- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.401
ay ne güldüm usha yaaa benim minikte geri emekliyo köpro kuruyo ileri emekleyemiyo die sinirleniyo yürüycem dio ama elimi bırakın dio
Ben sanki çok mu uzunum 1,64
64 kiloyla evlendim
sonra strese bağlı yüksek tansiyon çıktı işsel mevzular sebebiyle x kadar kilo aldım
bide ööle duba gibi hamile kaldım
9 kilo hamilelikte aldım
doğumdan sonra 1ayda 8 kilosu gitti
sonra benim dişler bir bir parçalanıp oyulmaya kırılmaya başladı(öncedende vardı zaten kötü durumda olan)
pek bişey yiyemez oldum bende çiğnemeden yutulabilecek şeyler yemeye başladım
her türü .....ella ile bitan sürülebilir kakaolu şeysilerden yedim (750 gr lık kaseler en fazla 1 hafta gidiodu)
bide bisküvi felan yedim suyla yada meyva suyuyla
sonuç 6 ayda +12 kilo
son 1 aydır yemiyom kilom sabitlendi ama kaçta
64+x+9-8+12= ?
x=1 bile desek(ki değil) genede çok oluyo
yani ben sana küsüyorum şu durumda
ay ne güldüm usha yaaa benim minikte geri emekliyo köpro kuruyo ileri emekleyemiyo die sinirleniyo yürüycem dio ama elimi bırakın dio
Ahhhh ah bende gençliğimde 48 kiloydum sonra 51 kiloyla evlendim bi senede 5 kilo aldım 56yla büyük kıza hamile kaldım 12 kilo aldım 2kİlosu kaldı oldum 58 küçüğede 58 kaldım 10 kilo aldım kaldı yine 2si şuan 60 dikkat etmeye çalışıyorum 51i geçtim 55 düşsem bu arada yaşlar ne ben 29
tüh yaaa üzüldüm şimdi bende ne güzel bana yakın arkadaş çıktı demiştim nerden geldik kilo konusuna bak küstürdük ne olacak şimdi sen şimdi kilo verene kadar barışmazsındaağlarım ben hadi gel barışalım allah sağlık sıhhat versin kilolar verilir bir şekilde ama bak benim gibi tatlı arkadaş zor bulursun bak hem sana içli köfteyi buharda pişirecem kalorisi düşük olsun diye
barışınca haber ver tamammı:18:
Ahhhh ah bende gençliğimde 48 kiloydum sonra 51 kiloyla evlendim bi senede 5 kilo aldım 56yla büyük kıza hamile kaldım 12 kilo aldım 2kİlosu kaldı oldum 58 küçüğede 58 kaldım 10 kilo aldım kaldı yine 2si şuan 60 dikkat etmeye çalışıyorum 51i geçtim 55 düşsem bu arada yaşlar ne ben 29
32 canım
bende 25 ten sonra kilo almaya başladım 25 e kadar54-56 arasıydım
anlaşılan usha ve nazo nun kocası evde yok benim gibi rahat takıldıklarına göre ama benim kocam nete geldi size çok yazamayabilirim bu arada bugün sayfaları biz atlattık galiba
Insaallah canimda benim ne zaman gelecegim belli olmaz,esimi ikna edebilirsem kurbanda ins yoksa seneye bahar artik kismet.tabiki de bennnnnnnnnn gel gel çok mutlu olurum adres te çok kolay zaten sen yeterki gel.... ama eylül sonunda orda olacam eşim kosovada görev o zaman bitiyor tek kalmayalım diye gönderdi bizi ama evimi özledim ben
Tesekkürler canimcim düsündügün icin.gel sende ye hem sen de tanışırsın himmel le ayrıca yanlış değilsem zaten himmel de yapıyordu içli köfteyi ben ona sadrazam lokumu yapayım hafif tatlı olsun azmettide himmel çok kilo verdi baltalamayalım dimi ama
ütü için kadın tutarsam bunu duyan annemle ben gazetelerin 3.sayfa haberlerine düşeriz maazallahh
ne ileri ne geri emekleme durumu yok benimkinde
yattığı yerden döne döne ulaşıyo istediğine
ama ayakta durcam die deliriyo
koltuğun kenarına bırakınca tutunup ayakta bile duruyo azimle sıpam
Bebekler önce geri geri gider sonra ilerlerler fistiklar.ayyyyyyyyyy benim oğlanda geri çalışıyor ileri gitmek zor mu geliyor ne geri geri istediğini yapıyor elinden tutunca yürümek istiyor popoyu zor kaldırıyor kaldırıncada köprü kuruyor şeker kuzum ileri mi geri mi kararsız bir şekilde sallanıp duruyor
Bencede bugün iyi calistiniz kizlar sayfalar atlamis baya.anlaşılan usha ve nazo nun kocası evde yok benim gibi rahat takıldıklarına göre ama benim kocam nete geldi size çok yazamayabilirim bu arada bugün sayfaları biz atlattık galiba
sağol canım 24te evlendim 25te büyüğü 28de küçüğü doğurdumbende 29 ama tek çocuk var bende senin maş.var
yok yok gençken die esprisine söylüyorum ben hala gencim gören evli iki çocuklu olduğuma inanmıyo bekar sanıyolar minyom tipliyim küçük gösteriyorum geçen bi akraba sen 25sin dimi diyo en süperide kocam bile hala 27yim sanıyomuş bu arada benim kocamın bu hafta şehir dışında işi olduğu için gelemedibu arada daha bu yaşta girme bu gençken tribine.
