2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende 100 taneyi tamamladım fazla birkaç tanede okumuş olabirim acaba okuyaanlardan şundan şukadar diye toplanıp tekrar dua edilemezmi ki sayı önemliymiş ya benimki gibi okuduğu sayıyı kaçıran olmuşmudur

benim yüzümde sicilce gibi canımı çok yakan birşeyler çıktı

Canım, stresten de olabiliyor bu tip sivilceler..

beni hatırlayan var mı aranızda bilmiyorum.. kapanan kasım anneleri grubunun müdavimlerindendim..

kızım Sare 11/11/2011 de doğdu ...

2 Dişimiz var .. sıralayıp tay tay durup hatta keyfmiz isterse 1-2 adım atabiliyoruz..

Gecmişi dönüp okumak zor tabi .. umarım hepiniz ve bebeleriniz iyidir..

bende fatmakoca gibi kapanan diğer grubun müdavimiydim kızım derin 26.10.2011 tarihide doğdu 7. dişimiz var :) daha henüz sıralıyoruz :)) ve cok cok yaramazız

kız derya ben ticker yapmısım hatırlamıyorum bile :)))) o kadar olmus gelmeyeli yani..

Bu arada Gökçe bebek için dua ediyoruz kızlar.. Allahım önce ailesine sonra annesine güç sabır versin.. yavrumuzda tez zamanda iyileşir..

Hangi şehirdeler acaba ?

tickerlarımızı yeni doğum yaptığımız zamanlar yapmıştık o zaman arada uğrardık :) ay fatma kız aklıma ne geldi dogum yaptığımda ilk sen beni aramıştın ayy bi duygulandım len sen doğurdugunda da ben aramıştım tey teyy

Son düzenleme:
antalyadalar
geçen gün uğrayan bir arkadaşada dedik
sizde gelin bişeyler paylaşında boş kalmasın arkadaşlar
ben ilk topiğide başından beri sürekli takip ederdim
ama bir türlü yazmak nasip olmamıştı
hepinizi hatırlıyorum neredeyse
keşke boşverip face i geri gelseniz

Allah Gökce'ye acil şifa ailesine de sabır ve güç versin... Dualarımız Gökçe ile...
Kızlar ise başladım ikinci haftam oğlum iki haftadır yemek yemiyor ya beni protesto ediyor ya da dış geliyor yine..Cok üzülüyorum kilo kaybedecek diye daha 8 kılı bile olamadı ((

amin inşallah
kıyamam kuzuya ya
ama 2 haftada alışmaya başlardı sebep sırf senin işe gitmen olsaydı
üst dişler çook sıkıntılı çıkmıştı bizimde
dişten olabilir birde üzerine anneside işe gidince iyice mızmızlanıyo olabilir
valla ben evdeydim çektim mızmılığını ne diyeyim bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…