- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.881
değirmendere benim çocuklarınki çilek mobilya çok sağlammlar kırılmıyolar ama gösterişsizler bence hoşuna hangisi gidiyosa onu alın zaten biraz büyüyüncede sıkılıyo çocuklar eskisin diyoz eskimiyoda
canım sen hangi takımları kullanıyorsun? keşke bikaç sene sonra eskisini verip yeni modelleri alabilsek.
çilek kız modellerinde çuvallamış. ama erkek bölümleri daha güzel şuna baksanıza Çilek > Ocean
ama kız modellerinde yapıştırmışlar dandik sticker ları böyle prenses mi olur yaahu? Çilek > Princess Large Dolap
pepeemm hoşgeldin. ben labne veriyorum. bazen de peynirin tuzunu alıp veriyorum.
Atma olayı erdem de de var..tuttuğunu atıyor..alıştık artık..buzdolabını acıyorum..kapagindaki alttan 2 Rafi hemen yere seriyo..sonra çekip gidiyo..karşıdan bana bakıp guluyo..
hadi ya..ne bilmiş anam o oyle..valla onun acısından düşünürsek cok kıyak da babası yandı..ayların ayrılığı özlemi de var."
canim hemen vazgeçme..tamam tamam istediğin yere geliriz ayol..ben bilmiyordum Taksim'in size uzak olduğunu ..forum civarı mı olur size"çapa Aksaray filan da uzak mı Bakırköy filan..bı cevap ver..ya da dur ben seni bı ariyayim
canim 2 . Fakülteyi okuyorum..osmanilicayi gecersem2. Sinif olucam".saol dua et hakikaten
saol canim..bı geceyim hele su dersten..keske sinif sorumlumuz sen olsaydın..100 alırdım bak.
bizde yarin gidiyoruz pikniğe..pazarda başka birileri davet etmiş.evleri villa tipi..bahçelerinde mangala..2 gun nasıl bı etoburluktur bilmem yani..ne olucaz acaba..bende erdem le yalniz yollaracikiyorum artık..cooook mutluyum o konuda..
saol tatlım ... Matematik olsa kesin derdim de Arapça farsça bozdu beni valla..
güzelim su trafikteki geri zekalıların i q seviyesini bilseydin ezer geçedin hemen onları..kiz kimler kkimler kullaniyo..yarin hemen çık trafiğe.haber bekliyorum senden.
düğün pazar gunü ya Cumartesi buluşsak olmaz mı yani..bu arada hayırlı olsun simdiden
kızlar lütfen seçmeme yardım edin
bu mu ? Prenses Genç Odası Takımı - İstikbal Mobilya
yoksa bu mu? Çilek > Cupcake
günlerdir düşünüyorum kızım büyüyecek ben hala karar veremedim. çilek kalitelidir istikbal de daha gösterişli. çilek in dolabı çok sade yatağıda..
Cnm teşekkürler cevabın için. kullanan kişilerden fikir almak daha iyi oluyor.istikbalin prenses takımı da fazla gösterişli genç kız işi gibi geldi.sonuçta bir bebeğe bu kadar kalp yakışır mı karar veremedim. sticker ları çıkarıp ilerde tekrar dizayn etmek iyi fikir.internette mobilya kulpları satılıyor çeşit çeşit onları da değiştirebiliriz.cnm benım oglumun odasıda cılek cok memnunum ve saglam evet cok gosterıslı degıl zaten ben cok gosterıslı sevmıom steckerlı olmasıda bı yandan ıyı geldı bana ılerde bebeklıkten cıktıgı zaman sokma olasılıgın var ve odayı onun ıstegıne gore dızayn edersın mesela bızım odamız dream modelı ılerde onları cıkarıp fanatık takımı yapmayı dusunuyoruz abbamız cımbomlu odasınıda ona gore dızayn etmek ıstıyoruz yada baska bısekılde nasıl arzularsan perde avıze yatak ortusu abasur gıbı aksesuarlarla degıstırebılırsın daıma
.
