2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
karaca cnm valla anlaıosundur anneler hic dayanamıo rsmen kızıma sarılıp sürekli seni bırakmam korkma deyip cilveleşmekten bi hal oluyorum eşim telefon etmiş halası kızım ağlayınca dayanamıs babacıgım ağlma deyince görümcemde başlamış ağlamaya ya valla cok içli bi aile oldu

tüm gün bırakan annelere sabırlar diliorum....

kemece napıosun...asuuuuuuuuuuuuu arada kendini bildir........edibe büt ne oldu..

serap bakıcı işi ne alemde nuya kolay gelsn bakıcı olayında deyim sana ...beyhanda başka topiklerde...denis buluştunuz mu edibe ile......................................

emireamade emir nasıııııııı oldu ya??????????

bu arada bizim diş hala yok ama bakalım yürümede yok...bol ağlama var

iklim aras ogluna maş

kızlaar merhabaa... sizi ihmal ettim epeyce, ama inanın hiiç bişiye vakit bulamıyom bu ara.. şimdi sık sık göndererek bişiler yazayım size..

öncelikle Emir' in durumu nasıl bilemiyorum halaaa... yarın başka bir doktora götüreceğim.. yavrum sabah akşam iğne oluyo şuan.. antibiyotik. oyun oynamaya bile takati yok, oturduğu yerde azcık oynuyo, sonra kafayı yere koyuyo, sonra kaldırıp yine azcık oynuyo, sonra yine kafayı koyuyo, öle öle oynamaya çalışıyo işte.. sürekli gözlerim dolu dolu geziyom bende onu o halde gördükçe.. bazen anı anına uymuyo, sık sık uyku halinde, ama bazen de çok iyi gibi oluyo.. nasıl bilemiyorum işte..

idrar tahlili, kan tahlili, herşey yapıldı ama hiiç bişi yok.. tüm vücudunda minik minik sivilce gibi bişeyler çıktı, doktorumuz mikrop kapmış diyo, ama ben mikrop olsa kan tahlilinde çıkması gerektiğini düşünüyorum.. neyse, anlayacağınız kafam çok karışık, yarın başka doktora gideceğiz..

hakkımızda hayırlısı inşallaah.. iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler..
bu arada geçmişe çok bakamadım, spreyden haber var mı ya, kızına ne teşhis konmuş.. kıyamam, inşallah Allah tez zamanda hepsine şifa versin bu miniklerin..

Emir bunca hastalığın yanında tabikii uykusuzlukta çekiyor..
geçen gece, gece dediğim sabah 5 civarı, oturma odasında o yerde oynuyo, ben de kanepede sızmışım uykusuzluktan.. o beni unutmuşmu napmış anlamadım yatak odasına gitmiş anne anne die ağlıyo, eşimde salonda uyuyo bu arada, o çokktaaaan kaçmıştı salona.. neyse, ben Emirin sesine uyanınca paldır küldür koştum yatak odasına, kapısında oturmuş miniğim ağlıyo.. hemen aldım kucağıma sarıldım sustu.. bu arada her yerde loş bir aydınlatma var, karanlık değil yani ev..

ben paldır küldür kalkınca bi ıslaklığa bastığımı hissettim, topuğuma basa basa Emire koştum ama, hiç durup bakmadım oğlana gidecem ya.. sonra onu kucağıma aldım yatağa oturdum, dedim herhalde kusmuştur.. amaaaann kucağıma aldım bide baktım ki kaka yapmış, sadece atletle gezdiği için yapmış olduğu o bir kiloluk kakaaa çıkmış, sonra oğlan emekleye emekleye yatak odasına kadar gitmiş, üstüne ben bastım..
amaaannnn, o an ne yorgunluk ne uykusuzluk kaldı bende, gözlerim bi anda açıldı.. başladım deli gibi gülmeye.. ama nasıl gülüyorum, kahkahalarla.. sanırım sinirlerim boşaldı.. Emir de kahkaha taklit etmeyi çok seviyo, oda başladı kahkahaya.. Eşim geldi, hemen ışığı açtı.. bize bakıyo şaşkın şaşkın, inanmayacaksınız ama onu görünce Emirle göz göze geldik nasıl gülüyoruz.. eşimde yatağa oturdu oda gülüyo halimize.. sabahın 5 inde bir kahkaha tufanı anlayacağınız..
Emiri hemen banyoya soktum, yatak odasında da var.. Eşimin ayağına terlik verdim, yıkan git yat dedim.. sonra Emiri yıkayıp uyuttum..
sonra başladım temizliğe, evdeki tüm halıları kaldırdım, bir güzel sildim çamaşır suları ile, sonra çocuğa allerji yapmasın diye de bbol bol duru su ile.. eşimi işe gönderdim, sabah 7,5 olmuştu tüm işimi bitirip yattığımda..

