- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.781
Ya kızlar,bebişlere hangi suyu içiriyorsunuz?Bu aralar hep aklımda bu soru?Gerçi bu su konusu hiç yakamı bırakmadı.Hamileyken kendim ne içeceğimi şaşırmıştım,şimdi de Bilgehan'a ne içirsem diye şaştım kaldım.Eşimle hep bunu tartışıyoruz.Kendisi neredeyse hiçbir markaya güvenmiyor.Malum damacanaların hijyeni ve suyun gerçek kaynak suyu olup olmaması konuları...E İstanbul gibi yerde de musluktan içecek halimiz yok.Marka söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama...Biz Saka içiyoruz artık eşimin internet araştırmaları sonucu.Avrupadan ödül almışmış da ph değeri yüksekmiş falan filan işte.Kafamın karışıklığına bir çare lütfen.Siz hangi suyu içiyor,bebişlere içiriyorsunuz?
Bu arada bu ne acı bir durumdur böyle ya.Dünyayı getirdiğimiz hale bakın.Dünyanın kaçta kaçı suydu Allah aşkına da içecek su bulamaz olduk.Teessüf ediyorum kendim de dahil tüm insanlığa ve YUH ARTIK! diyorum.
yanyormmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ,bu ne sıcakkkkk
püfffffff
canım o dediğin kremi eltim kızına pişik olunca kullandı ama pişik mantara çevirmişti son careydi ağır bi krem ben bi kac kere kızıma kullandım dr amca kızım öle hemen hemen kullanılmaz bu dedi isilik icin uygun deildir sanıyorumahanda ben geldiiiimmm
sevdalinka benim canım çeker ama totiş üşengeç birazama şu asunun elmalı tarife bittim valla onu yapıcam
gamzecim hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
kuleee canım senin sorun için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum ama bebeiş isilik oluyo demiştin geçen
ben yıllardır tanıdığım ve çok güvendiğim bi eczacı tavsiyesiyle trosyd die bi krem aldım
banyo yaptırıp isilik olan yerlerine sürüyom ertesi güne azalıyo
bende hem diş hastanesine hemde özel doktoruma gittim bugün
bir dişin kanal tedavisi tamamlandı,3 diş ise iyileşmemiş pansuman yapıldı beklicez biraz daha
akşamda kayınvalidelere gittik
yarın bi daha gidicem dişçiye kaplama için kesçekler dişlerimi
çok tırsıyom çooooookkkk
canım o dediğin kremi eltim kızına pişik olunca kullandı ama pişik mantara çevirmişti son careydi ağır bi krem ben bi kac kere kızıma kullandım dr amca kızım öle hemen hemen kullanılmaz bu dedi isilik icin uygun deildir sanıyorum
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza beladan muhafaza etsin insaallah canim.bu arada biz araba aldık ankaralı kızlar biraz pratik yapıyım eylülden itibaren raht rahat bulusabilirz araba bende olcek otomatik otomatik yanınıza gelirim
Canim Saka gercekten iyi bi su dedigin gibi ph in yüksek olmasindan dolayi alkali su cok faydali.Ya kızlar,bebişlere hangi suyu içiriyorsunuz?Bu aralar hep aklımda bu soru?Gerçi bu su konusu hiç yakamı bırakmadı.Hamileyken kendim ne içeceğimi şaşırmıştım,şimdi de Bilgehan'a ne içirsem diye şaştım kaldım.Eşimle hep bunu tartışıyoruz.Kendisi neredeyse hiçbir markaya güvenmiyor.Malum damacanaların hijyeni ve suyun gerçek kaynak suyu olup olmaması konuları...E İstanbul gibi yerde de musluktan içecek halimiz yok.Marka söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama...Biz Saka içiyoruz artık eşimin internet araştırmaları sonucu.Avrupadan ödül almışmış da ph değeri yüksekmiş falan filan işte.Kafamın karışıklığına bir çare lütfen.Siz hangi s
Bu arada bu ne acı bir durumdur böyle ya.Dünyayı getirdiğimiz hale bakın.Dünyanın kaçta kaçı suydu Allah aşkına da içecek su bulamaz olduk.Teessüf ediyorum kendim de dahil tüm insanlığa ve YUH ARTIK! diyorum.
Aynennnbütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Walla burasi bile cok sicak benim oglan bile odada uyuyamiyoor,oturma odasina yere yorgan attim kac saattir giki cikmadan uyuyor.yanyormmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ,bu ne sıcakkkkk
püfffffff
Canim benim ya bitemedimi bu dis isin yahu cok zor be canimcim.ahanda ben geldiiiimmm
sevdalinka benim canım çeker ama totiş üşengeç birazama şu asunun elmalı tarife bittim valla onu yapıcam
gamzecim hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
kuleee canım senin sorun için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum ama bebeiş isilik oluyo demiştin geçen
ben yıllardır tanıdığım ve çok güvendiğim bi eczacı tavsiyesiyle trosyd die bi krem aldım
banyo yaptırıp isilik olan yerlerine sürüyom ertesi güne azalıyo
bende hem diş hastanesine hemde özel doktoruma gittim bugün
bir dişin kanal tedavisi tamamlandı,3 diş ise iyileşmemiş pansuman yapıldı beklicez biraz daha
akşamda kayınvalidelere gittik
yarın bi daha gidicem dişçiye kaplama için kesçekler dişlerimi
çok tırsıyom çooooookkkk
sen bilirsin usha...benden sölemesi
saol himmelcim..yabu sıcakalr mahvedio adamı ..
bu arada diyet listem falan yokta sağlıklı besleniyorum hergün esimle yürüyüse cıkıyoruz baya kilo vermeye basladım ya galiba 4 kilo gitti 70 oldum 5kilom kaldı hadi bakalım nolcak
Sagol canim size hayirli yolculuklar,tatilin iyi gecer insaallah.cnm bn de kacar hımmelcm
uykum yook hıc ama yatmaya calışaym
yarn yolcuyuzzzz daaa
sana ıyı geceler
cocukları da optmmm
Cancagizlarim bendede var bi uydurmasyon tatli tarifi kizkardesimden ögrendim,ben daha cok evdeki kalan kekleri degerlendirmek icin yapiyorum.Evde kalan kekleri ufalayip icine cikolata sosu yada krem santiyle karistir icine evde ne varsa (findik,fistik,badem,ceviz,Kuru kayisi,kuru üzüm,kuru incir,hindistan cevizi hangisi varsa icine ekle bunu strec film üzerine yap ortasina kinder pingui koy birkac tane rulo yap dolaba koy sonra üzerini nasil istersen süsle dilimleyip servis yap hem lezzetli hemde cok hafif tavsiye ederim.
canım oğlun ne kadarlıktı öyle peşinden koşturduğunuzda yaa ben geçen gün yara bandı taktım parmağına uyutcaktım biraz mızırdandı sonra öylece aldı ağzına uyanırken de bi ağladı bi ağladı tekrar uykuya dalamadı parmağını ememeyince çok dertli ağladı yavrum bandı çıkardıktan sonra da bir süre emmedi sanki bana küsmüş gibi sonra aldı parmağını ben de küçükken halletsek unutur belki diyorum da üfff kıyamadım o şekilde ağlamasına büyüyünce kandırırız artık bişeylerle şimdi de normal vakitlerde emmek isteyince eline hemen bi oyuncak tutuşturuyorum ya ben hiç birinizi okuyamıyorum çok sıcak bilgisayarı açmak bile gelmiyor içimden çok da merak ediyorum neler yaptığınızı birisi sesli okusa da dinlesem yani o moddayım tembellikte
bakıcı işinde bi gelişme yok. aynen duruyo. yarın bi ziyarete gitmeyi düşünüyorum. hem geçmiş olsuna hem de ağzını yoklim bakim bakabilcekmi diye.direk de sen kansermisin diye sorulmuyoki pufff. neyse gidersem yarın öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?