2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm daha ole kendı kendıne yurumuyor tabıı
tutuna tutuna gıdebıldıgı yere kadar gıdıyor
ben ole basında falan beklemıkyorm
arada düşüyor tabııı
ama baksana başında beklesek de dusuyormus
beklemeye gerek yok yanı

Düşme işine gelince :111:
Sadaka falan verırler coook dusen bebekler için

iyi hatırlattın canım ya bende duymuştum onu
vereyim bari sadaka en kısa zamanda

bende çok korkuyodum kulaklarına su kaçacak bişey olcak diye
babamız ikna etti benide
denize giriyoruz kulağımızmı deliniyo dedi
haklısın dedim

bzm kıza haşlama mısır verdm tane tane yedııı şapur şupur. şöyle dere otlu mısır çorbası yapsam nasıl olur acabe??? sever mı kı???
tanelı şeyleri sevyor zaten ben bı deneyeyım de içireym bızdıka

canım moral bozmak gibi olmasın ama
ben mısırlara hiç güvenmiyorum
hamileliğimin başından beri kendimde hiç yemedim
bebişede yedirmeyi düşünmüyorum
pazarda tarla malı die satılanda bile gdo var deniyo
yedirirken iyi düşün derim

kızlarrr günaydınn hepinize.
tuğba canım listen için teşekkür ederim.onu bize göre uyarlamaya çalışacam.
usha senin kızda hacıyatmaz galiba.2de yatıyo demişsin 4e kadar.2saatlik bi uykusu mu kızının.yoksa ben mi yanlış anladım..
asu kaşık mamalarından denedim.ilk başta sevdi daha sonra midesni bulandırdı.sulandırıpda hiç içirememm.biberondan bişey içmiyo artık.sadece alıştırma bardağından sadece su.sütü fala bıraktı.
gamze bi günleri bi günlerine uymuyo ama.benim oğlanın hiç bi zaman çok uyuduğu olmadı.yenidoğanken bile çok uyumadı düşün artık. biberonu kabul etmiyo canım.bazı çocuklar uyku halindeyken içer.bizim çocuk uyku halindeyken bile içmiyoo.
sprey canımm çok geçmiş olsunn.allah acil şifalar versin.içini ferah tut ki güzel şeyler olsunn.
karaca canımmm biliyorumm senin oğlanda uykusuz.çok zor valla.allah yardımcımız olsunn ne diyeyimm.

çok teşekkür ederim diğer yorum yapan arkadaşlara da, çok düşündük iyi gibi gözükürken sanırım dolandırıcı bir insandı günahını almım ama verilmiş sadakamız varmış eşimin içinde ki sıkıntı boşuna değilmiş

haklısın aslında
ama izmirdeym hanı burda bı satıcı buldk gercı gecen yıl da hep ondan alırdk
kendı tarlasından getrdıgını soledı
ama aklım karıstı sımdık:26:

Herkese merhaba

Bugün sağlık ocağına gittik..Oğlumla alakalı herşey iyi çok şükür..Ben de aşımı oldum, kanımı verdim geldim..Bakalım tahlilden neler çıkacak?

ilkim_aras, canım bugün yine doktora da ebeye de oğlumun uyku durumundan bahsettim..Ama tabi yapılacak birşey yok, huyu böyle Gece yine 4-5 kere uyandı..Saat 6'dan beri de ayaktaydı, şimdi uyudu..Gündüz uykularımız da iyice azaldı bu aralar zaten..