erken evlilik çoluk çocuk yıpratıyo insanı farkındayım ama
psikolojin bozulur sonra maazallah
benimde bi arkadaşım 16da evlendiydi,17 de çocuğu oldu
kızı lise2 yi bitirdi bu yıl
herkese ah ablacım ben gençken diyee diyee bozdu psikolojisini
hem ki ben gibide değil gayet fit taş gibi hatun
ama kendisi çöktüm ben 50 yaşıma çıkmam diyip duruyo
Insaallah canimda benim ne zaman gelecegim belli olmaz,esimi ikna edebilirsem kurbanda ins yoksa seneye bahar artik kismet.
hadi bakalım bekliyoruz
Bencede bugün iyi calistiniz kizlar sayfalar atlamis baya.
hee ben sırf pisliğine yazyom
gamzeye iş çıksın
Bu arada benimde boyum 1.55,evlenmeden önce 48 dim bende 50 ile evlendim 7 ayda 8 kilo aldim ilk kizima hamile kaldim 65 kiloda baya bi sabitlendim 70 ile oglana hamile kaldim en son 75 olmustum diyet yapmaya karar verdim20 kilo verdim 3 ayda suanda 54 kiloyum bundan sonra 50 olmak istiyorum ama yavas yavas vercem bundan sonrasini.
sağol canım 24te evlendim 25te büyüğü 28de küçüğü doğurdum
yok yok gençken die esprisine söylüyorum ben hala gencim gören evli iki çocuklu olduğuma inanmıyo bekar sanıyolar minyom tipliyim küçük gösteriyorum geçen bi akraba sen 25sin dimi diyo en süperide kocam bile hala 27yim sanıyomuş bu arada benim kocamın bu hafta şehir dışında işi olduğu için gelemedi
bugün uzun zamandır ilk defa UYUDUM arkadaşlar
kızım 4 te yattı 6 da kalkar diyodum.
uyandı emzirdim tekrar uyudu.şaka gibiydi,gözlerime inanamadım
ve tam saat 9 a kadar uyudu bi daha
darısı uykusuz bebeklerin annelerinin başına
5 saatlik uykuyu en son ne zaman uyudum hatırlamıyodum
bu günün tarihini not etmeli
hatırlamalı,unutmamalı,sevgiyle anmalı
sen küs bakemmm bak varmı benden başkası heee heeeeşimdi iyice küsersin sen hmmm 6 aydır temizlenmemiş ev temizlemek zor geldi dimi o yüzden küstün sen hele birde burnunun dibi kadar yakında çıktım tümden korktun
itiraf et korkma kadın gelecek ev temizliğine ben çocukla nasıl bitiririm ersağ gibi temizlik canavarım da var çok kolay olacak
tarsus lu arkadaş nerdesin sen yoksun bak bugün ben buralardayım yarın bilmem nerede olacağımı
kadın tutçaksan barışalım madem
olamayız canım biz senle kanka
sende vın var, bi orda bi burda bi sende bi kocanda
ama benim öylemi sınırsız benim netim.hemde modemiylen tam takım.evden alıp götürende yok
yani ben hep burda olabilirim ama sen vın ordasın vın burda.
kankalık özveri ister sabit sınırsız internet ister
haksızsam haksıszın de
usha valla topıgı bu aralar se n canlı tutuyorsun
gamze yı aratmıyorsun
sagollllll
ben yazamasam da hepsını okuyrm ınan kı...
kızının adını ogrenebılırmıyız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?