2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar ya çok seviyorum sizi. Bir gün okumadan edemiyorum özlüyorum valla. Gece gece ne kaynatmışsınız. Planlı olsa niye haber vermediniz diye bozulcam neredeyse :)
asucum o elmalı tarife bayıldım en kısa sürede denemeyi düşünüyorum tam benlik bir tatlıya benziyor. Senemin yokluğundan bahsetmişsin dersanede rehber öğretmeni olduğu için muhtemelen tercihlerle boğuşuyordur kızcağız.
tuğbacım ben de tahini çok severim ve ne yalan söyleyeyim canım tahinli birşeyler çekiyordu bu ara senin tarif karşıma çıkıverdi :)
gamzecim arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah..
nuyanuya canım allah kolaylık versin bir yandan bebek bir yandan ev düzenlemek zor iş.
himmelcim oğnlanın ikinci diş de peşinden geliyordur belki ardarda sıkıntı yapmıştır. Sana da allah kolaylık versin ramazan bir yandan uykusuzluk iki çocuk işin zor.
nehiradacım biz seni unutmayız da sen de kendini özletme. Kızının parmak emme konusu diştendir belki vazgeçer herhalde yakında sıkma canını.
usha canım şu tarifleri eşin akşam geldiğinde kızla ilgilenirken yapsana millet tarif veriyor sonra içinlerine dert oluyor sen canım çekti deyince :)

Son düzenleme:
gamze arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız bindirmek nasi etsin. darısı bizede olsun kociş gelince

bu arada yine kaynatmışsınız iyiki girmişim okudum yoksa artacaktı sayfalar geçen geceki gibi. Ben bir şey soracam kusura bakmayın ama çok da hoş konu değil 1 haftadır oruç tutuyordum 3 gündür idrr ynması oldu ve dikiş yerlerim batıyor gibi su içemediğim için wc ye çok çıkmıyorum birde çok terliyorum enfeksiyon tarzı birşey mi oldum akıntıda olmaya başladı. sizdede oldumu acaba yaaa ufff dr.lukmu oldum şimdi ben yaaa korkuyom ben kadın doğumcudan yaaaa :18: ne olur bir kaç kişi bende de oldu desin gitmeyim şu dr. a yarın tutmuyacam bir su içim akşama kadar deneme yapayım

ne olur çok fazla bu gece kaynatmayın şimdi çok uykum var ben yatacam uyuyacağım sizşerede ii geceler.

Ya kızlar,bebişlere hangi suyu içiriyorsunuz?Bu aralar hep aklımda bu soru?Gerçi bu su konusu hiç yakamı bırakmadı.Hamileyken kendim ne içeceğimi şaşırmıştım,şimdi de Bilgehan'a ne içirsem diye şaştım kaldım.Eşimle hep bunu tartışıyoruz.Kendisi neredeyse hiçbir markaya güvenmiyor.Malum damacanaların hijyeni ve suyun gerçek kaynak suyu olup olmaması konuları...E İstanbul gibi yerde de musluktan içecek halimiz yok.Marka söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama...Biz Saka içiyoruz artık eşimin internet araştırmaları sonucu.Avrupadan ödül almışmış da ph değeri yüksekmiş falan filan işte.Kafamın karışıklığına bir çare lütfen.Siz hangi suyu içiyor,bebişlere içiriyorsunuz?

Bu arada bu ne acı bir durumdur böyle ya.Dünyayı getirdiğimiz hale bakın.Dünyanın kaçta kaçı suydu Allah aşkına da içecek su bulamaz olduk.Teessüf ediyorum kendim de dahil tüm insanlığa ve YUH ARTIK! diyorum.

canım ben hayatın bebek suyu var onu kullanıyorum o olmazsa kendim kaynatıp sogutuyorum

kızlar isteyen herkese nasip olsun inş.arabayı cektik ama daha tur bile atamadıkneyse

devkule ya enfeksiyon susuluktan olabilir bende olmadı ama bendede susuzluk sebebyle diğer yönden sıkıntı oluyo herkeste aynıymış anladın sen kabızlık vari bişey

kızlar isteyen herkese nasip olsun inş.arabayı cektik ama daha tur bile atamadıkneyse

devkule ya enfeksiyon susuluktan olabilir bende olmadı ama bendede susuzluk sebebyle diğer yönden sıkıntı oluyo herkeste aynıymış anladın sen kabızlık vari bişey

sevdalinka gece muhabbetine nerdeyse ben bile bozulacaktım seni seviyoruz keske senlede tanısabilseydik

