2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım sen hangi takımları kullanıyorsun? keşke bikaç sene sonra eskisini verip yeni modelleri alabilsek.
çilek kız modellerinde çuvallamış. ama erkek bölümleri daha güzel şuna baksanıza Çilek > Ocean
ama kız modellerinde yapıştırmışlar dandik sticker ları böyle prenses mi olur yaahu? Çilek > Princess Large Dolap

pepeemm hoşgeldin. ben labne veriyorum. bazen de peynirin tuzunu alıp veriyorum.

slm kızlar
hasta olanlar varmıs aramızda cok gecmıs olsun kuzucuklarımada allah acıl sıfalar versın kıyamma ben onlara allahtan yavrularımız bızden dırenclı..

cnm benım oglumun odasıda cılek cok memnunum ve saglam evet cok gosterıslı degıl zaten ben cok gosterıslı sevmıom steckerlı olmasıda bı yandan ıyı geldı bana ılerde bebeklıkten cıktıgı zaman sokma olasılıgın var ve odayı onun ıstegıne gore dızayn edersın mesela bızım odamız dream modelı ılerde onları cıkarıp fanatık takımı yapmayı dusunuyoruz abbamız cımbomlu odasınıda ona gore dızayn etmek ıstıyoruz yada baska bısekılde nasıl arzularsan perde avıze yatak ortusu abasur gıbı aksesuarlarla degıstırebılırsın daıma

bende ogluma labne verıom dıger peynırlerı hıc sevmıyor..

canım kına gecesi için hazırlık falan yaparız herhalde söz verip de tutamazsam olmaz çok üzüldüm ama bi daha görüşebilir miyiz?

bence çilek cupcake daha iyi tatlı bi pembesi var daha aydınlık gösteriyor öbürü kırmızı pembe basit durmuş bence mobilyası sade olsun kızınla siz aksesuar kullanırsınız:)bide yerinde bak tabi canım

Cnm teşekkürler cevabın için. kullanan kişilerden fikir almak daha iyi oluyor.istikbalin prenses takımı da fazla gösterişli genç kız işi gibi geldi.sonuçta bir bebeğe bu kadar kalp yakışır mı karar veremedim. sticker ları çıkarıp ilerde tekrar dizayn etmek iyi fikir.internette mobilya kulpları satılıyor çeşit çeşit onları da değiştirebiliriz.
orjinal yeşil kulpları çıkarıp : Çilek > Cupcake Komodin
şöyle sevimli kulplardan çeşitlendirebiliriz :
Jeu de Bébé Porselen Mobilya Kulpları Sevimli Hayvanlar Kelebek - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ewet guzel kulplar bıde bana kalırsa sade olanın yanında olur yogun karmasık renkler ınsanı yorar orası onun dınlenme huzur bulacagı bı oda olamsı lazım oyuzden sade ve huzurlu bı oda herzaman daha mantıklıdır benım gorusum tabıkı cnm...

Merhaba arkadaşlar bende 17 kasım annesiyim... Aranıza biraz geç katıldım... Bebeklerimiz büyüyor acaba hangi peyniri kullanıyoruz onu sorabilir miyim?

Hoşgeldin Ben labne peyniri kulanıyorum. Az tuzlu peynir yiyoruz kahvaltıda, ondan da minik minik ağzına veriyorum biz yerken. Labne peyniri çok rahat oluyor ama beyaz peynir kadar besleyici değil. Beyaz peyniri bir çorba kaşığı veriyorsan, bunu iki çorba kaşığı vermen gerekiyormuş, doktorumuz öyle dedi ama Nehir'i bıraksam bir kutu peyniri yer, seviyor tadını labnenin. Bir de meyve püresine karıştırıyorum, minik meyveli yoğurtlar gibi oluyor kıvamı. Gün içinde öyle de veriyorum yani.

slm canlar canım çok sıkkın. oğluma babaanne ile anneanne değişimli bakçaktı ama daha ilk aydan sorun yaşadık. babaanne ile eşim tartıştı. kayınvalidem rahatsızlandı ve ben bakamıcam diyor. annem de tek başına dönemze. kayınvalidem biraz sıkıntılı kıskanır da. su anda acaip ortada kaldık yani. en kısa sürede bakıcı bulup bir de güvenmem gerekiyor. ne yapıcam bilmiyorum. işi bırakamıyorum. oğlumu alıp kaçıcam buralardan

Kıyamam ya..Sıkma canını diyeceğim ama sıkmaman mümkün değil..Kayınvaliden bakmamakta kesin kararlı mı? Belki de düzelir herşey..

pepeem, canım ben beyaz peynir veriyorum genelde..Sabahları domates-peynir eziyorum..Seviyor oğlum..Labneyi ara ara veriyorum..

ahh cnm gercekten zor bır durum ınsalh hersey yoluna gırer duzelır... kuzun ıcınde hayırlısı neyse o olsun...ilk gunden boyle talıhsızlık cok kotu olmus.

