2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

msjı yazarken mızıldıyodu
emzireyim dedim 1dakika emmeden uyudu
bide böyle oluyo işte şimdi 1 saat sonrada bi daha emmeye uyanır.ama emip tekrar uyur
annenin uykusu dağılmış kimin umurunda
zaten bu kız babasını daha çok seviyo ben ancak acıkınca aklına geliyorum
anne bile demiyo emme diyo

yoğurtlar tutmuş ama bitti benimkiler malesef
şimdi mayalamaya üşenirimde 5 gibi beyza kalkınca mayalarım yarın öğleden sonraya hazır olur

neyse canım o uyumuşken bende uyuyayım
bende erdem paşayı öpüyorum.tatlı rüyalar bıdıklarımıza
hadi sende yat hemen iyi geceler

Ufff daha 55 mesaj yazmışim...
milletle özelden yazisamiyom.. Nasıl tel alıp vericem yaaaa:26:
e burdan söyle özel msjla göndersin istedğin kişiler sana tel no ları
sende arayıp yada msj yazıp kendi no nu gönderirsin
özel mesaj alabiliyosun dimi

asu bugün seni 3üncü görüşüm bakıp bakıp kaçıyon valla
ama gözümden kaçamıyon ona göre
öpüyorum hepsinizi ii geceler tekrar

gunaydın kızlar
gecmıs bayramı hepınızın kutlu olsun
bayramda bıle kaynatmısınınz hayranım sızın hızınıza hangı ara cocuklarla bayram kosturmalarıyla burayada yetısebılıosunuz enerjınıze agzım acık kalıo ..masallah

Edibeciğim, canım valla oğlum gündüz neredeyse hiç uyumadığı için gece o yatar yatmaz yapılacak bir iş varsa onu hallediyorum..Sonra da uykum geliveriyor işte..Yoksa gece muhabbetleri çok tatlı muhakkak ki

Biz iki yaz üstüste İzmir'e gittik..Eşimin arkadaşları vardı Buca'da..İzmir çok çok güzel bir şehir..Bayağı bir gezmiştik..Karşıyaka'yı çok sevmiştim ben..Bir de Buca'da Mevlana tepesi diye bir yer var..Orada sabah kahvaltısı yapıyorduk..Mis gibiydi valla..Keşke yine gidebilsek..Eğer olur da gelirsek seninle tanışmadan dönmem zaten..Aslında keşke burada yazıştığımız tüm annelerle tanışma fırsatım olabilse ama kısmet..Bakalım..

Usha, canım, ben oğluma zor diyorum ama senin kızın da bayağı zormuş..Umarım doktorlar haklı çıkar da bir yaşından sonra düzene girer..Biz de saat 5 buçuk gibi kalktık..Saat 9 gibi dışarı çıktık, gezdik..Az önce geldik eve, şimdi uyudu..Aslında yürümeye başlasalar enerjilerini daha kolay, çabuk atabildikleri için daha kolay uyuyacaklar..

ooooo ne sohbetler edilmiş ne güzel yaaa gece sohbetine döndünüz iyice ramazan bitti hadi tekrar gündüze dönelim ben gece giremyorum çünkü uykum geliyor kocişi bile bekleyemedim yaaa
usha işin çok zor inşallah en kısa zamanda düzelir çünkü o süreci ben ilk 4 ay yaşadım sabah 5 tenöğle 2 ye kadar uyuyorduk gecemiz ve gündüzümüz karışmıştı sonra nasıl düzeldi hatırlamıyorum yaaa kendi düzeltti galiba
hapyy haklısın sen çok geziyor olunca bizde kolayına kaçtık galiba alaşehire gelmeme de az kaldı 27 - 28 eylül gibi inşallah evimde olacam eve yerleşeyim ananene geldiğinde tanışırız bizim de elbet düşecek izmire yolumuz bizde sana geliriz inşallah ayyy bu arada tantuni ben yemeden duramıyorum desem yeri çok seviyom yaaa eshabı kehf tarsus ta bak tarsus tan da geçmişsin cennet cehenneme bende gitmiştim hamişken çok güzel yerler kaçak çay içmem ama yerine bir daha gidersem tantuni şalgam yaparım ben çayımı açık ve ekersiz içiyorum
nazo gece kahvesine seni en iyi manisada usha ağırlar nede olsa gecekuşu oldu çıktı kızı sayesinde bak giderken yanında biliyorsan içli köfte götür de enerji toplasın
ben bu bayram hiç tatlı ymedim sayılır kendim haşhaşlı yapmıştım onun tadına baktım sadece 2 şeker 1 tane lokum yedim ama öğleden sonra düşünüyorum kahve ve lokum buyrun beraber yiyelim.
şimdi şu bayram ve kandil arası okuyamadığım msj lara bakacam

tatlışlaaaarrrrrrrr, şu bayramı atlatalım gece muhabbetlerinize katılacam bende.. şimdi gündüz çook yoruluyom, gece de erkenden yatıyom napiim..

