2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkes ne yogun anam... Simdi çıkmak zorundayim .. Kocis ilgi bekler .... Erdem uyudu Allah tan.. Usha yarın Salihli ye gidiyoz iftara teyzemlere.. Bizim akrabalar hep boyle yakında .. İzmir Manisa Antalya Bursa.. Yani diyeceğim atlayın gelin haftasonu iki gun Salihli deyiz... Gel valla...

Kocis te erdem akıllı uyudu gitti yavvv.. Neyse yaptım kahvemi aldim kitabımı... Ohhhhhh... Her nefeste mutluluk..su cevaplarımı vereyim.. Üstümde kalmasın.. Sevmem öle ...
Bu arada Gamze masallah oturmuş düzen.. Cok sevindim...akıllı Fistik ...

iyi geceler kimse yokmuşşşşş

himmel hoşgeldin hayırlı olsun bilgisayarın.
edibe salihliye slm larrr nede olsa oğlum orda doğdu. bu arada eşime de söyledim tanışma işini geldiğimizde orda olursak olur dediii ama ben anane kısmını söylemedim. konuşmam yarım kaldı karacalarla buluşmayıda söyleyemedim kendi olmayacağı için çok pimpirikleneceği kesin şansımı deneyim bir bakalım ne dicek.
usha gitmez ben sana söyleyim o özel ilgi beklerrrr
karaca cidden getirme problemi olmasa istediğin bazı şeyler güvendiğim ellerden temin edebilirdim canım. neyse sonra tekrar konuşuruz.

gökçe kuzuş çok çabuk iyileşir inşallah rabbim iştah açıklığı versin.
gamzeeee sana ne yazacağımı unuttum yaaa
neyse ben yatar siz gece kuşları çok konuşmayın emiiiii zorla okudum bitti

Ben de lokum var valla.. O da iyi gidiyo.. Seviyom kitap okumayı.. Arada buraya da bakiom...
Sen de yap beraber icelim...
Fala mala inanmam ama...

saat olmuş 1:30, ben hala yatamadım, yatmayı bırak mutfaktan çıkamadım.. ayaklarımın üzerine basamıyorum artık.. ne zaman yatacam uyuyacam dinlenecem dee bide yarın yatılı misafir ağarlayacam.. offff.. bitsin artık şu ramazaan, dediydim daha önce dimii..

cvp yazacaktım ama okadar yorgunum kii, sadece şunu sölim, marketten aldığınız, ne olursa olsun, ambalajlı, market rafındaki her bir ürün, raf ömrü uzun olsun diye, oda sıcaklığında bozulmasın diye, bakteri üretmesin diye, kokmasın diye... daha sayamayacağım birçook sebepten dolayı katkı maddesi içermektedir.. ay bunun üzerinde organik yazıyo, alayım demeyin, öle bişi yook.. haa ne yedirecez o zaman diyeceksiniz, kendin pişir kendin ye yapacaksınız.. nacizane tavsiyem..

haydi iyi geceleerr, bi duş alayım, sahur sofrasını hazırlayım, sonrada yatayım artık, dayanamıyacam sabaha kadar..

izmire gel desen daha kolay sanki
salihli 1,5saat manisaya

usha gitmez ben sana söyleyim o özel ilgi beklerrrr
heee bekler wallaa

Usha ya soz verdiydim gece muhabbet edelim diye.. Sanırım eveli gündü o ya... Ne hızlı geçiyor günler...

