- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.841
Bende daha hasta olmadım..umarım bı sorun yoktur cicim..bence yoktur..kaçıncı böyle olması..annemde olmuştu şiddetli kanama.. 5 aya kendine gelmişti..o hastanelik olmuştu da oradan hatırlıyorum..duşun bak onun ki bile düzelmişti..
bensz gece iyi kaynatmışsınız aferin size
benim kız yaramzlıkta sınır tanımıyo çekemceleri bantladım bantları çıkarıp öle kurcalıyo kemece sen nerden aldın şu köşelik çekmece için falan malzeme :26:
asucan edibe bana saatli emzirmem gerektiğini söyledi yemek verecegim zaman artık ara veriorum emmesine oda yiyo uyguladıgımız bugibi tavsşyeler edibe gelince ayrıntılı anlatır...
sen nereye gidiosun tatile bizi ihmal etme ok
Canimcim ikea da Ankara da avm lerin Hello baby mothercare inde. İnternette de e bebek com ozelcan vb.comlarda bulabilirsin.ben de İzmir e gidince forumdan alicam..burda ananesinin mutfak dolaplarını acıyor onu bırak kapının icine yani yapışık tarafına parmağını sokuyo..gel cereyan kapıyı kapat elim arada kalsın diye..tövbe tovbeeeeeeee...söyletti beni..
Bu arada sana verdigim tavsiyelerin Sahibi Antalya Üniversitesi cocuk saglıgı ve hastalıkları bölümü Prof.dr. Aysen Bingöl e ait..yani emin ellerde cocuklarımız..bizim akraba tanıştırdı..burda verdigi tavsiyeleri ve yemek planını anlatırım yakın zamanda..tabi ki sizler aruz ettiginiz ve aklınıza yatan boyutta faydalanırsınız..
sabah sabah araba sürme alıştırması yaptm cok heyecanlandm cok kolay otomatik vites ama insan panikoluyo inş. zamanla alışacağım kızımda koltugunda uyudu ben panik olurken aslında cok cesaretliymdr ama pimpirikli bi kocan varsa yanında panik edio insanı
Slmlar kaç gündür giremiyorum malum ramazan iki çocuk hava sıcaklığı bitirdi beni iki kilo vermişim kızları yıka doyur falan uyudularmı hemen bende uzanıyorum hava çok sıcaj diye çok susuyorum diye gündüz bişey yapmıyorum iftardan sonra evle ilgileniyorum anca fırsat olmuyo girmeye
Kizlar selam,bende bugün sildim süpürdüm ohhhhhhh missssssss.Oglanida uyuttum simdi mayistim biraz bakayim dedim napiyonuz.
Yatmadan ben de size çok sevdiğim kolay ama sık yaptığım için şu aralar bıktığım bir tarif yazayım
Malzemeleri:* 1,5-2 paket kakolu petibör bisküvi (ben kare borcama 3 sıra yaptığım için 36 adet gerekiyor)* yarım kilo lor * 1 lt süt *1 bardak şeker *1 paket krem şanti *1 paket çikolatalı sos
Çikolata sosunu tarifteki süte göre yapıyoruz (normalde yarım paketiyle yapılıyor ama ben bol çikolata sosu sevdiğim için 1 paketten yapıyorum) ç.sos soğurken loru, şekeri ve 1 bardak sütü birbirine yedirerek blender ile çırpıyoruz (mikserle iyi sonuç vermiyor) 1 bardak süt ile krem şantiyi hazırlıyoruz (asıl tarifte bir bardak süt ile 2 paket krem şanti var ama 1 paket bence yeterli) daha sonra bu lorlu karşımı ve şantiyi karıştıyırouz. kare borcama bir sıra bisküvi diziyoruz bisküvilerin sadece ilk katını az sütle ıslatıyorum çünkü bisküvinin alt tarafı kuru kalıyor ıslatmazsak, sonra karışımın üçte birini üzerine sürüyoruz diğer iki katı da bisküvileri ıslatmadan en üste yine karışımdan gelecek şekilde diziyoruz aynı bisküvili pasta gibi en üste de çikolatalı sosu döküyoruz lor sevenler için güzel ve basit bir tatlı umarım beğenirsiniz
selam kızlar. ben de geldim. ya size bişi sorcam. aranızda regl olan varmı doğumdan sonra bilmiyorum ama ben 3 aydır oluyorum. ama kafayı yicem o kadar çok kanamam oluyoki. ağrı sızı hiç bişey yok. doğumdan öncede ağrım olurdu ama kanama normal olurdu. şimdi hiç ağrım olmuyo ama çok kötü yaa. ped falan dayandıramıyorum. doktoramı gitsem acaba.yoksa bu normalmiki. günlük hayatımıda etkiliyo. örneğin misafirliğe gittik akşam kendimi eve zor attım. hiç hissetmeden biranada boşalıyo sanki. üffff
Sivrisinek nöbetindeyim!Yediler bitirdiler yavrumu.Neler denemedik...Elektrolikit mi dersin mat tablet mi defans sinek kovucu mu...Bir de limon yağı dediler,sürdük.Yavrucağızın isilikleri bir yandı ki sormayın feryat figan.Mecbur banyo yaptırdık acilen de rahatladı kuzum.Bugün cibinlik aldık artık son çare.Hava da çok sıcak bugün,kuzum çok terliyor ama sineklerin kızıma dokunmasından iyidir yine de.Yavrumun her yeri kırmızı kırmızı benekler kabarıklıklarla doldu,kıyamıyorum,offf!
