2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sabah sabah araba sürme alıştırması yaptm cok heyecanlandm cok kolay otomatik vites ama insan panikoluyo inş. zamanla alışacağım kızımda koltugunda uyudu ben panik olurken aslında cok cesaretliymdr ama pimpirikli bi kocan varsa yanında panik edio insanı

Slmlar kaç gündür giremiyorum malum ramazan iki çocuk hava sıcaklığı bitirdi beni iki kilo vermişim kızları yıka doyur falan uyudularmı hemen bende uzanıyorum hava çok sıcaj diye çok susuyorum diye gündüz bişey yapmıyorum iftardan sonra evle ilgileniyorum anca fırsat olmuyo girmeye

Gamze´cim hadi Allah kolaylik versin kazasiz belasiz kullanirsin aracini canim benim.
Nazo´cum ne demisler "damdan düsenin halinden damdan düsen anlar"

iii, kız nere kaçtın hemen.. şöle bi geçmişe bakıyodum yokluğumda naptınız diye, kaçmışsın bilee... eee, iyiyim..senden naber?

Burdayım sen cevap vereyise kadar bir bakınayım demiştim. İyi ne olsun yeni yazışmalar var mı diye açtım yokmuş pek tam kapatacaktım seni gördüm. Hiç uykum yok ama yatmam lazım sahura kadar dayanamam çünkü.

gamzeeeeeeeeeeeee, arabanız hayırlı olsun..
direksiyon işini iyice geliştir, sonra kızları topla birgün, ordan yola çıkın, bende buradan.. ortada bolu da buluşalım, zamandan kazanalım.. akşama kadar takılalım, sonra herkes evine.. nasıl fikir amaaa?

yaa olmaz mı kızlar? ne dersiniz? siz gamzenin benzinine ortak olursunuz, hep beraber gelirsiniz, ne dersiniz.. gamze, asu, kemeceee, size diyom sizeeee!!!

yaw off, eşimde sahura kadar oturalım diyoo, o tabi yarın akşama kadar uyuyacak, ama ben çocukla kalkacam sabahın köründe, sonra sersem sersem akşamı zor ediyom.. ama bugün bende uyudum oğlanla bikaç saat, benimde şuan hiç uykum yok..napcaz yarın bilmem.. şimdi oturması iyi de, serin serin.. bu işin yarını da var..

bu arada asuuuuu iyi tatiller canım.. aman kıymetini iyi bil, doya doya tadını çıkarın, sayılı gün hemencecik bitiyo çünküüü... öpüldünüz, tez zamanda uğra bize de özletme emi..

aynen ya aynen bizimkide 8 de kalkıyo, sonra bidaha 11 i buluyo uyuması,tabi ben kayıyorum o uyuyana kadar..
ama şöle bişi denedim bugün, sanada sölim sende dene bakalım..
ben böyle uykusuz kaldığımda, o uyuyunca uyuyorum.. ama onunla birlikte.. yanıma yatağa alıyorum yani.. normalde gündüz uykuları 1,5 saattir.. ama yanıma alınca tam 3 saat olmuş.. birlikte 3 saat uyuduk bugün gündüz.. böle akşam kestirmesine yatması gerekmedi, yine aynı saatte her akşam uyuduğu saatte 8 de uyudu, uyku düzenide bozulmadı yani, saat 8 den beride kesintisiz uyuyo şuan beşiğinde..

yani birlikte uyuyunca, arada uyansada yanında beni uyuyoken görünce dönüyo poposunu uyumaya devam ediyo.. çok uykusuz kalırsan dayanamayacak gibi olursan gün içinde, aklında olsun sende dene..

tabi bu herzaman yapılacak bişi değil, alışır malışır bide.. ama dediğim gibi dayanamayacak gibi olursan, yap, arada bişi olmaz bence.. en azından şu ramazan bitene kadar, çünkü bu sahur olayı benim düzenimi altüst etti resmen, çok uykusuz kalıyorum.. zaten normalde de günde 6 saat falan uyurdum çook uyku düşkünü değilim ama, şuan geceleri en fazla 2,3 saat falan uyuyabildiğim için zor geçiyo gün..

Yatmadan ben de size çok sevdiğim kolay ama sık yaptığım için şu aralar bıktığım bir tarif yazayım
Malzemeleri:* 1,5-2 paket kakolu petibör bisküvi (ben kare borcama 3 sıra yaptığım için 36 adet gerekiyor)* yarım kilo lor * 1 lt süt *1 bardak şeker *1 paket krem şanti *1 paket çikolatalı sos
Çikolata sosunu tarifteki süte göre yapıyoruz (normalde yarım paketiyle yapılıyor ama ben bol çikolata sosu sevdiğim için 1 paketten yapıyorum) ç.sos soğurken loru, şekeri ve 1 bardak sütü birbirine yedirerek blender ile çırpıyoruz (mikserle iyi sonuç vermiyor) 1 bardak süt ile krem şantiyi hazırlıyoruz (asıl tarifte bir bardak süt ile 2 paket krem şanti var ama 1 paket bence yeterli) daha sonra bu lorlu karşımı ve şantiyi karıştıyırouz. kare borcama bir sıra bisküvi diziyoruz bisküvilerin sadece ilk katını az sütle ıslatıyorum çünkü bisküvinin alt tarafı kuru kalıyor ıslatmazsak, sonra karışımın üçte birini üzerine sürüyoruz diğer iki katı da bisküvileri ıslatmadan en üste yine karışımdan gelecek şekilde diziyoruz aynı bisküvili pasta gibi en üste de çikolatalı sosu döküyoruz lor sevenler için güzel ve basit bir tatlı umarım beğenirsiniz

ben de çok uyku düşkünü değilim ama ramazanda yat kalk sersem oluyor insan ben oruç tutmasam da 3 gibi hazırlamaya kalkıyorum 3 buçukta eşimi uyandırıyorum ona eşlik ediyorum yatmıyorum öyle kendi kendine kalmasın diye sonra sabah namazını kılıp öyle yatıroyum ben uyuyasıya 5 oluyor

aynen canım benim de aynıı.. şiimdi yattım desem saat 1, sonra kalktım yattım saat beş.. sersemlik ondan zaten, hiç birşey gece uykusunun yerini tutamıyo benim için.. bu arada seninde namaz kılıyo olmana çok sevindim.. Allah kabul etsin, kılmayanlara da nasip etsin inşallah..

selam kızlar. ben de geldim. ya size bişi sorcam. aranızda regl olan varmı doğumdan sonra bilmiyorum ama ben 3 aydır oluyorum. ama kafayı yicem o kadar çok kanamam oluyoki. ağrı sızı hiç bişey yok. doğumdan öncede ağrım olurdu ama kanama normal olurdu. şimdi hiç ağrım olmuyo ama çok kötü yaa. ped falan dayandıramıyorum. doktoramı gitsem acaba.yoksa bu normalmiki. günlük hayatımıda etkiliyo. örneğin misafirliğe gittik akşam kendimi eve zor attım. hiç hissetmeden biranada boşalıyo sanki. üffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…