- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.441
İyi yapmışsınız sllamayi yasak etmekle..
her cocuk farklı iste haklisin..ama bak sana çekmiş kızcağıza bı şey dmeye hakkımız yok..sorun yoksa 1 yasını beklemekten başka care de yok.allah yardımcın olsun.. 3 ay kaldı..inşallah hemncecik düzene girer..
ben uyuyakalirsam kusura bakma..bugun deniz cok yordu..beyza yi mislerrrr gibi koklarim.dunki yyoğurtlar tutmuş di mı..bugun yapmaya gerek yok.yarin yenileriz.
e burdan söyle özel msjla göndersin istedğin kişiler sana tel no larıUfff daha 55 mesaj yazmışim...
milletle özelden yazisamiyom.. Nasıl tel alıp vericem yaaaa:26:
Ozel mesaj da alamıyorum galiba..Gamze atmış gelmedi bana yanie burdan söyle özel msjla göndersin istedğin kişiler sana tel no ları
sende arayıp yada msj yazıp kendi no nu gönderirsin
özel mesaj alabiliyosun dimi
ben attım şimdi o geldimiOzel mesaj da alamıyorum galiba..Gamze atmış gelmedi bana yani
bişey diil canımHadi uyu hemen bebek uyanmadan.cok saol
bızınkı gunde 2 yada 3 defa uyur 3 saatte bır uyutsam gece hıc uyumaz heralde ..
bende bebekelr buyudukce gunduz uyma saatlerı aalır dıye bılıom olede oluo
bu bayramda bızınkının de duzenı baya kactı uyku yemek duzenımız bozuldu devamlı bı yolculuk halınde duzenlı yemekde yıyemedı tabı bu pasanın ısıne geldı uykuusnda cok az oldu ama artık duzene grecek kuzum bakalım bende oglene kadar calısıyordum sımdı tam mesaıye basladım bugunden ıtıbaren off kuzumu cok ozlıcem sımdıden cok sıkıldım zaten calıstıgım ortamdan cok sıkılıom cocugumakendım bırebır ılgılenmek nekadar cok ısterdım ama el mahkum calısmam sart..
Merhaba arkadaslar....
Uyku ile ilgili benim oğlumda 3-3,5 saat uyanık kalabiliyor gündüz iki parça 40 - 60 dakika uyuyor.. Gecelerimiz kötü cok sık uyanıyor iki saatte bir düzenli emmek ucun kalkıyor... Birde sizin nasıl bilmiyorum ama beni yalancı emzik gibi kullanmaya başladı gece uyanıyor az emiyor sonra meme ağzında uyumak istiyor vermezsem cok ağlıyor tutup memeyi çekiyor kafasını kaldırıyor.. Acaip meme bağımlısı oldu... İse başlayacak 15 gunün var bensiz ne yapacak bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?