oğlum uyuyo, uyansın yine çıkacaz dışarı, şimdi hemen bikaç şey yazayım..

karaca senin oğlanın derdi uyku canım.. Emir de yaklaşık 3 3,5 saat uyanık kalma süresi var, eğer bu süre sonunda uyumazsaaaa, aynen senin karahanın tarifinde bir çocuk oluveriyor.. uzun uzun anlatmayacam, ama tarif aynı.. anlayacağın onu birşekilde uykuya hazırlamalı ve uyutmalısın.. şuan 3,5 saatten fazla ayakta kalmaları önerilmiyor zaten ayları itibariyle.. işte uyumazlarsada fazla uyarıldıkları için daha da hırçınlaşıp uyumaları çook çook zorlaşıyor.. şimdi bayram ziyaretlerinde bizde biraz düzeni kaçırdık, aynen seninki gibi sürekliii kucağımda, kimseye gitmiyo, mız mız sürekli.. diyeceğim o ki, 3. saatte hemen al onu odasına git, karart ortalığı, biraz şarkı türkü yap işte bişiler, uyutmaya çalış, uyumadımı, zorlama, odadan çıkar hemen, yarım saat sonra tekrar dene aynen.. bu sefer uyuyacaktır diye düşünüyorum.. ama zorlarsan, uyu uyu diye ağlatırsan hepteen soğuyolar uykudan haberin ola.. ama bak bu saat olayına dikkat et derim. belki karahanın uyanık kalma süresi 2,5 saattir, bilemem, sen deneye deneye bulacan, ama mutlaka vardır bi çözüm diye düşünüyom.. he bunları yaptında halaaa uyumuyosa, yapcak bişi yok, sabır sabırr sabıırrrrr...
ushacım senin durum farklı tabi, Allah sana kolaylık versin, ama hiiç kızma prensese, anasının kızı napsın yavrucak..

happycim, tamam öle diyosan öle olsun.. kasım aralık gibi, yalova ortak noktasında buluşalım o zaman.. sana özelden cep nomu yollayacam şimdi, sen ayarla bakalım kendini, ben yine haber bekliyor olacağım senden, ok.. benim yerimede yüüüzzzzzzz.. ben bu sene yüzemedim doya doya..

önümüzdeki hafta bir arkadaşım gelecek bize, kalmaya hemdeee.. bikaç gün kalacak.. hamile 7 aylık.. tüm ailesi memlekete gidiyor düğüne, onu burda yalnız bırakıyolar.. benim de içim el vermedi yalnız kalmasına, bize getirecem onu.. oohhhhh, pijama partisi yapacaz her gece evde, eşimi de yollayacaz aşağı anasına.. bikaç ortak arkadaşımız daha var, onlarıda davet ettim.. ooh süper olacak kanımca.. uğrayabilecek olan varsa, buyursun gelsiin.. yer buluruz sorun değil.. keyifli keyifli sohbet muhabbet sabahlara kadar.. sizi azcık ihmal edersem o ara, kusura bakmayın artık.. çok heyecanlıyım çook..
hadi öpüldünüz canlar.. gidip hazırlanayım oğlan uyanana kadar.. grşrz..

Tuğbacığım, haklı olabilirsin..Karahan her 3 veya en geç 4 saatte bir yarım saat dahi olsa yatar uyurdu ama hastalık sonrası huyu fena bozuldu..Ben başlarda yine eskisi gibi uyutayım istedim ama baktım ki ağlıyor, mızmızlanıyor..üstüne gitmek istemedim..Bu sefer de iyiden iyiye düzeni bozuldu En iyisi yine bir düzen tutturmayı denemek ama olmazsa da yapacak birşey yok tabi..Uyumaması bir yana sürekli ilgi istemesi ve çabuk sıkılması çok yorucu oluyor...Bak mesela dışarı çıktık sabah, eğlendi tabi..Ama daha eve gelir gelmez mızmızlığa başladı..Neyseki uyudu..Biraz daha büyüse, ayaklansa..Ben onu hergün parka falan götürürüm enerjisini atsın, eğlensin diye..Ama beklemek gerekiyor biraz daha..Bir de yaşıtlarıyla az da olsa oynayacak duruma gelse harika olacak..İşte bunu düşündüğüm vakit "keşke" diyorum "hepimiz birbirimize yakın yerlerde olsaydık"

Arkadaşının gelmesine sevindim..Benim de yarın görümcem geliyor kalmaya..Gerçi görümce deyince de tuhafıma gidiyor..Henüz 18 yaşında..Ben tanıdığım vakit ortaokula gidiyordu Umarım biz de, siz de iyi vakit geçirirsiniz..

