- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.221
Hadi yaa.gercekten mı..tuh yaaaa..izmire gel desen daha kolay sanki
salihli 1,5saat manisaya
heee bekler wallaa
aklına geldi ya onada şükür
sabah 6,30a kadar bekledim seni o gün
Gamze .....ben de seni cooooookkk seviyorum...kızını da...cnm benim gercekten arada burda msjlarla yakınlık oluyo ya insan ilk başta sanal burası ya herkes benim gibi saf düşünmüodur dio sonra bakıosun aynı şeyleri yasıyoruz dmekki insanlarda dogal die seviniosun hele yüzyüze görüşüp hislerin doğru cıkınca cok güzel oluyo kemece ,happy,asu gibiseninlede görüşsek eminim cok severim aynı yakınlık var sölemek istedim Allah iyi insanları iyilerle kaarşılaştırır hep öle olsun inş. yemek konusunda ipeğin bi düzen var gibi ama bi günü bi günnü tutmuyo genelde misafir,sıcak,diş ağrısı daha yok ama ,gaz ,kaka bu gibi sebepler yüzünden gününe göre iştahsızlık belirtisi yaşıyoruz önemli olan bencce senin elinden geleni yapman ve ara ara değişiklik yaparak ilginc halede getirdikten sonra yemiosa oda paşanın iradesiyle alakalı gerisi Allahkerim derler bizim orda anlarsın naparsan yap yani cok denedm ben ayrıca ben relax bi insanım kızım hersey yesin sadece bakkal malzemesi haricinde zaten nerdeyse kulladıgım hersey eşimin ailesinin yada kendi ailemin mahsülü diyebilirim ha olmasaydı da insanlar nasıl alıosa elimden geldiği kadar cabalardım yogurdum ,tereyagım,yumurtam,çörekotu,kurubakliyat,tarhana,kuşburnu,fasulye,kavun,domates,ne aklına gelirse,sogan ,patates herseyim köyden ha bunlar 4 sene için bu kadar rahat oluyo ama burdan tayinmiz cıkınca napcam bi köylü ile anlaşıp temiz olduguna emin olamam ama kanaat getirdiğim kesinlikle sütümü alıp kendim mayalağaım tereyagı ,yumurta alacagım ben fuzuli seylere artı masraf yapmaktansa böle hayati seylere vakit ayırmayı daha cok seviorum yani insanlar eskiden nasıl yasıyosa yiyecek olarak öle yaşamaya çalışıorum ha bu emzirme dönemi beni biraz sarstı üniversietden sonra tamamen hayatımdan cıkardıgım hazır gıdayı arada lamadım deil insanın dengesi şaşıyor onun haricinde şu an eski halime dönmeye başladım emzirme dönemi bitsin yine eski organik gamze olcam sana tavsiyeme elinden gelen çabayı göster herkes bu kadar köy açısından şanslı olmayabilir ama kendi imkanlarını kendi yapar biz balkonumuzda yetiştirriz herşeyii eşim meraklı ne bilim bunun gibi şeyler... çocugu cok ısrarda bırakma rahatla sofranıza oturt eşin bişeyler versn insanlar büyüklr bişeyler yedirirse ses yapma cocuklar gül gibidir en ufak bişeyde solup giderler onları ne cok korumalı ne de rahat bırakmalı sne annesin hislerini kullan zmanla cocugun cok hareket edince yemek zorunda kalıo yada ihtiyacı olunca yemek konusu garip bişey insan oglu kücükken cok ısrar eder anneler iri bebek sever sonrada cocukları obez yaptık die üzülürüz senin gönlünü rahat ettirecek kadar yemesi deil gerekli seyleri yeemesi önemli ok inşş. cok konusmamışımdır
bilmiorum ki neden unuttun sana küstüm unutmaaaaaaaaaaaaaaşaka şaka bende cok unutyorum
happyyyyyyyyyyyyyy canm mailleri alt üst ettim yine bulamadım sen adresi göndermiştin telefonuma kaydetmiş olabilirim bulursam şuan gönderceeğim ok seni ve erdemi kocaman öptük yine buuşmak izmirde görüşmek dileğiyle bu gidişle sen yine bu tarafa bizden önce gelirsinde
ushaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber tontonben bile hareketlendim kiklo verme eğilimi içindeyim ah daha spora başlamadm ama ihtiyacım kalmadı şu ara eski gamze oluyorum sende silkelen kendine gel sürekli bilgisayar oyunları falan canım benim sakın bu alışkanlık içie girme hayatın bi kısmı geçerken sen ona baka kalma bunları seni ırmak icin sölemiorum uzun zamndır aklımda kardeşimde bilgisayar oyunlarına cok meraklı onun kadar olamassın ama senin icin sölüorum sadece tavisye ok öpüldün gerçi küçük çocugu olan ne kadar oynayabilri tartışılır benim kız artık bil. başına bile geçirtmio o uyurken yazıorum
ya kusura bakma yanlış mail adresi vermiştim..istediğin zaman son mesajladigimayollarsin di mı...pufffff uğraşırdım bak seni....happy buldum cnm sa na yolluyorum fotoları sen bana burdan ulaş ok yada cepten mailattıgım adresi unut durumları bilion buluşma ile ilgili
asuuameninnnnnnnnnnn ne yorucu bır gundu yahuuu
oldum, bıttım, tukendm valla
bu cımcıme kız hıc durmadı bugun yerınde
cook huzursuzduuuu cooookkkkk
valla bı evın temızlığını yapsam bu kadar yorulmazdm yaaaa
daha yenı nefes alabıldm ınanın.......
ızmıre gelelı ıkı gun oldu
hava sıcak yollar kotuuu kızı zor zaptettm arabada
zavallı o bıle bunaldı uzuzn yollardan
neyse valla bugun kaldgm pansyonu guya temzlıycektm ama nerdeee
camasırları bıle yerleştıremedm o kdar huzursuz yanııı
sureklı yanında ıstıyor benııı
bı otursa nfes alsaaa
yoook valla kesınlıkle oturmuyor
bugun bırebır gozlemledmmm
sureklı kanepeye ya da sehpaya tutunuk bı vazıyette ayakta nobet tutuyor
arada sırada kanepenın basından sonuna yuruyor tekrar geri geliyorrrr
ama oturmak falan yokkk
cıddym arkadaslarrrr
hep ayaktayız, tutunarak yuruyorz ya da bı yerden bı yere gecerken kuttttt dusuyorzzz
kızlar valla gecmısı okumak cook ıstyrm ama bakalm
sevdacmmm sen sormustn galıba, urla ve çeşmealtı cıvarındayzz
edıbe bulusalm inş.
ama eşlerden bahsetmısınız de benm eşim haftasonu dahıl fuulll mesaide burdaaaa
ancak aksam vaktı eşli olabılır
kıııı o da yakın bı yerlerde bulusursak gelebılır
cunku bazen kontrol ıcın de ugruyor işee
yok sıze uymassa bu fıkır ben yalnız gelırım artk
kabul edersenız
ben arefe gunune kadar izmirdeym canlar
tel. mi gondereym ıkınıze de
ben burayoı cokkk takıp edemıyorm
gorusuruzzzzzzzz
dıger kızlar opuldnzzzzz
yarn kızanımı denıze sokcammmm
hadıı hayırlısı
Anlat bize rahatla..tabi yaa...takma kafana..tahmin edebiliyorum..yani düşünüyorum..insanın öz annesi ile bile ayni apartmanda oturması zordur yani..sen anlatmasan da zaten asiri sabırlı anlayisli birisin..belli yani..bı de Allah dagina göre kar veriyo..cok guzel idare edebiliyosun ki masallah...burda almasan mükafatını gani ganiiii alırsın zaten zamanı gelince..Allah yardımcın olsun..oyyy gamze oyyyyyy oyyyyy. ne kadar güzel yazmışsın, ne kadar da haklısın.. sonuna kadar, her harfine katılıyorum tatlım.. mübarek günlerde ibadet etmek, dua etmek, af dilemek, fakirlere yardım etmek, mutlu etmek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, asıl olan olması gereken bu değil mi? ben büyüklerimden bunu gördüm, böyle büyüdüm yetiştim..
