2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
insallah lunacigim insallah hamilelik esnasinda bir operasyona ihtiyacim olmaz cok korkuyorum ne olur dua edin gitsin,kaybolsun kendiliginden.

bu 2.hamileligim bir daha ayni seyleri yasamak istemiyorum yavrumu kaybetmek istemiyorum Rabbim onu bana bagislar insallah.

hiç canını sıkma bazen hamilelik döneminde kist oluşabiliyormuş ama bunlar zararlı değil diye duymuştum belkide seninkiler 3-4 ay içinde hep aynı kalacak veya yokolacaklar eğer alınması şartsada o zaman üzülürsünn şimdiden canını sıkıpp minnoşunu üzmeye değermii.. bence ii şeyler olcakk geçecek onlarr.. Allahımm hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsinn sevincimizi heyecanımızı daimi etsin inşallahh.. çok öptük kardeşimizii..

Son düzenleme:
kızlarrr biz de dun doktora gittik bebeisimle yeniden bulustuk ..

kuzucugum buyumus tam 2.6 cm olmus teyzeleri kalbini de dinledik..

ben de doktoruma her seyden tiksindigimi hicbir sey yiyemedigimi cok uzuldugumu soyledim.. bana "sacmalama canını sıkma , afrikadaki kadınları dusun onlar nasıl besleniyorlar ve yine de doguruyorlar "dedi.. "uzulme istahın bir acılacak ki sonra bana kilo verdirt "diyeceksin dedi..
"kendini sakın zorlama bir seyi yiyecegim diye" dedi..

icim cok rahatladı canlarım.. sizin de icinizi bi nebze rahatlatayım dedim..

hepimizi Allah'ım nazarlardan saklasın..

Allah razi olsun kizlar yanan yuragime su serptiniz insallah hersey yolunda gider dediginiz gibi olur.dualarinizi eksik etmeyin Rabbim hepimizin sevincini daim etsin tek temennim tek duam bu.

canım normal satımız 28 ocaktı ama geç yumurtlamışım doktor 7 şubat olara değiştirdi satımızı.. artık bunldan sonra doktorunun söylediğine göre değerlendireceksin gerçek satı unutcakmışız.. :) öle demişti doktorum .. ben takvimide yeni sata göre düzelttim istersen sende yap ..

canım çok normal artık koyulaşmaya başlaması dahada belirginleşicek ama doğumdan sonra yavaş yavaş geçicek endişelenmeyin

lunacigim bir sure sonra istedigini yiyeceksin inan bana hic uzulme 3. ayin sonunda hic midemiz bulanmayacak.

ozamanda kilo aldik diye dertleniriz

amin vanım inşallah sen kendini üzmemeye çalış Allahın izniyle bir operasyona gerek kalmaz inşallah.birde geç döllenme olabilir arkadaşlar doktorunuzun dediği tarihi geçerli sayın hepinize kolay hamilelik ve doğumlar

bende aynı şeyi düşünüyorum keşke 20 dk baksa hastanelerde muayene için o bile büyük bir süre......

niye boşu boşune hm kendini hem bebeğini üzüyorsun....dr ciddi bir şey olsa söylerdi....hamileliklteki hormonlardan oluşmuştur hormonlar normale inince yok olacak belki nerden biliyorsun....büyürse demiş büyüyeceği bile belli değil farazi gelecek için üzülmeye değer mi???? içini ferah tut bol bol dua et...

ay bende beceremedim bu cizgileri nerden eklenicek ya :S

çizelgeyi oluşturduktan sonra http ile başlayan yeri kontrol panelindeki profil düzenlede çizelge kısmına yapıştır....

ne bileyim uzulmek istemiyorum ama elimde degil kafama takildi artik ya buyurse diye takmamam lazim haklisin sulisim:13:

normale donmeliyim hemen henuz kahvalti yapmadim ardindanda evi toparlayip bir yuruyuse cikacagim belki carsiya ugrarim bugun.cumartesi gunu arkadasimin bebislerinin d.gunu partisi var hediye almam lazim.

sonra gorusuruz kizlar tekrar tesekkur ederim hepinize bana moral verdiginiz icin dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.

dua ve muhabbetle..............

hiç takılma ortada hiç bir şey dr ları bilirsin son söyleneceği başta söylerler....her zaman en kötüsünü direk söylerler.....belkide hiç ameliyatlık bir durum olmıcak....

dışarı çık biraz gez dolaş kendine moral depola......

evet senle benim sat aynı banada öyle söyledi doktor ama işte bi kurt düştü içime teşekkür ederim içim rahatladı.takvimi bile değiştirmekte kararsız kalmıştım değiştireyim bende:)ikili tarama için ne zaman gideceksin???

Prıncess canım uzulme lutfen stres yok sorun olsaydı drun soylerdı zaten sıkma canını bebısını de kendını de uzme;bak goreceksın hersey sorunsuz bır sekılde yolunda gıdıcek

Cnm kimseyi UMUTLANDIRMA gibi bir niyetim yok
30-40 dk bakılıo mu die sormuş arkadaşım evet bakıldı bana dedim .

Cnm hiççççççççççç telaşlanma
benimki de bi geriledi
sona bidaha geriledi
bi panikledim
şükür şimdi de önde
belli olmuo bu sıpacanların işi

Benim son kontolümde de doktor folikül kistiniz var 1 tane dedi. Ve bunu söyleyen kendi doktorum değil, 2.gittiğim doktor. Üstelik 56 mm'lik bir folikül kisti. Biliyorsunuzdur dedi, yoo bilmiyorum dedim. Önemli ya da kafaya takacak birşey değil dedi, bu kistler plesantayı besler ve genelde 3.aydan sonra kaybolur dedi. Ben netten de baktım, buna benzer şeyler okudum. O yüzden üzerinde durmadım fazla. Tabi aklıma takılmadı değil takıldı ama takip etmek gerek gidince dr.a soracağım tekrar küçülmüş mü diye.
Sen de canını sıkma bence, inşallah gerek kalmadan herhangi bir operasyona, kendiliğinden kaybolur umarım.

Son düzenleme:
lunaaaa

sana sesleni,yorum ayıp ayıp 2 günde bizi terkettin gittin hiç uğramaz oldun eski topiğine aşkolsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…