olimpiyatlarda baya uzun sürrdü ya izle izle bari sahuru yapım öle yatıyım burdayım kızlar bu gece

ahanda ben geldiiiimmm

sevdalinka benim canım çeker ama totiş üşengeç biraz ama şu asunun elmalı tarife bittim valla onu yapıcam

gamzecim hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

kuleee canım senin sorun için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum ama bebeiş isilik oluyo demiştin geçen
ben yıllardır tanıdığım ve çok güvendiğim bi eczacı tavsiyesiyle trosyd die bi krem aldım
banyo yaptırıp isilik olan yerlerine sürüyom ertesi güne azalıyo

bende hem diş hastanesine hemde özel doktoruma gittim bugün
bir dişin kanal tedavisi tamamlandı,3 diş ise iyileşmemiş pansuman yapıldı beklicez biraz daha
akşamda kayınvalidelere gittik
yarın bi daha gidicem dişçiye kaplama için kesçekler dişlerimi
çok tırsıyom çooooookkkk

canım o dediğin kremi eltim kızına pişik olunca kullandı ama pişik mantara çevirmişti son careydi ağır bi krem ben bi kac kere kızıma kullandım dr amca kızım öle hemen hemen kullanılmaz bu dedi isilik icin uygun deildir sanıyorum

prospektüsü okudum bende alınca
sonra banada ağır gibi geldi bi daha aradım eczacıyı dedim bune
dedi merak etme sen bana güvenmiyonmu bişey olmaz ayı müsait onu kullanmaya dedi
baştan çok içime sinmesede eczacıma güvendim anacım sonrasındada bize iyi geldi zaten
öööle işte

Kizzlar bende geldim bu saatte :)))))) Internetimizde sorun vardi sonra yemek filan ugras ancek girebildim
bu arada biz araba aldık ankaralı kızlar biraz pratik yapıyım eylülden itibaren raht rahat bulusabilirz araba bende olcek otomatik otomatik yanınıza gelirim
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza beladan muhafaza etsin insaallah canim.

Canim Saka gercekten iyi bi su dedigin gibi ph in yüksek olmasindan dolayi alkali su cok faydali.

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Aynennn

yanyormmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ,bu ne sıcakkkkk
püfffffff
Walla burasi bile cok sicak benim oglan bile odada uyuyamiyoor,oturma odasina yere yorgan attim kac saattir giki cikmadan uyuyor.

Canim benim ya bitemedimi bu dis isin yahu cok zor be canimcim.

sen bilirsin usha...benden sölemesi

saol himmelcim..yabu sıcakalr mahvedio adamı ..

bu arada diyet listem falan yokta sağlıklı besleniyorum hergün esimle yürüyüse cıkıyoruz baya kilo vermeye basladım ya galiba 4 kilo gitti 70 oldum 5kilom kaldı hadi bakalım nolcak

Süpersin canim benim ,insan verince kendini cok iyi hissediyor ama.Bende hedefledigim kiloya geldim ama yetmiyor simdi bi 4-5 kilo daha vereyim diyorum ramazana denk geldi yavas gidiyor maalesef.

cnm bn de kacar hımmelcm
uykum yook hıc ama yatmaya calışaym
yarn yolcuyuzzzz daaa
sana ıyı geceler
cocukları da optmmm

ay himmel harikasın ya, bayılırım böyle uydurma tatlılara, ben de yapıcam bunu, zaten evde kek hep artar iyi olacak, adını da himmel koyucam sahi böyle evde ki malzemelerle başka neler yapıyorsunuz ya, çok teferruatlı olmayan, ekstra alışveriş için zamanımız yokken yapabileceğimiz, evdeki malzemeleri değerlendirebileceğimiz tarifler istiyorum. Bekliyorum pratik ve kolay malzemeli ürünler hanımlar....Hem marifet bol malzeme ve bol zamanla bişiler yapmakta değil, yap bakalım evinde sadece soğan varken lezzetli bir soğan çorbası der anneannem

canım bizim 4. ayda başlamıştı 6.ay boyunca uğraştık unutturduk, dikkatini dağıttık sürekli, çok dert etme sadece gece elini umarak emme durumu alışkanlığı pekiştiriyormuş, emzik alırsa onu ver, daha çok küçükler kıyamam ben bıdığa

canım kolay gelsin çok zor bi süreç

asu iyi yolculuklar buraları unutma

senemgy seni gerçekten özledim nerdesin ya, kimbilir sende ne tarifler vardır

karaca83 arkadaşım evine de geldin girmiyosun nete, merak ettim umarım iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…