2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben bugün eski pantolonlarımı terziye götürüp hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıyorum bakalım işleyecek mi plan :)
çünkü hiç beğenmedim hamile pantolonlarını paçaları hep geniş

arkadaşlar almak isteynlere duyrulur hamile kıyafetleri ablam hepsini internetten almıştı ve çok memnun kaldı Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri inceleyin isterseniz. çok da ilgilenmişleri. bazen çok iyi indirimlerde yapıyorlar. aklınızda olsun...

hiç beğenmedim ben yaaa
güzel diildi
denicem ben terzide bi pantolonı ziyan edip :) olursa nasıl yaptığını yazarım terzinin denersiniz sizde

bende hiç bir şey hissetmiyorum.....bence çok normal hareket olmadığı için..... benim sadece arada karnım ağrıyor sanırım içerden genişlemeye bşlıyor......

tişörleri çok güzel kızlarr inceleyin bak popyman diye bir site var oda güzel ama maternitynin daha güzel esnek falan daha rahat diyordu ablam diğer siteninki normal tişört gibi inceleyin isterseniz.

benim de çıkmadı daha 10. haftadayım... erken aslında daha..
ama ben doğum yapalı daha 13 ay yıl oldu zaten ikinci hamileliğim bu benim hayatımın süprizi
o yüzden ilkinde hemen çıkmamıştı ama bunda hemen çıkar dediler.. daha bişey yok bakalım ne zaman anlaşılacak.. bi de ben daha doğum kilolarımı veremeden tekrar hamile kaldığım için millet anlayamıyo, göbek mi bebek mi :82:

Ah Tatlım keşke çıkabilecek gibi olsa Ama buna da şükür. Bebebğim sağlıklı olsun da, varsın bulantı yapsın midemde. Gelince hesabını sorarım ben ona

Canım zencefilli şeker iyi fikir. Ben de zencefilin iyi geldiğini duymuştum. Hatta ikeada zencefilli bisküviler satılıyor, metal kutuda. Çok tatlı da değil. Onların da iyi gelebileceğini hissediyorum. Annem İzmir'de, ondan rica ettim bana göndermesini. Mutfağa girebilsem kendim yapıcam da, dolabı açamıyorum daha, nerde kaldı bisküvi yapmak

limburg seninle benim aramda birgun var tatlim.

bazen kasiklarim acaip batiyor ozellikle tuvaletime sIkIstiysam.geceleri yatakta fazla sirt ustu yatamiyorum belim ve sirtim cok agriyor.

sabahlari erkenden birsey yiyemiyorum biraz vakit gecince acikip yiyorum ama hemen acikinca yemem lazim eger biraz geciktirirsem basliyor mide bulantilarim.

gobusum hafif mayalandi buyuyormu ne artik resimlerimizi ceker ekleriz buraya

yorgunum dememe gerek yok okulum tatil oldu bunaliyorum evde is felanda yapamiyorum.esimle yemekten sonra yuruyus yapiyoruz.

oyle iste be guzelim bu halimizede sukur elin eline dusmyelim.yataklara yatmayalimda en onemlisi o saglikli bir sekild eyavrularimizi doguralim.

bende hiç bir şey hissetmiyorum.....bence çok normal hareket olmadığı için..... Benim sadece arada karnım ağrıyor sanırım içerden genişlemeye bşlıyor......

benımde arda kasıklarım atıyor goguslerım agrıyor ama dun hıc olmadı sankı morlaım bozuldu;ama dun farklı olarak tam gobek delıgımın etreafı acayıp gerıldı ve acıdı sankı bırı cekıyormus gıbı bende sevındım tabı acaba karın buyemeyemı baslıyor dıye;bu kadar erken baslamaz heralde dımı ;ıkıncı hamılelıkte karın dahamı once cıkar acaba?

aaa ne güzel süpriz olmuş sakın üzülme peş peşe büyürler arkadaş olurlar ne güzel yaa bakalım biz ne yapcaz

ya kızlar kafanızı sısırmek ıstemıyorum yanlıs anmalayın lutfen daha oncede kayıplarım olmustu 3 dusuk 1 erken dogum bahsetmıstım hergun kendımde bısey arıyorum elımde degıl cok endıselıyım herseyı oluruna bırakmak ıstıyorum ama omuyor kucagıma almadan da ınanmıycam heralde ve hergunum pımpırıklenmeyle gecıyor acaba ordamı halen yasıyormus dıye

canm ilk haftada öle oldu bende tatlı biiyodum şimdi bunları yiyemiyorum şeyler yiyemiyodum hep ekşi tuzlu istiyodu şimdi de tatlı yemek istiyo ekşide gözüm kalmadı tuzludada 11 ci haftaya yaklaştım geçicek inşallah benimde bulantılarım hafifledi ama hala bişey yiyemiyorum olsun geçicek inşallah

kızlar livaa hamile giyim var çok güzel şeyler oluyo bu gebe den de uygun fiyatları ben kızımda almıştım livaadan çok şık iki elbise gayet hesaplıydı gebeden sadece kot aldım ama çok giydim yani verdiğim paraya değdi neyseki kızımdan kalma kıyafetler var sadece bikaç tane eklerim belki

evet zencefilli büsküvi olabilir, şekerle aram yok demiştin galiba, şekersiz zencefilli çay da olur.. bulantıyı kesen her yol mübah şeklinde
süpriz hamilelik evet... ilk hamileliğimi çoook isteyerek yaptığım için daha 2. ayda ben gidip hamilelikler aldım göbeğimi gere gere geziyodum ortalıkta hatta bazen otobüse biniyodum bana yer vermiyolardı, ya bu kocaman karnı hala göremiyolar mı diye üzülüyodum
şimdi süpriz olduğu için mümkün olduğunca saklıyorum..... mümkünse karnım burnuma gelene kadar anlaşılmasın.. yeni doğum yaptığım için çok sansasyonel olacak.. bu sansasyonu kaldıramayabilirim.. hatta hamile misin diyenlere "düşünüyoduk" demeyi planlıyorum

valla kayibi olan olsun olmayan olsun guzelim hepimiz ayniyiz bende kaybettim 1.bebegimi Rabbim bunu korusun .

hepimiz pimpirikli davraniyoruz ama cokta stress yapmayalim ne olur. stress dahada kotu yapiyor canim
inan bana oluruna birak biz dikkat edelim herseyimize gerisini Rabbim bilir verende o alanda bizim yapacagimiz birsey yok.

merak etme Canım herşey çok güzel olacak. benim ilk bebeğim aynen bende senin gibiyim bir problem var mıdır nasıl şuan iyi mi diye düşünmekten kaybetmekten korktuğumuz için böyle oluyor zaten. bende inanamıyorum heralde bende kucağıma alacağım o zaman inanacağım diyordum ama arkadaşalr diyor ki aldıktan sonrada kucağımaa sen benimsin diye inanamayacaksın diyor. Annelik böyle birşey heralde endişeller heyecanlar hiç bitmeyecek :):)

düşünüyoduk

INSALLAH CANIM SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAK NASIP OLSUN YAVRULARIMIZI INSALLAH O GUNLERE KOLAYCA SIKINTI YASAMADAN ULASALIM HEPIMIZ;ZAMAN SULAR SELLER GIBI AKIP GECSE KESKE

senemgy canım yazdığım biraz karışmış inşallah anlamışsındır

off yaa yine bugün ne yemek yapcam kayın pederim tez acıkıyo ben heran kaçabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…