Cnm teşekkürler cevabın için. kullanan kişilerden fikir almak daha iyi oluyor.istikbalin prenses takımı da fazla gösterişli genç kız işi gibi geldi.sonuçta bir bebeğe bu kadar kalp yakışır mı karar veremedim. sticker ları çıkarıp ilerde tekrar dizayn etmek iyi fikir.internette mobilya kulpları satılıyor çeşit çeşit onları da değiştirebiliriz.
orjinal yeşil kulpları çıkarıp : Çilek > Cupcake Komodin
şöyle sevimli kulplardan çeşitlendirebiliriz :
Jeu de Bébé Porselen Mobilya Kulpları Sevimli Hayvanlar Kelebek - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Merhaba arkadaşlar bende 17 kasım annesiyim... Aranıza biraz geç katıldım... Bebeklerimiz büyüyor acaba hangi peyniri kullanıyoruz onu sorabilir miyim?
slm canlar canım çok sıkkın. oğluma babaanne ile anneanne değişimli bakçaktı ama daha ilk aydan sorun yaşadık. babaanne ile eşim tartıştı. kayınvalidem rahatsızlandı ve ben bakamıcam diyor. annem de tek başına dönemze. kayınvalidem biraz sıkıntılı kıskanır da. su anda acaip ortada kaldık yani. en kısa sürede bakıcı bulup bir de güvenmem gerekiyor. ne yapıcam bilmiyorum. işi bırakamıyorum. oğlumu alıp kaçıcam buralardan
slm canlar canım çok sıkkın. oğluma babaanne ile anneanne değişimli bakçaktı ama daha ilk aydan sorun yaşadık. babaanne ile eşim tartıştı. kayınvalidem rahatsızlandı ve ben bakamıcam diyor. annem de tek başına dönemze. kayınvalidem biraz sıkıntılı kıskanır da. su anda acaip ortada kaldık yani. en kısa sürede bakıcı bulup bir de güvenmem gerekiyor. ne yapıcam bilmiyorum. işi bırakamıyorum. oğlumu alıp kaçıcam buralardan
benim 2 ay önceki halim gibisin.Bana illede doğur ben bakarım diyen kayınvalidem birden rahatsızlanıverdi.Bakamam diyip beni zor duruma düşürdü. Bakıcı bulduk şimdi dipdiri.O sorumluluğu almak istemedi aklı dışarlarda kaldı.Anlayacağınız dara gelemedi. Ben hiç saygımı bozmadım..Aynısını benim annem yapmış olsaydı yerin dibine girerdim. Eşimin durumunu hiç düşünemiyorum.Velhasıl kelam,canını sıkma... Allah büyüktür gerçekten yardım ediyor. Çaresizken benim önüme çok güzel fırsatlar çıkardı.Biz şöyle yaptık..
Yakın olan otobüs duraklarına ilan astık,tecrübeli şu saatler arası vs gibi. Arayan çok oldu. Bizde içinden seçtik tabiki çevresini araştırarak.Şimdi çok iyi anlaşıyorlar.400 liraya bakıyor. ayrıca arada bir evimi süpürüp temizliyor,yemeğimi yapıyor.Vicdanlı merhametli bir bayan...
Çok zor gerçekten bebek bakım konuları umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür...
ahh cnm gercekten zor bır durum ınsalh hersey yoluna gırer duzelır... kuzun ıcınde hayırlısı neyse o olsun...ilk gunden boyle talıhsızlık cok kotu olmus.
Kıyamam ya..Sıkma canını diyeceğim ama sıkmaman mümkün değil..Kayınvaliden bakmamakta kesin kararlı mı? Belki de düzelir herşey..
şimdi düzelir ama bende oğlum için en iisini istiyorum. bi düzeni olsun. kavgaları sıkıntıları yaşamak zorunda değil ki o.. o bile etkilendi yavrı-um gerginlikten 2 gündür geceleri çok sıkıntılı geçiyor...
inş herşey güzel olur...
Canım, seni o topikte gören bendimYani dedikoduyu ben yapmış oldum
Ama özledik seni..
Ben kan damlası vermiyorum Karahan'a..Son kontrole gittiğimiz vakit doktora "kan tahili yapalım" dedim ama doktor "tahilile gerek yok, her bebek kullanmalı" dedi..Demek ki her bebeğin kullanması gerekmiyormuş..Beyza'nın değerlerinin iyi çıkmasına sevindim..
Senin baş ağrısı problemin sinirsel mi? Migren tarzı birşey mi yani? Allah yardımcın olsun canım..Umarım kısa zamanda iyi olursun..
"Sıkıntılarına çare bulamasak dahi yazsan rahatlardın belki "diyeceğim, "sevmiyorum paylaşmayı"diyorsun..Yine de "her zaman seni dinleyecek ve yanında olacak insanların var olduğunu bil" diyeyim bende son söz olarak
Eh madem bu sıkıntılı süreçte kafam dağılsın diyorsun..o zaman geyik topiklerinde seni görürsem görmezden geleyim bari...Rahat rahat yaz
Gerçi bu aralar bende yazıyorum ara ara başka topiklere..Hakikaten terapi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?