasıl gecede belki kaka ve gaz sıkışması yasıyo ama ben tınlamıom sabah 6 fix kaka saatimiz benim bebiş hala üstten gaz cıkarmada zorlanıo o yüzden cok kaka yapıo belkide üstten bi kere cıkarıo sonra tekrar emince diger gazlar bagırsaga gecio oda böle rahatlıo sanırım

h. g gamzecik bize doktr damakların iyice kaabardığını söyledi bakalım büyük kızım 12 aylıkken çıkardı inşallah bu fazla uzatmaz erken çıkar bebişlerin dişleri damağını kaşıyınca sizdende cır cır ses geliyomu?

felaket yorgun ve uykusuzum.oğlum fırlamanın teki.çok hareketli 2 aydan beri bezini zar zor değiştirebiliyorum.benden başka kimseye gitmiyo.babasından bile en fazla 5dak.yere koyduğumda 5dak oyun oynuyo.sonra beni al diye basıyo çığlığı.böyle değildi yavrum.emziği verirdim kendi başına uyurdu.hastalandığında huy değiştirdi kucağımda yatmak istiyo.tekrardan eski dzüenimi kurmaya çalışıyorumm.ama nafile.öğlen uykuları 30dak-45dak en fazla ve çok nadir 1saat.ben mama da vermek zorundayım bazı günler ki bu son 2 gün biberon almak istemiyo.bu yüzden geçen aydan beri ek gıdaya geçtik.ama gece zor oluyo.uyanıyo emmek için bi daha içmeden geri yatıyo.aç yattığı için her saat başı uyanmaya başlıyo.zaten 7de kesin kalkış.5ayda bunu öğrendim istersen tracynin metodunu istersen koca karı metoduu uygula çocuk diyo ki hyr benim metodum var onu uygula.şanslıysak çocuk karnımızdan akıllı uslu iştahlı bi şekilde çıkar.umarım siz şanslılardansınızdır

hosbulduk cnm ya bu ayda baslamısmıydı kasıntısı peki 12.aya kadar...valla benimki emmeye calısıyo parmagımı cop cop ses gelio

ay Allah kolaylık versn zor sürekli kucak istiolar

Canım Allah kolaylık versin ya. Benimki de 5 ay dolduğunda huy değiştirdi. Ben çalışıyorum, annem bakıyor kızıma. Akşam eve döndüğümde benden başka kimseye gitmiyor. Babasının kucağında bile bana bakıp ağlıyor alana kadar. Adamcağız da üzülüyor haliyle. Ben hep derdim ki çalışıyorum, bebeğim beni bilecek mi acaba diye ama bu kadarı hem benim için yorucu, hem eşim için üzücü oldu. Her öğlen evdeyim, süt izni kullanıyorum. Akşam 6 da evdeyim yine. Evdeki tüm vaktim onunla geçiyor. Önceden sadece acıktığında ya da uykusu geldiğinde bana gelmek için ağlardı. Şimdi hep kucağımda olmak iatiyor. Ben de Tracy'nin kitabını okudum, yatır kaldır yöntemi falan çok mücadele ettim. Ama diş çıkarma döneminden midir nedir, bütün ezberler bozuldu. Geçen gün öğlen gitmedim. Ulen Sıpa, sen saati mi biliyosun, anneme dar etmiş dünyayı. Bağlılıkla bağımlılık arasındayız. Çok korkuyorum kızım yabani olacak diye. Babaanne-dede zaten yabancı onun için. Ben, anneannesi ve babasından başkasına sadece bizim kucağımızdan bakarken güler. Kucaklarına aldılar mı bittik. Anlatamıyoruz da insanlara. Aman diyorum sağlıklı olsun da, varsın yabani olsun. Napalım arkadaşım. Herhalde diş sendromudur. Dişlerimiz bir çıksın, düzene gireriz yine.

Son düzenleme:
biraz çok gibi geldi valla her çocuk aynı zamanda diş çıkarmıyo yinede benimkinin 7 8. ayı bulucal gibi geliyo çünkü kaşıntı baya bi erken başladı bizde

saol cnm cok içimi actın her zaman heryerde dogru sölenir mi şaka şaka aman ne var ne yok bakim ne yedirion bi gün boyunca kızına

canım sabah ilkönce emziriyorum meyveyi saat 11 gibi vriyorum öğlen yine memeden sonra sevmedi daha am sebze çorbası bu saatlerde yoğurt 8 gibi muhallebi arada doymazsa formül mama ama 1 ölçekten fazla yemiyo hani aç kalmasın diye veriyorum genelde 1 ölçek bile yenmiyo döküyoruz sütüm bol olduğu günler vermiyorum mama

meyveyi falan n kadar veriosun cok yiyo mu

densiz insanlarla ugrasıyorum su aralar..
valla cahil ve beyninden özürlü ile ugrasmak cok zormus.kıskanç ne idüğü belirsiz kendini ve cocugunu onun bunun cocugu ile karsılastıran..sürekli üste cıkma cabasında olan...offf oooofff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…