Çok zor gerçekten bebek bakım konuları umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür...

selam kasım anneleri ben 2009 kasım annesiyim :))) tabiii 2011 ağustos annesideee :)))

doğum günleriniz yaklaşdığı için belki araştırmaya başlamışsınızdır diye link paylaşmak istedim sizinle....kuzulara doğum günü kostümü araştırmasındaysanız bakabilirsiniz..

xxxxxxxxxxxx
şimididen fıstıklara güzel yaşlar diliyorum...teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

benim 2 ay önceki halim gibisin.Bana illede doğur ben bakarım diyen kayınvalidem birden rahatsızlanıverdi.Bakamam diyip beni zor duruma düşürdü. Bakıcı bulduk şimdi dipdiri.O sorumluluğu almak istemedi aklı dışarlarda kaldı.Anlayacağınız dara gelemedi. Ben hiç saygımı bozmadım..Aynısını benim annem yapmış olsaydı yerin dibine girerdim. Eşimin durumunu hiç düşünemiyorum.Velhasıl kelam,canını sıkma... Allah büyüktür gerçekten yardım ediyor. Çaresizken benim önüme çok güzel fırsatlar çıkardı.Biz şöyle yaptık..

Yakın olan otobüs duraklarına ilan astık,tecrübeli şu saatler arası vs gibi. Arayan çok oldu. Bizde içinden seçtik tabiki çevresini araştırarak.Şimdi çok iyi anlaşıyorlar.400 liraya bakıyor. ayrıca arada bir evimi süpürüp temizliyor,yemeğimi yapıyor.Vicdanlı merhametli bir bayan...

ben de araştıracaam artık ben zaten bakıcı araştırıp bir tane bulmuştum beni bu işten eşim ve kayınvalidem caydırdı..çok küçük nasıl emanet edicen diye şimdi aynı şekilde onlar bozuyor. eşimle annesi hiç anlaşamıyor zatne böle olacağı belliydi ama ne yaparsın tek başına sorumluluk alamam dedim. şimdi onlar da gördü olmayacağını. akşam konuştular düzelttiler biraz bu ay bakçam diyor sonra ben de araştırıp bi bakıcı ayarlıcam. kasım gibi de başlatırım. ekim de bayram ntatilinde falan da denerim kadını. ben de allaha sığınıom artıkç..gerçekten çok zor bi durum...

Çok zor gerçekten bebek bakım konuları umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür...

saol cnm...

ahh cnm gercekten zor bır durum ınsalh hersey yoluna gırer duzelır... kuzun ıcınde hayırlısı neyse o olsun...ilk gunden boyle talıhsızlık cok kotu olmus.

inş canım herşey düzelcek sadece oğlumu düşünmek istiyorum artık. 2 gündür evladımla tam ilgilenemiyorum. akşam o yüzden ağladım durdum benim oğlum bunları hakedecek naptı diye..ama ne dersen de...olacağı varmış olduu..

selam kızlar
hakkımdaki dedikodulara cevap hakkı doğmuş yaziim dedim
şaka bi yana yazmayalı çok mesaj birikmiş alıntıya girsem çıkamıycam kısaca sizlere yaziim önce

hasta olan tüm bebişlere ve annelere allahtan şifa diliyorum öncelikle
diş çıkaran bebişlere hayırlı olsun diyorum
çalışan annelere allah kolaylık versin,bakıcı konusunda allah yüzlerinizi güldürsün inşallah
yürüyen konuşan ve daha nice atraksiyonlarla hayatımızı şenlendiren bebişlerede kocaman bi maşallah benden

bizde durum karışık son zamanalarda
aslında genel anlamda beyza iyi çok şükür,8 adet çıkmış dişin üzerine bütün azılarda kabarmış durumda ve uykusunda bile mız mız artık ama alıştım sanırım artık
birde gözünde arpacık çıkmıştı önce geçer diye bekledim sonra doktora götürdüm dün kitle büyümüş dedi damla verdi 10gün sonra hala geçmezse antibiyotik vericez mecburen dedi inşallah çabucak geçerde kullanmayız.

doktora gittiğimizde kan damlaları ile ilgili çıkan haberlerden sonra artık kullanmıyorum dedim.kan tahlili yapalım ona göre konuşalım dedi
tahlil sonucunda(parmaktan aldılar) kan değerleri iyi çıktı.tamam kan damlası(demir-ben ferrum veriyodum) verme 1 yaşında tekrar bakarız değerlerine dedi doc. bilginiz olsun arkadaşlar

bana gelecek olursak çok keyifsizim.ciddi baş ağrısı problemim var.kafam dağılsın diye 3-5 kez geyik topiine gittim onada laf ediyonuz
hem ben gittiğimde burda kimse yoktu taaammmıııı

genel anlamda insanların sıkıntılarını paylaşıp derman olmayı-aramayı çok seven ancak kendi sıkıntılarını paylaşmayı sevmeyen bi yapım var.
negatif enerji yayıyormuşum gibi hissediyorum.o nedenle bir süre yazmadım buraya.çünkü genel anlamda sıkıntılı bir süreç geçiriyorum.ve bu sıkıntılar buraya yazdığımda çare bulunabilecek sıkıntılar olsaydı inanın yazardım.

beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.bende sizleri boşlamayacağıma söz veriyorum.
ama arada geyik topiklerinde görürsenizde kızmayın tamamamı

Canım, seni o topikte gören bendim Yani dedikoduyu ben yapmış oldum
Ama özledik seni..

Ben kan damlası vermiyorum Karahan'a..Son kontrole gittiğimiz vakit doktora "kan tahili yapalım" dedim ama doktor "tahilile gerek yok, her bebek kullanmalı" dedi..Demek ki her bebeğin kullanması gerekmiyormuş..Beyza'nın değerlerinin iyi çıkmasına sevindim..

Senin baş ağrısı problemin sinirsel mi? Migren tarzı birşey mi yani? Allah yardımcın olsun canım..Umarım kısa zamanda iyi olursun..

"Sıkıntılarına çare bulamasak dahi yazsan rahatlardın belki "diyeceğim, "sevmiyorum paylaşmayı"diyorsun..Yine de "her zaman seni dinleyecek ve yanında olacak insanların var olduğunu bil" diyeyim bende son söz olarak

Eh madem bu sıkıntılı süreçte kafam dağılsın diyorsun..o zaman geyik topiklerinde seni görürsem görmezden geleyim bari...Rahat rahat yaz
Gerçi bu aralar bende yazıyorum ara ara başka topiklere..Hakikaten terapi oluyor

biliyodum zaten sen olduğunu
sağol canım benim çok düşüncelisin
henüz doktora gitmedim migren demesinden korkuyorum açıkçası ve erteliyorum buyüzden
zaten emzirdiğim için sütten geçecek bi ilaç kullanmakta istemiyorum

evet genelde doktorlar genelleme yapıyor ama özellikle özel muaynehane yada özel hastaneye götürüyorsak bebişlerimizi sorularımıza kişisel cevaplar almak istediğimiz için.ben en sonunda cevapları bana mantıklı gelen güvenebileceğim bi doktor buldum.darısı başınıza

ya offf, uzun uzuun bişiler yazmıştım.. göndermedi, sanırım netten kaynaklandı bu durum.. çok üzgünüm.. sonra yine geleceğim.. neyse, görüşürüüz..

Tuğba, umarım Emir daha iyidir canım..Allah başka sıkıntısını göstermesin

Beyhan, sende unuttun bizi..Ekim annelerine takılır oldun Pek boş kaldı burası bu aralar...

Selamlar olsun bütün güzel annelere Benim minnoş kızımın alttan iki dişi ağıııır ağır, süzüle süzüle geliyo. Maşallah hiç anlamadık buraya kadar, bundan sonra da eziyet etmezler inşallah prensesime. Yalnız bu aralar arkamdan ağlama olayları başladı, çok üzülüyorum. İşe giderken el sallayarak uğurlayan çocuk, şimdi evde "anne" lafını duyunca ağlamaya başlıyormuş kapıya gidip gidip. Çalışan anne olmanın asıl zorluğu şimdi başlıyor sanırım. Duygusal yükü çok ağır. Annem bakıyor hala kızıma ama yine de içime sinmiyor. Allah kolaylık versin bu konuda herkese.Yalnız bi yerde okudum, anne-baba tüm gün evde olmayıp akşam geldiğinde bebekte tazelenme duygusu oluşur diyordu. Bir de anne güdüp geri gelince güven duygusu gelişirmiş. Artık böyle teselli oluyorum. Öğle araları ben gidiyorum gerçi emzirmeye hala ama... Zor işte ya, ne bileyim. Çok özlüyorum. Graip ama zaman geçip büyüdükçe daha çok özlemeye başladım. Artık daha çok şey paylaşıyoruz, daha çok anlıyor o da. Ondan herhalde. Dediğim gibi, Allah kolaylık versin hepimize.

Ayyyy bu aralar her fal bakan erkek bebek var diyor i Hiç de fikrimizde yok, kızım emiyor daha. Resmen insanın aklına sokuyorlar ya Ama böyle bir durum olursa hepten bırakırım işi gücü, anneliğe veririm kendimi. Evimin kadını, çocuklarımın anası olurum ooooh mis Bahaneye mi bakıyorum ne. İki çocuklular bi gaza getirse, seneye başlarım ben denemelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…