gel gelelim ben kaynanam ile altlı üstlü oturuyorum, bilmiyenler ve de unutanlar için.. ve benim kayınvalidem maleseef ama maleseeeff hayatım da gördüğüm ve sanırım görebileceğim en bencil insan.. ne kimsenin hastalığını umursar, ne keyifsizliğini, ne yorgunluğunu ne başka bişiyi.. oğlanı bile uyandırıyo dediğini bana yaptırabilmek için, ki oğlum da uykusunu almazsa deli gibi huysuzluk yapıyo, ona rağmeen.. herzamanki gibi sabır ediyorum, güzel sözden imadan ve hatta açık açık konuşmaktan heeeç bişi anlamayan, dediğini yaptırana kadar asla vazgeçmeyen bir insan.. neyse uzatmayacağım, şuan içimde bulunduğum durumun sebebi malesef ama malesef benden kaynaklanmıyor canım.. kişilik ve yapı olarak birbirimizden o kadaaaaar farklı insanlarız ki, eşim bile bana sen nasıl bir insansın ya, nasıl bukadar sabırlı ve iyi olabiliyorsun, ya bu kadın benim öz annem ben senin kadar sabır gösteremiyorum diyo.. saygı göstermeye, sabretmeye çalışıyorum ama işte arada burada patlıyom, size nazım geçiyo ya ondan nazlanıyom işte size.. insan sevdiğine nazlanırmış ya.. ondan yane.. neyse, misafir var akşama, daha böreği yapmadım.. bi o kaldı , oğluşu uyutup yapacam sıcak sıcak olsun akşama.. eşimi uyandırayım da gidip yufka alsın bana..
ya bu arada bu adamlara hayat ne kadar güzel yahuu.. valla bir daha dünyaya gelsem, eşim olarak dünyaya gelmek isterdim.. ne şanslı, ne keyfine düşkün bi adam bilemezsiniz..ama seviom keratayı..
oyyy gamze oyyyyyy oyyyyy. ne kadar güzel yazmışsın, ne kadar da haklısın.. sonuna kadar, her harfine katılıyorum tatlım.. mübarek günlerde ibadet etmek, dua etmek, af dilemek, fakirlere yardım etmek, mutlu etmek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, asıl olan olması gereken bu değil mi? ben büyüklerimden bunu gördüm, böyle büyüdüm yetiştim..
gel gelelim ben kaynanam ile altlı üstlü oturuyorum, bilmiyenler ve de unutanlar için.. ve benim kayınvalidem maleseef ama maleseeeff hayatım da gördüğüm ve sanırım görebileceğim en bencil insan.. ne kimsenin hastalığını umursar, ne keyifsizliğini, ne yorgunluğunu ne başka bişiyi.. oğlanı bile uyandırıyo dediğini bana yaptırabilmek için, ki oğlum da uykusunu almazsa deli gibi huysuzluk yapıyo, ona rağmeen.. herzamanki gibi sabır ediyorum, güzel sözden imadan ve hatta açık açık konuşmaktan heeeç bişi anlamayan, dediğini yaptırana kadar asla vazgeçmeyen bir insan.. neyse uzatmayacağım, şuan içimde bulunduğum durumun sebebi malesef ama malesef benden kaynaklanmıyor canım.. kişilik ve yapı olarak birbirimizden o kadaaaaar farklı insanlarız ki, eşim bile bana sen nasıl bir insansın ya, nasıl bukadar sabırlı ve iyi olabiliyorsun, ya bu kadın benim öz annem ben senin kadar sabır gösteremiyorum diyo.. saygı göstermeye, sabretmeye çalışıyorum ama işte arada burada patlıyom, size nazım geçiyo ya ondan nazlanıyom işte size.. insan sevdiğine nazlanırmış ya.. ondan yane.. neyse, misafir var akşama, daha böreği yapmadım.. bi o kaldı , oğluşu uyutup yapacam sıcak sıcak olsun akşama.. eşimi uyandırayım da gidip yufka alsın bana..
ya bu arada bu adamlara hayat ne kadar güzel yahuu.. valla bir daha dünyaya gelsem, eşim olarak dünyaya gelmek isterdim.. ne şanslı, ne keyfine düşkün bi adam bilemezsiniz..ama seviom keratayı..
