2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ameninnnnnnnnnnn ne yorucu bır gundu yahuuu
oldum, bıttım, tukendm valla
bu cımcıme kız hıc durmadı bugun yerınde
cook huzursuzduuuu cooookkkkk
valla bı evın temızlığını yapsam bu kadar yorulmazdm yaaaa
daha yenı nefes alabıldm ınanın.......

ızmıre gelelı ıkı gun oldu
hava sıcak yollar kotuuu kızı zor zaptettm arabada
zavallı o bıle bunaldı uzuzn yollardan
neyse valla bugun kaldgm pansyonu guya temzlıycektm ama nerdeee
camasırları bıle yerleştıremedm o kdar huzursuz yanııı
sureklı yanında ıstıyor benııı
bı otursa nfes alsaaa
yoook valla kesınlıkle oturmuyor
bugun bırebır gozlemledmmm
sureklı kanepeye ya da sehpaya tutunuk bı vazıyette ayakta nobet tutuyor
arada sırada kanepenın basından sonuna yuruyor tekrar geri geliyorrrr
ama oturmak falan yokkk
cıddym arkadaslarrrr
hep ayaktayız, tutunarak yuruyorz ya da bı yerden bı yere gecerken kuttttt dusuyorzzz

kızlar valla gecmısı okumak cook ıstyrm ama bakalm

sevdacmmm sen sormustn galıba, urla ve çeşmealtı cıvarındayzz
edıbe bulusalm inş.
ama eşlerden bahsetmısınız de benm eşim haftasonu dahıl fuulll mesaide burdaaaa
ancak aksam vaktı eşli olabılır
kıııı o da yakın bı yerlerde bulusursak gelebılır
cunku bazen kontrol ıcın de ugruyor işee
yok sıze uymassa bu fıkır ben yalnız gelırım artk
kabul edersenız
ben arefe gunune kadar izmirdeym canlar
tel. mi gondereym ıkınıze de
ben burayoı cokkk takıp edemıyorm
gorusuruzzzzzzzz

dıger kızlar opuldnzzzzz
yarn kızanımı denıze sokcammmm
hadıı hayırlısı

izmire gel desen daha kolay sanki
salihli 1,5saat manisaya

heee bekler wallaa

aklına geldi ya onada şükür
sabah 6,30a kadar bekledim seni o gün
Hadi yaa.gercekten mı..tuh yaaaa..

Gamze .....ben de seni cooooookkk seviyorum...kızını da...

happy buldum cnm sa na yolluyorum fotoları sen bana burdan ulaş ok yada cepten mailattıgım adresi unut durumları bilion buluşma ile ilgili
ya kusura bakma yanlış mail adresi vermiştim..istediğin zaman son mesajladigimayollarsin di mı...pufffff uğraşırdım bak seni....
asuu
Ben özelden mesaj yazamiyorum..sen bana yazıp telini ver .sana doneyim..
Gunü bir an önce kararlastirmamiz lazım..
Pazartesi salı Çarşamba veya Perşembe...biz cuma gunü tatile cikiyoz..Bayram için kayinvaldemler e Antalya ya..yani cumaya kalmadan ayarlayalım..
Eşli buluscaksak benim esim haftaici 8,5-9 da ancak rahatlıyor..yaz günleri 3 kere filan uçuyor..eve gelişi 8,5 oluyo yani..eşli buluscaksak onu hesaba katalım canım.
Eşsiz sabah buluşalım diyosaniz öncelikle sunu soyliyim..bize gelin...
Eşli de eşsiz de ne dersiniz..evimdeagirlayayim sizleri..
Karşıyaka ...
Araba kullanma durumunuz var mı sevda????
Ya da Karşıyaka ya geçmeyelim diyosaniz gündüz nerde. Ne zaman istersiniz..
Karar verelim bir an önce..
Dediğim gibi cumaya kadar her hangi bı gun..
Bir an once adını koyalım..günler davetler misafirler cakismasin..
Öptüm sizleriiiiiii..

GamZeeee
Bana asunun telini özelden atar mısın..
Simdi bu kız burayagiresiye.......bana mesaj atasiya.....poooffffff...
Geç kalmayalım ...
Konuşma hususunda...
Günaydınlar....
Yepyeni bir gun...
Viva la vida...her daim...hepimiz için...

