- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.821
valla ben hala hastalanmadım.. hiç bir fikrim yok, ama o kadar rahatsız oluyorsan bir doktora görünmekte fayda var bence..
Canim Allah kolaylik versin,benimkide erken kalkiyordu ramazandan önce benim icin sorun olmuyordu ama simdi gece kalktigim icin yada cogu zaman hic yatmadigimdan erken kalkinca zorlaniyordum simdi sükür 9 gibi kalkiyor.yarın oğlanın şöyle 10 lara kadar uyayacağını bilsem uyumucam ama 7 buçuk gibi kalkıyor bu ara
Aynen canim bende ayni yapiyorum.aynen ya aynen bizimkide 8 de kalkıyo, sonra bidaha 11 i buluyo uyuması,tabi ben kayıyorum o uyuyana kadar..
ama şöle bişi denedim bugün, sanada sölim sende dene bakalım..
ben böyle uykusuz kaldığımda, o uyuyunca uyuyorum.. ama onunla birlikte.. yanıma yatağa alıyorum yani.. normalde gündüz uykuları 1,5 saattir.. ama yanıma alınca tam 3 saat olmuş.. birlikte 3 saat uyuduk bugün gündüz.. böle akşam kestirmesine yatması gerekmedi, yine aynı saatte her akşam uyuduğu saatte 8 de uyudu, uyku düzenide bozulmadı yani, saat 8 den beride kesintisiz uyuyo şuan beşiğinde..
yani birlikte uyuyunca, arada uyansada yanında beni uyuyoken görünce dönüyo poposunu uyumaya devam ediyo.. çok uykusuz kalırsan dayanamayacak gibi olursan gün içinde, aklında olsun sende dene..
Ellerine saglik cok hos ,denerim bende.Yatmadan ben de size çok sevdiğim kolay ama sık yaptığım için şu aralar bıktığım bir tarif yazayım
Malzemeleri:* 1,5-2 paket kakolu petibör bisküvi (ben kare borcama 3 sıra yaptığım için 36 adet gerekiyor)* yarım kilo lor * 1 lt süt *1 bardak şeker *1 paket krem şanti *1 paket çikolatalı sos
Çikolata sosunu tarifteki süte göre yapıyoruz (normalde yarım paketiyle yapılıyor ama ben bol çikolata sosu sevdiğim için 1 paketten yapıyorum) ç.sos soğurken loru, şekeri ve 1 bardak sütü birbirine yedirerek blender ile çırpıyoruz (mikserle iyi sonuç vermiyor) 1 bardak süt ile krem şantiyi hazırlıyoruz (asıl tarifte bir bardak süt ile 2 paket krem şanti var ama 1 paket bence yeterli) daha sonra bu lorlu karşımı ve şantiyi karıştıyırouz. kare borcama bir sıra bisküvi diziyoruz bisküvilerin sadece ilk katını az sütle ıslatıyorum çünkü bisküvinin alt tarafı kuru kalıyor ıslatmazsak, sonra karışımın üçte birini üzerine sürüyoruz diğer iki katı da bisküvileri ıslatmadan en üste yine karışımdan gelecek şekilde diziyoruz aynı bisküvili pasta gibi en üste de çikolatalı sosu döküyoruz lor sevenler için güzel ve basit bir tatlı umarım beğenirsiniz
Canim bende henüz regl olmadim ama ilk kizimda ayni senin söyledigin gibiydi hatta ped yerine bebek bezi kullaniyordum ama yavas yavas düzene giriyor,normal ama cok rahatsiz oluyorsan git istersen doktora.selam kızlar. ben de geldim. ya size bişi sorcam. aranızda regl olan varmı doğumdan sonra bilmiyorum ama ben 3 aydır oluyorum. ama kafayı yicem o kadar çok kanamam oluyoki. ağrı sızı hiç bişey yok. doğumdan öncede ağrım olurdu ama kanama normal olurdu. şimdi hiç ağrım olmuyo ama çok kötü yaa. ped falan dayandıramıyorum. doktoramı gitsem acaba.yoksa bu normalmiki. günlük hayatımıda etkiliyo. örneğin misafirliğe gittik akşam kendimi eve zor attım. hiç hissetmeden biranada boşalıyo sanki. üffff
Sivrisinek nöbetindeyim!Yediler bitirdiler yavrumu.Neler denemedik...Elektrolikit mi dersin mat tablet mi defans sinek kovucu mu...Bir de limon yağı dediler,sürdük.Yavrucağızın isilikleri bir yandı ki sormayın feryat figan.Mecbur banyo yaptırdık acilen de rahatladı kuzum.Bugün cibinlik aldık artık son çare.Hava da çok sıcak bugün,kuzum çok terliyor ama sineklerin kızıma dokunmasından iyidir yine de.Yavrumun her yeri kırmızı kırmızı benekler kabarıklıklarla doldu,kıyamıyorum,offf!
