- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.541
Bu arada Gamze de epeydir yok çalışmak ve bebek ikisi bir arada cok zormuş sabahları bırakıp gitmek en zoru(
Allah Gökce'ye acil şifa ailesine de sabır ve güç versin... Dualarımız Gökçe ile...
Kızlar ise başladım ikinci haftam oğlum iki haftadır yemek yemiyor ya beni protesto ediyor ya da dış geliyor yine..Cok üzülüyorum kilo kaybedecek diye daha 8 kılı bile olamadı((
canım bizde aynıyız bayadır dişler zorluyo denizimde ne yeme kaldı ne uyku 15 gündür patlamıyoda mahvolduk valla zorla yemek vwrmekten bu arada fatma derya hoşgelmişsiniz tanıyoruz tanımazmıyız sizleri beraber başladık yavruların yolculuğuna .usa mahvettin dün beni yazdıklarınla tuğbanın dediği gibi çok herşeyi yazmayın nolur hepmiz hassasız bebekler konusunda hele o evdeki yavrunun anne gitme demesi herşeye tuzbiberoldu yüreğim dağlandı resmen eldende bişey gemeyince anca üzülüp dua ediyoz başka bir faydamız olamıyoki=(i
dün tuğbada aynı şeyi yazmış
çok özür dilerim arkadaşlar ama
öncelikle konuşmamın tamamını yazmadım sadece kısa bikaç cümleydi
sonra o anda benim ruh halim tahmin edebileceğinizden çok daha kötüydü
burda yazılanlara üzülüyoruz ya
konuştuğunuzda yaşadığınız gerçeklik inanın bana bunun çok ötesinde
neyse ben şunu söylemek istiyorum
bundan sonra ben arasamda görüşsemde buraya yazmayacağım
çünkü spreyin hali ortada zaten nasıl olmasını bekliyoruz ki
sen özür dileyecek hiçbişey yapmadınki neden özür diliyosun sadece sen yaşayarak anlattın o beni çok etkiledi sanki yaşamış gibiydin çok duygusalsın hepimiz gibi yoksa sende suç yok yoksa gökçenin durumundan tabiki haberdar edin merak ederiz küçük kuzumuzu zaten ben hayatta arayamam boğazım düğümlenir zaten öyle bi taleptede bulunmadım ben kendimi tanıyorum .
Canım ya sen de haklısın. Herkesin sinirleri bozuk. Bazı şeyler kendi başına taşınmıyor. Paylaşmak istiyoruz illa ki. Bizler duymaya, okumaya dayanamıyoruz. Spreycik naapsın.
mail attım sanaUshaaa
10. Dakikaları beklicez canim..
msn m yok malesef..
Ya da mail adreslerinden gecen günkü gibi konuşsak olur mü..gmail di ye benim.
Okeyyyy.........cok haklisin dedigin konusunda..mail attım sana
ordan cevap yazarsın canım
Okeyyyy.........cok haklisin dedigin konusunda..
burdan yazmak daha kolayıma geldi..
Yarin konuşalım senle de ..bı orta yolu bulalım yapalım o dediklerini..
cok haklisin..
simdi arayıp konuşmak bilgi almak istemiyorum cunku rahatsız etmek istemiyorum..cok çekiniyorum mesaj atarken bile..
zaten basında neler neler var..bı de. Bizle uğraşmasın.
dur bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna ggeldik..bı teşhisi duyalim..insallahhhhhhhhhj belki değildir..
dur bı bı iki gun bekleyelim..
ama biz yine de senle konuşalım telden bu konuyu..
gorusuruz.. İyi geceler..
12gibi uyuyo erdem ... 1gibi konuşalım..ozeline bu bak hele simditamam canım ararım ben seni yarın
hangi saat müsaitsin yazmamışın ama artık naapalım iyi geceler sanada
12gibi uyuyo erdem ... 1gibi konuşalım..ozeline bu bak hele simdi
araştırma hastanelerinde genellikle böyle yapıyolarBazen var ya boylekizgin ateşte yakasim geliyo meslektaşlarımı cayır cayır..
Ulan Salak ulan manyak uulan gerizekali maden losemiden suphe ediyon bu zamana kadar ne colyak i kaldı ne kalbi delik falan filan..şimdiye hala mi l teshisi koyamadin..
Damarına bilmem kaçıncı serumu takArken alaacaktın bı ornek kan..
bunca zaman ne rezillik ne eziyet çektirdin bu meleğe..
hangi arkadasıma sorsam ne kadar cok beklemişler bu basit teşhis için diyo..
var ya fena sinirliyim..
var ya biri elimde kalcak..
var ya ..konusturmayin beni..
Su hastaneye gelen hastaları kendi ana babanizmis kend evladinizmis gibi muayene edin lan..
yeter be..yeter..
araştırma hastanelerinde genellikle böyle yapıyolar
bizde 1 ay gezdik beyzayla
böbreğinde taş var dediler
idrar yolları enfeksiyonu çıktı sonucunda
doktor arkadaşlarıda anlamaya çalışıyorum
ama söz konusu el kadar bebekler olduğunda hakkaten deliriyo insan
bi teşhis konulabilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?