- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.861
bu arada ben annecimin yanına kaçıyorum.karadenizin serinnnnn köylerine oohhh. bu sıcaklara daha fazla dayanamıcam valla. bebişim de rahat eder biraz. ben de dinlenmiş olurum hem. malum bizimki hep kucak istediğinden kalabalık iyi oluyo. orda da internet varsa takipte olcam yine :)
kızlar merhaba
gece kuşları yine iş başındaymışoku oku bitiremedim akşama iftara misafirim var acele acele okudum yazıp cıkmak zorundayım her zaman ki gibi malesef ya sahi siz bu enerjiyi nerden buluyosunuz bi de oruçlu oruçlu akşama belimi zor doğrultuyorum valla
sevdalinka tarif için teşekkürler bu akşam deneyeceğim hemen, böyle hemen yapılabilecek teferruatsız tarifleri bekliyorum kızlar
edibe yatılı bakıcı ile işin çok kolaylar valla ama siz evde yoksunuz ki bakıcı tek mi kalacak evde:26: bu arada ayaklı kütüphane gibisin yazdıklarını okudum dr hanım teşekkürlerha bu arada ek gıda konusuna da bir an önce el atarsan sevinirim
nazobülo valla takdir ediyorum senle himmeli hem oruç hem bıdıklar mübarek annelersiniz
gamze arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanınben de geliştirdim baya otomatik kolay oluyor gerçekten, ama yol bilmiyorum ya
choramaggus canım benim kolay gelsin size çok zor oluyor, kızım bebekken bu konuda çok muzdariptik, artık nçbet bekliyorduk başında. Cibinlik iyi olmuş ama sen yine de takip et, hala devam ederse şişkinlikler başka bişey de olabilir, karınca, örümcek vs bizim kızın börtü böceğe alerjisi varmış meğerse. şimdi çok şükür yine var ama eskisine göre az, bebekken çok sıkıntı oluyor çok
Nuya ben de aynı seninle aynı durumdayım, inanılmaz fazla oluyor, artık sosyal hayatımı bile etkiliyor, işte ve dışarda arkama geçti geçecek korkusu var, bu nedir ya ben ilk kez bu kadar fazla oluyorum
kızlar benim oğlumun da bugünlerde ateşi var çok yüksel değil ama sıkıntı işte, aşırı terliyor nerdeyse her hücresi damla damla ter atıyor bişi yediğide yok mızıl mızıl, şimdi uyuyor ama birazdan uyanır hayta. Dün yine elini ağzına attı kusturdu kendini, ne yapcam bilmiyorum bu çocuğu kendini ne yapıp edip kusturuyor bu hafta hergün nerdeyse kustu. Kıxımsa ayrı alem oldu inadına sanki hergün bir aktivite gezmek falan istiyor, benimse enerjim var ne isteğim, o da haklı sıkıldı tatilde çocuk.
asıl benim bu aralar canım çok çok sıkkın, hiç keyfim yok depresyondayım da denilebilir ama zorluyorum kendimi, akşama da misafir var yüzüm düşük olmasın diye. Bunaldım çok çok bir de bu sıcaklar üstüne tuz biber oldu ama neyse işte hayat böyle. Mevlam neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun
Tuğbacım gözünüz aydın canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..şuan ayaklarım yere basmıyor mutluluktan, sizinle de paylaşayım istedim.. çook yakın bir arkadaşım, yaklaşık 8 yıldır evlilerdi, şimdi de bebiş geliyooooooooooooo..... çığlık atacaktım duyunca içime attım, oğlanı uyandırmayayım diye, şuan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.. iftardan sonra gitseydik süper olacaktı ama oğluş uyudu, bidaha da uyanmaz.. yarına kadar nasıl sabredecem gidip arkadaşıma kocamaaan bir sarılmamak için bilemiyorum..
neyse öpüldünüz, hayırlı iftarlar..
Tubacığım, adaşım nuya, sevdalinka ve nazobülo çok teşekkür ederim destekleriniz içiniyi ki varsınız hepiniz. Karmakarışık duygularla yazdım o satırları yazmayı da pek beceremiyorum galiba. Eşimin tayini çıktı, 15 gün sonra gidiyor bir kaç yıl ayrı yaşamak zorunda kalacağız, allah hayırlısıyla bu süreci atlatmak nasip etsin, çocuklarla tek başıma burda ne yaparım kaygısı çok yoğun bu aralar, bir de oğlum çok hareketli ve huysuz (tabi bir o kadar da tatlı)kızım ilgi bekliyor çok, ayrıca üzüldü baya, bir de misafir arayan eden derken baya bunaldım bu aralar, geçecek inşallah hep böyle olmayacağım. Bu hafta sonu bir planımız var bakalım, izin alabilirsem bir kaç günlüğüne kaçacağız Ankaradan
oyyyyyyyyyyyyyy kemece noldu sanaa, niye dertlendin sen böyle arkadaşım.. senin canını ne sıktı bu kadar da depresyondayım diyosun bakayım.. hiiç heveslenme ben senin depresyona girmene izin vermiyorum, hemeeen uzaklaş o kavşaktan, tüh yol da bilmiyomuşsun çok iyi ama ben sana doğru yolu tarif edeceğim..