Canım yılan hikayesi değil..valla gelecez.ama bizdedurumlar anlayacağın üzere biraz yogun..su an da bile kasıma kadar gezi defterimiz dolu..araya sıkıştırma olacak yani..öyle havaya konuşmadım.ama eve ugramayali ne kadar oldu bilmem..şimdi Bursa sonra Salihli Alasehir bayramda yeniden Antalya dönüşte Çeşme Kıbrıs falan filan..anlatmakta bitmez..bı boşluk bulup uğramak isterim.bak ankaralılar inandı bana..tanıştık bile..kızlaaarrr, çook şükür orucumu tuttum bugün, ne acıktım ne de susadım çook rahattım.. sütümde de bi değişiklik olmadı, çook mutluyum.. Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah.. ama bakıyomda oruç tutan bi sürü insan varmış, ben ramazandan önce kaç kere sordum oruç işini ne yapacaz diye, kimse ben tutacam demedi, ya da tutuyom.. boşuna ilk 2 gün tutmamışım been.. kızdım size..şakaa şakaa, kızmadım da yani, keşke baştan söleseydiniz dedim kendi kendimee.. çevreme herkes sen tutma, yapamazsın, çok uzun günler, sütün kesilir gibi olumsuz şeyler sölediler, hatta eşime ben yarın oruç tutacam dediğimde kavga bile ettik nerdeyse.. onun için sizin fikriniz benim için çook önemliydi, zararın neresinden dönsen kardır dimi amaa.. çook teşekkürler hepinize, Allah razı olsun..
elbisem resimde çok iyi çıkmamış ama, evet herkes çok şık olduğunu söyledi düğünde de ve kimse kendimizin diktiğine inanmadıgerçi annem dikti sayılır ben yardım ettim ama olsun, karşıdan pek bi beceriksiz görünüyom sanırsam.. napalım olsun.. beğenmenize sevindim, teşekkürleer..
edibe şu buraya gelme işin yılan hikayesine döndü yalnız, hayırlısı olsun bakalıım..
kızlaaarr, gidip yatayım, sahura kalcaaazz.. öpüldünüz..
Geliyorum canım alasehire ölmez kalmazsak..çünkü ananem dedeler orda ya..telefonunu da kaydettim..geliyoruz yani..tanistircaz bidiklari inşallah.allah kabul etsin canım ben görmedim görmüş olsaydım tutacam derdim gözden kaçırmışım hatta bakmıştım bende tutan olurmu ne düşünüyor diye eşime söylediğimde oda biraz tepki verdi oğlan sütsüz kalır ben susuz kalırım zorluk çekerim diye sonra sen bilirisin dedi bana bıraktı demesede nerden bilebilirdiki yurtdışından kontrol mu edecektiçok şükür sadece ilk gün susadım ama şimdi alıştım evden çıkmayıp güneşte dolanmadığın sürece zorluk çekmiyorsun inşallah böyle devam ederde hepsini yada sadece özel günler harici kaln günlerin hepsini tutarım.
edibe bende dört gözle bekliyorum alaşehire gideceğim günü tf aldım tşk. ederim.
iyi tatiller
karaca sen neredesin bir cvp bekliyorum senden.
:26:
bende elbiseyi çok beğendim çok hoş görünüyor.
