- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.561
Arastirma hastanesi diye araştırmalarına konu arıyorlar..
insan bunlar insan..
Ağzı dili yok ..anne acıyor canim diyemiyor..
Erdem 3 aylikken süte alerjisi mı var diye bı Prof a goturmustuk..
kadin kendi literatürüne ornek olacak diye ilk bas krallar gibi karşıladı bizi..odasına aldı falan filan..
sonra kan testinde orda burda bı seye alerjisi çıkmayınca test sonuclarını yüzümüze fırlattı..kızdı..alerjisi çıkmadı diye azarladı..oyaladiniz beni dedi..
yasadim bende bu olayı..
okurkende üniversitede cok yasadım..
vaka buLuscam diye kac hasta heba oluyo kac hastanın ağzının ici mahvoluyo..
ve bunu hep hocalar yapiyo..
usa beyzanın üst dişler zorladığında yemek le arası nasılldı ? deniz sadece emmek istiyo başka bişey yemiyo aç aç duruyo öye
ilk dişler çıkarken yaşadık sürekli emdi fakat aç aç durmadı yemek yemedi emdi çok şükür sonraki dişlerde yemek yedi meyve herzaman yemedi bizde meyvelerle sorun yaşıyoruz ne zaman hangi meyveyi yicek bellisiz 2 gündür limon kemiriyoruz ol bol da çevbresindekilerin canını yakacak kadar ısırıyoruz altta 2 üstte de 4 dişimiz var
Herkese merhaba epeydir giremedim yazlıktan dönüş ev temizliği büyük kızın okul telaşı derken hiç fırsatım olmuyo bi bakim dedim ama şok oldum çok üzüldüm noldu spreyin bebeğine en son kilo kaybı olmuştu halsizdi hastanedeydiler Allahh acil şifalar versin nesi varmış Allahh evlatlarımızla helede sağlıklarıyla sınamasın
saol cevabın için hayırlı olsun incileriniz
Canim yaaaa nassın ..edibecim nasılsın? çağrını aldım. bende geldim. valla senin ilknurda olduğunu bilseydim koşa koşa gelirdim. seni ve erdemi görmeyi çok isterdim.aslında arabanı gördüm mutfağın penceresinden ama herhalde boş dairelere bakmaya geldiler diye düşündüm. kırk yıl düşünsem senin arabanın olacağı aklıma gelmezdi. bende beklerim canım banada buyur gel tanışalım
Bi hekim bilgisi istersen eğer..... Normal tatlim..hiç bı sorun yoooooookkkkk....çıkmaması normal..edibe,tecrübeli anneler bişey soracam size.oğlumun 8.ayda 2 alt dişi çıktı.üst dişlerinden bişey yok henüz.alt ve üst dişler arasında bu kadar uzun sürmesi normal mi.bazıları dra götür diyo.dr ne yapacak onu da bilmiyorum..normaldir heralde değil mi.
Bi hekim bilgisi istersen eğer..... Normal tatlim..hiç bı sorun yoooooookkkkk....çıkmaması normal..
icin rahat etsin istersen hemen bı koltukta muayene ettir dis hekimibaksin ışık altında..optum seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?