- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.201
Kiiiiiiizzzz... Dedemlere gelin sma koyde değiller.. Alasehir girişinde diyaliz merkezi varya onun karşısındaki malikaneEdibe, canım valla bu 6-7 kere uyanma işi gerçekten çok fazla..Şimdi her olasılığı değerlendirmek adına denemelere başladımDün gece yer yatağı yaptık oğluma..Zaten çok deli yatan bir bebek, yataklara sığamıyor..Bir de sıcak bir yandan..Sürekli ter içinde garibim..Yer yatağı, geniş, havadar, ferah..Sadece 3 kere uyandı..Buna da şükür..Bakalım, bir süre böyle deneyelim..
Bu arada senin Erdem'in gibi benim Karahan'ım da herşeyi oyun sanıyor ve herşeye yetişme, hiçbirşeyi kaçırmama telaşında..Aslında bu kadar meraklı, ilgili olmaları gerçekten çok hoş birşey ama büyüdükçe bizi bayağı zorlayacaklar bence..Daha şimdiden böylelerse ayaklandıkları vakit sürekli peşlerinde olmak gerekecek
Devkule, canım, ramazan sonrası çok daha iyi olur tabi ama ben Tarsus'u hiç bilmiyorum ki..Sana buraya gelmek çok zor olur mu?
KUBI, Allah yardımcın olsun canım..Hakkında hayırlısı olsun..[/QUOTE
karaca bizim oğlanlar biraz benziyorlar haaaa karıştırmıyalım buluşuncacanım bende mersini bilmiyorum tren yada otobüs ile gelecem birde çocuk arabası ile gelsem bir dert gelmesem başka bir dert hem eşime söylemedim daha benimki yurt dışında, ramazan geçsin özelden de konuşuruz tlf laşırız beyhan dan ses çıkmadı galiba geçmişe bakmadım bir bakayım.
serapppppp ön sayfalarda yazmıştım isilik için bir şeyler.
edibe yazıların karışmış demekki ananen dedenler olabilir tabiki hele de köydelerse eşim için harika olabilir benimki gelince alaşehirin köylerini gezmek gibi düşüncesi var gibi kurban bayramnda kurbanlığı bir köyden almıştı gideriz ziyarete deyip duruyordu.
ayyy çok severse zırt pırt gider sıkarmış birde)) ama bağ da var.. İsterseniz uzum bağına gidelim o Sarıgöl yolunda.. Karar verin bakem...
Canım cok saol .. Aynennnnnn iletiyorum mesajini.. Cevap veren ellerin dert gormesinBowling kısmı içerde kalıyor,görememişizdir seni.Yalnız forum çalışanlarının hepsi beni ve mickey mouse'lu mavi tişörtümü ezberlemiştir heralde.O kadar rahattı ki bir geçirdim üstüme bir daha çıkarmadım.Mavi tişörtüm üzerimde,mütemadiyen ağzıma tıkıştırdığım jelibonlarım elimde,karnım burnumda,her gün forumda...Hadi beni unut unutabilirsen
Ya bir faydası olur mu bilmem ama benim sütüm az olduğu için ve kızım da ek gıdayla bir dargın bir barışık olduğu için formül süt veriyorum.Biz ilk günden beri Hipp Organik kullanıyoruz.Bir de seviyor ki bizim bıdık şapur şupur içip bitiriyor 3 dakikada.Bir de biberon seçiyor olabilir Gökçe.Mesela Bilgehan silikondan hiç hoşlanmadı,Chicco'nun kauçuk emzikli biberonundan başkasına burun kıvırıyor.Gerçi ilk başlarda biberona rahat alışması için anne memesine benzeyen silikon biberonlardan kullanmıştık ama o zaman 2-3 aylıktı Bilgehan ve formül değil sağdığım anne sütünü içiyordu.6 aydan sonra formül kullanmaya başladık ve kauçuğa geçtik zira anne memesi gibi olan küçük delikli yavaş akışlı bir şeydi ve dediğim gibi Bilgehan silikondan hiç hoşlanmıyordu.Daha 3 günlüktü yuvarlak silikon emziği ağzına verdiğimizde kusma hareketi yapıyordu,koşa koşa gidip damaklı kauçuk emzik almıştık.Hah mesela damaklı biberonlardan da denenebilir.tabi mesele biberon,emzik meselesiyse.:26:Böyle yani...Bir faydam oldu mu ki bilemedim.İnşallah düzelir her şey.Ben dua ediyorum,burda sıkıntısını paylaşan kim olursa,sprey ve Gökçe için de ettim,etmeye de devam ederim.Allah yardımcıları olsun,inşallah hormon testinden iyi sonuçlar çıkar.
Kocis te erdem akıllı uyudu gitti yavvv.. Neyse yaptım kahvemi aldim kitabımı... Ohhhhhh... Her nefeste mutluluk..su cevaplarımı vereyim.. Üstümde kalmasın.. Sevmem öle ...