Su salgın olayını yeni duydum..herkeslere gecmis olsun..zaten ben iyi dileklerimi iletene kadar gecmis gitmisherhalde..Merhaba arkadaşlar çoğunuz oruç tutuyormuşsunuz ne güzel Allah kabul etsin inşallah. Ben de sütüm epey azaldığı için riske atmak istemiyorum inşallah kaza edicem. Kemece ve Gamze geçmiş olsun. Benim oğlan da üç hafta süreyle uykusunda bile hiç meme emmedi nedense hep reddetti ben de üç hafta manuel pompayla sağdım verdim. Daha sonra Senem'in tavsiyesiyle amedanın elektrikli pompasını aldım ertesi gün oğlum birden meme istemeye başladı ilk defa göğsümü açıp, yüzüme yapışıp emmek istemeler başladı 8,5 aylık ilk defa oldu böyle şeyler çok duygulandım sevinçten ağladım bu çocuğun babasının parasına garezi var herhalde. Gerçi iyi oldu ek gıda verdiğim zamanlar sağıyorum yine çoğalsın diye manuele göre çok çabuk işim bitiyor. Bu arada senemcim konuşma tarzına bayıldım çok kendinden emin güzel bir türkçeyle konuşuyorsun çok da samimi geliyordu sesin umarım denk gelir tanışırız. Edibe gezmeler devam maşallah valla Asu senin de tariflerin çok hoş görünüyor o rulo halinde sarılı olan tatlı çok güzel görünüyor en kısa zamanda denemek istiyorum Can Tuba Elbisen hoş olmuş canım iyi günlerde kullan o diğer hayalinde olanı da dikin bence elinizden geliyor nasılsa. Sprey sana da geçmiş olsun canım şu sıcak yaz günlerinde böbrek için su çok önemli sen de tutabilirsen kış aylarında kaza edersin üzülme devkule ben de manisa akhisarlıyım hemşeri sayılırız seninle hemşeri demişken serap 45 nerelerde ya o da somalıydı yanlış hatırlamıyorsam
Aynı anda buluşalım..düşünsene herkes alasehire geliyormuş. Sevgi yoluna..kesikli mı yerler pideyi kıymalı mı tatlımcanım alaşehirde yaşıyorum ben tarsus'luyum eşimin geçen sene tayini alaşehire çıktı öylelikle alaşehirle tanışmış oldum oğlum da salihli de doğdu.Eşim yurt dışına göreve gitti 4 aydır evde değilim anlıcağın 2 ay daha tarsus da kalacam alaşehir e geldiğimde yolun düşerse tanışalım edibe ile de tanışağım kısmet olursa
Güzelim emeklemesin..emekleyip de suratını orasını burasını heryere surtcegine emeklemesin bosveeeeeerrrr..bizim kuzenin ikizleri hiiiiiicccc kılını kipirdatmazken bı sabah bı bakmışlar destuuuuuurrr demiş yürüyorlar..gülme krizi geçirmiş kuzen...kalkmış yürümeye başlamışlar..emekleyip de parkeyi fayansi yalayacagina aman bosveeeeeerrrr bırak...oooohhhhh en temizi valla..ben erdemin parmaklarının arasından halinin tüylerini ayikliyorum..Ya kızlar herkesin bebeği emekliyor galiba benim ki 8,5 aylık emeklemiyor. Erkek çocuğu diye mi ne anca komando gibi dirseklerinin üstünde bedenini sürüklüyor :) öyle bir yerlere tutunup ayağa kalkma çabaları da yok. Tembel desem çok kıpır kıpır sürüne sürüne odayı geziniyor.
Su dişler ilgili bı arkadas bı şey sormuştu dur bı onu ayrıca açıklığa kavusturayim..kitabı bilgimi konusturayim bakiiimmmm..cnm bnm emeklıyor işte bebeğin. Sen onun surunmesıne bakma. Kımı bebek oyle surunup dırek yuruyebılır de. ılla bzm bıldgmz pozsyonda emeklemesıne gerek yok yurumesı ıcın. Hem benm karsı komsunun bbeği de 10 aylıkken falan emekledi bı kac hafta sonra da yurudu. Yanı ıkısını bı arada yaptı. Bosver ya cocugun mutlu ıse bunu mu dert edyn kız....ya zaten dert edılecek bı durum yok. Emeklıyr işte bebgnnnn...her cocugn gelışımı ayrıdr. Bak bzm cadının da dişi mişi yok hala. Yaşlı nıneler gıbı guluyor
Kımbılır na zamann cıkar. Bı arkadasın bebeğinn 14 aylıkken cıkmıs ılk dısleriii. Yanı her cocuk farklıdır cnm benm. Okeyyy....
