- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.921
Ayyyyy bu sefer teker tekeralıntı yapıp cevap veremicem lütfen kusura bakmayın..
belli bı süre yazı cizi kalem harf okuma yazma o bu ...offf görmek istemiyorum..bu hafta cok yordu edebiyat beni..
neyse....
oglu yürüyen varda Yusuf deniz di galiba..annesiiiiii yerim ben o kuzuyu..cok tatlı oluyo demi..biz gülme krizine tutulmuştuk ilk görünce..maşallah yavruma..
senem canim cicim dişleriniz hayırlı uğurlu olsun..saglicakla tamamlansın insallah..
deniz immmmmm canim Perşembe filan ariyayim seni..buluşma ısını netliğe kavuşturalım..öpüyorum o deryalar kadar guzel Denizi'ni..
karaca özledim seni..tek derdin hareketli Karahan olsun canim benim..
usha. Bende cokkk özledim seni..geyik yapma bakalım gel buraya...
kemeceeeeee şiirin coooook guzel..öptüm kerem i..
gamzeee nerelerdesin.. Okul başladı..insallah keyifleriniz hep bal seker olur..ipek imı üzeni çizerim..ona göre haaaa,,,takipteyim...
asuuu yeniden İzmir demissin..bu sefer evimizde ağırlayalım sizi ..gelin bakalım..
tubaaaa anh yavrum kiyamam ..okuyamadım korkumdan cümlelerini..iğne Migne diyosun..ne Oldu ne mikrobu bu ya..başka doktora goturcem demissin..gelişmelerden haberdar et..hay Allah ..nerden çıktı bu hastalık.insallah hemen atlatir.biter gider ...duacinizim..
Nehirada ... Özelime cebini at..bu geliş olmazsa bı dahasını görüşelim tatlim
baska kim kaldiiiiii...
ha bu arada...su evladını bırakıp çalısmaya giden analar..alllah yar ve yardımcınız olsun..kuzularınıza en guzel sekilde bakılsın insallah..tahmin bile edemem hüzününüzü..onları oyle bırakıp giderken..her ne kadar gun icinde offf poffff desek te bırakıp gitmek yine de cok zor olsa gerek..ben yapamadım iste..sırf o yüzden 2 . Cocuğu ücretsiz iznim bitince hemen ardına bağlamak istiyorum..allah meleklerinizi korusun insallah..
bi arkadasa bı dostu cocuğun 4,5 aylik mı ne demiş..simdi lütfen kusura bakamayın ama affınıza siginarak bı
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh cekicem...
O ne be...
yani 10 aylik bebek 7-8 aylik bebeğe benzetilir de 4 aylik a benzetmek kusura bakmayın ama kiskanmaktan ... Hatta kıskançlıktan hasetten catlamaktan baska bı şey değil..görgüsuz yaaaa...ohaaaaa yani..
ben erdem in 4 aylik fotolarına bakıyorum değil benzemek baska bı bebek yani..küçücük..ya ne patavatsiz ne umarsiz insanlar var anlamam ki ...
hayir ne istiyorlar yani yaaaa..
butun dünya obezite ile savaşırken..tüm doktorlar kilo saglık demek değil diye bas bas bağırırken anam sen ahırda mı yasıyorsun ya...senin televizyonun da mü yok.terbiyesiz..ne ister su Türkler bingil bingil et yag yığını bebek olsun..yanaklar sarksın..hiiiimmmmm...sonra orta okul lise de 2 yakasını bı araya getiremesin..pantolonu arkadan yırtılsın..hay Allah im ya..su
anne babalara cocuğun zayif cocuğun kucuk diyen insanlara daha dogrusu cahillere gicikkkkkk oluyorum yaaa..kusura bakmayın gercekten.
