2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben burdaydım da yazmaya üşendim bu zaman kadar
bide sorun stres çoktu psikoloji desen bi garipti
şimdi daha iyiyim ve kızım oturmaya başladıktan sonra daha rahat oluyo vakit ayırması

1 den fazla çocuğu olanın mesajından sual olunmaz
zaten yeterince yoruluyosun bide burda yorulma canım asu ya a de bana u biz anlarız

hadi yaa öylemi yapılıyoooo
yok ööle canım yapacan gelirken getircen
yada ben gelip yicem
ne o ööle veriyom tarifi kendiniz yapın der gibi

şşşşşttt
himmeeellllll bak biiiii
nasıl verdin sen bakem o 20 kg yu
anlatsana müsaitsen

Canimcim ellerine saglik bende sana katiliyorum cevizli vede kizarmis hatta yumurtaya bulanip kizarmis icli köfteyi hic sevmem.Ince ayrintilarida ben vereyim biraz kiyma yagli olmasada bol konuyor maalesef donmasi icin tabiki hatta biraz buzlukta bile birakiriz.ve bir ic harca maydonozda koyarim güzel olur tavsiye ederim.Hamuruna yumurta un filanda eklemem,Biri köftelik biri daha ince bulguru karistiririm üzerine su normal su koyup birakirimm bekledikten sonra yogururum.Bizim sekil biraz daha farkli aynen yuvarlak yaparim ama iki elimin arasinda bastirarak yassilastiririm(Siirt tarzi icli köfte)ben buharda hic denemedim suda haslarim olunca zaten köfteler bir bir yukari cikiyor.Bende böyle yaparim.Kalan hamurdan bende yaparim senin fellah köfte dedigin galiba biz yogurtlu köfte deriz.Her yigidin yogurt yiyisi farklidir Sen hangi yöreye göre yapiyorsun canim benim.

şşşşşttt
himmeeellllll bak biiiii
nasıl verdin sen bakem o 20 kg yu
anlatsana müsaitsen
Canim benim ben emziren anne diyeti uyguladim ve bol bol yürüdüm,yürüyemedigim zaman evde videodan hareket yaptim(spor cok önemli)Herseyden yedim ama az az,3 ana 3 ara ögün yedim iste bu kadar ondan sonra hoooooooooooooooop gitsin kilolar gelsin güzellik vede insanlari sok etmelr

bende 6 öğün yedim ama bilimum ....ella yedim
demekki mesele 6 öğün yemekte değilmiş

kızımın kucak alışkanlığı sebebiyle spor yapmak için vakitte ayıramadım ama sürekli ağırlık kaldırmış sayılmammı
demekki sporda yalan
yürüyüş için hava önceleri çok soğuktu,şimdide çok sıcak

sonuç olarak hooooop gelsin kilolar ve insanları şok etmeler

Yok canim ,siz isterseniz yapin diyor gelince tabiki yapar.Bize gel bende yapayim ))

bilmiom artık yaparmı
ama senin ora zor be canım
ama bak ne dicem sen gelirsen alaşehire yap getir geçerken bana bırak manisadan ok

günyadın hayırdır naptı nazo büyükkuşun:26:

benim kızım uyuyo canım sıkkın çorumdan gelen bazı haberler canımı sıktı offfffff ne zor ailende üzülen birinin oldugunnu bilip ona bi fayda sağlayamamk bişey yapammak hele bunlar en değerli canını annenide üzüyosa

Ay sorma gamze yaaa kahvaltıda ekmek yemiycem dedi ben daha ağzımı açıp yemen lazım demeden masaya vurup yemicem işte diyip ekmeği yere atmazmı benimde tepem attı ama ses çıkarmadım konuşmadım en dayanamadığı şeydir onunla konuşmamam bu sefer başladı süt saatim geldimi gelmedi dio annem hala gelmedimi bu böle bikaç Daha olunca bağırındım aaaa gerdi sabah sabah sana noldu hayırdır

Usha nerelerdesin yahu sabahtan beri gelen giden yok

geldim geldim

hehe msj saatine bakınca sanki sormanı bekliyomuşum gibi oldu ama
sabah 9 dan beri hastanedeydim canım 1 saat falan oldu gireli eve
kzı yıkadım uyuttum
eşimle ve annemle konuştum
o arada kız uyandı (çok uyuduya)
neyse sakin allahtan
çok açım canım ben bişiiler atıştırıp geliom

Hayırdır ne işin vardı hastanede geçmiş olsun benimde ikisi uyudu uyandı doyurdum küçüğü yıkadım şimdi büyüğü yıkıcam

idrar yolu enfeksiyonu için tekrar kültür tahlili vermeye gitmiştim
geçen ay çekilen ultrasonlarda böbreklerinde milimetrik ekojeniteler var taş olabilir demişlerdi
en son gittiğim doktorda biraz bekleyelim sonra bi daha bakarız demişti
işte bugün usg istedi bide
2 aylıkken tortikollisi vardı bebişimin
onun içinde usg çekildi
hepsi temiz çıktı çok şükür
böbreklerindede boynundada bişey kalmamış bebişimin
iye kültürü sonucunu çarşamba alıcaz
ama verdiğimiz idrarın rengi öncekilere döre çok daha açık ve tortusuzdu
inşallah ondada bişey çıkmaz
çok mutluyumm çooookkkk

gamzecim nerede bir sıkıntı haberi duysam konu ne olursa olsun
her zaman allah dermansız dert vermesin diye düşünürüm

en büyük üzüntüyü ailemizden birilerinin sıkıntısı yaşatır genelde bize insan doğasının kanunu bu

elinden gelen birşey yoksada dua etmek lazım
derdi veren allah,dermanınıda sabrınıda verir
kimseciklere allah dermansız dert vermesin

nazo
ben zaten arada bizim kızda büyüyünce çok çektirecek diye düşünüyodum
sen anlatınca bööle gözümün önüne geliyo
zamane çocuklarıyla başetmek çok zor olacak
bide bende tansiyon var naapçam bilmiyom

ah hemde nasıl zor ki ben çok konuşurum kızımla izah ederim dedim ya genelde sakindir arada tutuyo çocuk işte sizede çok geçmiş olsun maşallah dediğin gibi Allah kimseye dermansız dert vermesin

Kizlar selam,ben bugün evdeydim arada girdim ama mesaj bölümünde problem vardi yazamadim.Usha´cim cok gecmis olsun,insaallah dedigin gibi hicbirseyi kalmamistir bebisin.Gamze´cim Rabbim sIkIntilarinizi sevince cevirsin insaallah canim gercekten cok zor elinden bisey gelememesi vede annenin üzülmesi.Nazobülo´cum kizlar zaten cadicik oluyorlar bizdede var bi tane normalde cok sakindir ama arada esiyor biryerlerden diyorum ama normal biraz empati kurmamiz gerekiyor herhalde.

bu ne yaaa
kaç sattir kimse yok
olanda 5 dakka bakıp gidio
bende gidicem gelmicem bidaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…