Merhabalar
dogumadn bu yana ilk kez pc den size yazıyorum :))
Oğlum ikindi uykusunu uyuyamadı şimdi yattı bende ilk kez akşam keyfi yapıyorum...
Emekleme konusunda kafanıza takmayın benim oglan 11 kasım doğumlu emeklemiyor..Sadece bana tutunup zorla ayağa kalkıyor birde yürüteçlegeziyor
Bugün ilk kez yattığı yerden kalkıp oturdu..Her bebeğin gelişimi farklı genetik çok önemli..zamanı gelinc ehepsi herşeyiyapar...
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki emerek uyuyor hala(
Bugün vermeyeyim kendisi uyusun dedim 15 dakika kesintisiz bağırarark ağlamanın sonunda yine memede uyudu..
Vazgeçirmem ,ç,n ne yapmam lazım önerisi olan var mı
Ayagıma alıyorum bir iki sallandıktan sonra bağırıyor emmek istiyor..
Offf uyku olayını bir de beslenme olayını çözsem ne güzzel olur ama olmuyor..
Birde bebekleriniz ne kadar yiyor bir öğünde.
Bzimki çokiştahsız küçük kasenin çeyreğini zor yediriyorum çorba içerken maksimum 10 kaşık alıyoor ağzını kitliyor
Ek gısa istemiyor sadece anne sütü istiyor gibib bir havası var...
Canimcim çok haklisin..yalniz kistan hatırlar mısın bilmem ..benim ev ısı yapmaktan hiç hazetmedigimi.omrum boyunca kağıt kalem okuma derece yapma derken annemler hiç kimse bı çorba bilekaristirmadi bana..tuvalet nasıl temizlenir bilmiyordum evlenirken..yemek yapmayı falan eşimden öğrendim duşun yani..calışma hayatı sürerken ev beni germiyodu ama çocukla ücretsiz izin alıp eve kazanınca afakanlar bastı..bizde o noktadan sonra eve daimi yardımcı bakmaya başladık..bugünlere geldik..simidi tavsiye üzerine daha önce 2cocuklu karı koca. Doktorun evinde çalışmış bı bayanı daimi yardımcı alicam.haftaya annemlerle dönucez İzmir e ..bı haftakadinin mülakatını yapicaz annemle..her türlü temizlik yemek ve bazı saatler erdem le ilgilenmeyi herseyi kapsıyor..ben artık rutin spor merkezime kouforume kısacası eski hayatıma dönmek istiyorum..dışarı gezmeye alışverişe ve esimin eski toplantılarına giderken de yanımda goturebilecegim erdem e göz kulak olacak bu bayan..ısinin ehli..800 + sigorta istiyo hafta ici 5 gun..hafta sonu tatil..fiyat sizce nasıl..bakalım haftaya mülakat nasıl geçecek..Asu_24, tarioronar, kemece cevaplar için teşekkürler o şekilde emeklemesini takmıyorum kafama herkes emekliyor diye bahsedince ben de bizimkinin emekleme tarzını yazmak istedim sadece eli ayağı tutsun da istediği zaman emeklesin istediği zaman yürüsün koşsun..
Edibecim unnuttun sen İzmir'i geri döneceğinden şüpheliyim :) yalnız eve döndüğünde benim tavsiyem ya bir yakınnıla dön ya da eşin bir süre izin alsın bir anda evde yalnız kalınca damdan düşmüşe dönebilirsin şahsen ben 2-3 hafta annemde kaldığımda bile eve zor alışıyorum o kalabalığı istiyor insan
Usha geçmiş olsun canım umarım bitmiştir diş tedavin. Ben de çok ödlek bi insanım dişçi ve kadın doğumcu koltuğundan nefret ederim her ne kadar korksam da oturmak zorundaysam vakit geçirmeden paşa paşa giderim iş uzayınca daha kötü olur hep. Annemler Akhisarda otuyor Manisa merkezde dayımlar var dayımlara gideceğim zaman konuşuruz denk gölerse buluşuraz inşallah.