akşama iftara gidiorum bugün yemek derdi yok elimden geleni yaptım gitmemek icin insanlarıda kıramıosun işte en iyiisi ramazanda kırmamamk ondan sonra cok fazla görüşmeemk seçici olmak
ne diyon usha anlamadım ne cık cıkı
kızlar ya güvenlikle ilili bi kac bişey sorcam bana ne lazım çözün öneri verinde sipariş vereyim 7 tane ipeğin cok kolay acabilecegi yerinden cıkmayan cekmecem var 3 tv ünitesi 4ü mutfakta ünitenin iki köşesi var ipeği çarpabileceği düzeyde ondan kısa 3 tane mutfakta acıp kurcaladıgı kapak var biri iki acmalı ikisi normal tek acılan kapak iki tane balkon kapım var tehlikeli zaten balkona branda alcaz ama kapılara kapılar acıkken ne yapılabilir hem ucuz hem kullanıslı malzeme olan site önerebileceginiz malzeme tavsiye bekliorm çamasır makinasına falan kapakları acamayacagı cin bi güvenlik almadım ama onlara kalkıp tuslarına basıoo hadi fikir
tonton dedin sen bana
pis şişko desen alınmazdım
ama TONTON dedin
yaşlı teyzelere denir o
ama sen bana dedin
sende bana şiko patates ton ton anne de ödeşelimhem yaşlımısında alınıon insan hissettigi yaştadır toparlarken daha cok batırıom nası ama
Slmlar kaç gündür giremedim nasılsınız ben iyiyim kızlarda iyi şükür mecburi ara verdim oruca tekrar başladım bayram sonu eşimle gidicemiz tatil için alışveriş yaptım bol bol yaz başı bişey almadım bu yaz idare edim dedim fazlalığım var diye yani durdum durdum yaz sonu alışverişe vurdum neyse seneye hazır gelir elime
gamze sen yandın geçmişi daha önce okumuş olsaydın demezdin okuyupta gözden kaçırmış olabilirsin ben de kilomu söyleyip kendimce kilolu olduğumu düşündüğüm için bana da küsmüştü şimdi sıra sende belki yine küsebilir söylemicemkilomu göbeğim ve yanlarım var onu bil yeter
happymother diyaliz merkezinin yerini bilmiyorum ki arşısındaki malikaneyi bileyimo kadar dedik ben sadece 7 ay alaşehi de kalabildim onunda hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki 4 ay çok fazla gezme imkanım olmadı inşallah bundan sonra
usha rahat ol sen her halinle güzelsin güzel sözlerinle takılmalarınla burda olmanda yeterli dicem yine küsersin belki en iyisi ben susayım karıştırmayım ortalığı
ramazan bitince göbek ve yan üzerine çalışacağım eşim link attı oda başlıyacak kocam yaklaşık 12 kilo vermiş şimdi daha fit görünüm için uğraşacak galiba gelsinde ben yine tosun yapayımbenden ayrı nasıl spor yapar okadar yürüyüş dedim tenis dedim oralı olmadı anca hamişken voleybol hakemliği için kursa götürdü 3 gün uyudum bulantılarımla ama ondan yüksek puan da aldım bir işe yarayamadı ama şehir değiştirince dosya istemem lazımdı 3 defa baş hakemlik yapmam lazımdı olmadıııı yine evde yokum bu giidişle o kursa giden zaman ve para yanacak
DJpcgo: Sağlam karın kası nasıl yapılır merak edip yapmak isteyen olursa belki çok zor hareketler değil ve sadece 8 dakika her gün
ayyy bak ben ne soracaktım neler yazdım toprak güveçe hiç yoğurt mayaladınızmı ben yanmış güveçte bir deneme yapacağım (yanmamışı elimde yok) yapan varsa tavsiyeye açığım.
gamze güvenlik için ben birşey almadım almıcam da muhtemelen çünkü benim evde okadar ortada dağılacak şey yok pirizleri kapatırım sadece çekmece de çok yok hem çekmeceleri açmamayı öğretmek daha iyi olmazmı başka yere gittiğimizde daha çok dikkat çekecek dökecek gerçi öğretme yolunuda siz daha iyi bilirsiniz bu konuda da fikir verin hadiiii
ben oğluma hep tatlım diye severdim şimdi attı tattı gibi birşeyler diyor ben hala içinde uğraşayım haaaa haaa haa ile başladım bana kolay gele ben uyuyup vakit geçireyim susuzluk hissetmemiş olurum hem az daha dayanayım zaten 8 gün yedim bari kalanları kolay tamamlayım.
bol şekerli sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?