2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaptık ya süperdi. hiç dönmek istemedik.allah bozmasın mutluluğunuzu cnm ilerde darısı bizede olsun.meysacım yakınmışız seninlede.

hadi gözün aydin canim :))

insallah cnm sarısı başınıza gelin sıcak bölgelereee çok güsel buralarrrrrr...

heheh
sekerim süt iyi güzelde sürekli süt içiriyolar bana sürekli içince sıkılıyo insanhhehe

TETANOZ aşısını vurdurmak zorunda değilsiniz kızlar. Ama vurdursanız daha iyi olur. hem anne açısından hem de bebek de bağışıklık kazanmış oluyor. Ben oğlumda vurdurmamıştım mesela.

ben de bu konuyu kesinlikle doktoruma danısacagım..saglık ocağı aşılarını falan da danısacagım belki iyi diyecek belki kötü artık hayırlısı ..

bu arada cok sessizsiniz kızlar bugun.. altta cok kişi okuyor ama kimse yazmıyorr

daha önce konuşmuştuk senle zencefili kurabiye getiricek annem demiştin, hatta sabah soracaktım yanlış hatırlıyor olabilirim diye sormadım sevindim bulantını kestiğine.. darısı diğer bulananların başınaaaaaaa

heheh
sekerim süt iyi güzelde sürekli süt içiriyolar bana sürekli içince sıkılıyo insanhhehe

sana da mı bişeyler yedirip içerenler var... ben ailemden uzaktayım.. ah ankara ahhhhh çok özledim ankarayı ve ailemi........

merhaba kızlar çok sık yazamıyorum düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum dün kontrolümüz vardı her şey yolunda şimdilik bebişim büyümüş çok tatlıydı elleri ayakları hiç durmuyor hep hareket halinde:124: haftaya cuma 2li test yapılacak 2mayıs pazarteside serklaj yapılacak günü belli olunca korkmaya başladım çok az kaldı atlatsak bi rahatlıycam biraz inşallah bu defa herşey yolunda gider

kızlar çikolata dediniz çok anlatmışsınız normalde çok yemem.ama hamileliğimde de hiç çekmemişti cnm.takiii..... bu güne kadar ...sipariş verdim eşimde şaşırdı çok yemediğimi bildiği için

ayy kıyamam ben size ya aileden uzak off insan ailesinin değerini asıl şimdi anlıyor değilmi çünkü bizde anne olucaz,,benim yasadığım ve yasayacagım tüm sıkıntıyı annemde cekmıs zamanında çok seviorum onuuuu öff bu annelik iyice duygusal yaptı beni ota boka ağlar oldum yaaa

evt cnm gerçekten zor.hamilelikte daha zor oluyomş.25 gn flan yattım kanama olduğu için.mide bulantısı kdv si.:) valla ailesiyle aynı yerde olanlar kıymetini bilsinler. bu aralar cnm duygusal bi film izlediğimde bile ağlıyorum.eşim bu halime gülüyor.hamileliğin getirmiş olduğu bi duygusallık var

serklaj nedir canım ya ilk defa duyuyorum

kzlar doktor mayısın 6 sında ikili taramaya gel dedi bu test nasıl yaplyor ve ne işe yarıyor yaptıran varsa biraz bilgi versin lütfen
kızlar yaptırsanız çok iyiymiş bebeğin ense kalınlığını ve kemiklerini ölçüyolarmış yani önmliymiş bugün bir hamileden duydum bende yarın yaptırcam 4 de randevum var

ayy ço ok güzel konuşuyosuun yaaa senin sayende bişeyler öğrencez
kimse yaptırmadı sanırım.salı günü yaptırıcam ben inşallah sabah 10 da randevum var sabırsızlıkla bekliyorum.uzuuun uzun anlatırım burdan:)

cnm bende yarına randevu aldım

ayy canım gözünaydınnn inan çok sevindim sen girme geç ver güzel haberlerini o bizlere yeter sen bişini sev öp konuş bizlerede dualarını eksik etme canım:26:

sevdecim sen yine kiyafet konusunda kendini tutmussun ben gecen hafta dayanamadimm aldim bi uniisex kiyafet evimizin havasi degisti resmen cocuk gelene kadar eskitiriz biz bu kiyafeti bi esim eline aliyor bi ben cok duygusal ve guzel oluyor kim ne kadar erken derse desin bence almak guzel bir duygumymus allah bebislerimizin eksikligini yasatmasin. hatta kiyafetin fotosunu cekip face e koydum annecigim gorsun diye butun herkes oyle guzel yorumlar yazdiki sevincimiz biraz daha artti. bana sorarsaniz 1 tane kiyafet alinabilir diyorum. birde bize sut firmasindan inek oyuncak hediye geldi o bile cok guzel isim bile verdik bebisimizn yerine

anadolu yakasındayız cnm biz bostancıda.sen almanyadan gelin gelmiştin di mi?

evet gülüm almanyadan memeleketime gelin geldim :) ama ailem almya da yine özlem var annemde iste bir gel git yapior bi kac ay orda kaliyor bi kac ay da burda napalim nasip kismet

heheh

günde iki kere ic canim :) öglenden sonra birde gece yatmadan önce tabi su gibi icersen bikkinlik gelir hihihi

edacim üzüm baka baka kararir mis beraber asericez beraber yicez ins

serklaj nedir canım ya ilk defa duyuyorum
sorma canım bende ilk defa duymuştum başıma geldiğinde... bebek büyüdükce rahim ağzı açılıyor, rahim boyu kısalıyor ve bebek durmuyor durdurabilmek için rahim ağzı dikiliyor bu işleme serklaj deniyor. bundan önceki kaybettiğim bebeğimde başıma geldi 20.haftada 6cm açılmış rahim ağzım acil serklaj yapıldı enfeksiyonumda vardı 22.haftada kanamam oldu hiç suyum kalmamış dikişler alındı ve normal doğumla tahliye yapıldı. böyle birşey yaşadığım için şimdi önlem amaçlı dikilecek. benim öncekinde çok geç farkedildi sizlerde doktorunuza rahim uzunluğunuzu ölçtürün..

ayy canım gözünaydınnn inan çok sevindim sen girme geç ver güzel haberlerini o bizlere yeter sen bişini sev öp konuş bizlerede dualarını eksik etme canım:26:

teşekkür ederim canım inşallah hep güzel haberler vermek nasip olur..

günaydın güzel annelerrr:)
mutlu sağlıklı günler,hayırlı cumalar olsun hepimize...
haftanın son iş günü çok mutluyuum bugünnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…