2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay ne güldüm usha yaaa benim minikte geri emekliyo köpro kuruyo ileri emekleyemiyo die sinirleniyo yürüycem dio ama elimi bırakın dio

ne ileri ne geri emekleme durumu yok benimkinde
yattığı yerden döne döne ulaşıyo istediğine
ama ayakta durcam die deliriyo
koltuğun kenarına bırakınca tutunup ayakta bile duruyo azimle sıpam

tüh yaaa üzüldüm şimdi bende ne güzel bana yakın arkadaş çıktı demiştim nerden geldik kilo konusuna bak küstürdük ne olacak şimdi sen şimdi kilo verene kadar barışmazsında ağlarım ben hadi gel barışalım allah sağlık sıhhat versin kilolar verilir bir şekilde ama bak benim gibi tatlı arkadaş zor bulursun bak hem sana içli köfteyi buharda pişirecem kalorisi düşük olsun diye

barışınca haber ver tamammı:18:

Ahhhh ah bende gençliğimde 48 kiloydum sonra 51 kiloyla evlendim bi senede 5 kilo aldım 56yla büyük kıza hamile kaldım 12 kilo aldım 2kİlosu kaldı oldum 58 küçüğede 58 kaldım 10 kilo aldım kaldı yine 2si şuan 60 dikkat etmeye çalışıyorum 51i geçtim 55 düşsem bu arada yaşlar ne ben 29

ay ne güldüm usha yaaa benim minikte geri emekliyo köpro kuruyo ileri emekleyemiyo die sinirleniyo yürüycem dio ama elimi bırakın dio

ayyyyyyyyyy benim oğlanda geri çalışıyor ileri gitmek zor mu geliyor ne geri geri istediğini yapıyor elinden tutunca yürümek istiyor popoyu zor kaldırıyor kaldırıncada köprü kuruyor şeker kuzum ileri mi geri mi kararsız bir şekilde sallanıp duruyor

32 canım
bende 25 ten sonra kilo almaya başladım 25 e kadar54-56 arasıydım

:44:..............................

O sallanma durumu bizde de var devkule popoyu rahat kaldırıyo köprü dediğim eller ayaklar yerde sadece dizler değmiyo hani bebekler öle ayağa kalkar ya bizimkide ayağa kalkmaya çalışıyo

bende 29 ama tek çocuk var bende senin maş.var

32 canım
bende 25 ten sonra kilo almaya başladım 25 e kadar54-56 arasıydım

bu arada daha bu yaşta girme bu gençken tribine.
erken evlilik çoluk çocuk yıpratıyo insanı farkındayım ama
psikolojin bozulur sonra maazallah

benimde bi arkadaşım 16da evlendiydi,17 de çocuğu oldu
kızı lise2 yi bitirdi bu yıl
herkese ah ablacım ben gençken diyee diyee bozdu psikolojisini
hem ki ben gibide değil gayet fit taş gibi hatun
ama kendisi çöktüm ben 50 yaşıma çıkmam diyip duruyo

anlaşılan usha ve nazo nun kocası evde yok benim gibi rahat takıldıklarına göre ama benim kocam nete geldi size çok yazamayabilirim bu arada bugün sayfaları biz atlattık galiba

anlaşılan usha ve nazo nun kocası evde yok benim gibi rahat takıldıklarına göre ama benim kocam nete geldi size çok yazamayabilirim bu arada bugün sayfaları biz atlattık galiba

evde canım kocam
ama bizim evde 2 pc var
tv falan seyretmiyoruz hiç 3yıldır
boş vakitlerde (kızdan ne kadar kalırsa tabi ) pc başındayız
benim pc hep açıktır mesela,bugün sizlere yazarken dünya iş yaptım(yemek ,bulaşık,çamaşır,ütü)
merak ettiğim şeylere bakarım netten,sonra eşimdede bendede bilgisayar oyunu merağı var oyun oynarız
ama doğumdan beri ben oynayamıyorum pek
kızımda gün içinde toplam 3 saat uyudu,babası haftasonu evde olunca daha sakin oluyo
bi ona bakıyo bi bana sonra kendi kendine oynuyo
şimdi uyanık mesela mızmızlanınca 10dak onunla oynuyorum
sonra arada kızıda alıp balkona çıkarız eşimle
hem hava alırız hemde sohbet ederiz yarım saat kadar
yemek yerkende dizi yada film izleriz netten
yani bu aralarda okuyup yazıyorum

