- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.161
ben bugün eski pantolonlarımı terziye götürüp hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıyorum bakalım işleyecek mi plan :)
çünkü hiç beğenmedim hamile pantolonlarını paçaları hep geniş
aaa iyi fikir yapıyorlarmı öyleee....ben 1-2 tane denedim hiç geniş değildi....her zamanki giydiğim kalıptaydı. hatta korktum 1 tane bedenime göre aldım ama ya bacakalrım genişlerse naparım diye
lc bir bak derim belki sizin ordada reyon duruyorsa strandart kalıpta bir çok pantolon bulabiliyorsun....
Kızlar suan benım haftama yakın olanlar neler hıssedıyorlar kendılerınde bıraz anlatırmısınız ben dun hıcbısey hıssetmedım kendımde sankı hamıle degılmısım gıbı;yanı bır yerınız agrıyormus yada daha farklı seyler
Ah Tatlım keşke çıkabilecek gibi olsaevt cnm doğum yaparsam rabbim izin ederse kasım 2 de benim de doğum tarihim kasım 7 20 olucam inşallh
cnm benim kıyamam sana yaa cnm aklından çıkar bulanmıyo de inşallh geçicek bu günlerimiz seni çok iyi anlayabiliyorum cnm
günaydın herkese........
aman iş yerimde midem bulanıyo şimdi yaa..
daha kimse bilmiyo burdan hamile olduğumu, ne komik :))
ben mide bulantısı için zencefilli şekeri çook duydum iyi geliyo diye bi de zencefilli çay felan..
aldım ben de zencefilli şeker hakkaten iyi geliyo arkadaşlar.. çok aşırıya kaçmamak şartıyla günde 1-2 alabilirmişiz..(kaynak:e-gebelik.net)
bende hiç bir şey hissetmiyorum.....bence çok normal hareket olmadığı için..... Benim sadece arada karnım ağrıyor sanırım içerden genişlemeye bşlıyor......
benim de çıkmadı daha 10. haftadayım... erken aslında daha..
ama ben doğum yapalı daha 13 ay yıl oldu zatenikinci hamileliğim bu benim hayatımın süprizi
o yüzden ilkinde hemen çıkmamıştı ama bunda hemen çıkar dediler.. daha bişey yok bakalım ne zaman anlaşılacak.. bi de ben daha doğum kilolarımı veremeden tekrar hamile kaldığım için millet anlayamıyo, göbek mi bebek mi :82:
ya kızlar kafanızı sısırmek ıstemıyorum yanlıs anmalayın lutfen daha oncede kayıplarım olmustu 3 dusuk 1 erken dogum bahsetmıstım hergun kendımde bısey arıyorum elımde degıl cok endıselıyım herseyı oluruna bırakmak ıstıyorum ama omuyor kucagıma almadan da ınanmıycam heralde ve hergunum pımpırıklenmeyle gecıyor acaba ordamı halen yasıyormus dıyelimburg seninle benim aramda birgun var tatlim.
Bazen kasiklarim acaip batiyor ozellikle tuvaletime sıkıstiysam.geceleri yatakta fazla sirt ustu yatamiyorum belim ve sirtim cok agriyor.
Sabahlari erkenden birsey yiyemiyorum biraz vakit gecince acikip yiyorum ama hemen acikinca yemem lazim eger biraz geciktirirsem basliyor mide bulantilarim.
Gobusum hafif mayalandibuyuyormu ne artik resimlerimizi ceker ekleriz buraya
Yorgunum dememe gerek yok okulum tatil oldu bunaliyorum evde is felanda yapamiyorum.esimle yemekten sonra yuruyus yapiyoruz.
Oyle iste be guzelim bu halimizede sukur elin eline dusmyelim.yataklara yatmayalimda en onemlisi o saglikli bir sekild eyavrularimizi doguralim.
Kızlar bu bulantılarla başım fena dertte. Çalışıyorum da. Sabahı akşamı kalmadı, gece uykumdan uyanıyorum artık. Kusma yok ama zaten kussam rahatlıycam. Süt ağzımdaki acı tada iyi geliyor ama çok sıvı alınca daha çok bulanıyor midem. Az ve sık yiyorum, hafif şeylerle besleniyorum ama çok fena. Resmen depresyona girdim:95: Bir de bu benim ikinci hamileliğim. 3 ay önce düşük yapmıştım. O zaman hiç bulantım yoktu. Doktorum bulantıların iyi belirtiler olduğunu söyledi ve bu biraz içimi rahatlatıyor ama daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Ne yemek yapabiliyorum ne de birşeyi iştahla yiyebiliyorum. Bu günlerde iyice kötüleşti. İçinde şeker olan hiçbirşey yiyemiyorum. Kendine çare bulan var mı?
ya kızlar kafanızı sısırmek ıstemıyorum yanlıs anmalayın lutfen daha oncede kayıplarım olmustu 3 dusuk 1 erken dogum bahsetmıstım hergun kendımde bısey arıyorum elımde degıl cok endıselıyım herseyı oluruna bırakmak ıstıyorum ama omuyor kucagıma almadan da ınanmıycam heralde ve hergunum pımpırıklenmeyle gecıyor acaba ordamı halen yasıyormus dıye
ya kızlar kafanızı sısırmek ıstemıyorum yanlıs anmalayın lutfen daha oncede kayıplarım olmustu 3 dusuk 1 erken dogum bahsetmıstım hergun kendımde bısey arıyorum elımde degıl cok endıselıyım herseyı oluruna bırakmak ıstıyorum ama omuyor kucagıma almadan da ınanmıycam heralde ve hergunum pımpırıklenmeyle gecıyor acaba ordamı halen yasıyormus dıye
evet zencefilli büsküvi olabilir, şekerle aram yok demiştin galiba, şekersiz zencefilli çay da olur.. bulantıyı kesen her yol mübah şeklinde
süpriz hamilelik evet... ilk hamileliğimi çoook isteyerek yaptığım için daha 2. ayda ben gidip hamilelikler aldım göbeğimi gere gere geziyodum ortalıktahatta bazen otobüse biniyodum bana yer vermiyolardı, ya bu kocaman karnı hala göremiyolar mı diye üzülüyodum
şimdi süpriz olduğu için mümkün olduğunca saklıyorum..... mümkünse karnım burnuma gelene kadar anlaşılmasın.. yeni doğum yaptığım için çok sansasyonel olacak.. bu sansasyonu kaldıramayabilirim..hatta hamile misin diyenlere "düşünüyoduk" demeyi planlıyorum
valla kayibi olan olsun olmayan olsun guzelim hepimiz ayniyiz bende kaybettim 1.bebegimi Rabbim bunu korusun .
hepimiz pimpirikli davraniyoruz ama cokta stress yapmayalim ne olur. stress dahada kotu yapiyor canim
inan bana oluruna birak biz dikkat edelim herseyimize gerisini Rabbim bilir verende o alanda bizim yapacagimiz birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?