tatlım kızın kaç yaşındaydı şuan hatırlayamıyorum ama en azından oğlun sana muhtaç, sen mutlu olacaksın ona iyi bakacaksın ki oda mutlu olsun, iyi olsun..
canım kafana bişileri takıp üzülmek, yıpranmak, strese girmek hatta hatta depresyonlara kadar vardırmak işi hiç doğru değil.. hayat bu, böyle tüketmen çok yanlış.. Allah hepimize dertler, sıkıntılar veriyor.. ama sabırlı olmak lazım, şükretmek lazım, hayırsız dediğimizin içindeki hayırı aramamız lazım.. hayırında şerrinde ondan geldiğini unutmamak lazım.. bizi tabi tuttuğu sınavları atlatabilmek için sabırlı olmak şart.. böyle depresyonun adını anmak bile, bu durumu kabullenmene ve içindeki sıkıntının çığ gibi büyümesine sebep olacaktır..
nolur kendini bırakma, güçlü olmak istemiyorsan ya da öyle hissetmiyorsan öyle davranmaya çalışma, bırak kendini otur ağla bağır çağır yürü, ne bileyim seni n rahatlatacaksa onu yap, ama sonrasında tamam bu kadar yeter de, ayaklarının üstüne bas ve kendin için en sevdiğin şeyi yap.. sadece kendin için, eşin yada çocuklar için değil.. çünkü sen kendini mutlu edemezsen kimseyi mutlu edemezsin canım.. kendini mutlu et, şımart.. iliklerine kadar huzuru hissedince yuvana, eşine ve evlatlarına dön, onlara sıkıca sarıl ve şükret.. o zaman varlıkları sana nasıl da iyi gelecek tahmin bile edemezsin..
geriyi bakıp, amalarla, keşkelerle yaşamayı bırak, elinde olanlarla yetin, olmayanları dile, olanlara şükret.. ama hiçbir şeyi sorun haline getirme kafanda.. kısmet de, inşallah de, yaradana sığın.. en güzel şifa onda..
nolurr güzel şeyler düşün, evlatlarının gözünün içine bak.. o yetecektir zateeeeenn, değil mii?
şuan ayaklarım yere basmıyor mutluluktan, sizinle de paylaşayım istedim.. çook yakın bir arkadaşım, yaklaşık 8 yıldır evlilerdi, şimdi de bebiş geliyooooooooooooo..... çığlık atacaktım duyunca içime attım, oğlanı uyandırmayayım diye, şuan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.. iftardan sonra gitseydik süper olacaktı ama oğluş uyudu, bidaha da uyanmaz.. yarına kadar nasıl sabredecem gidip arkadaşıma kocamaaan bir sarılmamak için bilemiyorum..
neyse öpüldünüz, hayırlı iftarlar..
Hayırlısı olsun canım, tabiki kolay bir durum değil ama hiç üzülme şimdiden Allah yardım eder inşallah, eşin çocukların sağ olsun da gelip geçverir seneler..
Canim ayni durum bizde 2-3 gündür atesimiz var,asiri terliyor ve kusuyor,sürekli kucak istiyor ve düzgün uyuyamiyor ilac verince geciyor ertesi gün yine cikiyor bugün doktora götürdüm doktorumuz izinliymis bugün yarin gidecem tekrar.kızlar merhaba
gece kuşları yine iş başındaymışoku oku bitiremedim akşama iftara misafirim var acele acele okudum yazıp cıkmak zorundayım her zaman ki gibi malesef ya sahi siz bu enerjiyi nerden buluyosunuz bi de oruçlu oruçlu akşama belimi zor doğrultuyorum valla
sevdalinka tarif için teşekkürler bu akşam deneyeceğim hemen, böyle hemen yapılabilecek teferruatsız tarifleri bekliyorum kızlar
edibe yatılı bakıcı ile işin çok kolaylar valla ama siz evde yoksunuz ki bakıcı tek mi kalacak evde:26: bu arada ayaklı kütüphane gibisin yazdıklarını okudum dr hanım teşekkürlerha bu arada ek gıda konusuna da bir an önce el atarsan sevinirim
nazobülo valla takdir ediyorum senle himmeli hem oruç hem bıdıklar mübarek annelersiniz
gamze arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanınben de geliştirdim baya otomatik kolay oluyor gerçekten, ama yol bilmiyorum ya
choramaggus canım benim kolay gelsin size çok zor oluyor, kızım bebekken bu konuda çok muzdariptik, artık nçbet bekliyorduk başında. Cibinlik iyi olmuş ama sen yine de takip et, hala devam ederse şişkinlikler başka bişey de olabilir, karınca, örümcek vs bizim kızın börtü böceğe alerjisi varmış meğerse. şimdi çok şükür yine var ama eskisine göre az, bebekken çok sıkıntı oluyor çok
Nuya ben de aynı seninle aynı durumdayım, inanılmaz fazla oluyor, artık sosyal hayatımı bile etkiliyor, işte ve dışarda arkama geçti geçecek korkusu var, bu nedir ya ben ilk kez bu kadar fazla oluyorum
kızlar benim oğlumun da bugünlerde ateşi var çok yüksel değil ama sıkıntı işte, aşırı terliyor nerdeyse her hücresi damla damla ter atıyor bişi yediğide yok mızıl mızıl, şimdi uyuyor ama birazdan uyanır hayta. Dün yine elini ağzına attı kusturdu kendini, ne yapcam bilmiyorum bu çocuğu kendini ne yapıp edip kusturuyor bu hafta hergün nerdeyse kustu. Kıxımsa ayrı alem oldu inadına sanki hergün bir aktivite gezmek falan istiyor, benimse enerjim var ne isteğim, o da haklı sıkıldı tatilde çocuk.
