2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benimki 3.190 dogdu şimdi bizmki de mi ezik

haftaya cumartesi kuzenim evleniyo serap sen manisadaydın di mi kız..oraya geliyom..veeee beni nikah sahidi yapmak istemiş..ay cok heyecanlandım..ilk defa nihat sahitliği yapacam..insallah ugur getiririm de mis gibi evlilikleri olur..
bu arada bein ufaklıkta cok kaka yapıyo ve hala sıvı ya..ilk günler gibi resmen..bu böyle ne zamana kadar devam edicek..yani sayısıda fazla..anlamadım ki..

merhaba öncelikle herkesin bebeğini sağlıkla büyütmesi dileğiyle başlamak istiyorum. konuştugunz konuyla ilgili degil yazacaklarım fakat fikirlerinizi almak istedim.
bende kasım sonu annesiyim. foruma yeni katıldım. bebegim geceleri uyumuyor arkadaşlar. sürekli nerdeyse her saat hatta daha çok uyanıyor. sadece benim kızım mı böyle. dogdugundan beri böyleyiz. sizce yapmam gereken birşey varmı önerilerinizi bekliyorum teşekkürlerr.

geldim uyuttum cadıyı... ya benimkide sürekli kaka yapıo edibe ya nie böle bu ezikler bide nikahta ne giycen bizimde yakınd adügün var kıyafet almam lazım ne alsam nerden alsam bebeyle nası deneyeckesem onları karar veremdm bide öle daha eskisi gibi fit deilim

cnm hosgeldn aramıza ya bizimkide bu aralar uyanıo ama bizim gaz ve acıkma olayından uyanıo seninki alışkanlık olabilir bide vucüt saati karışmış sa gündüz uyuyo mu vücut saatiniolusturmak icin bi gün gündüz uyutmucaksın gece rahat rahat uuyucak

hoşbulduk.. yani şöyle söyleyim. gündüz bir kez yaklaşık bir saat uyuyor sonra gece 12 ye kadar uyumuyor. sabahta en çok 11 e kadar uyuyor fakat kesik kesik. daha 4 saat kesintisiz uyudugunu bilmem o şekilde yani doktoruda birşey söylemiyor napıcaM bilmiyorum.

valla bizimkide gece 11 den sabah 6 ya kadar uyuyo ama 2 saate bi uyanır sabah 6d kakıo cok cabalıo 11e kadar en fazla yarım saat öglen bi iki saat uyuyo aksama kadar cook cok az uyuyo bence seninki de normal zaten 4 saat uyuyamaz anne sütü 3 saate sindirilir

ben evden bi elbise ayarlicam canım dısarda bakmaya vaktim yok.eşimde haftasonu görevli de ondan..ama biraz yazlık gibi elbise..hafif rezil olcam yani..bende de az bi göbek kaldı 8 9 ay emzireyim baslicam spora

bebegi olan bi kaç arkadaşım var onlar gece yatırıyorum hiç uyanmadan uyuyor diyorlar şaşırıyorum ya benimkinde niye böyle oluyor diye. ama uyandıgında öyle emmiyo çok sadece uyanıyo saat başı aglıyo biraz. illa kucaga gelecek öyle uyuyacak. seninde azuyuyormuş o zaman. yaDA dewdigin gibi bizimki normal onlarınki mi çok uyuyor acaba :) bilemedim...

ya bide biryerde okudum ben 4,5 aylık kızım artık geceleri kesibtisiz uyur gece emzirmeyi bırakın yazıyodu. oda kafamı karıştırdı açıkçası. ama kucagımda tutsam uyuyacak gibi yatagınıda sevmiyor olabilir diye düşünmüyor degilimm. bide gündüzleride emmek istemiyor iştahsız bu aralar kilo alımıda yavaşladı galiba. dertler bitmicek gibi...

onlarınki cok uyuyo bencee o kadar saat acıkmaz mı hiç mamamı veriolar gece yatmadan

gündz emmediği için gece acıkıodur bi kere gece emzirmezsek süüt azalır bide diş cıkarıodur seni istemesi normall

hayır mamada almıyor saat gece 12den sabah 6 ya kadar kesintisiz uyuyor arkadaşın kızı. yani benim için mükemmel bir zamann. benim sütüm yetmedigi dönemde mama verdiğim geceler oluyordu o zamanda aynıydı bizim kızımız.

ben evden bi elbise ayarlicam canım dısarda bakmaya vaktim yok.eşimde haftasonu görevli de ondan..ama biraz yazlık gibi elbise..hafif rezil olcam yani..bende de az bi göbek kaldı 8 9 ay emzireyim baslicam spora

bende başlıcam spora inş. bakalım ben bi bakıyım carsıya

benim aklımada geldi elide sürekli agzında. bakalım hayırlısıyla bi çıksa dişleride. belki o zaman daha iyi olur. ek besine geçtinmi sen. kaç aylık bebegin.

karakter demekki bence zorlama byüyünce düzelrr

benim aklımada geldi elide sürekli agzında. bakalım hayırlısıyla bi çıksa dişleride. belki o zaman daha iyi olur. ek besine geçtinmi sen. kaç aylık bebegin.

20 kasım dogumlu 5 ayı dolcak ben ek olaak yogurt pirinc unu falan veriorum ama cok deil sürekli emizriorum öyle sen basladın mı seninki kac kasım

bizimde 28 kasım ben bişey başlamadım daha doktor verme dedi ama gecen aç az kilo almış bu ayda 15 günde 200 gram almış inatla başlatmıyo. bende istiyorum aslında başşlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…