- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.421
hoşbulmuşam gııııı
acayıp yağmur var burada (dalaman)
işteyim...süt içiyorum mecburiii böğğğ
öyle yaniii sizler nasılsınızzzz anne adaylarıııı :))
yaptık ya süperdi. hiç dönmek istemedik.allah bozmasın mutluluğunuzu cnm ilerde darısı bizede olsun.meysacım yakınmışız seninlede.buralar gercekten cok güzel rachel eminim göcekte 12 adalar turu yapmıssınızdır
bende istanbulluyum ama 10 sene once depremden sonra geldik yerleştik çok da mutluyuz ..
aslında hava sıcak ama yağmur yağıyo su an ..bebek büyütmek için harika bi yer
Yahu şimdi kesin kızacaksınız bana, sürekli bulantıdan bahsediyo yeter artık diye ama bu kez bulduğum çareyi paylaşmak istiyorumİkeanın metal kutularda satılan zencefilli kurabiyesi bulantıma süper iyi geldi Kilo yapabilitesi yüksek olmakla beraber, umurumda da değil açıkçası. Bulantımı kesti ya, olay bitmiştir Yani şimdilik tabi
yaptık ya süperdi. hiç dönmek istemedik.allah bozmasın mutluluğunuzu cnm ilerde darısı bizede olsun.meysacım yakınmışız seninlede.
anadolu yakasındayız cnm biz bostancıda.sen almanyadan gelin gelmiştin di mi?evet canim hemen kösede iki adimlik yer :))
istanbulun tam neresinden, sanki istanbulu biliormus gibi bide sorim
TETANOZ aşısını vurdurmak zorunda değilsiniz kızlar. Ama vurdursanız daha iyi olur. hem anne açısından hem de bebek de bağışıklık kazanmış oluyor. Ben oğlumda vurdurmamıştım mesela.
Yahu şimdi kesin kızacaksınız bana, sürekli bulantıdan bahsediyo yeter artık diye ama bu kez bulduğum çareyi paylaşmak istiyorumİkeanın metal kutularda satılan zencefilli kurabiyesi bulantıma süper iyi geldi Kilo yapabilitesi yüksek olmakla beraber, umurumda da değil açıkçası. Bulantımı kesti ya, olay bitmiştir Yani şimdilik tabi
insallah cnm sarısı başınıza gelin sıcak bölgelereee çok güsel buralarrrrrr...
heheh
sekerim süt iyi güzelde sürekli süt içiriyolar bana sürekli içince sıkılıyo insanhhehe
ayy kıyamam ben size ya aileden uzak off insan ailesinin değerini asıl şimdi anlıyor değilmi çünkü bizde anne olucaz,,benim yasadığım ve yasayacagım tüm sıkıntıyı annemde cekmıs zamanında çok seviorum onuuuuöff bu annelik iyice duygusal yaptı beni ota boka ağlar oldum yaaa
merhaba kızlar çok sık yazamıyorum düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum dün kontrolümüz vardı her şey yolunda şimdilik bebişim büyümüş çok tatlıydı elleri ayakları hiç durmuyor hep hareket halinde:124: haftaya cuma 2li test yapılacak 2mayıs pazarteside serklaj yapılacak günü belli olunca korkmaya başladım çok az kaldı atlatsak bi rahatlıycam biraz inşallah bu defa herşey yolunda gider
kızlar yaptırsanız çok iyiymiş bebeğin ense kalınlığını ve kemiklerini ölçüyolarmış yani önmliymiş bugün bir hamileden duydum bende yarın yaptırcam 4 de randevum varkzlar doktor mayısın 6 sında ikili taramaya gel dedi bu test nasıl yaplyor ve ne işe yarıyor yaptıran varsa biraz bilgi versin lütfen
beyenmeyinize sevindim ilk baslarda ozum yazmirdim ki anlamazsiniz...ama men bir ferq hiss etmirem danisigimizda. cunki biz de turkuz. azerbaycan turku. yeni dilimiz dinimiz elhemdulillah birdi. eyni oguz soyundan gelirik ne de olsa. yaxsi o vaxt. men size en gozel terzde danismagi oyredeceyem.
kimse yaptırmadı sanırım.salı günü yaptırıcam ben inşallah sabah 10 da randevum var sabırsızlıkla bekliyorum.uzuuun uzun anlatırım burdan:)
merhaba kızlar çok sık yazamıyorum düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum dün kontrolümüz vardı her şey yolunda şimdilik bebişim büyümüş çok tatlıydı elleri ayakları hiç durmuyor hep hareket halinde:124: haftaya cuma 2li test yapılacak 2mayıs pazarteside serklaj yapılacak günü belli olunca korkmaya başladım çok az kaldı atlatsak bi rahatlıycam biraz inşallah bu defa herşey yolunda gider
anadolu yakasındayız cnm biz bostancıda.sen almanyadan gelin gelmiştin di mi?
insallah cnm sarısı başınıza gelin sıcak bölgelereee çok güsel buralarrrrrr...
heheh
sekerim süt iyi güzelde sürekli süt içiriyolar bana sürekli içince sıkılıyo insanhhehe
kızlar çikolata dediniz çok anlatmışsınız normalde çok yemem.ama hamileliğimde de hiç çekmemişti cnm.takiii..... bu güne kadar ...sipariş verdim eşimde şaşırdı çok yemediğimi bildiği için
sorma canım bende ilk defa duymuştum başıma geldiğinde... bebek büyüdükce rahim ağzı açılıyor, rahim boyu kısalıyor ve bebek durmuyor durdurabilmek için rahim ağzı dikiliyor bu işleme serklaj deniyor. bundan önceki kaybettiğim bebeğimde başıma geldi 20.haftada 6cm açılmış rahim ağzım acil serklaj yapıldı enfeksiyonumda vardı 22.haftada kanamam oldu hiç suyum kalmamış dikişler alındı ve normal doğumla tahliye yapıldı. böyle birşey yaşadığım için şimdi önlem amaçlı dikilecek. benim öncekinde çok geç farkedildi sizlerde doktorunuza rahim uzunluğunuzu ölçtürün..serklaj nedir canım ya ilk defa duyuyorum
ayy canım gözünaydınnn inan çok sevindim sen girme geç ver güzel haberlerini o bizlere yeter sen bişini sev öp konuş bizlerede dualarını eksik etme canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?