- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.141
merhaba kizlar dun ugrayamadim buraya moralim cok bozuk dun aksam durmadan agladim hem kendimi hem yavrumu uzdum istemeden.
dun bizim doktoromuz vardi konusma sadece hamilelik nasil gidiyor felan diye.
kan testlerim ve tiroid hormonum herseyim iyimiz ama yumurtaliklarimda yumurta kisti varmis 2 tanesimdilik cok kucuklermis ileryen donemde buyurse 3-4 aylikken alacaklarmis kistleri Allahim ne yapacagim ben yavruma zarari olurmu?zaten 2 miyomum vardi birde bunlar cikti ama onceden yoktu hic birseyim hamilelikten once rahim filmi cektirdim doktor hersey yolunda demisti temizdi herseyim.hamile kalinca oldu galiba arada acaip batmalarim oluyor kasik bolgelerimde.
kızlar merhaba benim aklıma birşey takıldı aynı durumda olan arkadaşlar var mı??ben sat a göre 11+5 teyim ama ultrason boyutlarına göre bugün 10 hafta doktorum satı 9 şubat olarak değiştirdi arada 12 gün var bu normal mi ilk keseyi gördüğümüzde fark 6 gündü son gidişimizdede kesinleştirdi.doktor 5 mayısta ikili tarama için randevu verdi ben hangi tarihi kullanıcam bilmiyorum geç kalmam umarım test için var mı aynı durumda olan ben biraz huzursuz oldum
princess of rain çok geçmiş olsun umarım büyümez ve operasyona gerek kalmaz bebeğini ve kendini üzme iyi düşün iyi olsunnnn.....
günaayyydiiiinnnn,
bugun göbüsümde oluşan cizgi (linea niegra) dikkatimi cekti. Hafifde olsa göbek deligime kadar uzanan bir cizgi simdiden görünüyor. Sizlerde nasil??? Simdiden gören varmi?:26: Ben acikcasi cok sasirdim simdiden böyle belli oluyorsa hamileligin sonunda ne hal alir diye korktummilk hamilelikten tecrübesi olan varmi aramizda???
insallah lunacigim insallah hamilelik esnasinda bir operasyona ihtiyacim olmaz cok korkuyorum ne olur dua edin gitsin,kaybolsun kendiliginden.
bu 2.hamileligim bir daha ayni seyleri yasamak istemiyorum yavrumu kaybetmek istemiyorum Rabbim onu bana bagislar insallah.
Arkadaşlar doktorun 35-40 dk ultrasonda bakması çok gzl ama ben her doktorun öle olduğunu sanmıyorum özel hastanelerde 20 dk ara ile randevular veriliyor özel muaynane olabilir belki hastane ortamında 35-40 dk bakabileceklerini pek sanmıyorum özellikle hastaneye giden arkadaşlar fazla umutlanmayalım..Bizim doktor şimdilik 3-4 dk bakıyoo ultrasonda o kadar ikilide ne kadar değişir bilmiyorumm .. ama o kadar uzayacağını sanmıyorumm..
merhaba kizlar dun ugrayamadim buraya moralim cok bozuk dun aksam durmadan agladim hem kendimi hem yavrumu uzdum istemeden.
kan testlerim ve tiroid hormonum herseyim iyimiz ama yumurtaliklarimda yumurta kisti varmis 2 tanesimdilik cok kucuklermis ileryen donemde buyurse 3-4 aylikken alacaklarmis kistleri Allahim ne yapacagim ben yavruma zarari olurmu?zaten 2 miyomum vardi birde bunlar cikti ama onceden yoktu hic birseyim hamilelikten once rahim filmi cektirdim doktor hersey yolunda demisti temizdi herseyim.hamile kalinca oldu galiba arada acaip batmalarim oluyor kasik bolgelerimde.
ay bende beceremedim bu cizgilerinerden eklenicek ya :S
ne bileyim uzulmek istemiyorum ama elimde degil kafama takildi artik ya buyurse diye takmamam lazim haklisin sulisim:13:
normale donmeliyim hemen henuz kahvalti yapmadim ardindanda evi toparlayip bir yuruyuse cikacagim belki carsiya ugrarim bugun.cumartesi gunu arkadasimin bebislerinin d.gunu partisi var hediye almam lazim.
sonra gorusuruz kizlar tekrar tesekkur ederim hepinize bana moral verdiginiz icin dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.
dua ve muhabbetle..............
canım normal satımız 28 ocaktı ama geç yumurtlamışım doktor 7 şubat olara değiştirdi satımızı.. artık bunldan sonra doktorunun söylediğine göre değerlendireceksin gerçek satı unutcakmışız.. :) öle demişti doktorum .. ben takvimide yeni sata göre düzelttim istersen sende yap ..
çizelgeyi oluşturduktan sonra http ile başlayan yeri kontrol panelindeki profil düzenlede çizelge kısmına yapıştır....
bir yere yapistirdim ama bilmiom galba gene olmadiay ne beceriksizmisem
Arkadaşlar doktorun 35-40 dk ultrasonda bakması çok gzl ama ben her doktorun öle olduğunu sanmıyorum özel hastanelerde 20 dk ara ile randevular veriliyor özel muaynane olabilir belki hastane ortamında 35-40 dk bakabileceklerini pek sanmıyorum özellikle hastaneye giden arkadaşlar fazla umutlanmayalım..Bizim doktor şimdilik 3-4 dk bakıyoo ultrasonda o kadar ikilide ne kadar değişir bilmiyorumm .. ama o kadar uzayacağını sanmıyorumm..
kızlar merhaba benim aklıma birşey takıldı aynı durumda olan arkadaşlar var mı??ben sat a göre 11+5 teyim ama ultrason boyutlarına göre bugün 10 hafta doktorum satı 9 şubat olarak değiştirdi arada 12 gün var bu normal mi ilk keseyi gördüğümüzde fark 6 gündü son gidişimizdede kesinleştirdi.doktor 5 mayısta ikili tarama için randevu verdi ben hangi tarihi kullanıcam bilmiyorum geç kalmam umarım test için var mı aynı durumda olan ben biraz huzursuz oldum
princess of rain çok geçmiş olsun umarım büyümez ve operasyona gerek kalmaz bebeğini ve kendini üzme iyi düşün iyi olsunnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?