Bana da bı kac diyen oldu..gerçi ben 5 net biliyorum nedenini..kuzum nerdeyse 10 kilo olacak göbeği patlicak yemekten kadın bana bakarak cocukta aynı odada. Aaaaaaaa zayif bı bebek diyo..ulan erdem bı oturuşda levrek yiyo 200 gram..kendi basına..varsın bu cocuk zayif olsun..hem hiç te zayif durmuyo ki..valla o an suratına bı laf carpcam ama ben oyle laf sokabilen bı şey olsaydım zaten .....neyse yaaa...bı de cocuk ta duyuyo yani..artık bu bebekler herseyi anliyo..bende maşallah oğlum cooooookkk cooook sağlıklı..kilosu da gani gani deyip kestirip atıyorum.cok haset insan var cooookkk..3 kilo doğmuş bebeğin 20 kilo olsun istiyorlar..hazır istemek değil kilolu olsa o zamanda mama mı verdin obez olcak bu,, o bu o buuuuu...hayir amacı iyi niyet iyi gönül değil cunkueve gidip catlicak orta yerinden de ondan...lütfen su ahirgillere cevabınızı verin yaaa..evet zayif ama doktoru mukemmel bi gelisimi sagligi var dedi diyin..oyle de zaten yani...ben biliyorum sizin zayif hallerinizi...zayif dediginiz bebeklerinizi..baska bebeklere kusmasınlar
kıskançlıklarını bari..
millette sevgi saygı kavramı kalmamış..onu bırak bilgi de kalmamis..bilgisizler..
neyse cok konuştum..
gorusmek dileği ile..unuttuğum varsa affedin kızlar..su 4,5 aylik lafını okuyunca annesi kadar sinirlendim o yavrunun..iyi bari yeni doğan deseydi salakkkkk..
Edibeciğim, canım, eminim iyi geçmiştir sınav..Sonuç ne zaman belli olur?
Yalnız artık sınav bittiğine göre seni burada sık sık görürüz diye umuyorum..Hemen hareket getiriyorsun ortama pozitif enerjinle
Bir de söylemeden geçemeyeceğim, yazdığın mısraları başta bir şarkıdan alıntı sandım..Sonra anladım bizzat senin yazdığını..Çok hoş
ben geldiiiim:)
fazla kalamayabilirim ama denk geldiğimize sevindim
Allahım allahım moralim nasıl bozuk. oturdum ağladım bi güzel. bakıcıya sinir olmaya başladım iki gündür. zatennn bebişimi bırakıp gidiyorum diye mahsunum bide o üstüne tuz biber oldu. daha ortada çocuk yokken doğur doğur biz bakarız diyen annemle kayınvalidem se şimdi arayıp sormuyolar bile. takmıyorum ikiside annemizdir diyorum ama sık sık patlıyo işte biyerde.insan aklının köşesine yazıyo bunları bir bir. offffffffffff Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. lafa gelince herkes torununu çok seviyo olur. offffffffff
merhabalar arkadaslarrr
karaca canm takma kafana kılo işini
senn bebek yıyor ama kılo almıyor anladgm kadarı ıle
cok hareketlı olmalı.....
benm kız da oyle
herseyı yedryorm hıc bırseyı secmeden yıyor
ama gel gelelım kıloya
hıccccc yoookkkkk
zıpır zıpır zaten kendısı
dur durak bılmıyor valla
bır kere de otursa da oyle oynasa
aksama kadar ayakta
teyzesı bı elınden tutyor
ben dıger elınden
ole yurutuyorz
cok hosuna gıdıyor
tabı bızımkıne yurumek denmıyor canm
adeta kosuyor
o kadar buyuk adım atıyor kı (babası gıbım asker mı olacak acep)
hızına bız bıle yetısemıyorz
anneler çalışmaya başlamış anlaşılan forum pek tenha.ne durumdasınız kızlar,bebişler nasıl.bizim oğlan tam serbest yürüyo kızlar.tek elini tutmaya çalışıyorum beraber yürüyelim düşmesin diye.elimi itiyo tek başına yürüyecekmiş sıpa.yürümeyi öğrendi ya artık,durduramıyorum onu.o yürüyo ben arkasından evin içinde dolaşıp duruyoruz.çok mutlu oluyo ama.odalarda bağıra çağıra yürüyo.sonra gelip bana sarılıp omuzumu ısırmaya çalışıyo.ahhhh ölürüm ben ona ölürümm.
