- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.881
nehirada ne kadar güzel bi bayansın anasına bak kızını al olmuş maş
ya o gerginlik bendede var herkeste var galiba bu ara sannırım havalardan mı cok sıcak insanı herşey bunaltıo sanırım bugünler gececek ..hatta o kadar gerginimki sürekli eşimi azarlar oldum adam isyanlarda resmen aramız bozulcak die korkuodum dün barış anlaşması imzaladım üstüme gelme dedim tamam dedidemekki annelerde ara ara böle afakanlar oluyo bence çalışmamakta etkili bu durumda çalışmaya başlayınca koşturma düzen herşey oluyo ben kışı sviorum hayat cok düzenli oluyo
canım çok teşekkür ederim o senin bakan gözlerinin güzelliği
sanırım doğru diyorsun ben de öyle saçma sapan şeylerle eşime de sataşıyorum umarım geçicidir:) bi çalışsak belki bi nefes alırız dicem ama ben bu sene 4 yaş grubuna öğretmenlik yapacağım yani okulda bebek evde bebek :) şimdiden yoruldum allahtan şuanda 8 kayıt varmış başlayana kadar en fazla 12 olur herhalde sayı az olunca biraz daha rahat olur herhalde bi de süre de kısa sabahçı olcam ama yine de tempo yoğun
bu arada benim kız aldı başını gitti dış kapının önünde aynalarla konuşuyor dışarı çıkmak istiyor sanırım uyusun uyansın da çıkarayım bari
bu arada dün dışardaydık kedi gördü nasıl çığlıklar bi görceksin kıııııı diyor kendini geriyor bi de biz göstermedik kendisi farketti ona dokunmak istiyor çok komikti yaa dışarı çıkalım da kedi bulalım :)
oooo bütün kızlar burda hadi oynayalım
Himmel geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsınız..
Nazo yakın arkadaşını kaybetmişsin başın sağolsun eminim çok zor bir durumdur. Benim de iki hafta önce 28 yaşında liseden bir akdaşam vefatetti samimi değildik ama sessiz sakin çok efendi biriydi ne olursa olsun insan çok üzülüyor.
Beyhan dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca geçmiş olsun.
Devkule bende de ersağın genel temizlik ürünü var annem getirmiş sağolsun gezmeklerde kendine ne alırsa toz bezi temizlik malzemesi falan bana da alır. Maşallah iyi para da getiriyor baksana bende mi girsem bu işe çevremde hiç yok :)
serapblc dişler bebekten bebeğe değişiyordur canım ama topik de takip ettiğime göre kiminin hemen çıkmış kiminin daha yok ve herkesi farklı farklı etkiliyor bizimkinin dişlerinin biri 1 ay diğeri 1,5 ay önce çıktı iştahsızlık ve kakada biraz sıvılaşma yaptı ayrıca uykuda ağlamaları oluyor çıkacağı zaman. sanırım üst dişlerden biri çıkacak yine aynı durumlar var
nehirada benimki de elini emiyor ama yalnızca uyuyacağı zaman bir hafta oldu başlayalı ayrıca zaman zaman gerginlik bende de oluyor çok mızmız olup bana hiçbir iş yaptırmadığı zamanlar özellile onun yemeğini hazırlamama bile fırsat vermiyor bazen. Eşim gece 12 gibi geldiği için onunla kavgaya halim olmuyor zaten o konuda rahat bizimki :)
gamze düzenli emzirdiğin için regli olmuyorsundur günde 5 defa 10 dk emzirirsen gelmemesi normalmiş tabi düzenli emzirip regl olanlarda var bünye işte..
Himmel geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsınız..
Nazo yakın arkadaşını kaybetmişsin başın sağolsun eminim çok zor bir durumdur. Benim de iki hafta önce 28 yaşında liseden bir akdaşam vefatetti samimi değildik ama sessiz sakin çok efendi biriydi ne olursa olsun insan çok üzülüyor.
Beyhan dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca geçmiş olsun.
Devkule bende de ersağın genel temizlik ürünü var annem getirmiş sağolsun gezmeklerde kendine ne alırsa toz bezi temizlik malzemesi falan bana da alır. Maşallah iyi para da getiriyor baksana bende mi girsem bu işe çevremde hiç yok :)
serapblc dişler bebekten bebeğe değişiyordur canım ama topik de takip ettiğime göre kiminin hemen çıkmış kiminin daha yok ve herkesi farklı farklı etkiliyor bizimkinin dişlerinin biri 1 ay diğeri 1,5 ay önce çıktı iştahsızlık ve kakada biraz sıvılaşma yaptı ayrıca uykuda ağlamaları oluyor çıkacağı zaman. sanırım üst dişlerden biri çıkacak yine aynı durumlar var
nehirada benimki de elini emiyor ama yalnızca uyuyacağı zaman bir hafta oldu başlayalı ayrıca zaman zaman gerginlik bende de oluyor çok mızmız olup bana hiçbir iş yaptırmadığı zamanlar özellile onun yemeğini hazırlamama bile fırsat vermiyor bazen. Eşim gece 12 gibi geldiği için onunla kavgaya halim olmuyor zaten o konuda rahat bizimki :)
gamze düzenli emzirdiğin için regli olmuyorsundur günde 5 defa 10 dk emzirirsen gelmemesi normalmiş tabi düzenli emzirip regl olanlarda var bünye işte..
Canım 2saate bi mutlaka emio eger uyumuyosa gece cok sık emio ondan galiba ama emzirmeyi bırakana kadar olmaz mı acaba 2yıl
Sağol sevdalinka evet zor oldu bide ani o ankaradaydı ben istanbulda çınarcıkta tanıştık 15yıllık arkadaşım beraber büyüdük yazları hep beraberdik kışın bi bayram o gelir bi bayram ben giderdim birbirimizin nikahına gittik ilk doğumuma geldi yani gidemesekte telde çok sık görüşürdük şuanda evin önünden geçerken içim eriyo bi sabah bi telefon 31 martta kızları anneme bıraktığım gibi ankaraya gittim hala eski neşem yok
Çok yeniymiş Allah ailesine de sana da sabır versin canım insan eksikliği çok zor Allahtan inançlı insanlarız da kabullenmek o zaman daha kolay oluyor ölümleriSağol sevdalinka evet zor oldu bide ani o ankaradaydı ben istanbulda çınarcıkta tanıştık 15yıllık arkadaşım beraber büyüdük yazları hep beraberdik kışın bi bayram o gelir bi bayram ben giderdim birbirimizin nikahına gittik ilk doğumuma geldi yani gidemesekte telde çok sık görüşürdük şuanda evin önünden geçerken içim eriyo bi sabah bi telefon 31 martta kızları anneme bıraktığım gibi ankaraya gittim hala eski neşem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?