Aynen ya ben de bugün onu dusunuyodum. 8 ay oldu evde durmayali kimbilirkac ay.. Ne bı kusma ne bı ateş..Allah a çok şükür atesdusurucu bile almadık daha..bu tabii bı basarı değil ..sonuçta hastalık da saglık da Allah tan. Di mı.. Hersey gelebilir yavrularımızın basına.. Allah gecinden versin. Bu kadar gezmeye tozmaya riske attım ama ucuz atlattık.. Biraz da fazla umursamamaktan oldu bizim.. Nerelerde neler yedi ne yataklarda yattı ne banyolarda yıkandı..cocukcagiz hayatını survivor gibi yaşadı ondan herhalde.. Cümlemizin evladına hayırlı ömürler versin Allah.. Çaresi olan hastalıklar bı de tabiki eğer verecekse..şaka maka, Emir neredeyse 9 aylık oldu.. çook şükür, kazasız belasız, hastalıksız ilaçsız atlattık 9 ayı.. vay bee, zaman ne çabuk geçiyor.. sanki daha dün doğdu.. canım oğlum benim..
Bu arada ben doğumdan sonra hemen adet olmaya başladım düzenli şekilde.Benim de fazla oluyor ve de eskiden sancım azdı,şimdi çok.Aslında fazla oluyor demeyeyim de uzun sürüyor.7.gün abdestimi alırdım eskiden şimdi 10,11...
Sivrisinek nöbetindeyim!Yediler bitirdiler yavrumu.Neler denemedik...Elektrolikit mi dersin mat tablet mi defans sinek kovucu mu...Bir de limon yağı dediler,sürdük.Yavrucağızın isilikleri bir yandı ki sormayın feryat figan.Mecbur banyo yaptırdık acilen de rahatladı kuzum.Bugün cibinlik aldık artık son çare.Hava da çok sıcak bugün,kuzum çok terliyor ama sineklerin kızıma dokunmasından iyidir yine de.Yavrumun her yeri kırmızı kırmızı benekler kabarıklıklarla doldu,kıyamıyorum,offf!
Canim ya insan hic kiyamiyor bebislere ya,terlesede cibinlik iyidir.Sivrisinek nöbetindeyim!Yediler bitirdiler yavrumu.Neler denemedik...Elektrolikit mi dersin mat tablet mi defans sinek kovucu mu...Bir de limon yağı dediler,sürdük.Yavrucağızın isilikleri bir yandı ki sormayın feryat figan.Mecbur banyo yaptırdık acilen de rahatladı kuzum.Bugün cibinlik aldık artık son çare.Hava da çok sıcak bugün,kuzum çok terliyor ama sineklerin kızıma dokunmasından iyidir yine de.Yavrumun her yeri kırmızı kırmızı benekler kabarıklıklarla doldu,kıyamıyorum,offf!
