2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım yaa ne desem boş vallahi :)
hayırlı sağlıklı olsun yeter.
Ben gribim fena halde o nedenle endişeliyim
sağlıklı olması en önemlisi sanırım
kalbimde yatan var tabii :) ama sölemem ayıp olmasın :)

çok güzel düşünmüşsünüz, çok teşekkürler.

inanki bende gücenir diye dile getiremiyorumm..
hayırlı sağlıklı olsun başka bişey isteme lüksümüz yok..
çok geçmiş olsun onlar koruyucu sıvının içinde etkilenmezler için rahat olsun sen progestan kullanıyormusun..

istanbullu arkadaşlar,

avrupa yakasında hamile giyim satan nereleri biliyorsunuz?
gebeyi beğenmedim, mothercare i de..
LCW desen herkeste olanı giymek de istemiyorum..

merhaba arkadaşlar.. sonunda bende kuzumun kalp atışlarını duydum, çoook güzeldi.. çok korkmuştum ama bebişim beni üzmedi çok şükür, kalp atşlarını duyduk, boyu daha 1,41 cm:) son adete göre 8 haftalık, ultrasona göre 7,5 dedi, normal zamanınla uyumlu sorun yok dedi.. tahliller için 5 tüp kadar kan verdim, idrar verdim.. inşallah onlarda da bi sorun çıkmaz.. bizde haberler böyle:) 16 mayısa yani nerdeyse 1 ay sonraya randevu verdi, ikili test için.. bence çok uzun bi süre ama herşey normal hiç gerek yok aralarda görmemeize dedi.. ben kendime bi doktor daha bulucam anlaşılan

kullanıorum tatlım
tüp bebek olduğu için kullanıorum. bugün bıraktırabilir ama

istanbullu arkadaşlar,

nişantaşına git cnm ya da bakırköyde carousel mi ne orası var orda ebru maternty nin mağazası varmış.
Fena diil diolar

istanbullu arkadaşlar,

canım ben netten baktım ebru hamile giyim var burda link vermişlerdi ordan bakmıştım modelleri güzel çeşit çok internetten alışverişte var ama ben gidip almak istiyorum bakırköy caruselin çaprazındaymış yerleri 3 aydan sonra gidip alıcam kısmetse..

a

şimdi arkadaş söyledi ebru maternity nerde diye arıyordum carouselde varsa süper bana da yakın. gebeyi gördüm ama ebruyu görmemiştim. tşkler

carouselin hangi çaprazında acaba? meydana doğru olan tarafta mı?

Bu gün tahlillerimi almaya gittik. dr.um herşey normal dedi :) mide kaynaması için kefir içiyorum. dr.a bir sakıncası var mı diye sorduum. yok iiiçebbiliirrsin dedi. bende emmiin olunca sizinle paylaşayım dedim. kefir mide yanması ve ekşimesine çok iyi geliyor. ayrıca bağırsaklarıda çalıştırıyo. bilginize...

kızlar dikkat edin emi
geberiorum gripten
çok salgınmış
ii korunun
ellerinizi fln hep temiz tutun
bol bol ılık limonlu su için
dikkat edinnnn

kızlar selam hepinize.. hepimizin bebişlerine maşallahhh

gecmisi okudunm ama gozume ilismedi, bir arkadas angel sounds aletinden alacaktı siparisi geldi mi? memnun mu onu soracaktım...

ben yemek yiyemiyorum dogru durust.. bi tek cumartesi aksami ilk kez normal insan gibi yedim.. onun dısında hep kuru seyler ekmem haslanmıs patates ve haslanmıs makarna

yarın doktoruma soracagım ek takviye kismetse..

ebru maternity nin mağazalarını buldum kızlar.

MERKEZ Zeytinlik Mah. Ömer Naci Sok No: 16/2 Bakırköy -İst ( Carousel Alışveriş Merkezi Arkası)
TORIUM AVM Saadetdere Mah. 137. Sok 3. Kat No: 143 Haramidere Sanayi Sitesi Karşısı Esenyurt İst

BAKIRKÖY Ebuzziya Cad. Marmara Çarşısı Yanı No:11/94 Zemin Kat Bakırköy İst

ŞAŞKINBAKKAL Bağdat Cad. Noter Sok. NO:31/A İst

FATİH Fevzipaşa Cad. Başmüezzin Sok. No:42 Fatih - İst ( Finansbank Karşısı)

OUTLET Ebuzziya Cad. Marmara Çarşısı Yanı No:11/94 1. Kat Bakırköy İst

gülüm bende ilk kizimda 25 kiloo almistim :)) ama ben sadece badem yagi kulaniyordum iyi gelmisti, burada ögrendim susam ve kakao yagi ile 3 bir karisim olcakmis simdi onu deniyom

ben ddoktoruma sormusdum zamani geldiyinde ben sana lazim olanlari onericem dedi, o zaman ben de burda paylasicam, umarim derimiz iyidir, ben beyaz tenliyim koyu renglerde daha az hasar olusuyormus

yok gülüm ya o beyaz esmer tenle alakasi yok sanirim ablamda beyaz tenli iki cocuk dogurdu elhd onda hic catlak yok bence insanin cildi ile alakali bisi herkezde cünkü olmuyor icini ferah tut

selam canım ben bu sene hep kız haberi alıyorum ama anne hisseder derler içinden geçende olabilir bende kızlara düşkünüm ama bende erkek hissediyorum karnın büyürse erkek diyorlar popo büyürse kız diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun canım farketmez kız erkek sağlıklı olsunlar..epidural doğum benim bildiğim belden iğne vuruyorlar belden aşağısı uyuşuyor normal doğum yapıyorsun sadece ağrısız doğum

yok gülüm ya o beyaz esmer tenle alakasi yok sanirim ablamda beyaz tenli iki cocuk dogurdu elhd onda hic catlak yok bence insanin cildi ile alakali bisi herkezde cünkü olmuyor icini ferah tut

tesekkurler canim umarim her sey iyi olur yoksa bide vaktin varsa onunla ugras annemin cildi cok yipranmis karin bolgesi ona benzemekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…