- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.821
canımm yanlış yazmışım 11+5 oluyor bizimm bebiş 9+4 ken sırtını gösterdi bize :) başka bişey göremedik nazlıda biraz ..tam görebilmek için özellikle sordum ama sende öle gidiyorsan sorun yoktur..
belki tam 12 haftalıkken giderimm sende inşallahh güzel haberlerle dönersinn cinsiyetinide görürsün, Allah gönlüne göre versin varmı gönlünden geçen bi tahminn..
merhabalar, 2010 kasım annesi olarak geçen seneki halimi gördüm şimdi :)
inşallah hepiniz vakti gelince sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza....
geçen sene bitmeyen soruların ardından sizlere belki faydası olur,
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinden-2011-kasim-annelerine-tavsiyeler.html
fırsat buldukça yazmaya çalışacağım, eminim diğer arkadaşlar da seve seve cevaplayacaklardır...
canım yaa ne desem boş vallahi :)
hayırlı sağlıklı olsun yeter.
Ben gribim fena halde o nedenle endişeliyim
sağlıklı olması en önemlisi sanırım
kalbimde yatan var tabii :) ama sölemem ayıp olmasın :)
inanki bende gücenir diye dile getiremiyorumm..
hayırlı sağlıklı olsun başka bişey isteme lüksümüz yok..
çok geçmiş olsun onlar koruyucu sıvının içinde etkilenmezler için rahat olsun sen progestan kullanıyormusun..
istanbullu arkadaşlar,
avrupa yakasında hamile giyim satan nereleri biliyorsunuz?
gebeyi beğenmedim, mothercare i de..
LCW desen herkeste olanı giymek de istemiyorum..
istanbullu arkadaşlar,
avrupa yakasında hamile giyim satan nereleri biliyorsunuz?
gebeyi beğenmedim, mothercare i de..
LCW desen herkeste olanı giymek de istemiyorum..
akullanıorum tatlım
tüp bebek olduğu için kullanıorum. bugün bıraktırabilir ama
nişantaşına git cnm ya da bakırköyde carousel mi ne orası var orda ebru maternty nin mağazası varmış.
Fena diil diolar
canım ben netten baktım ebru hamile giyim var burda link vermişlerdi ordan bakmıştım modelleri güzel çeşit çok internetten alışverişte var ama ben gidip almak istiyorum bakırköy caruselin çaprazındaymış yerleri 3 aydan sonra gidip alıcam kısmetse..
kullanıorum tatlım
cnm benimde tedaviden sonra mucize gibi normal olarak geldi yavrumm...
doktorumuz zor hamile kaldığım için tedbirli aslında normal hamile kalanlara vermiyorum ama sana verdim diyo ayrıca coraspirinede başladım 2 gün önce sen cor aspirin kullanıyormusun progestanı vajinal olarakmı alıyorsun..
Şifa olsun canım. İnşallah çatlaksız, sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz. :) Ben de 3.aydan sonra bu yağları düşünüyorum. Bakalım işe yarayacak mı? :)
kullanıorum tatlım
cnm benimde tedaviden sonra mucize gibi normal olarak geldi yavrumm...
doktorumuz zor hamile kaldığım için tedbirli aslında normal hamile kalanlara vermiyorum ama sana verdim diyo ayrıca coraspirinede başladım 2 gün önce sen cor aspirin kullanıyormusun progestanı vajinal olarakmı alıyorsun..
evet cnm coraspin ve hal olarak progestan kullanıorum
crinone jel di ben hap die yalvardım değiştirdi
günaydın.... ben de çarşamba günü gidicem bakalım ne olacak... bebişinin ve senin iyi olduğuna sevindim canım..
benim de karnım aşırı büyümüştü ve 25 kg. almıştım doğumda.. sadece johnson's bebe yağı kullandım, banyodan sonra fıs fıs fıs sürüp yayıyodum karnıma.. hiç çatlağım olmadı.. o da bi çozüm.. mother care'den çatlak kremi almıştım.. o kadar kötü kokuyodu kihamileliği boyunca kullanamadım diyebilirim... mide bulantısının üstüne kötü kokulu kremler çekilmiyo hiç..
ben ddoktoruma sormusdum zamani geldiyinde ben sana lazim olanlari onericem dedi, o zaman ben de burda paylasicam,umarim derimiz iyidir, ben beyaz tenliyim koyu renglerde daha az hasar olusuyormus
Mutlu haftalar herkese...
Kızlar cinsiyet konusunda siz birşeyler hissediyor musunuz? Bana herkes kızın olacak gibime geliyor diyorlar. Bense erkek hissediyorum, sanırım. Emin değilim ama hep erkek bebeklere bakıyorum. Normalde kızlara çok düşkünümdür. Ve herkes kızın olacak diyor. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da cinsiyeti elbette ki önemli değil. Sadece sizler bir şeyler hissediyor musunuz onu merak ettim. :97:
Bir de epiduralle normal doğum hakkında bilgisi olan var mı?
yok gülüm ya o beyaz esmer tenle alakasi yok sanirim ablamda beyaz tenli iki cocuk dogurdu elhd onda hic catlak yok bence insanin cildi ile alakali bisi herkezde cünkü olmuyor icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?