Anlat bize rahatla..tabi yaa...takma kafana..tahmin edebiliyorum..yani düşünüyorum..insanın öz annesi ile bile ayni apartmanda oturması zordur yani..sen anlatmasan da zaten asiri sabırlı anlayisli birisin..belli yani..bı de Allah dagina göre kar veriyo..cok guzel idare edebiliyosun ki masallah...burda almasan mükafatını gani ganiiii alırsın zaten zamanı gelince..Allah yardımcın olsun..
E kızım guzel ağırlama su misafirleri bı iki yaaa...insanın sana gelesi gelir öyle oldu mü...)))
Tam hayır müsait değilim demeyi becercen o zamanda bana rastgelcek sanırım yaaaa ))))
Okur musun görür musun cevap verir mini bilmem ama
Biz seni de cooook seviyooooozzzzz...

Ben çıkar..
Usha buralarda kursunlu şelalesi mı ne varmış..bugün orda iftar accaz..
Gelmedin ya yamacima alacağın olsun haaaa

Google a Antalya kurabiyecisi yaz
Erdem paşanın mevlid kurabiyelerini bı bak bakalım..
Tadı da mukemmeldi..
Dis için daha spesifik ornekler de var..
Hadi kolay gelsin bakalım..

cnm benim anlıorum seni anlamıştım zaten napacaksn zaten bugüne kadar yaptıgın şeye devam et görmüorum duymuyorum yine cici gelin ol senin kişilik bu napcaksın devam ne yardan ne serden inş. o kayıinvalideden kurtulursn bundan başka çaren yok kurtulamasanda o deveyi gütmeye devam edersn bize dediğin gibi derdini paylaşmak nazını çekmek kalıo keşke elimizden gelen olsaöptük

asu beni aramıssın cnm görmedm şimdide sen müsait deilsin sanırım sana sormadan edibeye numaranı verdim bi sakınca olmas die düşündm cnm eger kızarsan zaten edibe seni rahtsız etmez zaten sende beni aramışsın edibenin numara icin sanırım hdi sizde buluşun bizde kemece ile ikinizde tanıyan kişiler olarak hic kıskanmayız ama sevdayı kıskandım şimdi

akşama iftara gidiorum bugün yemek derdi yok elimden geleni yaptım gitmemek icin insanlarıda kıramıosun işte en iyiisi ramazanda kırmamamk ondan sonra cok fazla görüşmeemk seçici olmak

ne diyon usha anlamadım ne cık cıkı

kızlar ya güvenlikle ilili bi kac bişey sorcam bana ne lazım çözün öneri verinde sipariş vereyim 7 tane ipeğin cok kolay acabilecegi yerinden cıkmayan cekmecem var 3 tv ünitesi 4ü mutfakta ünitenin iki köşesi var ipeği çarpabileceği düzeyde ondan kısa 3 tane mutfakta acıp kurcaladıgı kapak var biri iki acmalı ikisi normal tek acılan kapak iki tane balkon kapım var tehlikeli zaten balkona branda alcaz ama kapılara kapılar acıkken ne yapılabilir hem ucuz hem kullanıslı malzeme olan site önerebileceginiz malzeme tavsiye bekliorm çamasır makinasına falan kapakları acamayacagı cin bi güvenlik almadım ama onlara kalkıp tuslarına basıoo hadi fikir

sevi bebe güvenlik seti kullanıpta memnun kalan var mı?? her cıkan malzeme benim ihtiyacıma göre işime yarar mı ihtiyacımı yukarda belirttim

tonton dedin sen bana
pis şişko desen alınmazdım
ama TONTON dedin
yaşlı teyzelere denir o
ama sen bana dedin