Son düzenleme:
merhaba kasım anneleri ben de nasip olursa kasım annesi olacağım doğum hazırlıklarına başladık bebeğin herşeyi tam nerdeyse kendime gecelik mi pijama mı alayım die kararsız kalmışken şimdide uzun kollu mu yoksa kısa kollumu olmalı konusunda kafam karıştı sizler nasıl tercih ettiniz tahmini doğum tarihimiz 9 kasım bursada yaşıyoruz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşkler

canım bizimkiler doğdu da bu kasımda 1 yaşınagirecekler ama tabi çok yakın tecrübe edinmiş olmak da var darısı senin yavruna artık canım ben ince uzun kollu almıştım ablam da kısa kollu bi pijama vermişti bana ama hastaneler sıcak oluyor kısa kollu daha rahat oldu ikisini de kullandım çok yağmur yağdığı dönemdi dışarısı soğuktu yani kısa mont alacak kadar kontrole gittiğinde bi bakarsın hastanen nasıl sıcak mı odaların olduğu kata da çıkabilirsin aslında ama o dönemde al yine de şimdiden almana gerek yok gecelik tercih etmemiştim ben rahat oturamam kalkamam diye ama sezeryan olanlar onun daha rahat olduğunu söylediler aslında farketmiyor zaten sen oturup kalkacağın zaman misafirin varsa da bi odadan çıkıveriyor o yüzden ne giysen olur :) allahım kolaylık versin inşallah rahat bi doğum olur allah kurtarsın canım şimdiden yazarsan burdan da görüşürüz

gamze bu sabah yine düşürdüm çocuğu yaa off ne olcak bizim bu halimiz bilmem minder koydum tv sehpasının önüne çocuk çarpmasın diye onun üstünde oynuyordu e olmadık köşesine yüz üstü kapaklandı oturduğu yerde allahtan bişey olmadı ağladı biraz ama kıyamam kuzuma çok temkinli aslında ayağa kalkınca nasıl oturabilir hemen öğrendi çok temkinli bi o kadar da cesur bu kız ya

Canım, ben 25 kasımda spinal sezaryanla doğum yaptım..Eğer sezaryanla doğum yapacaksan geceliği öneririm..Çok rahat edersin..Ben kısa kollu geceliği tercih ettim..Hastane sıcaktı, herhangi bir problem yaşamadım..
Allah kolay bir doğumla, sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin

aynen öyle canım bildiğin hacıyatmaz
2-3 saat uyuyosa 5 saat uyanık
ben alıştım artık

haklısın aslında
ama izmirdeym hanı burda bı satıcı buldk gercı gecen yıl da hep ondan alırdk
kendı tarlasından getrdıgını soledı
ama aklım karıstı sımdık:26:

canım kendi tarlasında kullandığı tohumlara güvenemiyorum işte ben
bu arada üreticiye satılan tohumların tamamı gdo lu diye diye duyduğum için
bu kadar titiz olduğum tek ürün mısır
ben fikir olsun diye kendi tercihimi yazdım canım son karar senin

maşşallah oğluşuna
bizde gittik genel kontrolleri iyi ama hafif geniz akıntısı var 2 gün şurup kullan dedi doc
ben zaten hissetmiştim dün kesik kesik öksürdü bi ara

her çocuğun yapısı farklı işte
ebelerde doktorlarda tek bir konuda hemfikir
1yaşından sonra yavaş yavaş düzene girecekmiş

son 2 günde 8 kez oldu bizim düşüş sayısı
hepsindede yanındaydım ama bi anda oldu işte
neden düşe kalka büyüyecek dediklerini şimdi daha iyi anlıyorum

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun

amin canım cümlemizin kadir gecesi mübarek olsun
allah hayırlısıyla herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Arkadaslar yogynluktan giremiyorum nere..su an bile yorgunluktan tüm vücudum ağrıyor..
soyle üstün körü göz atmak zorunda kaldım yazılan çizilenlere..
Karaca maşallah oğluna ..degerlerinin tossssuuun gibi çıkmasına çok sevindim..yavrum benim..
emekleyen yürüyen yiplayan veletler opttuuuuuuuummmmm kocaman hepinizi...
nasil unuturum..kandiliniz mübarek olsun..su yakınındaki meleklerin kulağına fisildayin da Allah duysun iyi dileklerinizi..elçilerimiz var cennetten di mı ama..günahsız art niyetsiz masum temiz...ooyyyyyyy kiyamam kiyaymamammm....
gamzzeeeeee

