- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.801
Mutlu haftalar herkese...
Kızlar cinsiyet konusunda siz birşeyler hissediyor musunuz? Bana herkes kızın olacak gibime geliyor diyorlar. Bense erkek hissediyorum, sanırım. Emin değilim ama hep erkek bebeklere bakıyorum. Normalde kızlara çok düşkünümdür. Ve herkes kızın olacak diyor. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da cinsiyeti elbette ki önemli değil. Sadece sizler bir şeyler hissediyor musunuz onu merak ettim. :97:
Bir de epiduralle normal doğum hakkında bilgisi olan var mı?
3lü yağ dediğin badem, kakao ve susam yağı karışımı mı MeysaNur? Ben de karar veremedim hala ne alacağıma.
Herkese iyi haftalar bu arada... Sorunsuz, sağlıklı bir hafta diliyorum herkese... İnşallah doktora gidenlerden güzel haberler alırız.Rabbim bebişlerimizi koru.
ILKIMUR aynen sevdeBilgecigin yazdigi gibi badem, kakao ve susam yaglari 3 cünü alip karistiriosun :) ben 13 tl ye aktardan aldim sevdecim bence kullan bu yaglari sanki ise yariyacak gibi geliyorbana insaALLAH öyle olur birde birinden daha duymustum vasilinmi neydi :)
herkes bana da kızın olcak diodu ben hep erkek hissediodum. erkekmiş. genelde doru çıkıomuş hisler
Kızlar cinsiyet konusunda siz birşeyler hissediyor musunuz? Bana herkes kızın olacak gibime geliyor diyorlar. Bense erkek hissediyorum, sanırım. Emin değilim ama hep erkek bebeklere bakıyorum. Normalde kızlara çok düşkünümdür. Ve herkes kızın olacak diyor. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da cinsiyeti elbette ki önemli değil. Sadece sizler bir şeyler hissediyor musunuz onu merak ettim. :97:
benim dr um epidural normal yapıorum dedi kestirip attı :)
belden bi iğne ile acıları felç ediomuş sanırım epidural normal
bacaklarını fln hissediomuşsun
şimdilik bu kadar bilgi yeter gerisine sonra bakarız dedi :)
bu arada benim de hep içime oğlum olcak gibi doğuyor.
Bakalım bu akşam belli olacak mı cinsiyeti sıpanın :)
dua beklioruz sizden de ikili testimizin ii olması için
NOT: Acıbadem dışında epidural düşünme sevde ciğim
kızlar merhaba aranıza yenı katıldım topıc baya eglencelı gorunuyo.. bn ocak 5 te asılama yaptırdım sonuc negatıf tı 22 ocakta adet olmustum ama sonrakı ay kendılıgınden hamıle oldugumu ogrendım :) Rabbıme cok sukurkı suan 11 + 2 gunluk hamıleyım . hamılelıgım tehlıkelı gecıyo proluton ıgne ve progestan hap kullanıyorum fıtıl olarak agrılarm devam edıyo sızın bole sıkayetlerınız oldumu ? ılk hamılelıgım acemılık malum cok saskınım.. yarın ıkılı tarama testımız olucak hayırlısıyla ınsallah ne dersınız ufaklık cınsıyetını gosterırmı teyzeleri??
kızlar merhaba aranıza yenı katıldım topıc baya eglencelı gorunuyo.. bn ocak 5 te asılama yaptırdım sonuc negatıf tı 22 ocakta adet olmustum ama sonrakı ay kendılıgınden hamıle oldugumu ogrendım :) Rabbıme cok sukurkı suan 11 + 2 gunluk hamıleyım . hamılelıgım tehlıkelı gecıyo proluton ıgne ve progestan hap kullanıyorum fıtıl olarak agrılarm devam edıyo sızın bole sıkayetlerınız oldumu ? ılk hamılelıgım acemılık malum cok saskınım.. yarın ıkılı tarama testımız olucak hayırlısıyla ınsallah ne dersınız ufaklık cınsıyetını gosterırmı teyzeleri??
Şifa olsun canım. İnşallah çatlaksız, sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz. :) Ben de 3.aydan sonra bu yağları düşünüyorum. Bakalım işe yarayacak mı? :)
Arkadaşlar cuma günü doktora gittiğimde 9+4 günlüktüm,
bana doktor ikili test için 14 günden önce gelme 21 günüde aşma dedi
ben 30 nisanda randevu aldım o zaman tam 11+6 oluyoo sizce erkenmii yoksa normalmi en uygun zman nedir çok ecele etmesemde olur tam 12.haftanın içindeykenmi gitmek gerekir...
ben ddoktoruma sormusdum zamani geldiyinde ben sana lazim olanlari onericem dedi, o zaman ben de burda paylasicam,umarim derimiz iyidir, ben beyaz tenliyim koyu renglerde daha az hasar olusuyormus
her kese selammmm, nasilsiniz? kimse yok muuuuuben cok sukur iyiyim bebisimde oyle, dun serum taktirdim umarim faydasini gorurum . herkese saglikli hamislikler opdum.
cnm
ben 11+6 yım
bugün gideceğim.
tam zamanı senin için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?