İpek erdem i öptü muu...ohhhhh..Şapur supur iade ederiz opugpcugu uzunundan..ayrıca edibecim geveze kızım erdemi öpyüya saol dediğini uyguluyorum biraz bişeyler yiyo sesini duymak cok gzüeldi öptüm
Dur aşağıda uzun uzun anlatayımne uyguluyorsnz kız gamze bıze de soleyn yaa
Canimcim konuyu kapattığın için yorum yapmak istemedim..hersey gonlunceolsun..kızlaaarrrrrrr, seviyoom sizii... çook ama, öle laf olsun die değil, anladınız siz..
son yazdığım msjla ile ilgili yorum yapmayacam, çok pişmanım zaten yazdığım için, destek olmaya çalışan herkeseee çook teşekkürler..
sevgi pıtırcıkları,sabah beri ayaktayım ben yine bugün, evi temizledim, leeeşşşşş gibi olmuştu, ramazanda açlık susuzluk hiç göresim gelmiyodu tozları ama artık içim almadı, sabah beri uraşıyom ama bitti çok şükür.. miis gibi yemeklerimizide yaptım, oğlanda son yarım saattir aşağıda babanede, sesleri çıkmaya başladı gidip alayım oğluşu da önce size hızlı bir msj yazayım dedim.. susuzluktan ölmek deyiminin ne ifade ettiğini bende son 3 gündür, sıcakların ve yoğunluğun etkisiyle anlamış bulunmaktayım.. masanın üstünde sürekli duran sürahimizi boş bırakıyorum, dayanamayıp yapışırım içerim su diye, o kadar gözüm kararıyo saat 5ten sonra.. Allah yardımcımız olsuun cümlemiziin..
güzel ramazan, iiçimizi huzurla doldur, neşemize neşe kat, dilimize damağımıza tat kat, sağlığımızı arttır, evlatlarımıza nur yağdır..
evimizden huzurumuz, gönüllerimizden nurumuz eksik olmasın arkadaşlar.. sevgiyle kalın, tez zamanda sohbet için dönecem şimdi gidiiom..
ben debi dis hekimi olarak disten ümidi kesmiştim..hatta protez mı yapsam yaşlılar gibi bu cocuğa diyodum..deyip deyip guluyodum kendi kendime..bı Aksam bı baktım ağzında bı pirinç tanesi..ertesi aksam da digeri..bu cocuk annesinden korktu..uslu uslu çıkarttı disi..mazallahcerrahi bı girişim falan yapacaktım meraktanbu tarif benim çakma cezeryem çok severim cezeryeyi ve bu havuçlu toplarada bayılırım olsa da yesek hiç de fena olmaz.
biri de güzel bir güllaç tarifi versin iddialı olsun çok güzel olsun ben çok severim bir defa denemiştim gül suyu çok olmuştu sütü de tam çekmemişti. usha cım bu arada antakya dayken hem içli köfte hemde sadrazam lokumu yaptımgelsen yesen çok iyi olurdu siirtte 3 sene vakit geçirmiş olduğum arkadaşıma hiç kısmet olmamıştı yapmak evine misafirliğe gittim ve yatım kendi de öğrendi çok beğendi.
bu günü okumadım birazdan okuyacağım, ama önceki yazılanlardan hatırladıklarım tuğba derdini anlatmıştı rabbim sana sabır versin insanın karşısındaki öz annesi olunca ağzı dili bağlanıyor işte hele de anne olunca dahada zor insan kırmak istemiyor işte yüreğimiz elvermiyor mubarek ramazan ayı sana uğurlu gelsin tüm sıkıntılarını alsın.
gamze geçmiş olsun.
usha yok galiba küsmüştün bana nazlanıyordun bu gün geldinmi birazdan bakacağım.
edibe oğlanın dişi hayırlı olsun erdem paşa çaktırmadan çıkarmış ohhh ne güzel kolaycık çıkıvermiş galiba sende benim giibi dişten ümidini kesmiştin. Bende 4. aydan beri bekledim ümidi kesmiştim her şeyi dişe bağlamaktan da bıkmıştım ki ablam gördü antakya dan gelir gelmez dediki bunun dişi patlamış ben ümidimi kestim ya baktım baktım göremedim dün gelinimiz de gördü ben ancak bugün görür gibi oldum kendimi bayağı kandırmışım bu diş çıkmıcak diye elimle elledim tırtık tırtık değdi çok güzel bir duyguymuş inş. hepinizin bebeği dertsiz tasasız çıkarıverir bebişlerimiz ateşlenmeden kolylıkla.
