2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
serapcım nasılsın
geçtimi pişikler

kusura bakma canım geçmişi okuyodum, anca girebiliyorum bugun.. valla en son tavsiye ile bi krem aldık, doktorumuzda onayladı, mantar kremi imiş pişiği de çok çabuk geçiriomuş. 2 gündür iyi.. o kızarıklık gitti çok şükür. haftasonu da serin olacakmış.sıcaklarda çok etkliyor yavrum sürekli terli...

Canım ya, Allah yardımcın olsun..Bizim burada pek akrabamız olmadığı için ramazan sakin geçiyor bizde

Ek gıda listeni okudum..Esasında böyle paylaşımları çok seviyorum ben, fikir ediniyorum çünkü..
Biz kahvaltıyı bir türlü ayarlayamadık..Önceleri beyaz peynir, domates rendesi yiyordu, şimdi onu da yemiyor..Yumurtada sevmiyor..Acaba bende mi menemen falan denesem bilmiyorum ki:44: Senin de dediğin gibi benim oğlum da bizim yediğimiz yemekten hoşlanıyor ama onu da çok az yiyor..

Bende hergün kıymalı bir yemek vermeye çalışıyorum..Bazen de tavuklu..Sebze çorbası, patates yemeği, kabak dolması, mercimek..aklıma ne gelirse deniyorum ama onu da tam anlamıyla yiyor diyemem..Bir severek yediği yoğurt..Arada da meyve püreleri..Ayran, meyve suyu, ıhlamur seviyor ama sadece içmekle de olmuyor tabi, yemekte yemeli..

Meme emiyor hala ama senin kızın gibi çok düşkün değil..Ben yine de mümkün olduğu kadar emsin istiyorum..

Sonuç olarak ek gıda konusunda her türlü yeni fikre ve denemeye açığım..Tam bir düzen oturtana kadar belli ki daha çok deneme yapacağım ben
Yalnız bu arada oğlumun iştahındaki azalmayı aşırı sıcağa da bağlıyorum..Biz bile zor yemek yiyoruz bu sıcakta, oğlum ne yapsın Sürekli sıvı alıyor çocuk ve de çok fazla su içiyor..Bilmiyorum sizin bebişlerde öyle mi?

usha bu ara seni ihmal etmişim kusura bakma ya durumları anlıosundur kafam acayip dumanlı karacaya güzel bi hosgeldin mesajı yazacktım yazamdm karaca tekrar hosgeldn deyim bari

valla ben şimdi oğlana hayır demeye alıştırıyroum kendimi.. her şeyi istiyor vermeyince ağlıyo...hayır deyip onun sahte göz yaşına kanmamam gerek

su gerçekten önemli bizim bile içimiz yanıyor. ben uyurken veriyorum çoğunda.. arada böle susayınca ağzıyapış yapış olur ya insanın öle yapıo ben de su veriyorum uykuya devam.. ek gıda ile ilgili de çok şükür düzeni oturttum ama. yavaş yavaş akşam yemeğini bzile yesin diye değiştircem gibi. kararsızım da devam ettirsem mi..her soframızda paşam bizimle..kahvaltı öğle yemeği akşam. ille ne yersek o da tatcak. ama öğünleri de kaçırmıyoru kendi öğünlerini. arada anne sütü de.. yemek konusunda dilimi ısırayımm iyiyiz biz...sofrada bana yemek yedirmiyor. emmmm diye bir başlıyor ağzı boş durmasın...

usha bu ara seni ihmal etmişim kusura bakma ya durumları anlıosundur kafam acayip dumanlı karacaya güzel bi hosgeldin mesajı yazacktım yazamdm karaca tekrar hosgeldn deyim bari

Canım benim, hoşbulduk Sen yazmadığın vakit yerin çok belli oluyor..Bak bir geldin, hareket getirdin Gerçi belli ki çok yoğunsun ama herhalde bayram sonrası biraz rahat edersin diyeceğim de..sonra da iş hayatı başlayacak..Umarım sık sık girip yazabilirsin..

Geceleri uyurken bende veriyorum su..Zaten kendisi de senin oğlun gibi su istediğini belli ediyor Yemek konusunda oğluna maşallah Bir de biz oturtsak düzeni çok iyi olacak..Gerçi ben düzenli veriyorum da o aynı düzende yemiyor maalesef

Yalnız bu "sofrada biz ne yersek isteme" olayı oğlumda da var..Normalde yemek istemese bile biz ne yersek istiyor..Ben başta acaba düzenini bozar mıyım diye çekindim ama babası veriyor, o da yiyor..Ben de şimdi "yememesinden daha iyidir" diyorum..Bu arada ben ara sıra çok az dondurma da veriyorum, umarım bir zararı olmuyordur..Çok seviyor dondurmayı..

valla cnm ben hala bademcik sorunu olan bi insan olarak oğluma dondurma verme konsuunda cesaret edemedim hasta ederim diye. ama hastalanmıyorsa senin ki süper.. artık ne yerse yecekler nabalımm. yesinler de dediğin gibii

nasıl ayarlıcamki. yani neye göre

canım ekliyeceğin fotoya sağ tık
birlikte aç=> office picture manager
orada üst menüde resimi düzenle var ona tıkladığında sağda bir menü açılıyo ordan buyutları 100x100 yap kaydet
sonra ekleyebilirsin

evet yaa ihmal ettin beniiii
neyseki yoğunsun
kızmıyom şimdilik
allah yardımcın olsun

verme canım dondurma yaaa
katkılı onlar

slm cicişler ben oğlana 2 defa hurma verdim çok sevdi arada serin serin suyundan da içirdim boğazına yapışmasın diye malum bizim buralar aşırı sıcak su çok ılık olunca oğlan içmek istemiyor hafif serin olunca biberonu yarılıyor. hem hurma yı ben hamişken çok yemiştim çok faydalı ve çok vitaminli diye

Usha, canım zaten çok fazla değil, sadece tattırma boyutunda kalıyor benim ki..Ama şu da var ki ben verdiğim pekmeze bile güvenemiyorum bazen..Katkılı olmayan o kadar az şey var ki..Maalesef organik olanını bulma fırsatım olmuyor birçok şeyin..Ben elimden geldiği kadar sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama bilemiyorum ki ne kadar başarılıyım..Bir de ben açık dondurmaların zararlı olabileceğini duymuştum..Ne şartlarda üretildiğini bilemiyoruz çünkü..Ama ambalajlı olanların bir sakıncası olmaz diye biliyordum..Öyle değil mi ki? :44:

annem her sene yapardı pekmezi bende yemez arkadaşlara verirdim bu sene yapmadı ama evde varsa buluşmamızda az da olsa getirmeye çalışacağım. canım ben zeytinyağı pekmez ve zeytin konusunda çok şanslıyım bir tarafın köylü olunca organik kendi bahçenden çıkıyor herşeyin.

az da olsa hayır diyorum diyemediğim zaman da eşimi atıyorum öne ozaman kimse birşey diyemiyor benim koca hayır konusunda çok iyidir huysuzluğu tutar AZCIK

Kizlar Selammmmm,bilgisayarimizdaki problemden dolayi kisa bir ara verdim ve yeni bir bilgisayar aldim simdi tekrar burdayimmmm:))))))))))))Hic bakmadim gecmise ama iyi kaynatmissiniz masaallah.

Çok teşekkür ederim..Düşünmüş olman bile yeterliHerşeyin doğal olanı en iyisi tabiki ama maalesef benim böyle bir şansım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…