aklına geldi ya onada şükür
sabah 6,30a kadar bekledim seni o gün

cnm benim gercekten arada burda msjlarla yakınlık oluyo ya insan ilk başta sanal burası ya herkes benim gibi saf düşünmüodur dio sonra bakıosun aynı şeyleri yasıyoruz dmekki insanlarda dogal die seviniosun hele yüzyüze görüşüp hislerin doğru cıkınca cok güzel oluyo kemece ,happy,asu gibi seninlede görüşsek eminim cok severim aynı yakınlık var sölemek istedim Allah iyi insanları iyilerle kaarşılaştırır hep öle olsun inş. yemek konusunda ipeğin bi düzen var gibi ama bi günü bi günnü tutmuyo genelde misafir,sıcak,diş ağrısı daha yok ama ,gaz ,kaka bu gibi sebepler yüzünden gününe göre iştahsızlık belirtisi yaşıyoruz önemli olan bencce senin elinden geleni yapman ve ara ara değişiklik yaparak ilginc halede getirdikten sonra yemiosa oda paşanın iradesiyle alakalı gerisi Allahkerim derler bizim orda anlarsın naparsan yap yani cok denedm ben ayrıca ben relax bi insanım kızım hersey yesin sadece bakkal malzemesi haricinde zaten nerdeyse kulladıgım hersey eşimin ailesinin yada kendi ailemin mahsülü diyebilirim ha olmasaydı da insanlar nasıl alıosa elimden geldiği kadar cabalardım yogurdum ,tereyagım,yumurtam,çörekotu,kurubakliyat,tarhana,kuşburnu,fasulye,kavun,domates,ne aklına gelirse,sogan ,patates herseyim köyden ha bunlar 4 sene için bu kadar rahat oluyo ama burdan tayinmiz cıkınca napcam bi köylü ile anlaşıp temiz olduguna emin olamam ama kanaat getirdiğim kesinlikle sütümü alıp kendim mayalağaım tereyagı ,yumurta alacagım ben fuzuli seylere artı masraf yapmaktansa böle hayati seylere vakit ayırmayı daha cok seviorum yani insanlar eskiden nasıl yasıyosa yiyecek olarak öle yaşamaya çalışıorum ha bu emzirme dönemi beni biraz sarstı üniversietden sonra tamamen hayatımdan cıkardıgım hazır gıdayı arada lamadım deil insanın dengesi şaşıyor onun haricinde şu an eski halime dönmeye başladım emzirme dönemi bitsin yine eski organik gamze olcam sana tavsiyeme elinden gelen çabayı göster herkes bu kadar köy açısından şanslı olmayabilir ama kendi imkanlarını kendi yapar biz balkonumuzda yetiştirriz herşeyii eşim meraklı ne bilim bunun gibi şeyler... çocugu cok ısrarda bırakma rahatla sofranıza oturt eşin bişeyler versn insanlar büyüklr bişeyler yedirirse ses yapma cocuklar gül gibidir en ufak bişeyde solup giderler onları ne cok korumalı ne de rahat bırakmalı sne annesin hislerini kullan zmanla cocugun cok hareket edince yemek zorunda kalıo yada ihtiyacı olunca yemek konusu garip bişey insan oglu kücükken cok ısrar eder anneler iri bebek sever sonrada cocukları obez yaptık die üzülürüz senin gönlünü rahat ettirecek kadar yemesi deil gerekli seyleri yeemesi önemli ok inşş. cok konusmamışımdır

bilmiorum ki neden unuttun sana küstüm unutmaaaaaaaaaaaaaaşaka şaka bende cok unutyorum

happyyyyyyyyyyyyyy canm mailleri alt üst ettim yine bulamadım sen adresi göndermiştin telefonuma kaydetmiş olabilirim bulursam şuan gönderceeğim ok seni ve erdemi kocaman öptük yine buuşmak izmirde görüşmek dileğiyle bu gidişle sen yine bu tarafa bizden önce gelirsinde

ushaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber tonton ben bile hareketlendim kiklo verme eğilimi içindeyim ah daha spora başlamadm ama ihtiyacım kalmadı şu ara eski gamze oluyorum sende silkelen kendine gel sürekli bilgisayar oyunları falan canım benim sakın bu alışkanlık içie girme hayatın bi kısmı geçerken sen ona baka kalma bunları seni ırmak icin sölemiorum uzun zamndır aklımda kardeşimde bilgisayar oyunlarına cok meraklı onun kadar olamassın ama senin icin sölüorum sadece tavisye ok öpüldün gerçi küçük çocugu olan ne kadar oynayabilri tartışılır benim kız artık bil. başına bile geçirtmio o uyurken yazıorum

happy buldum cnm sa na yolluyorum fotoları sen bana burdan ulaş ok yada cepten mailattıgım adresi unut durumları bilion buluşma ile ilgili

bende misafirleri eşimle işleribni halletsn die gönderdm kızımı uyttum size koştum baya rahtladm dayım ve kuzenim geldi ev arıolar ankarada yararlı akrabam cogalıo saolsun hayatımda dayımın babamkadar emeği vardır fikir acısından mesleğim eşim gibi her ailede insanın ailesine fayda saglayacak mantıklı düünen bi bireye ihtiyacı var öle olmalı inş. bizde ilerde böle anılırız iki dayıyı yda iki kardeşi birbirinden ayıran ne güzel özellikler olabilio ne garip insan aynı karından cıkıo ama bi cok sey onu cok farklı yapıo şükürler olsuninş. bizim karnımızdan cıkan yavrukuşlarımız hepsi faydalı olur hepsİ etrafına ışık saçan insanlardan olurlarr

emireamade senin şahsında bişeyler sölemek istiyorum cnm alınmassın inş zaten kötü şeyler deil.....