Bu arada Gamze masallah oturmuş düzen.. Cok sevindim...akıllı Fistik ...
Kiiiiiiizzzz... Dedemlere gelin sma koyde değiller.. Alasehir girişinde diyaliz merkezi varya onun karşısındaki malikane)) ama bağ da var.. İsterseniz uzum bağına gidelim o Sarıgöl yolunda.. Karar verin bakem...
Canım cok saol .. Aynennnnnn iletiyorum mesajini.. Cevap veren ellerin dert gormesin
kahve nin yanına cezerye yada çifte kavrulmuş olacak offff afiyet olsun. rüyamdada görürmüşümiçerim artık. şu eylül sonu gelsin konuşuruz buluşma yerini
Herkes ne yogun anam... Simdi çıkmak zorundayim .. Kocis ilgi bekler .... Erdem uyudu Allah tan.. Usha yarın Salihli ye gidiyoz iftara teyzemlere.. Bizim akrabalar hep boyle yakında .. İzmir Manisa Antalya Bursa.. Yani diyeceğim atlayın gelin haftasonu iki gun Salihli deyiz... Gel valla...
heee bekler wallaausha gitmez ben sana söyleyim o özel ilgi beklerrrr
Usha ya soz verdiydim gece muhabbet edelim diye.. Sanırım eveli gündü o ya... Ne hızlı geçiyor günler...
cnm benim gercekten arada burda msjlarla yakınlık oluyo ya insan ilk başta sanal burası ya herkes benim gibi saf düşünmüodur dio sonra bakıosun aynı şeyleri yasıyoruz dmekki insanlarda dogal die seviniosun hele yüzyüze görüşüp hislerin doğru cıkınca cok güzel oluyo kemece ,happy,asu gibiCanım ya, Allah yardımcın olsun..Bizim burada pek akrabamız olmadığı için ramazan sakin geçiyor bizde
Ek gıda listeni okudum..Esasında böyle paylaşımları çok seviyorum ben, fikir ediniyorum çünkü..
Biz kahvaltıyı bir türlü ayarlayamadık..Önceleri beyaz peynir, domates rendesi yiyordu, şimdi onu da yemiyor..Yumurtada sevmiyor..Acaba bende mi menemen falan denesem bilmiyorum ki:44: Senin de dediğin gibi benim oğlum da bizim yediğimiz yemekten hoşlanıyor ama onu da çok az yiyor..
Bende hergün kıymalı bir yemek vermeye çalışıyorum..Bazen de tavuklu..Sebze çorbası, patates yemeği, kabak dolması, mercimek..aklıma ne gelirse deniyorum ama onu da tam anlamıyla yiyor diyemem..Bir severek yediği yoğurt..Arada da meyve püreleri..Ayran, meyve suyu, ıhlamur seviyor ama sadece içmekle de olmuyor tabi, yemekte yemeli..
a
Meme emiyor hala ama senin kızın gibi çok düşkün değil..Ben yine de mümkün olduğu kadar emsin istiyorum..
Sonuç olarak ek gıda konusunda her türlü yeni fikre ve denemeye açığım..Tam bir düzen oturtana kadar belli ki daha çok deneme yapacağım ben
Yalnız bu arada oğlumun iştahındaki azalmayı aşırı sıcağa da bağlıyorum..Biz bile zor yemek yiyoruz bu sıcakta, oğlum ne yapsınSürekli sıvı alıyor çocuk ve de çok fazla su içiyor..Bilmiyorum sizin bebişlerde öyle mi?
bilmiorum ki neden unuttun sana küstüm unutmaaaaaaaaaaaaaaiyi geceler kimse yokmuşşşşş
himmel hoşgeldin hayırlı olsun bilgisayarın.
edibe salihliye slm larrr nede olsa oğlum orda doğdu. bu arada eşime de söyledim tanışma işini geldiğimizde orda olursak olur dediii ama ben anane kısmını söylemedim. konuşmam yarım kaldı karacalarla buluşmayıda söyleyemedim kendi olmayacağı için çok pimpirikleneceği kesin şansımı deneyim bir bakalım ne dicek.
usha gitmez ben sana söyleyim o özel ilgi beklerrrr
karaca cidden getirme problemi olmasa istediğin bazı şeyler güvendiğim ellerden temin edebilirdim canım. neyse sonra tekrar konuşuruz.
gökçe kuzuş çok çabuk iyileşir inşallah rabbim iştah açıklığı versin.
