2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aman ya onlar her dönemde var kendi ii olmaınca cocugu ile insanlar ezmeye calısıo onlar eksikler kafadan ve kalpten john lukiye takma kafana

gecenlerde tüm hamileleği boyunca beraber oldugum bi arkadas vardı..cok ama cok fazla normal dogum istiyodu..sürekli benle konusuyodu..bende destekliyodum..sonucta ben de memnunum normal dogumdan..gün geldi cattı olay sezeryana döndü..hiç ama hiç bi şey demedim..hayırlısı olsun..önemli olan bebek ve sen dedim hep ama hep yüreklendirdim..salaklık bende yaa..
tebriğe gitti..lan kafayı bennle bozmuş..resmen kıskanclık krizleri ya..yok naık erdem ezikmiş yok kilosu düşük dogmus yok onunkini görenler sakla cocugu 2aylık sanırlarmıs..ya len ben ne dedim sana sürekli beni mors etme cabasındasın..ya hödük..ya cok sinirliyim ya..namık erdem i karı koca salak manyak diye seviyolar..yaw melek gibi cocuk salak manyak diye sevilirmi ya.Allah kimseye kıskanc arkadas vermesin..böyle iş mi olur yaa

ben basedemedim cevremdeki densizlerle..
o kadar cok ki arı kovanı gibi..olmamısın eline bi şey vermişler..töbe töbeeeee...

öyle insanlarla bence görüşme ezik lohusa aman bebeğine öle diyenle ne oturcan adam yerine koyuyon

o kadar cok ki arı kovanı gibi..olmamısın eline bi şey vermişler..töbe töbeeeee...

öyle insanlarla bence görüşme ezik lohusa aman bebeğine öle diyenle ne oturcan adam yerine koyuyon

hayy gerizekalılarr dövesim geldi onları ne demek manyak gerizekalı diye sevilirmi o masum

hayy gerizekalılarr dövesim geldi onları ne demek manyak gerizekalı diye sevilirmi o masum

yemin ederim öyle seviyolar karı koca en son eşim cocuguma manyak demeyin demek zorunda kaldı..resmen kıskanclık yaa..göbegi düsene kadar banyo yaptırmamıstık..ezikmiş senin cocuk ezik ezik dolasmıs onca gün dedi..ya ben insanların suratına böyle seyler diyemiyom insanlar nasıl diyo anlamdım ya

kac kilo dogmustu ki senin erdemm:26:

3.225 gram dogmustu paşam..

ya bide söyle bişey var bazı insanlar acayip kendini begenmiş cok fazla kendini övüyo ve karsındakine bir üstünlk cabası ben cok komik buluyorum öylelerini hayatlarında bi eksiklik varki hep sana bişeyler ispat etmeye calısıo bide genelde cok hırslı habire kendini yetiştirmeye calısan kesimde var bu herseye yetişmeye calısıo kızma ama tıp camiası ve askeriyenin üst kademelerind e yogun hepsi demiorum tabi biz o tayfa ile görüşmüoruz görüşsekte tınlamıoruz cok bozuluolar

tamamiyle katılıyorum aynen öyle..dogru düzgün muhabbet edemiyon bi kesimle cekişmekten...salladım gitti..allah tan eltim falan cok cana yakın kayınvaldem arkadas gibi..bi kac meslekten arkadas falan..takılıyom onlarla..yoksa hakkaten bas olmaz bu cahillerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…