2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar saat sabahın 2 si, 6 kişiyiz burda.. niye kimse bişi yazmıyo.. bu saatte okumaya mı girdiniz, naptınız.. çook sıkıcısıınıızzz... asuu, ushaa neredesiniz yaaa..

valla ben hala hastalanmadım.. hiç bir fikrim yok, ama o kadar rahatsız oluyorsan bir doktora görünmekte fayda var bence..

bende oğlan hastalandığında sitrese girince oluyorum vede eskiye orana artış oldu ped2 saat dayanmıyo desem yalan olmaz allahtan en fazla 4 gün sürüyor şimdiye kadar 3 defa oldum geçen ay oldum ama bu ay olurmu bilmem 2 -3 güne belli olur

yarın oğlanın şöyle 10 lara kadar uyayacağını bilsem uyumucam ama 7 buçuk gibi kalkıyor bu ara
Canim Allah kolaylik versin,benimkide erken kalkiyordu ramazandan önce benim icin sorun olmuyordu ama simdi gece kalktigim icin yada cogu zaman hic yatmadigimdan erken kalkinca zorlaniyordum simdi sükür 9 gibi kalkiyor.

Aynen canim bende ayni yapiyorum.

Ellerine saglik cok hos ,denerim bende.

Canim bende henüz regl olmadim ama ilk kizimda ayni senin söyledigin gibiydi hatta ped yerine bebek bezi kullaniyordum ama yavas yavas düzene giriyor,normal ama cok rahatsiz oluyorsan git istersen doktora.

Sivrisinek nöbetindeyim!Yediler bitirdiler yavrumu.Neler denemedik...Elektrolikit mi dersin mat tablet mi defans sinek kovucu mu...Bir de limon yağı dediler,sürdük.Yavrucağızın isilikleri bir yandı ki sormayın feryat figan.Mecbur banyo yaptırdık acilen de rahatladı kuzum.Bugün cibinlik aldık artık son çare.Hava da çok sıcak bugün,kuzum çok terliyor ama sineklerin kızıma dokunmasından iyidir yine de.Yavrumun her yeri kırmızı kırmızı benekler kabarıklıklarla doldu,kıyamıyorum,offf!

şaka maka, Emir neredeyse 9 aylık oldu.. çook şükür, kazasız belasız, hastalıksız ilaçsız atlattık 9 ayı.. vay bee, zaman ne çabuk geçiyor.. sanki daha dün doğdu.. canım oğlum benim..

edibe hoş geldin yaz okuyalım.

bede dedim hazır uyanıkken bakayım topic gene yazma halindemi hemen okudum 3 sayfa geldim.

asu hayırlı yolculuklar.

ah be güzelim onca kimyasalı boca edene kadar cibinliği akıl edeydiniz ya.. bizim cibinliğimiz var taaa doğduğundan beri, kuzu kuzu uyuyo çok şükür.. yasık olmuş yavruya.. kıyamamm..

Bu arada ben doğumdan sonra hemen adet olmaya başladım düzenli şekilde.Benim de fazla oluyor ve de eskiden sancım azdı,şimdi çok.Aslında fazla oluyor demeyeyim de uzun sürüyor.7.gün abdestimi alırdım eskiden şimdi 10,11...

şaka maka, Emir neredeyse 9 aylık oldu.. çook şükür, kazasız belasız, hastalıksız ilaçsız atlattık 9 ayı.. vay bee, zaman ne çabuk geçiyor.. sanki daha dün doğdu.. canım oğlum benim..
Aynen ya ben de bugün onu dusunuyodum. 8 ay oldu evde durmayali kimbilirkac ay.. Ne bı kusma ne bı ateş..Allah a çok şükür atesdusurucu bile almadık daha..bu tabii bı basarı değil ..sonuçta hastalık da saglık da Allah tan. Di mı.. Hersey gelebilir yavrularımızın basına.. Allah gecinden versin. Bu kadar gezmeye tozmaya riske attım ama ucuz atlattık.. Biraz da fazla umursamamaktan oldu bizim.. Nerelerde neler yedi ne yataklarda yattı ne banyolarda yıkandı..cocukcagiz hayatını survivor gibi yaşadı ondan herhalde.. Cümlemizin evladına hayırlı ömürler versin Allah.. Çaresi olan hastalıklar bı de tabiki eğer verecekse..

hmmm geçmiş olsun cibindirikte klima yoksa çok sıcak tutar bizde annemlerde 3. katta teras ta yatıyoruz cibindiriğin içinde suyumuz çıkınca sineklerde azalınca kurmaz oldum.

Canim ya insan hic kiyamiyor bebislere ya,terlesede cibinlik iyidir.

Cok sükür canim daha dün konusuyorduk esimle bende öyle dedim daha dün dogum yaptim sanki.Hep böyle güzel gecer ins canim.

[SUB][/SUB]
edibe hoş geldin yaz okuyalım.

bede dedim hazır uyanıkken bakayım topic gene yazma halindemi hemen okudum 3 sayfa geldim.

asu hayırlı yolculuklar.
Canım benim verecek o kadar çok cevabım diyecek ooooooo kadr çok hayirl olsun um var ki dur bakkiiiimmm bı okuyayım herkesi..ben guzel her haberi umursayip hayırlı olsunu mü uzun uzadıysa vermek yazmak istiyorum..sonuçta meleklerin anneleri guzel bı tebrik i hakediyor..oyleeee okuyup geçemem.. Tüm gece buradayım... Bu rada arkadaslar dis haberimizi okuyup hayırlı olsun diyenleri tesekkur eder öperiz.. Ben sizi erdem de sizlerin yetiştirdiği o saf masum melek bebekleri cooooook seviyor..tekeeeeeer tekeeeer bu ince anneleri öptük..hadi baslayayim

Seninkide güclü olacak canim benim her kosula alisiyor

Ya aslında 3-5 gündür var bu sinek illeti.Birdenbire çıkıverdiler meydana.Böyle olacağını bilemedik.Önce fark etmedik sinekleri 1-2 tane bir şeydirler,ilaçla kaybolurlar sandık.Hiç sinek sıkıntımız olmamıştı şimdiye kadar,o yüzden yatağına cibinlik almak aklımızın ucundan geçmedi.Apartmanın altında fırın var ve 3-5 gündür yani ramazan başladığından beri iğrenç bir koku yayıyorlar her pişirmede.Akıllarınca ramazan pidesi mi yapıyorlar yakıyorlar mı neyse artık?Eşimle şikayet etmeye karar verdik.Sahi nereye şikayet etmeli ki?Zaten taşındığımızdan beri haz etmiyorum o fırından,hiç alışveriş yapmam.Neyse...

edibecim çook incesinde tatlım, sen yeni başlayacan daha.. ben de çıkıp sahur için masa hazırlamalayım.. hazırda hiiç bişi yok, nsaılsa oturacam sahura kadar diye de akşamdan hazırlamadım hiç bişi.. şimdi çıkıp aperatif bişiler hazırlamam gerekiyor.. sen şimdi yaz, ben sona girince okuyacam canım ya, şimdi ben geldim siz gidiyonuz deme ama sakın tamam mı.. ben saat 11 den beri burdayım, sen geç kaldın..

haydi tatlışlar öpüldünüz hepiniz.. iyi geceler, tatlı rüyalar hepinize..

Bende daha hasta olmadım..umarım bı sorun yoktur cicim..bence yoktur..kaçıncı böyle olması..annemde olmuştu şiddetli kanama.. 5 aya kendine gelmişti..o hastanelik olmuştu da oradan hatırlıyorum..duşun bak onun ki bile düzelmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…