2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar niye hiç sesiniz soluğunz çıkmıyor.....

Ben suanda 8 artı 2 yim. İlk gittiğimde sadece keseyi görmüştük o yüzden supriz bugüne kismetmis

evet cok da güzel süpriz olmsu hee :)) esinin haberi var mi acaba eger yoksa eve geldiginde ona da güzel bir süpriz yaparsin masaya 4 tabak koyarsin felan 4der 4der bicak catal hahaha bu ne dicek

selam kızlar ben ev taşıdığım için fazla giremedim nasılsınız ikili test konuşulmaya başlanmış artık ne güzel inşallah hepimizin bebişleri çooookkk sağlıklı olur. ben bebişimin kalp atışlarını dinleyemedim devlette dinletmiyolar ama ikili testte inşalla duyarım çünkü özele gidicem devlette ikili yapılmıyomuş daha iyi oldu

cnm 30 nisana randevu aldım 11+5 oluyor bu tarihlerde giden arkadaşlar var ama genede erkenmi diye düşünüyorum senin gideceğin tarih bellimii..

cnm dinletmemeleri çok da dert diil boşver
ii diilmiş dinlemek farklı bi sinyal mi ne gerekiomuş
ii olsun yetmez mi :)

aaa çok güsel tebrik ederim cnm.ikiz olck inşh.inşallah küçüğünd duyarsın kalp atışlarını allah tamamına erdirsin

merhaba tatlimmm,

iyiyiz biz cok sükür okudugum kadariyla sende yawas yawas ayaklanmaya baslamissin artik ne durumdasin bakalim? Yatmiyorsun dimi hala? Seninle günlerimiz ayni naptin ikili testi randevu aldin mi? Ben Cumartesi günü gidiyorum kismetse cok meraklaniyorum günlerdir....

cnm senin adına çok üzüldüm.bi akrabamında ilk bebeği gelişmediği için alındı.bi kaç ay sonra yine hamile kaldı 3 gündür kanaması var doktor bebek gelişmemiş olabilir dedi cuma günü karar verecek.inşallah alınmaz bebeği...

sirliiiii kiz cok sinirlenmee hamissin unutma en iyisi diger forumlara biz bakmayalim ay neler var neler insanin ici gidiyorya ALLAH kimseye yasatmasin insaALLAH ((

ya hic sorma ablacim ya o kadar sinirlendim ki bence birileri topiklerini ilerletmek icin salakca uzatiyolar ya boyle seymi olur ya seni dovsunler sovsunler eve hapsetsin ustelik ailenin gul bebesi ol ve de bunlara doz. ya ben girgir olsun diye bakiyorum ama sinirlenmemekte elde diyil neyse guzelim haklisin, allah kimseyi dusurmesin o hallere, bu olaylari gercekden yasayanlarda var. aslinda Turkiye de Azerbaycan kimidi kadinlar hep ezilen taraf dun bi kadin bosandigi kocasi tarafindan oldurulmus. haberler de ayni, sorunlar da ayni. insanlarin psikolojisi bile ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…