- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.181
aman ALLAHim cok güzel bir haber kiizz RABBIM tamamina erdirsin hayirlisi ile ins :)) cok sevindim senin adina hee
topigimizde ikizlerimizde olcek mis hayytt
bu ara sen kac haftaliksin canim ilk gittiginde belli olmamismiydi
Ben suanda 8 artı 2 yim. İlk gittiğimde sadece keseyi görmüştük o yüzden supriz bugüne kismetmis
Cnm kimseyi UMUTLANDIRMA gibi bir niyetim yok
30-40 dk bakılıo mu die sormuş arkadaşım evet bakıldı bana dedim .
senin umutlandırdığından bahsetmedim zaten hastanelerde durumun farklı olacağından bahsettimm 30-40 dk görmek yavrularımızı hepimizin hayalii yanlış anlaşılacak bişey yok sevgiler..
evet senle benim sat aynı banada öyle söyledi doktor ama işte bi kurt düştü içime teşekkür ederim içim rahatladı.takvimi bile değiştirmekte kararsız kalmıştım değiştireyim bende:)ikili tarama için ne zaman gideceksin???
selam kızlar ben ev taşıdığım için fazla giremedim nasılsınız ikili test konuşulmaya başlanmış artık ne güzel inşallah hepimizin bebişleri çooookkk sağlıklı olur. ben bebişimin kalp atışlarını dinleyemedim devlette dinletmiyolar ama ikili testte inşalla duyarım çünkü özele gidicem devlette ikili yapılmıyomuş daha iyi oldu
Cnm kimseyi UMUTLANDIRMA gibi bir niyetim yok
30-40 dk bakılıo mu die sormuş arkadaşım evet bakıldı bana dedim .
senin umutlandırdığından bahsetmedim zaten hastanelerde durumun farklı olacağından bahsettimm 30-40 dk görmek yavrularımızı hepimizin hayalii yanlış anlaşılacak bişey yok sevgiler..
yanlış anlamadım açıklama yaptım
benimde hastane gittiğim yer
cnm dinletmemeleri çok da dert diil boşver
ii diilmiş dinlemek farklı bi sinyal mi ne gerekiomuş
ii olsun yetmez mi :)
büyük harflerle umutlandırmak gibi bi niyetim yok demişsin kimse seni böyle bişeyle suçlamadıkii ..
bende bu yüzden açıklama gereği hissettim ..
benim gittiğim ve birçok arkadaşın gittiği hastanelerde 20 dk arayla randevu verdiklerinden böyle bişeyin mümkün olamıyacağını söyledimm ..
büyük harflerle umutlandırmak gibi bi niyetim yok demişsin kimse seni böyle bişeyle suçlamadıkii ..
benim gittiğim ve birçok arkadaşın gittiği hastanelerde 20 dk arayla randevu verdiklerinden böyle bişeyin mümkün olamıyacağını söyledimm ..
aaa çok güsel tebrik ederim cnm.ikiz olck inşh.inşallah küçüğünd duyarsın kalp atışlarını allah tamamına erdirsinKızlar bende bugün doktora gittim nihayet. Çok seker kocaman bir suprizle karşılaştım: içerde 2 tane bebis varmış . Doktor aralarında 10 gun olduğunu söyledi büyük olanın kalp atışlarını duyduk digerininkini duyamadik iki hafta sonra tekrar gidecem bakalım minis olan büyüyüp kalp atışlarını bize duyuracak mi. Herseyin hayırlısı İnşaallah. Büyük bir merakla bekliyorum:26:
canım biz helennle aynı dr gidiyoruz kapıda çok sıra oluyor özel hastane ve ii bi dr muayenelerde ultrasonla çok uzun bakmıyor....ama ikili testte belki inceleme uzun sürüyor olabilir.yaşayıp görücez hepimiz bakalım...
slm zuzzuu nasılsın canım nasıl gidiyo annelik sen yazınca benimde dikkatimi çekti göbegime bi baktım aa hakkaten çizgi belirginleşmeye başlamış ben arkadaşlarımda bilen biliyorum koyulaşıyo git gide bide bazılarının kıllanıyo
canım biz helennle aynı dr gidiyoruz kapıda çok sıra oluyor özel hastane ve ii bi dr muayenelerde ultrasonla çok uzun bakmıyor....ama ikili testte belki inceleme uzun sürüyor olabilir.yaşayıp görücez hepimiz bakalım...
amann kızlar .. ha 10 dk ha 40 dk .. sağlıklı olsunlarda 1 dk görsek de olur değilmi.. öptüm hepinizi..
selam kızlar, dün doktora gittim yine kalp atışı duyulmadı, bugün veya yarın alınacak..zaten hiç bir gelişme de göstermemiş...başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyledi hayırlısı böyleymiş..sizlere sağlıklı bir hamilelik dilerim.. benimki buraya kadarmış.kendinize çok ii bakın.
sirliiiii kiz cok sinirlenmee hamissin unutmaen iyisi diger forumlara biz bakmayalim ay neler var neler insanin ici gidiyorya ALLAH kimseye yasatmasin insaALLAH ((
ayy benim dr da öyle.... 15 gün sonrasına anca randevu veriyorlar özel hastane olmasına rağmen....randevu saatinde bile gitsen en az 15-20 dk da kapıda bekliyorsun...bakalım 2 li testte kaç dk süre ayıracak....bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?