- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.181
ben niye profil resmi yükleyemiyorum yaaa.kızlar bilen varmı
serapcım nasılsın
geçtimi pişikler
aynı durumdaym uykusuz yorgun bi sürü ev işi ve yine hafta sonu dayımlar samsundan yatılı gelio kocamın ailesinden korkuodm evlenrken en iisi onlamıs kalabalık deiller ben aloşkın oldugum düeni değiştiremem diodum ama bende az insana alışmışım kendi sülalemi cekemiorum cok kalabalıklar
eklemek istediğin resmin boyutlarını ayarladınmı canım
arkadaşlar bana yardım edermisiniz?
HAYIR nasıl deniyor ya, nasıl insanlar sizden bişi istediğinde, gözlerinin içine bakarak HAYIR NASIL DENİYO.. BEN ARTIK ÇIĞLIK ATMAK İSTİYORUM HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR DİYE.. ama hiç yapabildim mi.. yine HAYIIR.. ÖFFFFFFF öffffffffffffffff..
ya bu bencillik nasıl bişi, insanlar bunu nasıl beceriyo, ne yapmak lazım, nasıl oluyo, biri bana öğretsin yaa.. Allah rızası için.. bende birazcıcık bencil olmayı başarabilsem, Allahım noluurrr bana bencillik ver....
Canım ya, Allah yardımcın olsun..Bizim burada pek akrabamız olmadığı için ramazan sakin geçiyor bizde
Ek gıda listeni okudum..Esasında böyle paylaşımları çok seviyorum ben, fikir ediniyorum çünkü..
Biz kahvaltıyı bir türlü ayarlayamadık..Önceleri beyaz peynir, domates rendesi yiyordu, şimdi onu da yemiyor..Yumurtada sevmiyor..Acaba bende mi menemen falan denesem bilmiyorum ki:44: Senin de dediğin gibi benim oğlum da bizim yediğimiz yemekten hoşlanıyor ama onu da çok az yiyor..
Bende hergün kıymalı bir yemek vermeye çalışıyorum..Bazen de tavuklu..Sebze çorbası, patates yemeği, kabak dolması, mercimek..aklıma ne gelirse deniyorum ama onu da tam anlamıyla yiyor diyemem..Bir severek yediği yoğurt..Arada da meyve püreleri..Ayran, meyve suyu, ıhlamur seviyor ama sadece içmekle de olmuyor tabi, yemekte yemeli..
Meme emiyor hala ama senin kızın gibi çok düşkün değil..Ben yine de mümkün olduğu kadar emsin istiyorum..
Sonuç olarak ek gıda konusunda her türlü yeni fikre ve denemeye açığım..Tam bir düzen oturtana kadar belli ki daha çok deneme yapacağım ben
Yalnız bu arada oğlumun iştahındaki azalmayı aşırı sıcağa da bağlıyorum..Biz bile zor yemek yiyoruz bu sıcakta, oğlum ne yapsınSürekli sıvı alıyor çocuk ve de çok fazla su içiyor..Bilmiyorum sizin bebişlerde öyle mi?
usha bu ara seni ihmal etmişim kusura bakma ya durumları anlıosundur kafam acayip dumanlıkaracaya güzel bi hosgeldin mesajı yazacktım yazamdm karaca tekrar hosgeldn deyim bari
su gerçekten önemli bizim bile içimiz yanıyor. ben uyurken veriyorum çoğunda.. arada böle susayınca ağzıyapış yapış olur ya insanın öle yapıo ben de su veriyorum uykuya devam.. ek gıda ile ilgili de çok şükür düzeni oturttum ama. yavaş yavaş akşam yemeğini bzile yesin diye değiştircem gibi. kararsızım da devam ettirsem mi..her soframızda paşam bizimle..kahvaltı öğle yemeği akşam. ille ne yersek o da tatcak. ama öğünleri de kaçırmıyoru kendi öğünlerini. arada anne sütü de.. yemek konusunda dilimi ısırayımm iyiyiz biz...sofrada bana yemek yedirmiyor. emmmm diye bir başlıyor ağzı boş durmasın...
Geceleri uyurken bende veriyorum su..Zaten kendisi de senin oğlun gibi su istediğini belli ediyorYemek konusunda oğluna maşallah Bir de biz oturtsak düzeni çok iyi olacak..Gerçi ben düzenli veriyorum da o aynı düzende yemiyor maalesef
Yalnız bu "sofrada biz ne yersek isteme" olayı oğlumda da var..Normalde yemek istemese bile biz ne yersek istiyor..Ben başta acaba düzenini bozar mıyım diye çekindim ama babası veriyor, o da yiyor..Ben de şimdi "yememesinden daha iyidir" diyorum..Bu arada ben ara sıra çok az dondurma da veriyorum, umarım bir zararı olmuyordur..Çok seviyor dondurmayı..
nasıl ayarlıcamki. yani neye göre
evet yaa ihmal ettin beniiiiusha bu ara seni ihmal etmişim kusura bakma ya durumları anlıosundur kafam acayip dumanlıkaracaya güzel bi hosgeldin mesajı yazacktım yazamdm karaca tekrar hosgeldn deyim bari
Geceleri uyurken bende veriyorum su..Zaten kendisi de senin oğlun gibi su istediğini belli ediyorYemek konusunda oğluna maşallah Bir de biz oturtsak düzeni çok iyi olacak..Gerçi ben düzenli veriyorum da o aynı düzende yemiyor maalesef
Yalnız bu "sofrada biz ne yersek isteme" olayı oğlumda da var..Normalde yemek istemese bile biz ne yersek istiyor..Ben başta acaba düzenini bozar mıyım diye çekindim ama babası veriyor, o da yiyor..Ben de şimdi "yememesinden daha iyidir" diyorum..Bu arada ben ara sıra çok az dondurma da veriyorum, umarım bir zararı olmuyordur..Çok seviyor dondurmayı..
Usha, canım zaten çok fazla değil, sadece tattırma boyutunda kalıyor benim ki..Ama şu da var ki ben verdiğim pekmeze bile güvenemiyorum bazen..Katkılı olmayan o kadar az şey var ki..Maalesef organik olanını bulma fırsatım olmuyor birçok şeyin..Ben elimden geldiği kadar sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama bilemiyorum ki ne kadar başarılıyım..Bir de ben açık dondurmaların zararlı olabileceğini duymuştum..Ne şartlarda üretildiğini bilemiyoruz çünkü..Ama ambalajlı olanların bir sakıncası olmaz diye biliyordum..Öyle değil mi ki? :44:
annem her sene yapardı pekmezi bende yemez arkadaşlara verirdim bu sene yapmadı ama evde varsa buluşmamızda az da olsa getirmeye çalışacağım. canım ben zeytinyağı pekmez ve zeytin konusunda çok şanslıyım bir tarafın köylü olunca organik kendi bahçenden çıkıyor herşeyin.
Kizlar Selammmmm,bilgisayarimizdaki problemden dolayi kisa bir ara verdim ve yeni bir bilgisayar aldim simdi tekrar burdayimmmm:))))))))))))Hic bakmadim gecmise ama iyi kaynatmissiniz masaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?