- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.941
kızlaar merhabaa... sizi ihmal ettim epeyce, ama inanın hiiç bişiye vakit bulamıyom bu ara.. şimdi sık sık göndererek bişiler yazayım size..
öncelikle Emir' in durumu nasıl bilemiyorum halaaa... yarın başka bir doktora götüreceğim.. yavrum sabah akşam iğne oluyo şuan.. antibiyotik. oyun oynamaya bile takati yok, oturduğu yerde azcık oynuyo, sonra kafayı yere koyuyo, sonra kaldırıp yine azcık oynuyo, sonra yine kafayı koyuyo, öle öle oynamaya çalışıyo işte.. sürekli gözlerim dolu dolu geziyom bende onu o halde gördükçe.. bazen anı anına uymuyo, sık sık uyku halinde, ama bazen de çok iyi gibi oluyo.. nasıl bilemiyorum işte..
idrar tahlili, kan tahlili, herşey yapıldı ama hiiç bişi yok.. tüm vücudunda minik minik sivilce gibi bişeyler çıktı, doktorumuz mikrop kapmış diyo, ama ben mikrop olsa kan tahlilinde çıkması gerektiğini düşünüyorum.. neyse, anlayacağınız kafam çok karışık, yarın başka doktora gideceğiz..
hakkımızda hayırlısı inşallaah.. iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler..
bu arada geçmişe çok bakamadım, spreyden haber var mı ya, kızına ne teşhis konmuş.. kıyamam, inşallah Allah tez zamanda hepsine şifa versin bu miniklerin..
Yeniyetme üniversiteli arkadasınız tekrardan aranizdaaaaaaa....
bitirdim sınavlarımı geldim..valla so so yani...insallah gecerim diyelim..bı haftadır oyle bı ders çalışıyorum ki değil buralara uğramak erdemin suratını bile görmüyodum. Babasibugn kucağıma verince anaaaaaaa ne kadar büyümüş bu cocuk ya dedim gayri ihtiyarı..neyse Allah kocamdan razı olsun..anneliği emzirmem haricinde o yürüttü bu hafta da gecti gitti su butunleme..bı de 2 . Sinif olursam değmeyin keyfime..
gecmise bı bakalım ayol..ne olmuş ne bitmiş..
donecem...bekleyin ..
Canım, kullanıcı kontrol panelinden, "avatarını değiştir"e basacaksın..Sonra da bilgisayarından resim yükleye basıp istediğin resmi yükleyeceksin..Fakat şu var ki "İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 64.0 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı"..Resmi bu boyuta getirmek için de program kullanman lazım..En azından ben öyle yaptım..Ben photofiltre diye bir program kullanıyorum..
Yalnız belki de başka bir yolu daha vardır..Onu bilemiyorum..
Umarım resim resim deyip çok sıkmamışımdır seni
olur mu canım, ben de küçültme işini yapamadığımdan yükleyememiştim, teşekkürler... bi proğram indirip öyle yüklemem gerekecek. bu arada profilindeki fotoğrafın çok güzel tabi oğlunda çok yakışıklı
Kemece, sana çok zahmet verdim canım..Çok teşekkür ederim..
Oğlun çok tatlı maşallahKızın da öyle
Avatar resmi çok güzel ama ben asıl profil resminize bayıldım..Çok güzel bir resim..Allah sizi hiçbir zaman ayırmasın
hepicim madırcım maşallah sanaçocukda yaparım kariyerde tam gaz devam, gerçi senin ki biraz çocukta yaparım hayallerimi de yaşarım olmuş daha güzel eminim geçersin arkadaşım, allah emeklerini karşılıksız bırakmasın. Bu arada sana minnettarım fotoğrafları aldım ya çok çok teşekkür ederim ay ne güzel çıkmış herkes, bi de benim şaşkın oğlumun bakışı yok mu
Gamzeeee bilmiyorum artık edibenin ankara çıkartmasının fotoları taaa izmirden geldi, bir önceki asu, kemece ve gamze buluşmasının fotoları hala gelecek bakalımen iyisi asuuu sen de onları yolla, bu salya sümük haftasında gamze den yine zor
ahhhh canm ne kadar zamndr su resımlerı ıstyrsn ama malum ben evde degılım memleketteym. yanı resımler evdekı pc deee
ıkı hafta sonra gıttıgımde inş. sana ulasmmazzsa ben gonderırım ozamn. hatta ıstersen evıne de getırıırm ...
ohhhh....
kıskananlar catlasnnnn
senin adına sevndm cok güzel olmuş eşinle balayıMerhabalar hanımlar nasılsınız epeydir uğrayamadım beni unutmadınız inşallah biz kızlarımla iyiyiz şükür büyüğüm yarın anaokuluna başlıyo bayram bitimi eşimle fethiye kaçamağı yaptık harikaydı çocuksuz 4gün resmen ikinci balayıydı ama bi döndümki 4günlük saltanat 2saatte yerle bir oldu kızların huyu suyu değişmişti annem deilde saolsun babam teyzem epeyce şımartmışlar eşimin izni bi hafta daha devam etti gezdik dolaştık derken uğrayamadım bi haftadırda ananemler bizde bide toplandım falan olmadı bi türlü bu akşam istanbula geldim ama canımın yarısı çınarcıkta kaldı çünkü dereni getirmedim hem büyüğün servis haftaya başlıyo bu hafta ben götürüp getircem hemde ev toz içinde adamakıllı temizlim çocuk sıralıyo emekliyo bu eve nası getirim cuma gidicez almaya aklım onda bu saat oldu uyuyamadım hala neyse geçmişi okuyamadım umarım tüm anneler ve evlatları iyidir
cnmmmmmmmm ben sana yolladım sanıyodum asuya mı yolladım sadecehepicim madırcım maşallah sanaçocukda yaparım kariyerde tam gaz devam, gerçi senin ki biraz çocukta yaparım hayallerimi de yaşarım olmuş daha güzel eminim geçersin arkadaşım, allah emeklerini karşılıksız bırakmasın. Bu arada sana minnettarım fotoğrafları aldım ya çok çok teşekkür ederim ay ne güzel çıkmış herkes, bi de benim şaşkın oğlumun bakışı yok mu
Gamzeeee bilmiyorum artık edibenin ankara çıkartmasının fotoları taaa izmirden geldi, bir önceki asu, kemece ve gamze buluşmasının fotoları hala gelecek bakalımen iyisi asuuu sen de onları yolla, bu salya sümük haftasında gamze den yine zor
Eki Görüntüle 508135 Poduk şeyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?