asıl benim bu aralar canım çok çok sıkkın, hiç keyfim yok depresyondayım da denilebilir ama zorluyorum kendimi, akşama da misafir var yüzüm düşük olmasın diye. Bunaldım çok çok bir de bu sıcaklar üstüne tuz biber oldu ama neyse işte hayat böyle. Mevlam neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun
Bencede canim cocuksuz bi ortamda bi kac saat gecir rahatlarsin.Ben Tr´ye gidip döndükten sonra acayip moral depolayip gKemece canım ya dün epey safya vardı öyle hızlıca okudum geçtim senin yazını doğru düzgün okuyamamışım arkadaşlar yorum yapınca farkettim. Seni çok iyi anlıyorum canım bir ay öncesine kadar ben de bunalıma girmiş gibiydim her şeyi kafama takıyordum sütüm yok, oğlan yemiyor, bir an benden ayrılmıyor diye üzülüyordum herkesin her dediğine neredeyse alınıyordum Allaha çok şükür şimdi hiçbirini takmıyorum ve o depresif hallerimden eser kalmadı. Bırak herşey olduğu kadar olsun canın istemiyorsa kimse darılmasın diye de yemeğe alma yıpratma kendini bu ramazan da böyle olsun. Sen iki çocuklu çalışan kadınsın anlayış gösterirler. Ben ailemin yanına gittim 2 hafta acayip iyi geldi sen de öyle birşeyler yapabilsen keşke. Arkadaşların dediği gibi kendine vakit ayırabileldim sen kendin için birşeylepabilsen sana çok iyi gelecektir eminim. Ve herzaman her sıkıntını bizimle paylaş canım içine atma konuştukça rahatlarsın. Hatta sıkıldığın zamanlarda konuşmaya ihtiyaç duyarsan numaranı özelden at ararım seni konuşuruz belki bir nebze olsun faydam olur.
Kesinlikle canim acayip ilgi bekliyorlar,seninki büyükmüs,benimki daha 4 yasini eylülün sonunda dolduracak,bazen bebek gibi davranmak istiyor,oglana ne yapsam aynini banada yap diyor,sabir sabir ya sabir.Tubacığım, adaşım nuya, sevdalinka ve nazobülo çok teşekkür ederim destekleriniz içiniyi ki varsınız hepiniz. Karmakarışık duygularla yazdım o satırları yazmayı da pek beceremiyorum galiba. Eşimin tayini çıktı, 15 gün sonra gidiyor bir kaç yıl ayrı yaşamak zorunda kalacağız, allah hayırlısıyla bu süreci atlatmak nasip etsin, çocuklarla tek başıma burda ne yaparım kaygısı çok yoğun bu aralar, bir de oğlum çok hareketli ve huysuz (tabi bir o kadar da tatlı)kızım ilgi bekliyor çok, ayrıca üzüldü baya, bir de misafir arayan eden derken baya bunaldım bu aralar, geçecek inşallah hep böyle olmayacağım. Bu hafta sonu bir planımız var bakalım, izin alabilirsem bir kaç günlüğüne kaçacağız Ankaradan
gunaydın kızlar bayadır gıremıyordum cocuk ıs kosusturma ıcınde ınsallh hepınız ıyısınızdır gerı donup olkuyamadım bırazdan goz atarım bıraz cunku baya kaynatmısınız cok gerı kalmısım
bebıslerı hasta olanlar var heralde acıl sıfalar dılıyorum hepsını koklaya koklaya opuyorum
bızde dıs sıkıntılarımız var alttan yenı ıkı tanesı kendını gosterdı ama cılesı bıtmedı hala mızmızıs bogazımız enfeksıyon kapmıs bundan dolayı agzımız cok kokuyor ılac kullanıyorum ınsallh en kısa zamnda gecer ..daha emekleme konusma gıbı bı cabamız yok bıraz yembelız heralde ama emeklemeden yuruyecek gıbı gelıyor elınden tutunca yurumeyı daha cok sevıyor ınsallh ..bızden bukadar sımdılık
bakalım gerılerı bı okuyayım sızler neler yapmısınız..
dişiniz hayırlı olsun bizimde bu hafta çıktı ama huysuzluğumuz arttı mız mızzzz mızırtı oldu çıktı gezmeye gelince mızıklık yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?