2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar.. Kemece Allah eşine ve sana sabır versin ayrılık zor ama sizi daha da kuvvetlendireceğine inanıyorum. Eşin için daha da zor sizlerden uzak kalmak..ama sünler geçiyor allah iyilik sağlık versin de geçici ayrılıklar olsun hep...

bu arada bizde yaklaşık 2-3 haftadır diş mücadelesi veriyoruz. iyice kabarmışlar elime geliyor bakınca ama bir türlü dışarı çıkamadı bu dişler.. bu kadar uzun mu sürüyor ya...bizimkinin de emeklediği yok göbiş üstünde turlara devam ediyor. sürüne sürüne yapmadığı iş yok..

ah canım ya ben hamile olduğumu öğrendiğimde şaşkınlıktan yatakta yarım saat oturdum tek başıma salak salak, elimde 3 tane test.. sevinsem mi üzülsem mi, napsam bilemedim.. anneliğin ne oluğunu ve kıymetini Emir doğduktan sonra anladım tatlım.. o zamanlar ne olduğunu bilmiyodum ki, bu kadar sevineyim.. gerçi benim arkadaşımın kendisiyle ilgili fizyolojik ve psikolojik sıkıntıları vardı, onları aşıp çook şüküürr bebek yapmaya karar vermiş olması beni asıl bu kadar mutlu etti.. yani saçma sapan korkuları vardı, çook minyon, korkuyodu ben taşıyamam doğuramam, bebek nereme sığacak benim falan diye saçma sapan şeyler düşünüyodu, yaşlarıda epey var, eşi yalvarıyodu artık garibim.. Emir çook sıcak kanlı ve güleryüzlü bir çocuk, arkadaşımda çocukları çook sever aslında, bende sürekli Emirle biraraya getiriyodum onları ki, şevke gelsin diye.. dün zaten aradığında, çok tatlı oğlun varya tuba dayanamadım daha fazla onun yokluğuna bende yapacam bitane, kardeş geliyo ona, inşallah emire benzer, daha sık görüşmeliyiz artık dedi.. daha da bi sevindim.. soracak birsürü sorum var zaten sana, liste yapıyorum aklıma geldikçe unutmayım diye diyo.. benim doktoruma gitmeye başlamış bile.. ay çook mutlu oldum onların adına, çook.. inşallah rabbim sağlıklı, güzel, sıcacık, sevgi pıtırcığı bir kız verir onlara.. Allah gönüllerine göre verse yeter zaten.. çook güzel kalplidir benim arkadaşım..

oooh yine kaynamış
parmak emme konusunda valla akışına bıraktım eline hep oyalayıcı şeyler veriyorum sadece uyurken emmesine bir şey demiyorumbide şu ayakta sallama işini kestim zaten öyle de uyumuyor çocuk emziriyorum saçını okşuyorum öyle uyutmaya çalışıyorum yaaa ne güzel düzeni vardı mahvettim yaa
kızlar ben son günlerde çok geriliyorum yaa çocuk mamasını yemiyor geriliyorum uyumuyor geriliyorum oysaki öyle çok problemli bir bebek de değil ama benim sinirlerim çok bozuldu sanırım

kızlar hepinize selamlar sizleri özledim eşim sonunda işe başladı bizde kızımla eski düzenmize döndük bu sabah itibariyle...şükür
2gündür iftar yemekleryle ugrasıyorum baya misafir atlattım bakalım iki aile daha var almakistediğim ama zor oluyo sıcakta çocukla...

gelelim sizlere..

kemece canım arkadaşım kıyamam sana ben ya hep düşündüğüm olay sizinde başınıza gelmiş eşinin tayini çıkmış hayırlsı olsun zaten ne söylesekte sen içinde hep üzüleceksn yalnız sayılı gün çabuk geçer kendini üzme demek çözüm olmuyor bazen her duyguyu dolu dolu kendini kasmadan yaşamak istio insan ben bazen odama geçer hıçkıra hıçkıra ağlar ve rahatlarım üzül ağla ama o gün bitsin herşey hergün yıpranmaktan iyidir hem eşin nereye gidio bakim aslında arayıp sesini duymak sana teselli vermek sitedim ama yogun oldugun için iş ortamında falan araymadm kusura bakma müsait olurda konuşmak istediğin zaman olursa bi çağrıda ordayım:13: kerem yemio haylaz kız kıskanç die düşünme onlar çocuk böle büyüycekelr sen benden daha ii biliosun benim kızda yemio ama dün gelen arkadaşımın kızını daha önce anlatmıştım kız çok kilolu iriydi benim kız yanında cüce kalıodu aralarında 18 gün var onunda adı ipek ama görüşmeyeli bebiş fazla kilolarını atmış bizim kız gibi olmuş cok ii oldu m ya görünce moralim bozulcak diodum simdi Allah bilir tonton olmuştur diodum ve ek gıdada oda zorlanıomus demekki cocuklar belli dönemde yemio normaldir artık ne yerse yesin yeterki sağlıklı olsun....ateş deyince kusma var mı??? biz o salgını atlattık herkes atlatıo haberin olsun calpol ii gelio hem belki diştendir cnm merve cadısınıda anlarsn annesi bi anda sudan cıkmış balık oldu bence biraz onun aklına uysan gezsen cocuk gibi davransan daha kolay olur belki hayat