bu arada sadece pişik ve isiliklerimiz var ne denediysem çok ta iyi sonuç alamadım yine de çok şükür azaldı özellikle bel çevresi bezin denk geldiği yer o kadar köt üydü ki 2 gün bexzlenmeden gezdirdim desem yalan olmaz ve hemen söndü yavrularımız bu sıcakta bu bezle nasıl dolaşacaklar:26:
Dis hekimi korkusunu bilirim..yani koltuğumda yaşananları..usha geçmiş olsun. bende çok korkarım dişçiden ve kadın doğumcudan rabbim yardım ettide doğuruverdim darısı 2. ye inşallah.
Köpek dişleri en son çıkan dişledir normalde ama farklı bı bölge olmasın..kanin dis çok çok geç ve zor çıkar..hadi bakalım hayırlısıkemece yazdığın tariflerin ikisde çok güzel ve benim fix menümde var
gündüz misafir gelince mutlaka mozaik pasta
gece misafiriysede havuçlu toplar
hem hafif hemde lezzetliler hakkaten
kulecim sağol canım
sizinde diş hayırlı uğurlu olsun
dörtlenince o dişler benim gibi yandım allah demezsin inşallah
bu arada bizimkinin köpek dişlerinden birinin yeride bembeyaz olmuş
yandım allaaaaahhhh
ya arkadaslar bıraz fazla uzun olmus. umarm goruntu kırlılığı yaratmamaısmdr. ılgısını cekemyen arkadasların dırekt atlamaları rıca olunur
ya bu arada tarifleri not almaktan yazamadım ama, bebeğimle elele diye bir dergi var biliyomusuz..
bu ayki sayısında bebekler için yemek tarifleri kitabı hediye ediyolar, ben aldım, fena değil, güzel ve farklı şeyler var, 1 yaşından itibaren ama ne kaldı ki 12. aya, Allahın izniyle o günler de gelecek.. tavsiye edilir.. bu ayki kapakta gül gölge var oğluşuyla, kolay bulmanız açısından.. ben dergiyi halaa karıştıramadım yoğunluktan ama tarifler güzel, bilginize..
ya cnm bnm 2012 kasm annleri topğinde yemek tarifi yazmalarını ıstememış bazı bayanlarrr.
ben de oyuzdn yazdm oleeee
belkı rahatsz olan bırılerı olabılır
olabılır mııııı
yok be bızde cıkmaz oleleri herlhl
hee 2012kasım anneleri dedin deee, onların sayfa sayısı daha şimdiden bizimkinin 3 katı falan olmuş. hatunlar pc ile yatıp kalkıyolar herhalde.. bize yakışmadı bu tarumar, belirtmek istedim.. anladınız siz onu..
tba can tahn bılıyrsn baya agır ve de yaglı
mıktarı bıraz azaltsak da olur demıııı
Hoşbulduk canım..edibe hoş geldinyaz okuyalım.
bede dedim hazır uyanıkken bakayım topic gene yazma halindemi hemen okudum 3 sayfa geldim.
asu hayırlı yolculuklar.
Maşallah maşallah..az bı bölgede vardı zaten kilo..bı şey kalmamış..zaten ipek yürüyünce arkada kosturmaktan afrikalı gibi oluruz bence..sen bilirsin usha...benden sölemesi
saol himmelcim..yabu sıcakalr mahvedio adamı ..