ramazan yogunluğu deil yaşadığımız bence yada ramazanın zorluğu deil insanların herşeyi zorlaştırdığı gibi bu güzel ayıda insanlara ağırlaştırmasından kaynaklanıo...bi yıl boyunca bu güzel ayı bekleyipte bu ay sıkıntı çekmek bitsin die beklemek cok acı bi durum olur bizim icin en güzel sekilde değelendirmeye çalışmak gerek yani elimizden geldiğince insanlar kırılır die iftr yemekleri ile ugrasacagz die neden zulüm haline getirioruz insanların içinden geliosa çağırsınlar gelmiosa cagırmasınalr ben şikayet etsemde yataga yatınca huzurluyum cok memnun kaldıgım icin çağırıyorum ramazanın feyzinden insanlarla beraber olarak yada bi kac sevdiğini agırlayarak alıorum ha sana bu iş zor geliosa şehir dışına gitmek zorunda deilsin ben çagırıyorum ama insanlara gitmiorum gitsemde sevdiğim insanalra gidiorum mecbur kalıp agırladıgıma gitmiorum bence böel seyler yüzünden bi daha belki görmeyecegmz bu günleri gecsin die düşünmek seni yorar yaptıgın iyiliklerde boşa gider içimizden gecer belki paylaşırız ama yalnız kaldıgında gönlünden sen bu ay icin böle düşünmüosun biliorum boşver elinden geldiği kadar emirin ilk ramazanını ona güzel gecirt insanlar yüzünden hayatı zehir etme kendine benim kızım dün gece ikinci sahuruna kalktı bizim gibi olana kadar neler yaşayacak kimbilir eski ramazanlarını düşün ne güzeldi o günler yarın bugünleride güzel hatırlamak varken seneye ramzan gelio napcam die üzülmemen dileğyle ne güzel gececek die düşünmen dileğiyle

senden bunu hiç beklemezdim...çok kırıldım,incindim,üzüldüm

Gamze, inan her ne kadar tanışmamış olsakta bende sana aynı yakınlığı duyuyorum çünkü çok samimi ve içtensin..Gerçi ben burada yazan annelerin hepsinin samimiyetine inanıyorum, zaten başka türlü düşünsem burda asla yazmazdım..

Yazdıklarına gelince, aslında haklısın..Keşke mümkün olduğu kadar doğal beslenme olanağımız olsa..Ama benim için bu çok fazla olanaklı değil..Gerçi yine de elimden geldiği kadar temin etmeye çalışıyorum..Tabi bunların da ne kadar doğal olduğu tartışılır, kimseye kolay kolay güven olmuyor bu konularda..Bu şehirde akrabamız ve fazla tanıdığımız olmadığı için işim daha da zor maalesef

Yeme konusuna gelirsek..Bu konuda asla baskı yapmam, çocuğu yemekten iyice soğutmaktan korkarım..Sofra konusunda ise seninle aynı fikirdeyim..Üstelik eşim zaten her yemekte mutlaka elleriyle besler oğlunu

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, ailenizin birbirine bu şekilde bağlı olması çok hoş..Bana sorarsan çok şanslısın

Son düzenleme:
kızzz ben seni görmedm ki iç sadece tepkini merak ettm bakalım gercekten tontişmisn belki bize caktırmadan bi foto falan gösterirsn kafanı koymak sana kalmış olmassa kesersn

yok sana foto moto
zaten bir kare fotoya sığmıyom ben
4 parçada çekip sonra birleştiriyoz

oyyy gamze oyyyyyy oyyyyy. ne kadar güzel yazmışsın, ne kadar da haklısın.. sonuna kadar, her harfine katılıyorum tatlım.. mübarek günlerde ibadet etmek, dua etmek, af dilemek, fakirlere yardım etmek, mutlu etmek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, asıl olan olması gereken bu değil mi? ben büyüklerimden bunu gördüm, böyle büyüdüm yetiştim..
gel gelelim ben kaynanam ile altlı üstlü oturuyorum, bilmiyenler ve de unutanlar için.. ve benim kayınvalidem maleseef ama maleseeeff hayatım da gördüğüm ve sanırım görebileceğim en bencil insan.. ne kimsenin hastalığını umursar, ne keyifsizliğini, ne yorgunluğunu ne başka bişiyi.. oğlanı bile uyandırıyo dediğini bana yaptırabilmek için, ki oğlum da uykusunu almazsa deli gibi huysuzluk yapıyo, ona rağmeen.. herzamanki gibi sabır ediyorum, güzel sözden imadan ve hatta açık açık konuşmaktan heeeç bişi anlamayan, dediğini yaptırana kadar asla vazgeçmeyen bir insan.. neyse uzatmayacağım, şuan içimde bulunduğum durumun sebebi malesef ama malesef benden kaynaklanmıyor canım.. kişilik ve yapı olarak birbirimizden o kadaaaaar farklı insanlarız ki, eşim bile bana sen nasıl bir insansın ya, nasıl bukadar sabırlı ve iyi olabiliyorsun, ya bu kadın benim öz annem ben senin kadar sabır gösteremiyorum diyo.. saygı göstermeye, sabretmeye çalışıyorum ama işte arada burada patlıyom, size nazım geçiyo ya ondan nazlanıyom işte size.. insan sevdiğine nazlanırmış ya.. ondan yane.. neyse, misafir var akşama, daha böreği yapmadım.. bi o kaldı , oğluşu uyutup yapacam sıcak sıcak olsun akşama.. eşimi uyandırayım da gidip yufka alsın bana..
ya bu arada bu adamlara hayat ne kadar güzel yahuu.. valla bir daha dünyaya gelsem, eşim olarak dünyaya gelmek isterdim.. ne şanslı, ne keyfine düşkün bi adam bilemezsiniz.. ama seviom keratayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…