Slmlar kaç gündür giremedim nasılsınız ben iyiyim kızlarda iyi şükür mecburi ara verdim oruca tekrar başladım bayram sonu eşimle gidicemiz tatil için alışveriş yaptım bol bol yaz başı bişey almadım bu yaz idare edim dedim fazlalığım var diye yani durdum durdum yaz sonu alışverişe vurdum neyse seneye hazır gelir elime

sende bana şiko patates ton ton anne de ödeşelim hem yaşlımısında alınıon insan hissettigi yaştadır toparlarken daha cok batırıom nası ama

gamze sen yandın geçmişi daha önce okumuş olsaydın demezdin okuyupta gözden kaçırmış olabilirsin ben de kilomu söyleyip kendimce kilolu olduğumu düşündüğüm için bana da küsmüştü şimdi sıra sende belki yine küsebilir söylemicem kilomu göbeğim ve yanlarım var onu bil yeter

happymother diyaliz merkezinin yerini bilmiyorum ki arşısındaki malikaneyi bileyim o kadar dedik ben sadece 7 ay alaşehide kalabildim onunda hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki 4 ay çok fazla gezme imkanım olmadı inşallah bundan sonra

usha rahat ol sen her halinle güzelsin güzel sözlerinle takılmalarınla burda olmanda yeterli dicem yine küsersin belki en iyisi ben susayım karıştırmayım ortalığı

ramazan bitince göbek ve yan üzerine çalışacağım eşim link attı oda başlıyacak kocam yaklaşık 12 kilo vermiş şimdi daha fit görünüm için uğraşacak galiba gelsinde ben yine tosun yapayım benden ayrı nasıl spor yapar okadar yürüyüş dedim tenis dedim oralı olmadı anca hamişken voleybol hakemliği için kursa götürdü 3 gün uyudum bulantılarımla ama ondan yüksek puan da aldım bir işe yarayamadı ama şehir değiştirince dosya istemem lazımdı 3 defa baş hakemlik yapmam lazımdı olmadıııı yine evde yokum bu giidişle o kursa giden zaman ve para yanacak

DJpcgo: Sağlam karın kası nasıl yapılır merak edip yapmak isteyen olursa belki çok zor hareketler değil ve sadece 8 dakika her gün

ayyy bak ben ne soracaktım neler yazdım toprak güveçe hiç yoğurt mayaladınızmı ben yanmış güveçte bir deneme yapacağım (yanmamışı elimde yok) yapan varsa tavsiyeye açığım.

gamze güvenlik için ben birşey almadım almıcam da muhtemelen çünkü benim evde okadar ortada dağılacak şey yok pirizleri kapatırım sadece çekmece de çok yok hem çekmeceleri açmamayı öğretmek daha iyi olmazmı başka yere gittiğimizde daha çok dikkat çekecek dökecek gerçi öğretme yolunuda siz daha iyi bilirsiniz bu konuda da fikir verin hadiiii

ben oğluma hep tatlım diye severdim şimdi attı tattı gibi birşeyler diyor ben hala içinde uğraşayım haaaa haaa haa ile başladım bana kolay gele ben uyuyup vakit geçireyim susuzluk hissetmemiş olurum hem az daha dayanayım zaten 8 gün yedim bari kalanları kolay tamamlayım.
bol şekerli sohbetler

hayırlı uğurlu olsun iyi güzel günlerde kullan. şu fazlalık kimde yokki zaten

güselim dimiiiii

neyse küsmicem kimseye kızım emeklemeye başladı çünkü

bide dün akşam kızım atta gidelimmi diye başladı babası
atta atta diye diye oda başladı atta demeye
ama öölebi atta demekki anlatamam
bugünde öyle hiç susmuyo sıpa
atta atta atta atta atta atta atta

nazobülo, güle güle giy aldıklarını..Şimdi tam alışveriş zamanı aslında, fiyatlar çok uygun çünkü..Devkule'nin de söylediği gibi fazlalık hangimizde yok ki?

Usha, bu kadar sevimli ve samimi birinin çirkin olması mümkün olamaz ki zaten..Bende güzel olduğuna eminim

Gamzeciğim bende güvenlik için özel birşey yapmadım henüz..Ama bence de en önemlisi prizler..

devkule, madem kursa gittin, iyi de puan aldın..Diğer gerekenleri yerine getir bence..Bayılırım ben voleybola

Bu arada benim oğlum hala daha sadece vavavava deyip duruyor..Ne zaman değişik birşeyler söyleyecek çok merak ediyorum:44:Halbuki yanındayken de hiç susmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…