güler misin ağlar mısın? öle şaka gibi bir gündü işte.. evimiz hala halısız, inşallah yarın gelir yıkamaya verdim.. şuan evde adım atmaya korkuyoruz, halısızlık ne zormuş ses acayip yankı yapıyor çünkü..

bide bu halde misafir ağırlıyom.. rezillik bişi değil, bu sıcakta herkesin ayağında terlik, zorlaa veriyom bide milleti hasta etmeyelim diye, çocuk sesten uyuyamıyo, zaten hasta.. amaannn, ne bilim öle işte..
hazır kimse yokken, çocukta uyumuşken bende gidip yatacağım artık.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. sanal arkadaşlarım benim, iyiki varsınızz..

Yeniyetme üniversiteli arkadasınız tekrardan aranizdaaaaaaa....
bitirdim sınavlarımı geldim..valla so so yani...insallah gecerim diyelim..bı haftadır oyle bı ders çalışıyorum ki değil buralara uğramak erdemin suratını bile görmüyodum. Babasibugn kucağıma verince anaaaaaaa ne kadar büyümüş bu cocuk ya dedim gayri ihtiyarı..neyse Allah kocamdan razı olsun..anneliği emzirmem haricinde o yürüttü bu hafta da gecti gitti su butunleme..bı de 2 . Sinif olursam değmeyin keyfime..
gecmise bı bakalım ayol..ne olmuş ne bitmiş..
donecem...bekleyin ..

Ayyyyy bu sefer teker tekeralıntı yapıp cevap veremicem lütfen kusura bakmayın..
belli bı süre yazı cizi kalem harf okuma yazma o bu ...offf görmek istemiyorum..bu hafta cok yordu edebiyat beni..
neyse....
oglu yürüyen varda Yusuf deniz di galiba..annesiiiiii yerim ben o kuzuyu..cok tatlı oluyo demi..biz gülme krizine tutulmuştuk ilk görünce..maşallah yavruma..

senem canim cicim dişleriniz hayırlı uğurlu olsun..saglicakla tamamlansın insallah..

deniz immmmmm canim Perşembe filan ariyayim seni..buluşma ısını netliğe kavuşturalım..öpüyorum o deryalar kadar guzel Denizi'ni..

karaca özledim seni..tek derdin hareketli Karahan olsun canim benim..

usha. Bende cokkk özledim seni..geyik yapma bakalım gel buraya...

kemeceeeeee şiirin coooook guzel..öptüm kerem i..

gamzeee nerelerdesin.. Okul başladı..insallah keyifleriniz hep bal seker olur..ipek imı üzeni çizerim..ona göre haaaa,,,takipteyim...

asuuu yeniden İzmir demissin..bu sefer evimizde ağırlayalım sizi ..gelin bakalım..

tubaaaa anh yavrum kiyamam ..okuyamadım korkumdan cümlelerini..iğne Migne diyosun..ne Oldu ne mikrobu bu ya..başka doktora goturcem demissin..gelişmelerden haberdar et..hay Allah ..nerden çıktı bu hastalık.insallah hemen atlatir.biter gider ...duacinizim..