bu gece öok huysuzdu ama.9dan 3e kadar her yarım saatte bir kalktı resmen.sabahta biraz ateşimiz vardı.sonra kendi kendine düştü.uyuyo şimdilik bakalım bu gece nasıl olacak.
tuğba canım emir kuzu iyileşmiştir umarım.
bakıcıya muhtaç anneler.o kadar iyi anlıyorum ki sizi.ama inanın bana.kaynanaya bırakacağınıza bakıcıya bırakı şartlarınızı,kurallarınızı daha güzel kurarsınız.ben sırf kaynanama bırakmamak için ücretsiz izne ayrıldım.bakıcı şansım da pek yok.o yüzden kuzuma ben bakıyorumm şimdilik.bakalım seneye ne olacak.ama eğer şansızın varsa anne+bakıcı olabilirse çok daha süper olur dişye düşünüyorumhem anne ben yorulurum bakamam diyecek şansı olmaz hem de bakıcıya güvenmiş olursunuz.annenizi öyle ikna edin..bakıcının başında dursun yeter.bakıcı da siz yokken başıboş kalıpta sizin istemediğiniz şeyler yapmaya yeltenmez..
karaca kiloya gelince.benim oğlan sadece ek besinle besleniyo biliyosun.o yüzden hiçbir öğünü atlamamaya çalışıyorum.ama bu aralar peek iştahı yok.kilo almamış görünüyo.hatta boy uzadıkça o kilo azalmış gibi görünüyo.ben alıştım çünkü çok hareketli bi çocuk kilo alımı çok az oluyo.ama milletin yorumları deli ediyo.dün bi tanıdıkla karşılaştım.10 aylık diyince şaşırd.ayy hiç büyümemiş 4aylık gibi duruyo dedi.baktım kuzuma tamam zayıf ama 4 aylık gibi de durmuyo.sonra benim moralim bozuluyo.uyku yok,iştah yok,hareket çokk ee kilo yokk normal olarakk.aman sağlıklı olsun daa diyorum sonra kendimi avutmak için
Kemece, canım ben yine göremedim fotoğrafları
kkızlar naber sizi cok özlüorum hafta ici daha rahat yanınızda olurum hafta sonu köydeydik falan ....
ya persembe annem gitti kızım tam alıştı bensizliğe derken cuma günü halasına bıraktım kızım halasında ilk güne döndü başa sardık pilağı yani 3 saat boyunca hep ağlamış annem gibi sokakta gezmişler 4 kişi ayakta beklemiş yine de durduramamış o ağladıkca bende okulda ağladımçok zor oldu ah arkadaslar sütüm kesilecek die üzülüyorlar haftasonu tam ara verioruz halası ile pazartesi yine macera atlatacak derken haftasonu topluca köye gittik bende sevindim ipeği onlara vermeye çalıştım ama onları gördükce bana yapıştı cocuk resmen geceleri meme bağımlısı oldu ayıramıorum memeden yavrum benim ya ne zor oldu bilemezsnz kemece ya kerem hic arkandan ağlamamıs mı kızlar sizinkiler ilk gün ağlamamıs mı?????????? benimk, sürekli anneeeeeeee memee mama ama die aglıo inş. yarında sıkıntı cıkarmaz biraz erken gidip uyutup cıkaracagım yavrucagımı ...
onun harivcinde okul güzel hayat güzel arkadaslarımı özlemişim yarın arabayla ilk kez yalnız cıkıp kızımı halasına bırakıp ben dolmusa geri dönünce yne arabayı ordan alıp eve yani 4 sokak icin kızımı arabayla bırakıcam okula kadar gitmiorum daha eşim 1 hafta daha gtme dedi emir büyük yerden
sizler nasılsınz ne var ne yok gecmişi okuyum ipek uyudu bize dua edin ya offfffffff ne zormus
ah be güzelim bi becerebilseydim şu işi :26:canım sen hazır burdayken nasıl avatar a oğlumun resmini yüklerim yaz da yükleyeyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?