2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım benim ben de sizi merak ediyordum, tüh ya inşallah ciddi bişi çıkmaz, kan ve idrar tahlilinde bişi yok en azından, alerji falan olmasın, gerçi yeni gideceğin dr daha iyi aydınlatır seni inşallah. Kuzum benim hali yok ki kafasını kaldıracak, bir de antibiyotikler ağır geliyor bebişlere, allah kolaylık ve şifa versin
o kakalı emire de kakalı arkadaşı kerem in çok çok selamı var halinizden anladık analı kuzulu

hepicim madırcım maşallah sana çocukda yaparım kariyerde tam gaz devam, gerçi senin ki biraz çocukta yaparım hayallerimi de yaşarım olmuş daha güzel eminim geçersin arkadaşım, allah emeklerini karşılıksız bırakmasın. Bu arada sana minnettarım fotoğrafları aldım ya çok çok teşekkür ederimay ne güzel çıkmış herkes, bi de benim şaşkın oğlumun bakışı yok mu

Gamzeeee bilmiyorum artık edibenin ankara çıkartmasının fotoları taaa izmirden geldi, bir önceki asu, kemece ve gamze buluşmasının fotoları hala gelecek bakalım en iyisi asuuu sen de onları yolla, bu salya sümük haftasında gamze den yine zor

olur mu canım, ben de küçültme işini yapamadığımdan yükleyememiştim, teşekkürler... bi proğram indirip öyle yüklemem gerekecek. bu arada profilindeki fotoğrafın çok güzel tabi oğlunda çok yakışıklı

Çok teşekkür ederim canım..Eminim Kerem'de çok yakışıklı, sende çok güzelsindir..
Bu kadar samimi ve pozitif bir insanın güzel olmaması mümkün değil bence..
Umarım en kısa zamanda bende sizi görebilirim..

karaca canım fotoğraf konusunda elimden geleni yaptım daha doğrusu allahlık bir lap top olduğu için pc im elverdiği kadarıyla.iyi laptop u eşim götürdü giderken, külüstürü bize kaldı onla bişiler yaptım işte.Ya ne zahmetli imiş bir kaç güvenilir site aradım, sonra proğram yüklemeye çalıştım ama bizim laptop çoktan can çekiştiği için proğramlar için beklememiz gereken dk ı bekleyemeden kapandı ikidebir, sonra araştırırken daha basit bir yol öğrendim. size de yazayım proğram yüklemeden fotoğraf küçültmeniz gerekirse;

masa üstüne foto yu kaydet
üzerine sağ click
birlikte aç
paint
yeniden boyutlandır
piksel
yatay 100
dikey 100
tekrar ismini farklı kaydet

bu yeni yapılandırılmış halini göz at button nundan seç

yalnız çok küçük oluyolar böylede.neyse bak sırf senin için yükledim, sayende bugünde bişey öğrenmiş oldum

Kemece, sana çok zahmet verdim canım..Çok teşekkür ederim..
Oğlun çok tatlı maşallah Kızın da öyle
Avatar resmi çok güzel ama ben asıl profil resminize bayıldım..Çok güzel bir resim..Allah sizi hiçbir zaman ayırmasın

teşekkürler canım, allah tüm kuzulara analı babalı mutlu bir yuvada büyümelerini nasip etsin

bu arada emireamade ne yaptınız götürdün mü oğlanı dr a? inşallah herşey yolundadır

ahhhh canm ne kadar zamndr su resımlerı ıstyrsn ama malum ben evde degılım memleketteym. yanı resımler evdekı pc deee

ıkı hafta sonra gıttıgımde inş. sana ulasmmazzsa ben gonderırım ozamn. hatta ıstersen evıne de getırıırm ...
ohhhh....
kıskananlar catlasnnnn

sağol canım halimden anladın belkim birileri de duyar okur ne diyeyim artık

senin adına sevndm cok güzel olmuş eşinle balayı

cnmmmmmmmm ben sana yolladım sanıyodum asuya mı yolladım sadece kusura bakma yarın mutlaka ögleden sonra cok acil bişey cıkmazsa sözzzzzzzzzzzz tamm mı tekrar dan özür:26:

tuba cannnnnnnnn.........bebgn daha da ıyıdır umarm. senınle o gun konustuktan sonra benm de aklıma takıldı. mıkrop ole kolay kolay bulasır mı? dye. ya kanla ya tukurukle falan bulasması gerekır ole degıl mı? yanı bebgı opmeyle falan olacak ış degılmıs gıbı gelıyor bana. sen yıne de baska dr lara da gıt bence. belkı o da 6. hastalık gecırmıstr. dr ların coğu bu hastalıgı bılmıyormus zaten. karsı komsum cocuk dr o soylemıstı bana. yanı baska bı hastalıksa bosuna ığne vurulmasn yavrucak. acıl sıfalar dılıyorm tekrradn.

gamzeeeeeeeeeeee......... hosgeldn kız nasılsın ozlettn kendını. gercı benım de sık gırdgm soylenemez bu aralar. ıpek kuzuya bol muckkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssss.