bu arada diyet listem falan yokta sağlıklı besleniyorum hergün esimle yürüyüse cıkıyoruz baya kilo vermeye basladım ya galiba 4 kilo gitti 70 oldum 5kilom kaldı hadi bakalım nolcak
İiiii tatiller...cnm bn de kacar hımmelcm
uykum yook hıc ama yatmaya calışaym
yarn yolcuyuzzzz daaa
sana ıyı geceler
cocukları da optmmm
ahanda ben geldiiiimmm
sevdalinka benim canım çeker ama totiş üşengeç birazama şu asunun elmalı tarife bittim valla onu yapıcam
gamzecim hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
kuleee canım senin sorun için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum ama bebeiş isilik oluyo demiştin geçen
ben yıllardır tanıdığım ve çok güvendiğim bi eczacı tavsiyesiyle trosyd die bi krem aldım
banyo yaptırıp isilik olan yerlerine sürüyom ertesi güne azalıyo
bende hem diş hastanesine hemde özel doktoruma gittim bugün
bir dişin kanal tedavisi tamamlandı,3 diş ise iyileşmemiş pansuman yapıldı beklicez biraz daha
akşamda kayınvalidelere gittik
yarın bi daha gidicem dişçiye kaplama için kesçekler dişlerimi
çok tırsıyom çooooookkkk
O Prof da erdem in pisik ine yani bez bölgesine o ilacı verdiydi..ilac korkumdan kullanmadiydim..ama o verdiyse vardır bı iyiliği..kendiliğinden geçmişti bizimki Allah tan..yalniz 10 günden fazla kullanmayın dediydik..onu biliyom iste..canım o dediğin kremi eltim kızına pişik olunca kullandı ama pişik mantara çevirmişti son careydi ağır bi krem ben bi kac kere kızıma kullandım dr amca kızım öle hemen hemen kullanılmaz bu dedi isilik icin uygun deildir sanıyorum
ben alacam kullanıyom. Uludağ markası..orda var mı bilmiyorum ama..canım ben hayatın bebek suyu var onu kullanıyorum o olmazsa kendim kaynatıp sogutuyorum
kemece canım o depresyon durumu bende de oluyo çoğu zaman. hele çocuktan sonra epey arttı. insan kendini kötüyüm kötüyüm diyerek daha da kötüleştiriyo. kötü olduğunu düşünmemek gerekiyo. farklı şeyler yapmaya çalış canım. iyi olduğunu düşün. en azından tecrübeli bi annesin. çocuk bakmak zormuş vallakızlar merhaba
gece kuşları yine iş başındaymışoku oku bitiremedim akşama iftara misafirim var acele acele okudum yazıp cıkmak zorundayım her zaman ki gibi malesef ya sahi siz bu enerjiyi nerden buluyosunuz bi de oruçlu oruçlu akşama belimi zor doğrultuyorum valla
sevdalinka tarif için teşekkürler bu akşam deneyeceğim hemen, böyle hemen yapılabilecek teferruatsız tarifleri bekliyorum kızlar
edibe yatılı bakıcı ile işin çok kolaylar valla ama siz evde yoksunuz ki bakıcı tek mi kalacak evde:26: bu arada ayaklı kütüphane gibisin yazdıklarını okudum dr hanım teşekkürlerha bu arada ek gıda konusuna da bir an önce el atarsan sevinirim
nazobülo valla takdir ediyorum senle himmeli hem oruç hem bıdıklar mübarek annelersiniz
gamze arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanınben de geliştirdim baya otomatik kolay oluyor gerçekten, ama yol bilmiyorum ya
choramaggus canım benim kolay gelsin size çok zor oluyor, kızım bebekken bu konuda çok muzdariptik, artık nçbet bekliyorduk başında. Cibinlik iyi olmuş ama sen yine de takip et, hala devam ederse şişkinlikler başka bişey de olabilir, karınca, örümcek vs bizim kızın börtü böceğe alerjisi varmış meğerse. şimdi çok şükür yine var ama eskisine göre az, bebekken çok sıkıntı oluyor çok
Nuya ben de aynı seninle aynı durumdayım, inanılmaz fazla oluyor, artık sosyal hayatımı bile etkiliyor, işte ve dışarda arkama geçti geçecek korkusu var, bu nedir ya ben ilk kez bu kadar fazla oluyorum
kızlar benim oğlumun da bugünlerde ateşi var çok yüksel değil ama sıkıntı işte, aşırı terliyor nerdeyse her hücresi damla damla ter atıyor bişi yediğide yok mızıl mızıl, şimdi uyuyor ama birazdan uyanır hayta. Dün yine elini ağzına attı kusturdu kendini, ne yapcam bilmiyorum bu çocuğu kendini ne yapıp edip kusturuyor bu hafta hergün nerdeyse kustu. Kıxımsa ayrı alem oldu inadına sanki hergün bir aktivite gezmek falan istiyor, benimse enerjim var ne isteğim, o da haklı sıkıldı tatilde çocuk.
asıl benim bu aralar canım çok çok sıkkın, hiç keyfim yok depresyondayım da denilebilir ama zorluyorum kendimi, akşama da misafir var yüzüm düşük olmasın diye. Bunaldım çok çok bir de bu sıcaklar üstüne tuz biber oldu ama neyse işte hayat böyle. Mevlam neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?