bızınkı gunde 2 yada 3 defa uyur 3 saatte bır uyutsam gece hıc uyumaz heralde ..
bende bebekelr buyudukce gunduz uyma saatlerı aalır dıye bılıom olede oluo
bu bayramda bızınkının de duzenı baya kactı uyku yemek duzenımız bozuldu devamlı bı yolculuk halınde duzenlı yemekde yıyemedı tabı bu pasanın ısıne geldı uykuusnda cok az oldu ama artık duzene grecek kuzum bakalım bende oglene kadar calısıyordum sımdı tam mesaıye basladım bugunden ıtıbaren off kuzumu cok ozlıcem sımdıden cok sıkıldım zaten calıstıgım ortamdan cok sıkılıom cocugumakendım bırebır ılgılenmek nekadar cok ısterdım ama el mahkum calısmam sart..

Canım ya, çalışan anne olmak zaten hiç kolay değil eminim ki..Bir de çalıştığın ortamdan memnun değilsin, senin işin iyice zor olmalı..Allah kolaylık versin..
Bu arada diş buğdayı hakkında yazdıklarını okudum..Çok emek vermişsin..Cumartesi akşamı ayrıntıları yazarsın artık..Biz henüz dişimiz olmadığı için diş buğdayı yapmadık tabi..Ama neler yapabileceğim hakkında bayağı bir fikir sahibi oldum yazdıklarını okuyunca

Merhaba arkadaslar....
Uyku ile ilgili benim oğlumda 3-3,5 saat uyanık kalabiliyor gündüz iki parça 40 - 60 dakika uyuyor.. Gecelerimiz kötü cok sık uyanıyor iki saatte bir düzenli emmek ucun kalkıyor... Birde sizin nasıl bilmiyorum ama beni yalancı emzik gibi kullanmaya başladı gece uyanıyor az emiyor sonra meme ağzında uyumak istiyor vermezsem cok ağlıyor tutup memeyi çekiyor kafasını kaldırıyor.. Acaip meme bağımlısı oldu... İse başlayacak 15 gunün var bensiz ne yapacak bilmiyorum...

kızlar merhaba:119:

DENİS senden güzel haberler almak ne güzel oldu arkadaşım, daha sık girmeye çalış bizi meraklandırma

EDİBE topikte tanımadığın kalmayacak valla, şimdiden planlar yapılmış oh vallahe birde spreyle buluştun mu

KARACA USHA allah sabır versin size, uykusuzluk ne zor ya...benim en çok zorlandığım şey zaten, sizin gibi olsam beni yerden kazırlardı herhalde...oğlum gündüz yarım saat 45 dk uyusun, bi daha da uyumak istemezse uykusunu aldı diye düşünüyorum, tubanın dediği gibi 3 saat sonra filan tekrar uyutuyoruz artık ne kadar uyursa... gerçi bu aralar nerdeyse gece de 7-8 kez kalkıyor canımdan bezdirdi valla, düzenimiz bozuldu ondandır diyorum,yada dişten... keyfine diyecek yoktu ama, kim istese kucağına gidip gülücükler attı... bayramın 2. günü kardeşimin nişanı vardı, bayram yoğun geçti, pek beslenmedi, uyku saatleri kafası ne zaman düşerse o zaman oldu çok ters zamanlarda, gece de hem gündüz çok beslenemediği için hem uyku saatleri değiştiği için kabus şu 2,3 gündür
, ama inşallah düzelir, bugün işte uyuya kalacaktım nerdeyse, uykusuzluğa hiç tahammülüm yok ya...

muhabbetiniz çok olmuş bayramda kimse giremez yoğunluktan dedim ama maşallah size...özlemişim sizi bu arada oğlumun üst iki dişi de alt iki dişi gibi aynı anda çıkmaya başladı geçen hafta, unuttum buraya yazmayı, hatta baya uzadılar, kazma dişli oğlum diye seviyorum... Hareketli çocuk çok yorucu ya, şöle oturan tosuncuk olsaydı yeğenim gibi hem yemek yemesi problem olmazdı hem de peşinden koşturmazdım ne iyi olurdu diyorum bazen. O kadar dikkatli ki bulunduğu mekanda ne yeni ve farklı ise ona gidiyor, acayip heyecanlı,enerjik ve komik becerebilirsem profilime bir 2 resim koycam şimdi

İşte aynen benim oğlumda böyle canım..Gece uyandığı vakit hemen meme verirsem uyumaya devam ediyor ama bazen bayağı uzun bir süre emiyor, dediğin gibi meme ağzında uyumak istiyor..Eğer çekersem gözleri kapalı ağlamaya başlıyor..Baştan beri hiç emzik istemedi zaten..
Bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bende bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…