devkule enfeksion deyince kabak çekirdeği cook işe yarıomulş günde 30 gr kadar dene isterseb tabi doktorsuz olmazda

edibe ellerine ssağlık seni özledik kuş vakit buldukça bekleriz yardımcı konusundada fiyat bana cok makul geldi kemece normal bakıcı olarak 600 civarında tutmustu seninki ev işlerine flaan herseye yardım edecek bence ii

emireamade naber kışşşşş öşledik seniii arkadağına cok sevindim hamile olmak cok güzel biraz uzun ve yorucu olsada bazen yine hamile olsam mı diorum ama dün iki ipek bi araya gelince yok aman dedim arada yaş olmalı galiba

benim ipek acayip hareketli kızlar kız cocugu daha sakin olur derler bi dk durmuo cekmecelerin bantlarını ben yapıştırıorum o söküo beni beklio yapma diorum kıs kıs gülüp duymamazlıktan gelio koridor cok uzun koridrodan koşarcasına emeklio bu ara kanepelerden tv ünitesinden tutup hafif sıralamaya başladı dün arkam dönük balkona kaçmaya çalışırken yakaladım resmen her dakka gözümün önünde olmasına rağmen göz boyayıp yapacağını yapıo

ya ben hala regl olmadım önceden 5gün dolu dolu olurdum daha hic olmadım siz böle deyince gözüm korktu galiba olunca an gövdey götürcek ya ben ne zaman ocam ya :18::18::18::18:

beyhan25, serapblc daha sık girin ya

nehirada ne kadar güzel bi bayansın anasına bak kızını al olmuş maş

ya o gerginlik bendede var herkeste var galiba bu ara sannırım havalardan mı cok sıcak insanı herşey bunaltıo sanırım bugünler gececek ..hatta o kadar gerginimki sürekli eşimi azarlar oldum adam isyanlarda resmen aramız bozulcak die korkuodum dün barış anlaşması imzaladım üstüme gelme dedim tamam dedi demekki annelerde ara ara böle afakanlar oluyo bence çalışmamakta etkili bu durumda çalışmaya başlayınca koşturma düzen herşey oluyo ben kışı sviorum hayat cok düzenli oluyo

topik canlanıo hadi bakaım bu aralr emireamade ya arabayla gelin demişsnde ben ona cesaret edemem ya eşimde şehir dışına hayatta izin vermez şehir içinde ankaralılarla ikinci görüşmeme bi kızdıda arkadaslar dedim buluşurken biraz zor bi insandır eşim ama ankarada heryere gelmeye çalışırım ya

himmel telefonu bizde yeni kestirdik ya

canım çok teşekkür ederim o senin bakan gözlerinin güzelliği

sanırım doğru diyorsun ben de öyle saçma sapan şeylerle eşime de sataşıyorum umarım geçicidir:) bi çalışsak belki bi nefes alırız dicem ama ben bu sene 4 yaş grubuna öğretmenlik yapacağım yani okulda bebek evde bebek :) şimdiden yoruldum allahtan şuanda 8 kayıt varmış başlayana kadar en fazla 12 olur herhalde sayı az olunca biraz daha rahat olur herhalde bi de süre de kısa sabahçı olcam ama yine de tempo yoğun

bu arada benim kız aldı başını gitti dış kapının önünde aynalarla konuşuyor dışarı çıkmak istiyor sanırım uyusun uyansın da çıkarayım bari
bu arada dün dışardaydık kedi gördü nasıl çığlıklar bi görceksin kıııııı diyor kendini geriyor bi de biz göstermedik kendisi farketti ona dokunmak istiyor çok komikti yaa dışarı çıkalım da kedi bulalım :)

aman erim onu gidin gidin bulun kedileri kediler nehirden kacar şimdide ya 4yaşta ben ilk görev yaptıgım yıl calıstım korkulacak bşişey yok daha basit seyler oluyo hem serbest zamanı uzun tutuyosun seviosun okşuyosun sarılıosun onlar benim icin cok özel kaldılar biraz inatcılar ama hem sayı cok az süper olur ben 22 tane ile ugrastım
eşe kızma eşi stres topu yapma hepimizde var sanırım ama yazık onlara

