- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.461
Bayanlar slmmmm...
Bel ağrısı olan var mı aranızda.Ben gebeliğimin 12.haftası içerisindeyim inanılmaz bel ve sırt ağrısı çekiyorum.Ne yapsam rahatlatamıyorum belimi:44:
selammmmm hoşgeldinnn.nasılsın meysacım bebişler napıyo iyi mi:)
salam canim cox sagol sen necesen? bugun coxx stressli gun oldu menim ucun. bebisim de sinirlendi. is meni cox yorur.bu arada deyim ki istahim ecayib acilib, o qeder yeyirem ki... nam nam nam yene de mutle olmaga calisiram
hiç bişe canını sıkmasın kimse bebeğinden daha önemli değil,yazık stres yapma annesiiii bebek sinirli olur bak yoksa.
benim esüm geldi sona gelirim ins :))))
ben çok fena grip oldum... bulantı+grip=ben oofff çok fenayım yani eskiden uyumak istiyordum şimdi nefes alamıyorum diye yatamıyorum bile
goruserik canim, bu arada ise cixmayin demissin, gozelim, ama daha rahat yasamak ucun, dadli dadli yemekler yemek ucun, bebislerimiz ucun calismamiz lazim...her sey onlarin seadeti ucun deyilmi?opdum canim...get erinle mesgul ol...
ben çok fena grip oldum... bulantı+grip=ben oofff çok fenayım yani eskiden uyumak istiyordum şimdi nefes alamıyorum diye yatamıyorum bile
heh esim cumaya ditti :) bende geldim yine
kiz ise gitmeseniz olmazmi ama.... yazdim yani biliom sartlar zor bu devirde malesefdedigin gibi bebis icinde düsünmek lasim fakaaat esinin geliri yetiyorsa bence calisma
heya türkiyede nasil bebis dünya ya gelince parali izin felan veriolarmi aceb?
alamnyada 3 sene annelik izini oluyor
merhaba,yıllardır kk den annelik heyecanını yaşayanları okuyordum şimdi yazmak istedim 4 yıl önce olan düşükten sonra şimdi çok şükür hamileyim 10 haftalık inşallah herkese sağlıklı salıh evlatlar nasip eder Rabbim
ohh guzel haberlerle gelener olunca icim aciliyor benimde gozunuz aydin insallah hep boyle sorunsuz gecer serklajdada rahat bir donem gecirirsin benim daha ne olacagim kesinlesmedi gelismeri musat oldukca yazarsan cok memnun olurum
gunaydinnnnnn
crafty çok sevindim. İkili test sonucunun güzel çıkmasına... benim doktorum yinede 3lü tarama yapılsın dedi bana. Umarım birşeyden şüphelendiğine dememiştir. gününü bile verdi 12 mayısta yapılacak inşallah... Allahımm korusunn bebeklerimiziiii
yok kuzum
%80 dr lar yapılyor.
Benimki elinden gelse ilaç vermio
Eleviti bile dr ilaç vermio deme diye yazıorum dedi :)
hımm tamam canım demek ki prensibi bu doktorun. valla ben 3 tane ilaç içiyorum 2 aydır vitamin kan ve troidle ilgili ilacım, bir dahaki ay da kalsiyuma başlıyacağız dedi 5-6 aydan sonrada magnezyum başlanıyormuşş valla çok meraklı ilaç içirmeye bazı doktorlar..
bende kilo almadım tatlımcraty sen kilo aldın mı şu zamana kadar? ben 71 küsurla hamile kaldığımı öğrendim sonra 69 a indim. şimdide 69.800 falanım. merak ettim senin nasıl diye?
craty sen kilo aldın mı şu zamana kadar? ben 71 küsurla hamile kaldığımı öğrendim sonra 69 a indim. şimdide 69.800 falanım. merak ettim senin nasıl diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?