Nehirada ... Özelime cebini at..bu geliş olmazsa bı dahasını görüşelim tatlim

baska kim kaldiiiiii...
ha bu arada...su evladını bırakıp çalısmaya giden analar..alllah yar ve yardımcınız olsun..kuzularınıza en guzel sekilde bakılsın insallah..tahmin bile edemem hüzününüzü..onları oyle bırakıp giderken..her ne kadar gun icinde offf poffff desek te bırakıp gitmek yine de cok zor olsa gerek..ben yapamadım iste..sırf o yüzden 2 . Cocuğu ücretsiz iznim bitince hemen ardına bağlamak istiyorum..allah meleklerinizi korusun insallah..

bi arkadasa bı dostu cocuğun 4,5 aylik mı ne demiş..simdi lütfen kusura bakamayın ama affınıza siginarak bı
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh cekicem...
O ne be...
yani 10 aylik bebek 7-8 aylik bebeğe benzetilir de 4 aylik a benzetmek kusura bakmayın ama kiskanmaktan ... Hatta kıskançlıktan hasetten catlamaktan baska bı şey değil..görgüsuz yaaaa...ohaaaaa yani..
ben erdem in 4 aylik fotolarına bakıyorum değil benzemek baska bı bebek yani..küçücük..ya ne patavatsiz ne umarsiz insanlar var anlamam ki ...
hayir ne istiyorlar yani yaaaa..
butun dünya obezite ile savaşırken..tüm doktorlar kilo saglık demek değil diye bas bas bağırırken anam sen ahırda mı yasıyorsun ya...senin televizyonun da mü yok.terbiyesiz..ne ister su Türkler bingil bingil et yag yığını bebek olsun..yanaklar sarksın..hiiiimmmmm...sonra orta okul lise de 2 yakasını bı araya getiremesin..pantolonu arkadan yırtılsın..hay Allah im ya..su
anne babalara cocuğun zayif cocuğun kucuk diyen insanlara daha dogrusu cahillere gicikkkkkk oluyorum yaaa..kusura bakmayın gercekten.
Bana da bı kac diyen oldu..gerçi ben 5 net biliyorum nedenini..kuzum nerdeyse 10 kilo olacak göbeği patlicak yemekten kadın bana bakarak cocukta aynı odada. Aaaaaaaa zayif bı bebek diyo..ulan erdem bı oturuşda levrek yiyo 200 gram..kendi basına..varsın bu cocuk zayif olsun..hem hiç te zayif durmuyo ki..valla o an suratına bı laf carpcam ama ben oyle laf sokabilen bı şey olsaydım zaten .....neyse yaaa...bı de cocuk ta duyuyo yani..artık bu bebekler herseyi anliyo..bende maşallah oğlum cooooookkk cooook sağlıklı..kilosu da gani gani deyip kestirip atıyorum.cok haset insan var cooookkk..3 kilo doğmuş bebeğin 20 kilo olsun istiyorlar..hazır istemek değil kilolu olsa o zamanda mama mı verdin obez olcak bu,, o bu o buuuuu...hayir amacı iyi niyet iyi gönül değil cunkueve gidip catlicak orta yerinden de ondan...lütfen su ahirgillere cevabınızı verin yaaa..evet zayif ama doktoru mukemmel bi gelisimi sagligi var dedi diyin..oyle de zaten yani...ben biliyorum sizin zayif hallerinizi...zayif dediginiz bebeklerinizi..baska bebeklere kusmasınlar
kıskançlıklarını bari..
millette sevgi saygı kavramı kalmamış..onu bırak bilgi de kalmamis..bilgisizler..
neyse cok konuştum..
gorusmek dileği ile..unuttuğum varsa affedin kızlar..su 4,5 aylik lafını okuyunca annesi kadar sinirlendim o yavrunun..iyi bari yeni doğan deseydi salakkkkk..

Yağmur yağıyor izmire
Tüm günahları kotulukleri silercesine
Benimse icimde bir Toprak kokusu
Her yeni güne yeniden doğan ben
Bu sefer hafif ıslak bendenimle
Şükrediyorum yaratana
Hem yağmuru yaratmış hem beni
Bu kadarına bile raziyken
Yarin sa bana tam bir hediye
Şükrediyorum bedenim yağmur a sarılmış
Ruhum ise her daim göçebe...

Siir gibi oldu ama napiyimm yağmur o kadar guzel yağıyor ki su an..yazmadan edemedim...

