2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bayanlar slmmmm...

Bel ağrısı olan var mı aranızda.Ben gebeliğimin 12.haftası içerisindeyim inanılmaz bel ve sırt ağrısı çekiyorum.Ne yapsam rahatlatamıyorum belimi:44:

Bayanlar slmmmm...

Bel ağrısı olan var mı aranızda.Ben gebeliğimin 12.haftası içerisindeyim inanılmaz bel ve sırt ağrısı çekiyorum.Ne yapsam rahatlatamıyorum belimi:44:

ay canim mende de agrilar var, dusunurem ki oturmaqdandi, sen isleyirsen? belke yorgunluqdandi? ama eger seni fazla rahatsiz edirse o zaman doktoruna sor. sakin masaj etme sadece yumusak ovustur. insallah iyilesirsin, ilk hamisliyinmi? men minyon tipli oldugum ucun her deyisikliyi hiss edirem, canak bel balaca oldugu ucun, sen de eyni sorun ola biler.

selammmmm hoşgeldinnn.nasılsın meysacım bebişler napıyo iyi mi:)

elhamdulillah canum sizleri görünce daha iyi oliyom :)) bebisde iyidir insaALLAH cok usu ne mide bulandiriyo ne de baska bisi

salam canim cox sagol sen necesen? bugun coxx stressli gun oldu menim ucun. bebisim de sinirlendi. is meni cox yorur. bu arada deyim ki istahim ecayib acilib, o qeder yeyirem ki... nam nam nam yene de mutle olmaga calisiram

hiç bişe canını sıkmasın kimse bebeğinden daha önemli değil,yazık stres yapma annesiiii bebek sinirli olur bak yoksa.

sirlicüüüüm aynen rachel katiliyorum SIKMA o cici canini bebise gecer valla oda sinirküpü olur
yaf ise gitmeseniz olmazmi dicem ama... :)
yicen tabi can bogazdan giciii

ben çok fena grip oldum... bulantı+grip=ben oofff çok fenayım yani eskiden uyumak istiyordum şimdi nefes alamıyorum diye yatamıyorum bile

benim esüm geldi sona gelirim ins :))))

goruserik canim, bu arada ise cixmayin demissin, gozelim, ama daha rahat yasamak ucun, dadli dadli yemekler yemek ucun, bebislerimiz ucun calismamiz lazim...her sey onlarin seadeti ucun deyilmi? opdum canim...get erinle mesgul ol...

goruserik canim, bu arada ise cixmayin demissin, gozelim, ama daha rahat yasamak ucun, dadli dadli yemekler yemek ucun, bebislerimiz ucun calismamiz lazim...her sey onlarin seadeti ucun deyilmi? opdum canim...get erinle mesgul ol...

heh esim cumaya ditti :) bende geldim yine
kiz ise gitmeseniz olmazmi ama.... yazdim yani biliom sartlar zor bu devirde malesef dedigin gibi bebis icinde düsünmek lasim fakaaat esinin geliri yetiyorsa bence calisma
heya türkiyede nasil bebis dünya ya gelince parali izin felan veriolarmi aceb?
alamnyada 3 sene annelik izini oluyor

ben çok fena grip oldum... bulantı+grip=ben oofff çok fenayım yani eskiden uyumak istiyordum şimdi nefes alamıyorum diye yatamıyorum bile

ay canim ALLAH acil sifalar versin insaALLAH, ihlamur ic nane limon ic bende öyle iyilestim elhamdulillah hele geceleri daha kötü oluyor dimi ben öksürükten uyuyamiodum bile :2:

156 gunluk parali izin var, sonrasinda bizde de 3 illik izin var ama bu sefer parasiz yeni istediyin zaman isine done bilersen ikimizde daha cok genc oldugumuz ucun ( men 22, erim 25 yasinda) ustelik dovlet isinde calisiriq ona gore maaslar azdi. insallah maaslara zam deyibler yaxinlarda ama ne zaman?...:97::97: gozleyirik :79:

Allah kucağına almayı nasip etsin canım

ohh guzel haberlerle gelener olunca icim aciliyor benimde gozunuz aydin insallah hep boyle sorunsuz gecer serklajdada rahat bir donem gecirirsin benim daha ne olacagim kesinlesmedi gelismeri musat oldukca yazarsan cok memnun olurum

gunaydinnnnnn

inşallah canım bu defa aynı sorunları yaşamak istemiyorum artık. inşallah serklajıda başarıyla atlatırım.... bende seni merak ediyordum senin durumun nasıl.. tabiki yazarım şimdilik hafataya 2litest var 2mayısda serklaj sonrasında da sık sık yazarım... sende yaz durumunu...

crafty çok sevindim. İkili test sonucunun güzel çıkmasına... benim doktorum yinede 3lü tarama yapılsın dedi bana. Umarım birşeyden şüphelendiğine dememiştir. gününü bile verdi 12 mayısta yapılacak inşallah... Allahımm korusunn bebeklerimiziiii

yok kuzum
%80 dr lar yapılyor.
Benimki elinden gelse ilaç vermio
Eleviti bile dr ilaç vermio deme diye yazıorum dedi :)

yok kuzum
%80 dr lar yapılyor.
Benimki elinden gelse ilaç vermio
Eleviti bile dr ilaç vermio deme diye yazıorum dedi :)

hımm tamam canım demek ki prensibi bu doktorun. valla ben 3 tane ilaç içiyorum 2 aydır vitamin kan ve troidle ilgili ilacım, bir dahaki ay da kalsiyuma başlıyacağız dedi 5-6 aydan sonrada magnezyum başlanıyormuşş valla çok meraklı ilaç içirmeye bazı doktorlar..

craty sen kilo aldın mı şu zamana kadar? ben 71 küsurla hamile kaldığımı öğrendim sonra 69 a indim. şimdide 69.800 falanım. merak ettim senin nasıl diye?

cnm benimkinin ilaç vermemesinin iyiliği de tartışılır. Kendileri deli ama ben bu halini seviorum :)
bakalım sonumuz hayrola

craty sen kilo aldın mı şu zamana kadar? ben 71 küsurla hamile kaldığımı öğrendim sonra 69 a indim. şimdide 69.800 falanım. merak ettim senin nasıl diye?
bende kilo almadım tatlım
1 kg vermişim sona yarım kilo almışım, toplamda yarım kg gitti yani :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben de malesef soğuk algınlığına yakalandım. Nefes almakta zorlanıyorum. Dün de doktor kontrolüm vardı. Doktor ıhlamur, elma, limon, zencefil çayı içebileceğimi söyledi. Bitki çaylarından adaçayından ve nane limondan kesinlike uzak dur içme dedi. Forumda bir yerde nane limon önerildiğini gördüm doktorun uyarısını paylaşmak istedim. Sevgiler

haklısın aslında ama vitamin şart bence diğerleri için birşey diyemeyeceğim ama o kadar dengeli vitamin alamayız zaten sonuçta. vitamin bazılarının iştahını açmış ama sanırım benimde karnımı şişiriyor sanki çok yemek yemişim gibi. gündüzleri içiyorum bende vitamini ki açlık çok hissetmeyeyim diye... çünkü karnım acıkınca midem bulanıyor biraz. bir anda acıkıyorum anlamadım gitti bu acıkma olyını. :) hafif hafif acıkma değil de birden acıkma :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…