2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende izledim o filmi acaip güldüm
benden de tavsiye yanii

eşimin sofrasını hazırlıcam bende kaçıyorum
öptüm hepinizi iyi geceler TATLI rüyalar

huuuu neredsınızzzzz
tabı gece kusu oldunuz hepnz
simdide yatyrsunuzdur
hadıııı kalkın kalkınnn
burası bole sessz sedasz kalmıss:111::124::122:

alemsin sen yaaa bende diyomki kule de kimmiş meğersem benmişim oruç olunca jeton düşmedi gitti neysem sen merak etme ben bir alaşehire gelim düzeni oturyım yapcam sana köfte ye doya doya

huuuu neredsınızzzzz
tabı gece kusu oldunuz hepnz
simdide yatyrsunuzdur
hadıııı kalkın kalkınnn
burası bole sessz sedasz kalmıss:111::124::122:

seni gidi gidi

tatlım çikolata sosunu kendin mi yapıyorsun hazır mı alysun? topları bulayıp dolapta bekletiyorum yazmışsın ya becerikli hatun

canım oğlun ne kadarlıktı öyle peşinden koşturduğunuzda yaa ben geçen gün yara bandı taktım parmağına uyutcaktım biraz mızırdandı sonra öylece aldı ağzına uyanırken de bi ağladı bi ağladı tekrar uykuya dalamadı parmağını ememeyince çok dertli ağladı yavrum bandı çıkardıktan sonra da bir süre emmedi sanki bana küsmüş gibi sonra aldı parmağını ben de küçükken halletsek unutur belki diyorum da üfff kıyamadım o şekilde ağlamasına büyüyünce kandırırız artık bişeylerle şimdi de normal vakitlerde emmek isteyince eline hemen bi oyuncak tutuşturuyorum ya ben hiç birinizi okuyamıyorum çok sıcak bilgisayarı açmak bile gelmiyor içimden çok da merak ediyorum neler yaptığınızı birisi sesli okusa da dinlesem yani o moddayım tembellikte

yyaaaa beni unutmayın ben arada bir girsem de :)
şimdi yine çıkıyorum daha sık girmeye çalışacağım:)öptüm hepinizi

bensz gece iyi kaynatmışsınız aferin size

benim kız yaramzlıkta sınır tanımıyo çekemceleri bantladım bantları çıkarıp öle kurcalıyo kemece sen nerden aldın şu köşelik çekmece için falan malzeme :26:

asucan edibe bana saatli emzirmem gerektiğini söyledi yemek verecegim zaman artık ara veriorum emmesine oda yiyo uyguladıgımız bugibi tavsşyeler edibe gelince ayrıntılı anlatır...

sen nereye gidiosun tatile bizi ihmal etme ok

bu arada biz araba aldık ankaralı kızlar biraz pratik yapıyım eylülden itibaren raht rahat bulusabilirz araba bende olcek otomatik otomatik yanınıza gelirim

gamzecim eve alışmaya çalışıyoz. pek sevemedik ama. bi de toparlanmadı hala. bizim bıdıkla ev toplamak çok zor. hep kucak istiyo

gamzecim eve alışmaya çalışıyoz. pek sevemedik ama. bi de toparlanmadı hala. bizim bıdıkla ev toplamak çok zor. hep kucak istiyo

alışırsnz cnm valla bizde buraya tanışalı bi yıl oldu şimdi öbür evi unuttuk yerleşmek cok zor ev işi bile yaptırmıolar düşünemiorum o halii

bakıcı işinde bi gelişme yok. aynen duruyo. yarın bi ziyarete gitmeyi düşünüyorum. hem geçmiş olsuna hem de ağzını yoklim bakim bakabilcekmi diye.direk de sen kansermisin diye sorulmuyoki pufff. neyse gidersem yarın öğrenirim

hayrlısı olsunn elbet bi yol vardır gör bak mevlam neyler neylerse güzel eyler cnm ben gidiyim salata falan yapılcak öptüm hayırlı iftarlar hepinize

yyaaaa beni unutmayın ben arada bir girsem de :)
şimdi yine çıkıyorum daha sık girmeye çalışacağım:)öptüm hepinizi

bilmiyorum unutabiliriiz yanii, tembelliği bırak arada uğra..

yok canım ya unuturmuyuz, unutmayız daa sen arada gel de özletme kendini, sona merek ediyoz noldu bunlara diye..

ben de iftarı erkenden hazırladım, oğluş erken uyudu bugün çünkü.. şimdi öle ölü balık gibi uzandım, iftarı bekliyom.. hayırlı iftarlar olsun, Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…