Son düzenleme:
Yahu ben tuba can a su elinde pembe mendil aglamakli kafa dan yapmıştım cok uzulup..kafasında lamba yanan bı şey cikmis sonradan..tam çıkarken gordUm..bı daha da alttaki sürat,lardan yapmam..kendi kendine değişti..ne alaka anlamadım..
emir im ...guzel cocuğum o lambanın senle bı ilgisi yok..nasıl değiştiyse artık..bı daha da. Kk ya güvenip sürat filan yapmam...
neyseeeee ben çıktım artık..bı dizi iizleyeyin dedim internetten saat kac olmuş 3 bölüm bitti..
gorusmek dileğiyle sevgili anneler...öptüm Gül kokulularinizi...

Merhabalar hanımlar nasılsınız epeydir uğrayamadım beni unutmadınız inşallah biz kızlarımla iyiyiz şükür büyüğüm yarın anaokuluna başlıyo bayram bitimi eşimle fethiye kaçamağı yaptık harikaydı çocuksuz 4gün resmen ikinci balayıydı ama bi döndümki 4günlük saltanat 2saatte yerle bir oldu kızların huyu suyu değişmişti annem deilde saolsun babam teyzem epeyce şımartmışlar eşimin izni bi hafta daha devam etti gezdik dolaştık derken uğrayamadım bi haftadırda ananemler bizde bide toplandım falan olmadı bi türlü bu akşam istanbula geldim ama canımın yarısı çınarcıkta kaldı çünkü dereni getirmedim hem büyüğün servis haftaya başlıyo bu hafta ben götürüp getircem hemde ev toz içinde adamakıllı temizlim çocuk sıralıyo emekliyo bu eve nası getirim cuma gidicez almaya aklım onda bu saat oldu uyuyamadım hala neyse geçmişi okuyamadım umarım tüm anneler ve evlatları iyidir

Herkese günaydın ve iyi haftalar

Tuğbacığım, çok çok geçmiş olsun..Sabah akşam iğne olup hala ateşi düşmemişse insanın aklına mikrop kapmış olabileceği geliyor ama dediğin gibi onun da tahlilde çıkmış olması gerekir..Gerçi vücutta minik sivilceler denince de aklıma el-ayak-ağız hastalığı geldi..İnşallah bugün götüreceğiniz doktor bir teşhis koyar da iyileşir artık Emir..Küçücük canıyla yeteri kadar çekmiş zaten..

Senin de ne kadar yıprandığını tahmini edebiliyorum..Karahan hastalandığı vakit o kadar üzülmüştüm ki o iyileştikten sonra bile bir süre geceleri kalkıp ateşini kontrol etmiştim..Ya çıkar da farketmezsem diye..Ama herşey düzeliyor, hiçbirşey kalıcı değil..Yakın zamanda Emir'de eski neşesine, sağlığına kavuşacaktır..

Yalnız bir de bu halinle misafir ağırlaman zor oluyordur..
Ha bir de "temizlik krizi"yaşamışsınız Neyse artık..Allah hep öyle ailece güldürsün yüzünüzü

Edibeciğim, canım, eminim iyi geçmiştir sınav..Sonuç ne zaman belli olur?

Yalnız artık sınav bittiğine göre seni burada sık sık görürüz diye umuyorum..Hemen hareket getiriyorsun ortama pozitif enerjinle

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, yazdığın mısraları başta bir şarkıdan alıntı sandım..Sonra anladım bizzat senin yazdığını..Çok hoş

edibe canımm hoşgeldinn,özlemişim yazılarını.evet canım 4aylık gibi görünen benim oğlummmmbenim oğlana dediler.hatta sana şunu söylüyeyim 6aylıkken bile ayy yenidoğan gibi hiçç gelişmemiş bile dedilerr.bunu söylüyen de başka birisiinsan üzülüyoo ama öyle olmadığını gayet iyi biliyorumm.tamam zayıf bi çocuk ama o kadar küçükte görünmüyo ki yavrumm.neyse canım allaha havale ediyorum.bi ara oğluşun fotolarını gönderecem siz karar verin kaç aylık gibi görünüyoruzz

tuğba canım çok geçmiş olsun.ahh yavrum kıyamıyorum ben bu bebişlere.tez zamanda eski neşesine,eski sağlığına kavuşur inşallah emir kuzu.haberdar et bizi.

