2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

insan hayatına saygının olmadığı ve eğitimden sağlığa hiçbir sistemin doğru düzgün çalışmadığı bir ülkede yaşıyoruz malesef
ve toplum olarak sürekli başımız önümüzde geziyoruz sormuyoruz,sorgulamıyoruz
tek başımıza sorgulayıncada ateş olsak cürmümüz kadar yer yakabiliyoruz

hastaların hastalıkları ilgi çekici görüldüğü ölçüde ilgileniyorsa akademisyenler bile ne diyeyim vay halimize

günaydın herkese...

nasılsınız gökçe den hayır haber var mı ya..arayan var mı..dediğiniz gibi tekrar tekrar kıza aynı şeyleri anlattırmak zor gerçekten ama insan ne oldu caba diye merak da edioo..inş iyi haber alırız...

usha özür dileyecek hiçbişey yok canım.herkes yaşadığını,hissettiğini söylüyor o kadar.senin ne durumda olduğunu da tahmin ediyorum.konuşmak istemiyorum diyorum da ben.ama kaç gündür kendimi yedim bitirdim.o anneye az da olsa destek olamıyorum diye.evet aradan biraz zaman geçsin ben de aramakistiyorum kızlar.ya da 1 msj.
o drları da allaha havale ediyorum.allahım yavrularımızı onların eline düşürmesin.

Usha ve Edibe..Canlarım, siz gerçekten çok emek verdiniz..
Edibe zaten baştan beri çok ilgilendi Sprey ile..
Usha ise gerçekten çok üzüldü, çok etkilendi..Elinden gelen ne varsa yapmak istiyor Sprey için..
Gerçekten günlerdir neler yaşadığını ben biliyorum..

Artık tek umudum bir an önce teşhis konması ve tedaviye başlanması..
Henüz çok küçük Gökçe..Atlatacağına inanıyorum ben..
Sağlıklı, sıhhatli, pırıl pırıl bir genç kız olacağı günleri de göreceğiz inşallah..

Belki hepimiz arayıp soramayız Sprey'i ama her aklımıza geldiğinde edeceğimiz içten bir dua bile çok önemli..

usa beyzanın üst dişler zorladığında yemek le arası nasılldı ? deniz sadece emmek istiyo başka bişey yemiyo aç aç duruyo öye

ilginç...
hiç bişi anlamadım, anlayasım da yok..
herkese kolay gelsin..
eskiler gelmiş hoşgelmiş..
çalışmaya başlayıp, bebeği ağlayanlara sabırlar diliyorum..
hayat bazen zor ve anlamsız gelse de, yaşadığımız herşey bir sınav..
şükredip, daha kötüsünden korunmayı dilemek en doğrusu..
zaman insana neleri unutturmuyo ki..
sabır..

Herkese merhaba epeydir giremedim yazlıktan dönüş ev temizliği büyük kızın okul telaşı derken hiç fırsatım olmuyo bi bakim dedim ama şok oldum çok üzüldüm noldu spreyin bebeğine en son kilo kaybı olmuştu halsizdi hastanedeydiler Allahh acil şifalar versin nesi varmış Allahh evlatlarımızla helede sağlıklarıyla sınamasın

usa beyzanın üst dişler zorladığında yemek le arası nasılldı ? deniz sadece emmek istiyo başka bişey yemiyo aç aç duruyo öye

ilk dişler çıkarken yaşadık sürekli emdi fakat aç aç durmadı yemek yemedi emdi çok şükür sonraki dişlerde yemek yedi meyve herzaman yemedi bizde meyvelerle sorun yaşıyoruz ne zaman hangi meyveyi yicek bellisiz 2 gündür limon kemiriyoruz ol bol da çevbresindekilerin canını yakacak kadar ısırıyoruz altta 2 üstte de 4 dişimiz var

saol cevabın için hayırlı olsun incileriniz

canım 1429 dan önceki birkaç sayfayı oku ama hoş şeyler değil.....

selam arkadaslar uzun süredir giremedim.nihayet geldim....nasılsınız arkadaşlar? geçmişi pek okuyamadım galiba birinin bebeği hasta.neyi var benide bilgilendirirmisiniz...Rabbim acil şifalar versin...