gamzeeee sana ne yazacağımı unuttum yaaa
neyse ben yatar siz gece kuşları çok konuşmayın emiiiii zorla okudum bitti
cnm benim gercekten arada burda msjlarla yakınlık oluyo ya insan ilk başta sanal burası ya herkes benim gibi saf düşünmüodur dio sonra bakıosun aynı şeyleri yasıyoruz dmekki insanlarda dogal die seviniosun hele yüzyüze görüşüp hislerin doğru cıkınca cok güzel oluyo kemece ,happy,asu gibiseninlede görüşsek eminim cok severim aynı yakınlık var sölemek istedim Allah iyi insanları iyilerle kaarşılaştırır hep öle olsun inş. yemek konusunda ipeğin bi düzen var gibi ama bi günü bi günnü tutmuyo genelde misafir,sıcak,diş ağrısı daha yok ama ,gaz ,kaka bu gibi sebepler yüzünden gününe göre iştahsızlık belirtisi yaşıyoruz önemli olan bencce senin elinden geleni yapman ve ara ara değişiklik yaparak ilginc halede getirdikten sonra yemiosa oda paşanın iradesiyle alakalı gerisi Allahkerim derler bizim orda anlarsın naparsan yap yani cok denedm ben ayrıca ben relax bi insanım kızım hersey yesin sadece bakkal malzemesi haricinde zaten nerdeyse kulladıgım hersey eşimin ailesinin yada kendi ailemin mahsülü diyebilirim ha olmasaydı da insanlar nasıl alıosa elimden geldiği kadar cabalardım yogurdum ,tereyagım,yumurtam,çörekotu,kurubakliyat,tarhana,kuşburnu,fasulye,kavun,domates,ne aklına gelirse,sogan ,patates herseyim köyden ha bunlar 4 sene için bu kadar rahat oluyo ama burdan tayinmiz cıkınca napcam bi köylü ile anlaşıp temiz olduguna emin olamam ama kanaat getirdiğim kesinlikle sütümü alıp kendim mayalağaım tereyagı ,yumurta alacagım ben fuzuli seylere artı masraf yapmaktansa böle hayati seylere vakit ayırmayı daha cok seviorum yani insanlar eskiden nasıl yasıyosa yiyecek olarak öle yaşamaya çalışıorum ha bu emzirme dönemi beni biraz sarstı üniversietden sonra tamamen hayatımdan cıkardıgım hazır gıdayı arada lamadım deil insanın dengesi şaşıyor onun haricinde şu an eski halime dönmeye başladım emzirme dönemi bitsin yine eski organik gamze olcam sana tavsiyeme elinden gelen çabayı göster herkes bu kadar köy açısından şanslı olmayabilir ama kendi imkanlarını kendi yapar biz balkonumuzda yetiştirriz herşeyii eşim meraklı ne bilim bunun gibi şeyler... çocugu cok ısrarda bırakma rahatla sofranıza oturt eşin bişeyler versn insanlar büyüklr bişeyler yedirirse ses yapma cocuklar gül gibidir en ufak bişeyde solup giderler onları ne cok korumalı ne de rahat bırakmalı sne annesin hislerini kullan zmanla cocugun cok hareket edince yemek zorunda kalıo yada ihtiyacı olunca yemek konusu garip bişey insan oglu kücükken cok ısrar eder anneler iri bebek sever sonrada cocukları obez yaptık die üzülürüz senin gönlünü rahat ettirecek kadar yemesi deil gerekli seyleri yeemesi önemli ok inşş. cok konusmamışımdır
bilmiorum ki neden unuttun sana küstüm unutmaaaaaaaaaaaaaaşaka şaka bende cok unutyorum
happyyyyyyyyyyyyyy canm mailleri alt üst ettim yine bulamadım sen adresi göndermiştin telefonuma kaydetmiş olabilirim bulursam şuan gönderceeğim ok seni ve erdemi kocaman öptük yine buuşmak izmirde görüşmek dileğiyle bu gidişle sen yine bu tarafa bizden önce gelirsinde
ushaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber tonton(bana TONTON dediiiiiiiinnnnaşkolsuuuuuuuuunnnnnn)ben bile hareketlendim kiklo verme eğilimi içindeyim ah daha spora başlamadm ama ihtiyacım kalmadı şu ara eski gamze oluyorum sende silkelen kendine gel sürekli bilgisayar oyunları falan canım benim sakın bu alışkanlık içie girme hayatın bi kısmı geçerken sen ona baka kalma bunları seni ırmak icin sölemiorum uzun zamndır aklımda kardeşimde bilgisayar oyunlarına cok meraklı onun kadar olamassın ama senin icin sölüorum sadece tavisye ok öpüldün gerçi küçük çocugu olan ne kadar oynayabilri tartışılır benim kız artık bil. başına bile geçirtmio o uyurken yazıorum
senden bunu hiç beklemezdim...çok kırıldım,incindim,üzüldüm
kızzz ben seni görmedm ki iç sadece tepkini merak ettm bakalım gercekten tontişmisn belki bize caktırmadan bi foto falan gösterirsn kafanı koymak sana kalmış olmassa kesersn
yok sana foto moto
zaten bir kare fotoya sığmıyom ben
4 parçada çekip sonra birleştiriyoz
kız sen beni güldürdün yaaa, Allah ta seni güldürsün inşallaaaahhhhhhhhhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?