2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
onceleri bende anlamamisdim ama 2 gun once her kesde var bende niye yok dedim, ve aradim aradim yapmayi oyrendim cok kolay be guzelim yapabilirsin

canum bak yapistirip kayit etmek istedigimde bu bilgi geliyo :S

Site Yönetiminden Mesaj Var !

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

sen hangi siteden yaptin ? ben su lillypie den denedim

öfff yaa benim canım sıkılıyor.... hiç bir şey yapmak istemiyorum....

princess cim insallah kistlerin ne sana nede bebgine zarari dokunmaz ve en kisa zmanda kensiliginden kaybolurlar canim knedini cok uzme bu konuda Allah bebisin sana bagislasin bu sefer kotu seyler yasatmasin.

selam kızlar, dün doktora gittim yine kalp atışı duyulmadı, bugün veya yarın alınacak..zaten hiç bir gelişme de göstermemiş...başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyledi hayırlısı böyleymiş..sizlere sağlıklı bir hamilelik dilerim.. benimki buraya kadarmış.kendinize çok ii bakın.

Her şeyin hayırlısı canım,bizim şer gördüklerimizde hayır olabilir...Rabbim üzüntünü dindirsin her şey yoluna girsin inşallah,geç olsun güç olmasın...

çok üzüldüm.... inş en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırsın.....

canım hayırlısı Allah tan Allah bi daha nasip eder sana inşllh gönlünü ferah tut

cok üzüldüm canim ama dedigin gibi hayirlisi böyledir biz insanlar icin sehr görünende hayir vardir, hayir görünende de sehr vardir en dogrusunu ALLAH bilir
dilerim diger hamileliginde sagsaglim kucagina alirsin hayirlisi ile

cok üzüldüm canim ama dedigin gibi hayirlisi böyledir biz insanlar icin sehr görünende hayir vardir, hayir görünende de sehr vardir en dogrusunu ALLAH bilir
dilerim diger hamileliginde sagsaglim kucagina alirsin hayirlisi ile

:85: uzuldum canim, ama sen sakin ol tamammi, senin yeniden ve de cok saglikli bi bebeyin annesi olacagina inaniyorum tum kalbimle. emin ol ki meleyin yeni vucutta sana geri donucek cok yakinda .

Rabbim imtihan zamanımız boyunca hakkımızda en hayırlısını nasip etsin, bize de verdigini anlayacak idrak ve razı olmamızı nasip etsin İnşaallah .

Kızlar bende bugün doktora gittim nihayet. Çok seker kocaman bir suprizle karşılaştım: içerde 2 tane bebis varmış . Doktor aralarında 10 gun olduğunu söyledi büyük olanın kalp atışlarını duyduk digerininkini duyamadik iki hafta sonra tekrar gidecem bakalım minis olan büyüyüp kalp atışlarını bize duyuracak mi. Herseyin hayırlısı İnşaallah. Büyük bir merakla bekliyorum:26:

aaaa ne güzel süpriz.....olabiliyormuymuş farklı zamanlarlda döllenme çok güzel....inş 2 sini sağlıkla kucağına alırsın....

sirliiiii kiz cok sinirlenmee hamissin unutma en iyisi diger forumlara biz bakmayalim ay neler var neler insanin ici gidiyorya ALLAH kimseye yasatmasin insaALLAH ((

aman ALLAHim cok güzel bir haber kiizz RABBIM tamamina erdirsin hayirlisi ile ins :)) cok sevindim senin adina hee
topigimizde ikizlerimizde olcek mis hayytt

bu ara sen kac haftaliksin canim ilk gittiginde belli olmamismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…