Devkule baktım ama göremedim ama az çok anladım hepiniz çok etkilenmşsiniz yazmak istemiyosanız inanın sorun zaten o veya bu neticede ortada bi sıkınto var Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın

edibecim nasılsın? çağrını aldım. bende geldim. valla senin ilknurda olduğunu bilseydim koşa koşa gelirdim. seni ve erdemi görmeyi çok isterdim.aslında arabanı gördüm mutfağın penceresinden ama herhalde boş dairelere bakmaya geldiler diye düşündüm. kırk yıl düşünsem senin arabanın olacağı aklıma gelmezdi. bende beklerim canım banada buyur gel tanışalım

edibe,tecrübeli anneler bişey soracam size.oğlumun 8.ayda 2 alt dişi çıktı.üst dişlerinden bişey yok henüz.alt ve üst dişler arasında bu kadar uzun sürmesi normal mi.bazıları dra götür diyo.dr ne yapacak onu da bilmiyorum..normaldir heralde değil mi.

Canim yaaaa nassın ..
gecenlerde alt komşun ilknurlara geldiydim kahvaltıya..erdem den konu açılınca yan komşu aaaaa üst kat komşu da erdem kaan deyince ooooooo dedim bizim nurdanin erdem mı.....
kiiiizzzzz...
O kadar yaklaşmıştım sana..niye biz seni kahve icmeye çağırmadık ki ya..bak şimdi aklima geldi..
haftaya yine gelcem İlknur a insine aşağı kata.
tanistiralim oğlanları..
topik biraz nesesiz..
bi yavrumuz hasta da..
iyilescek insallah..

Yalniz burda nasıl bı durumdur soğuk rüzgarlar esmiş..ben hiç bı şey anlamadım..
dua konularına falan dahil olmadım ama nedir bu muhabbet..
okudum yine anlamadım yahu..
ben mı anlamıyorum nedenini..
kimse kotu bı şey yazmamış..
kotu bı şey yok di mı ..
bi uzak kaldım koptum valla ya..
Okuyurum okuyorum yine kotu bı duruma denk gelemiyorum..
sanirim herkesin sinirleri yıprandı..
kendinize gelin bakalım..

Bi hekim bilgisi istersen eğer..... Normal tatlim..hiç bı sorun yoooooookkkkk....çıkmaması normal..
icin rahat etsin istersen hemen bı koltukta muayene ettir dis hekimibaksin ışık altında..optum seniiii

Kizlaaaaarrr
Baktı benim kocam ben iyileşmiyorum Çeşme de tatil ayarlamış...
Gidiyoz..
haftasonu ılıca dayiz..
biraz kendime gelmeye ihtiyacım var.
herkesi davet ediyoruuuuuummm.gelin bakeeeemmmm yamacima...

Ushaaaaaaaa
sesini duymak coookkkk güzeldi...
simdi eski mesajlarıma bakıp istediğin bilgiyi hemen sana postaliyorum tatliskommmmmm

Eski hesabımdan Ozel attım..ordaydi konu cunku..sen bana yeniye cevap ver istersen..
hadi ben çıktım..herkesi optum bea..
kendinize gelin..
moraller düşmesin..
bebislerimiz icin güçlü olmalıyız..
Hadin bakeem canlanın..
dondugumde fisssssseeekkk gibi istiyom sizi..

Bi hekim bilgisi istersen eğer..... Normal tatlim..hiç bı sorun yoooooookkkkk....çıkmaması normal..
icin rahat etsin istersen hemen bı koltukta muayene ettir dis hekimibaksin ışık altında..optum seniiii

sağol canım.dra götürmek istemiyorum.zamana bırakacam biraz da geçsin bi hele.o yüzden sana sordum.normal diyosan sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…