Himmel geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsınız..
Nazo yakın arkadaşını kaybetmişsin başın sağolsun eminim çok zor bir durumdur. Benim de iki hafta önce 28 yaşında liseden bir akdaşam vefatetti samimi değildik ama sessiz sakin çok efendi biriydi ne olursa olsun insan çok üzülüyor.
Beyhan dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca geçmiş olsun.
Devkule bende de ersağın genel temizlik ürünü var annem getirmiş sağolsun gezmeklerde kendine ne alırsa toz bezi temizlik malzemesi falan bana da alır. Maşallah iyi para da getiriyor baksana bende mi girsem bu işe çevremde hiç yok :)
serapblc dişler bebekten bebeğe değişiyordur canım ama topik de takip ettiğime göre kiminin hemen çıkmış kiminin daha yok ve herkesi farklı farklı etkiliyor bizimkinin dişlerinin biri 1 ay diğeri 1,5 ay önce çıktı iştahsızlık ve kakada biraz sıvılaşma yaptı ayrıca uykuda ağlamaları oluyor çıkacağı zaman. sanırım üst dişlerden biri çıkacak yine aynı durumlar var
nehirada benimki de elini emiyor ama yalnızca uyuyacağı zaman bir hafta oldu başlayalı ayrıca zaman zaman gerginlik bende de oluyor çok mızmız olup bana hiçbir iş yaptırmadığı zamanlar özellile onun yemeğini hazırlamama bile fırsat vermiyor bazen. Eşim gece 12 gibi geldiği için onunla kavgaya halim olmuyor zaten o konuda rahat bizimki :)
gamze düzenli emzirdiğin için regli olmuyorsundur günde 5 defa 10 dk emzirirsen gelmemesi normalmiş tabi düzenli emzirip regl olanlarda var bünye işte..

Son düzenleme:
huu huu ben annemin karışmış buz dolabını temizlemeye düzeltmeye gidiyorum yeni vakumlu saklama kabı siparişi vermiştim geldi değerlendireyim memnun kalırsam sizede söylerim yorumları 1 hafta 10 gün denenmeli işe yarıyor. mu buzlukta iyi ama altta nasıl bakalım. hazır yeni temizlik ürünleri de geldi onlarda kullanılmalı temizlik düzenn huu huuu çekilin bakteriler ben geliyom kaçma vakti tabiki kurtulabilirseniz.

Canım 2saate bi mutlaka emio eger uyumuyosa gece cok sık emio ondan galiba ama emzirmeyi bırakana kadar olmaz mı acaba 2yıl

canım gerçekten düşüünüyorsan istersen özelden tlf. laşalım konuşalım anlatırım evet çevren iyiyse yaptığın satişa göre çok güzel kazancı var ve üye yapınca da sana çok daha güzel artıları var.

ark. kaybetmiş arkadaşlar ben duyunca içim parçalanıyor tekrar okumak istemiyorum şuan hangi arkadaşların diye bakarsam tekrar kötü olacam ben uzunca bir süre aklımdan çıkaramıyorum. Allah yardımcıları olsun. ne desem boş. mekanları cennet olsun.

ben gider temizlik düzen vakti size bol sohbetler 2 saat sonra tekrar bakarım.

Canım 2saate bi mutlaka emio eger uyumuyosa gece cok sık emio ondan galiba ama emzirmeyi bırakana kadar olmaz mı acaba 2yıl

ben ve kardeşim 1,5 yaşına kadar emmişiz annem o süre boyunca regl olmamış benim oğlan da 6 aylık olana kadar iyi kötü emiyordu şimdi düzenli emmiyor o nedenle ben regli oldum ama 1 kere 2.nin tarihi yakın sanırım yine karnım şişmeye başladı hep öyle olur da

Sağol sevdalinka evet zor oldu bide ani o ankaradaydı ben istanbulda çınarcıkta tanıştık 15yıllık arkadaşım beraber büyüdük yazları hep beraberdik kışın bi bayram o gelir bi bayram ben giderdim birbirimizin nikahına gittik ilk doğumuma geldi yani gidemesekte telde çok sık görüşürdük şuanda evin önünden geçerken içim eriyo bi sabah bi telefon 31 martta kızları anneme bıraktığım gibi ankaraya gittim hala eski neşem yok

ayyy 12 30 da uyuyacaktı bu kız az önce tam uyuyor daldı dedim birden gözlerini açtı ve alkışlar yapmaya sesler çıkarmaya başladı tabi ben de çıldırdım yaaa üfff sakin olmam lazım olamıyoruuuum:)
gamze19 ben de bir dönem çalıştım da ilk öğretmenlik yılımdıkorkmuyorum aslında küçük olmaları melis için de iyi olur yaşları yakın çocuklarla uğraşmış olurum:):) şaka bi yana başlayınca da şikayetçi olurum gibi geliyor başlamasam da
Bu kız uyusaydı uyanınca çıkacaktık kedilere ama uyumadı napsak bilemiyorum akşam üstü çıkarız artık azıcık daha oynasın da uyur :) ya işin kötü yanı ben de kedilerden köpeklerden korkuyorum pispispis diyoruz kedi gelmeye kalkışınca da git git gelme diyoruz:)

kıyamam canım allah sabır versin çok zor üzüldüm valla

Çok yeniymiş Allah ailesine de sana da sabır versin canım insan eksikliği çok zor Allahtan inançlı insanlarız da kabullenmek o zaman daha kolay oluyor ölümleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…