oğlum bu aralar çok huysuz.gece4 te uyuduk.9da yatırdım her yarım saatte 10dak da bir kalktı.en son 4te yattı 8buçuğa kadar uyudu.o bile kesizntisiz değil.2sefer kalktı.başımın ağrısını anlatamam şimdiii.gerginim zaten uykusuzlukta üstüne tuz biber oluyo...

gamze canım allah yardımcın olsun.10aydır annesnin kokusuna alışık.o kokuyu almaya alışıklar.alışır inşallah tez zamanda ipek kuzu.

yusuf denizden öpücükler gönderiyorumm size.ilk adımlarıyla koşarak öpücük gönderiyoruz sizlere

Bence kayınvalide sürekli problem çıkarıyorsa daha da onun ipiyle kuyuya inmeyin, her an aynı şeyi yaşarmıyım diye düşünmekten kendinizi yorarsınız,bebekte etkilenir.En iyisi açıkca konuşup ondan da açık konuşmasını sağlamak.Yarın birgün bakıcıya verdikten sonra ben bakaydım dediğinde bana bunları bunları söylediniz daha ne oynatıp duruyorsunuz dersin lafını tıkarsın ağzına. Artı bakıcı dediğim gibi borçlu sıkıntılı biri olursa size daha çok bağlanıyor çıkarmasın beni işten diye. İki taraflı birbirinize muhtaçsınız. Ona görede yolunuza bakarsınız.

ben geldiiiim:)

fazla kalamayabilirim ama denk geldiğimize sevindim

Valla canım aynen öle lafa gelince herkes yapıyor ama öyle olmuyor malesef ben de senin gibi yolda kalanlardanım..artık bende bakıcı istiyorum çünkü bugun bakıp yarın bakmıcam diye inan daha fazla yoruyor adamı..allah yardımcımız olsun ve karşımıza iyi insanlar çıkarsın demekten başka çaremiz yok..

ay yerim ben o Öyküyü, gözümde canlandırdım hemen, demek koşuyor çitlembiği benim yerime öp, bize gelinde iki arkadaşı yarıştıralım

ilkim aras maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın insanlar bazen öyle patavatsız konuşuyor, çok takmamak lazım, ne güzel yürüyormuş desteksiz daha 10 aylık yeni yürüdü sağlıklı olsunlarda napalım. güzellikleri görenlerin güzel gözleri baksın kuzucuklarımıza inşallah

oy oy oy, kıyamam ben İpeğe, canım benim allah kolaylık ve sabır versin bilmezmiyim bizde öyleydik ilk zamanlar, çocuklar için tam bir travma oluyor ya, kendilerinden geçiyorlar ayrılırken zamanla alışıyorlar ama ara sıra nüksediyor yinede, insan yüreğini eve bırakıp gidiyor işe. bizim bakıcı sabah ben kapıdan çıkarken çok iyi oyalıyor, çocuk ayrılık anında bişeylerle meşgul oluyor genelde, bir de bakıcıyı acayip seviyor, parmağında oynatıyor valla, ben bişi yaptıramıyorum o her işini yaptırıyor valla

ah be güzelim bi becerebilseydim şu işi :26:canım sen hazır burdayken nasıl avatar a oğlumun resmini yüklerim yaz da yükleyeyim hemen

Canım, kullanıcı kontrol panelinden, "avatarını değiştir"e basacaksın..Sonra da bilgisayarından resim yükleye basıp istediğin resmi yükleyeceksin..Fakat şu var ki "İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 64.0 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı"..Resmi bu boyuta getirmek için de program kullanman lazım..En azından ben öyle yaptım..Ben photofiltre diye bir program kullanıyorum..
Yalnız belki de başka bir yolu daha vardır..Onu bilemiyorum..

Umarım resim resim deyip çok sıkmamışımdır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…