cok çok çok tesekkur ederim.resimlerimiz bizler cocuklar bı mükemmel cikmisiz..yahu ne kadar şanslı bu veletler..seneler sonra 17-18 yasında birbirleri ilebulustuklarinda ellerindeki resimlerle gulimsicekler birbirlerine..kerem ipeğe ipek erdem e...ayyyyy cooook güzeller yaaa bakıp bakıp maşallah çekiyorum..yüreğim taşıyor mutluluktan...
yarin da inşallah asu ile buluşuyoruz..esler de olucak bı terslik olmazsa..sizin yerinize de kahvelerimizi yudumlariz...
gamzeeeeee
evliliginiz bir ömürlü dünyada ,,sonsuz olarak da cennet te daim olsun inşallah askla...kutlu olsun sekerim...
Artık araba koltuğumuzda var..gezmelere devam ..bugün aldık..donduk dolaştık gittik yine chicco aldık..alcak olan varsa bı kullanayım bakayım Antalya uzun yolculuk da ..beğenirsem öneririm canlar..
gidiyorum ben..yoksa ggözlerim kapanıyor...

Güzel kızıma çilek kız kostümü...
Strawberry shortcake olacak benim kızım inşallah:)
Vipdükkan'dan almıştım nazar boncuğu da hediyesiydi, çok zarif bir düşünce değil mi?

Ya bu kızı ne zamn yıkasam hemn ardndan kulgna koydgm pamukları yutuyorrr
öffffff
ne kadar da dıkkat etsem bırını kaşla göz arasında yıyorrrr
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk

Neden pamuk koyuyorsun ki kulaklarına?Ben doğduğundan beri hiç öyle bir şey yapmadım,aklıma bile gelmedi.Yıkarken kulağına su gidiyor bazen,hatta 2 gün önce kızım ördeğine doğru atılınca cup diye daldı küvete tamamen,ama hiçbir şey olmuyor çok şükür,giren su kendiliğinden çıkıyor.Endişelenmene gerek yok yani.Hem dedikleri gibi kulağa kaçan su enfeksiyona sebep olmuyormuş.

Canım yanlış mı anladım?Sadece yedirdiğin ek gıdalarla mı yetiniyor senin bıdık.Devam sütü falan içmiyor yani ha?Ben biraz anne sütü biraz devam sütü veriyorum.Tabi içmiyorsa da bebiş yapacak bir şey kalmıyor anne babaya ama hani televizyonlarda anlatıyor ya yok şu kadar anne sütü yoksa devam sütü verin falan diye...Gerçi bizim doktor o biraz mama firmalarının uydurması demişti ama o sırada neden meme emmediğini tartışıyorduk.Bilemedim ki...Neyse Allah tüm yavrucaklara sağlık versin de gerisi boş.

Canım bir şey söyleyeyim sana.Ben önü açılan uzun kollu ince bir eşofman almıştım ama giymedim hiç,hastaneden bahsediyorum tabi.Normal doğum yaptım zaten ben,bir gece kalıp ertesi sabah çıktım.Önlük veriyorlar ya hastanede,yavrumu kucağıma verdiklerinde üzerimde o önlük vardı ve kızım geldikten sonra ne pijama ne gecelik giymek aklıma bile gelmedi.Tabi benim misafirim yoktu;annem,kayınvalidem ve eşimden başka kimse yoktu yanımda.Böyle yani.Bence çok düşünmeye gerek yok.Al bir ince pijama,lastikleri sıkı olmazsa hiç sorun olmaz.Zaten hastaneler hamam gibi oluyor,üşüme diye bir şey söz konusu değil.Tabi doğum bittikten hemen sonraki titremeleri saymazsak,evet titremeler,üşüyorum diye titremiştim ben.Sanırım sancıların etkisiyle oldu,ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…