ılkımcmmmmm...... malesef o kadar cok anlayışssız ve halden anlamayan o kadar cok kabılıyetsz ınsanlar varkııı. ya bırının cocugu cok kucukmus cok ırıymıs senı ne ılgılendırır kardesmmm. anası mısın babasımın tasası senı mı sıktı. de mı yanııı. valla canm sen de yenı dogan dese ıdın. ben hemen bozardm herhalde. ama sen de kırmak ıstememısındır. ammannn bosevr gıtsnnnnn. ogluna da kocaman masallahhh. bızım de az kaldı tek basına yurumesıne teyzesı. artk tek elınden tutuyorm yuruturken. yakındır yanıııı..sızı takıpteyzzz.

edıbecm davetn ıcın tesekkrler ama esımı ızmırde yanlız bıraktm ben memleketteym. inş. sızı bız agırlarz artk. sınav sonuclarını bıldırısn ben de merak ettm. umarm 2. sınıf olrsnnn calışkan kızzzz.

offf ya bır gunlugune ankaraya gıdıp donecegm...ufffff....ufff...

gamzecan ya ben bu yıl calısacagm dye ucretsız ıznımı eylule kadar almıstm.ama çalışmamaya karar verdm. ızın tarıhım dolunca bugune kadar raporla ıdare ettm. ayn 15 nde tekrardan ucretsz ızne ayrılacagmı soledm mudure. ankaraya gelmem gerektıgını soledı. sadece burdan dılekce gonderecektm halbukı. neden benı cagryor anlamadmmmm.....

bı gunlugune bebekle dusucem yollara.....tekırdag-ankaraaaa.....ankararaaaa.....varmı abıııı....angararraraaa

slm kızlar ve kuzucukları

bır kacgundur yogunundum dugun telsımız ne vardı kosusturma ıcerısındeydım ..bıde ustune dun bır talıhsızlık yasadık annemlerın evıne hırsız girdi.kardesımde evde taktı gece eve tek basına gırmıs heryer darmadagın ayy allah korumus hırsızlarla karsılasmamıs aklıma geldıkce tuglerım dıkan dıken oluyor..dun orya gıttım evı toparladık bıraz bıde ustune aksam dugunuz var kostur kostur oraya gece 2 gıbıı eve geldık bıde ustune anahtarımızı annemlerın yayalasında unutmusuz o yorgunlukla kapıda kaldık arkadaslar gıttık orda kaldık suan acayıp yorgun ve uykusuzum ..ve oglusum dugunlerden cok korkuyor dıye annemlere bıraktık onu dun gece gormedım cok ozledım ..

gercekten calısan annenın ısı cok zor ama abakıcıyla ugrasmak daha zor burdakı bakıcıyla sorun yasayanlar ınsallh en kısa zamanda yoluna gırer ..
gecmısı tam okuyamadım bırazdan bakacam ..hasta olan bebıslerımız varmıs heralde cok gecmıs olsun en kısa zamnda atlatırlar ınsallh...

Beyhancığım, çok geçmiş olsun canım..Allah korumuş kardeşini..Cana gelecek mala gelsin, ne diyeyim..

Bayağı aksiyonlu geçmiş sizin için bu birkaç gün..Allah başka sıkıntı göstermesin..Çalışan annelerin işinin zor olduğu muhakkak..Ben çalışmadığım halde zorlanıyorum bazen..

Bu sabah 5 buçukta uyandı Karahan ve gün içinde sadece 15-20 dakika kadar uyudu..Bazen onu nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum..Hep ilgi bekliyor..

Bu arada Tuğba dün başka doktora götürecekti Emir'i..Merak ettim, umarım şimdi daha iyidir Emir..

BEBEĞİNİZ BU AYDA NELER YAPIYOR OLABİLİR?
Bu ayın sonunda bebeğiniz şunları yapabilir:
• Birisine yada bir şeye tutunarak ayakta durabilir.
• Oturur durumdayken kalkabilir.
• Bir oyuncağını almaya çalıştığınızda karşı koyar.
• Rastgele anne-baba diyebilir.
• Yüzüstü yatarken oturur duruma geçer.
• Oyun için el çırpabilir ve el sallayabilir.
• Küçük objeleri baş parmak ve diğer parmakları kullanarak kaldırabilir.
• Eşyalara tutunarak yürüyebilir.
• “hayır” kelimesini anlayabilir fakat buna nadiren uyar.
• Bir an için destek almadan ayakta durabilir.
• Anne ve baba kelimelerini bilinçli olarak söyleyebilir.
• İsteklerini ağlamadan da belli edebilir.
• Bir fincandan tek başına su içebilir.
• Anlaşılmaz garip bir dil kullanarak konuşabilir.
• Bir iki adım atabilir ve hatta biraz erkenci davranıp yürüyebilir.

Son düzenleme:
Kızlar şeymanın dediği kelimeler: baba anne emmeme mama anayyne dede meme babey elin sallıyo alkış yapıyo hapşırma talidi hayır diyo kafasını şu aşekil yapıyo kafasını bir aşağıya yukarıda yapıyo mama yicen mi diyorum eyet diyo tükürüyo bide kızlar ben bu tükürme olayını tütüü tüü mahşallah diyodum hemen oda yapıyo her yer tükürük aklıma gelen şeyler bunlar dah bir çok yaptığımız hareketleri yapıyor yaa ben çocukları çok seviyorum bazen bu siteyi açıp sizin resimlerdeki bebişleri seviyom mahşallah çok tatlılar allahım nazardan saklasın her bir meleklerimizi

günaydın herkeslere bu saat oldu kimsecikler yokkk nerelerdesiniz..çoğumuz öğretmendi galiba..okullar açılınca burası da sakinledii..tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum..

akşam odada bir lanet sinek varmış oğlumu yemiş resmen..sinek ısırdıktan sonra ne sürebilriim ki canı yanmasın diye..başına gelen var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…