tabiki de bennnnnnnnnn gel gel çok mutlu olurum adres te çok kolay zaten sen yeterki gel.... ama eylül sonunda orda olacam eşim kosovada görev o zaman bitiyor tek kalmayalım diye gönderdi bizi ama evimi özledim ben
Insaallah canimda benim ne zaman gelecegim belli olmaz,esimi ikna edebilirsem kurbanda ins yoksa seneye bahar artik kismet.

Tesekkürler canimcim düsündügün icin.

ütü için kadın tutarsam bunu duyan annemle ben gazetelerin 3.sayfa haberlerine düşeriz maazallahh

ne ileri ne geri emekleme durumu yok benimkinde
yattığı yerden döne döne ulaşıyo istediğine
ama ayakta durcam die deliriyo
koltuğun kenarına bırakınca tutunup ayakta bile duruyo azimle sıpam

Bebekler önce geri geri gider sonra ilerlerler fistiklar.

Bencede bugün iyi calistiniz kizlar sayfalar atlamis baya.

Bu arada benimde boyum 1.55,evlenmeden önce 48 dim bende 50 ile evlendim 7 ayda 8 kilo aldim ilk kizima hamile kaldim 65 kiloda baya bi sabitlendim 70 ile oglana hamile kaldim en son 75 olmustum diyet yapmaya karar verdim20 kilo verdim 3 ayda suanda 54 kiloyum bundan sonra 50 olmak istiyorum ama yavas yavas vercem bundan sonrasini.

bende 29 ama tek çocuk var bende senin maş.var
sağol canım 24te evlendim 25te büyüğü 28de küçüğü doğurdum
yok yok gençken die esprisine söylüyorum ben hala gencim gören evli iki çocuklu olduğuma inanmıyo bekar sanıyolar minyom tipliyim küçük gösteriyorum geçen bi akraba sen 25sin dimi diyo en süperide kocam bile hala 27yim sanıyomuş bu arada benim kocamın bu hafta şehir dışında işi olduğu için gelemedi

maşşallah 41 kere
20 kilo 3 ayda versem benim kilolar kaç ayda gider acep

bu arada sen benim şişko olduğum mesajı beğeniyonda zayıf olduğum mesajı nie beğenmiyon bakiim

hah iyi aman şaka olsun
bu arada bizdede var aynı durum
kocacım 30 u geçtiğimi sürekli unutuyo
29 değilmiydin sen diyo, çok bi hoş oluyo valla
bende minyonluk kalmadı ama baybface im herhal

bugün uzun zamandır ilk defa UYUDUM arkadaşlar
kızım 4 te yattı 6 da kalkar diyodum.
uyandı emzirdim tekrar uyudu.şaka gibiydi,gözlerime inanamadım
ve tam saat 9 a kadar uyudu bi daha
darısı uykusuz bebeklerin annelerinin başına
5 saatlik uykuyu en son ne zaman uyudum hatırlamıyodum
bu günün tarihini not etmeli
hatırlamalı,unutmamalı,sevgiyle anmalı

sen küs bakemmm bak varmı benden başkası heee heeee şimdi iyice küsersin sen hmmm 6 aydır temizlenmemiş ev temizlemek zor geldi dimi o yüzden küstün sen hele birde burnunun dibi kadar yakında çıktım tümden korktun
itiraf et korkma kadın gelecek ev temizliğine ben çocukla nasıl bitiririm ersağ gibi temizlik canavarım da var çok kolay olacak
tarsus lu arkadaş nerdesin sen yoksun bak bugün ben buralardayım yarın bilmem nerede olacağımı

kadın tutçaksan barışalım madem

usha valla topıgı bu aralar se n canlı tutuyorsun
gamze yı aratmıyorsun
sagollllll
ben yazamasam da hepsını okuyrm ınan kı...

kızının adını ogrenebılırmıyız???

aşk olsun kimse benim yerimi tutamaz dermişimm şaka b, yana canım saol topiği canlı tutttugun için ushaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…