Cok sükür canim daha dün konusuyorduk esimle bende öyle dedim daha dün dogum yaptim sanki.Hep böyle güzel gecer ins canim.şaka maka, Emir neredeyse 9 aylık oldu.. çook şükür, kazasız belasız, hastalıksız ilaçsız atlattık 9 ayı.. vay bee, zaman ne çabuk geçiyor.. sanki daha dün doğdu.. canım oğlum benim..
Canım benim verecek o kadar çok cevabım diyecek ooooooo kadr çok hayirl olsun um var ki dur bakkiiiimmm bı okuyayım herkesi..ben guzel her haberi umursayip hayırlı olsunu mü uzun uzadıysa vermek yazmak istiyorum..sonuçta meleklerin anneleri guzel bı tebrik i hakediyor..oyleeee okuyup geçemem.. Tüm gece buradayım... Bu rada arkadaslar dis haberimizi okuyup hayırlı olsun diyenleri tesekkur eder öperiz.. Ben sizi erdem de sizlerin yetiştirdiği o saf masum melek bebekleri cooooook seviyor..tekeeeeeer tekeeeer bu ince anneleri öptük..hadi baslayayimedibe hoş geldinyaz okuyalım.
bede dedim hazır uyanıkken bakayım topic gene yazma halindemi hemen okudum 3 sayfa geldim.
asu hayırlı yolculuklar.
Seninkide güclü olacak canim benim her kosula alisiyorAynen ya ben de bugün onu dusunuyodum. 8 ay oldu evde durmayali kimbilirkac ay.. Ne bı kusma ne bı ateş..Allah a çok şükür atesdusurucu bile almadık daha..bu tabii bı basarı değil ..sonuçta hastalık da saglık da Allah tan. Di mı.. Hersey gelebilir yavrularımızın basına.. Allah gecinden versin. Bu kadar gezmeye tozmaya riske attım ama ucuz atlattık.. Biraz da fazla umursamamaktan oldu bizim.. Nerelerde neler yedi ne yataklarda yattı ne banyolarda yıkandı..cocukcagiz hayatını survivor gibi yaşadı ondan herhalde.. Cümlemizin evladına hayırlı ömürler versin Allah.. Çaresi olan hastalıklar bı de tabiki eğer verecekse..
Ya aslında 3-5 gündür var bu sinek illeti.Birdenbire çıkıverdiler meydana.Böyle olacağını bilemedik.Önce fark etmedik sinekleri 1-2 tane bir şeydirler,ilaçla kaybolurlar saKndık.Hiç sinek sıkıntımız olmamıştı şimdiye kadar,o yüzden yatağına cibinlik almak aklımızın ucundan geçmedi.Apartmanın altında fırın var ve 3-5 gündür yani ramazan başladığından beri iğrenç bir koku yayıyorlar her pişirmede.Akıllarınca ramazan pidesi mi yapıyorlar yakıyorlar mı neyse artık?Eşimle şikayet etmeye karar verdik.Sahi nereye şikayet etmeli ki?Zaten taşındığımızdan beri haz etmiyorum o fırından,hiç alışveriş yapmam.Neyse...[/QUOTE
Canimcim belediye ye haber verenize..hemen ilacliyolar bizim burda..sizde de öyledir..digerleri geçici çözüm..hemen arayın..sivrisinekler beni çok sever...tek taraflı da olsa derin bı sevgi ..bilirim o durumu
[SUB][/SUB]
Canım benim verecek o kadar çok cevabım diyecek ooooooo kadr çok hayirl olsun um var ki dur bakkiiiimmm bı okuyayım herkesi..ben guzel her haberi umursayip hayırlı olsunu mü uzun uzadıysa vermek yazmak istiyorum..sonuçta meleklerin anneleri guzel bı tebrik i hakediyor..oyleeee okuyup geçemem.. Tüm gece buradayım... Bu rada arkadaslar dis haberimizi okuyup hayırlı olsun diyenleri tesekkur eder öperiz.. Ben sizi erdem de sizlerin yetiştirdiği o saf masum melek bebekleri cooooook seviyor..tekeeeeeer tekeeeer bu ince anneleri öptük..hadi baslayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?