2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese,
Günaydın rachel_

Sağlıklı hamilelikler ,inşallah herkes için herşey yolundadır.
Kızlar çok sık yazamıyorum çalıştığımdan dolayı ama genelde okumaya ve takip etmeye çalışıyorum.
Bugün 8+5 günlük olduk. Pazartesi kontrolüm vardı şimdilik herşey yolunda çok şükür. Şimdi bebişimi tekrar görmek için 1 ay bekleyecekmişim Çok uzun geldi bana bu süre

Kızlar gebeliğin bu haftalarında sizden de tahlil istendi mi? Benden bir dünya tahlil istedi doktorum. Bunların içinde TSH'ım 0,466 çıktı. (0,49-4.67 arası normal değerler)
Doktorum testi başka bir yerde tekrarlamamı istedi. TSH'ın yanısıra T3-T4 serbest yaptırmamı istedi. Bu tahlil sonuçlarım ise söyle çıktı.
TSH:0,78 (0,27-4,2 arası)
T3(S):3,00 (2,0-4,4 arası)
T4(S):1,3 (0,93-1,6 arası)

Sizce bu değerler normal midir? Sizler yaptırdı iseniz sizin sonuçlar ne çıktı merak ediyorum. Paylaşırsanız çok sevinirim.
Kendinize bebişlere çok iyi bakın.

Bu arada aşermekten bahsetmişken benim canım hiç tatlı birşey çekmiyor. Önceden çok çay içerdim özellikle sabah kahvaltısında 4-5 bardak (büyük hemde) garanti idi ama şimdi 1 bardak bile içemiyorum. Gerçi belki iyi oldu ama.
Birde hiç süt içemiyorum kızlar mideme dokunuyor Bebişlerin kemik gelişimi ne zaman başlıyor bu aralar içmem mi gerekir?

hayırlı cumalar arkadaşım.bu testleri bende verdim.dünya bir test.senin troitlerde problem var galiba.bende troit hastasıyım her ay kontrol altındayım.troitte sonuçların yüksek olması düşük olmasından ii.çünkü bebeğin zihinsel gelişimi için önemli.ben de normalde 3 fincn sabah çay içerdim şimdi 1 fincan bile içmiyorum tiksindim galiba.süt yerine ayran takviyesi yapabilirsin

bende başlarda bi sürü test yaptırdım ama bundanmıydı ki bilemedim şimdi:)bi daha ne zaman gidiceksin dr a cnm,çok merakta kaldıysan ara sor en iyisi hem içinde rahat eder,sonuçta en doğru yorumlayacak kişi onlar.süt bende hiç içmiyorum çokta takılmıyorum.çünkü sabahları peynirli tost,öğlenleri ayran içiyorum yemeğin yanında,akşamları da yoğurt karşılıyodur bi şekilde.sütü hiç sevmiyorum.dr umda zorlama diğerleri yeterli dedi.

arkadaşlar hayırlı cumalar hepinizin duları kabul olsun inşallah...
ben sessiz takipçilerdendim şimdi 8+1 haftalık hamileyim kasım 21-30 arası dedi doktor hepimize Rabbim yardım etsin herkes kolay kolay hamilelik geçirsin doğumunu yapsın sağlıklı sağlıklı bebekleri olsun inşallahhhh benim müthiş iştahım açıldı hiç üzmüyo bebeğim saolsun ne mide bulantısı ne baş dönmesi normal hayatıma devam ediyorum bu belirtiler sonradan da ortaya çıkabilirmi acaba ?

sen başına gelen br dert içinde Allah diyorsan,o sana kendisini zikrettirmek için bu derdi vermiştir gaye seni kendisiyle meşgul etmektirkorkma Allah de zikre ve duaya devam et hiçbir duakarşılıksız kalmazne kadar uzun sürsede gece biter kriz geçer acı diner ve zorluk son bulur başımıza gelen her dertte ALLAH diyebilmek duasıyla hayırlı cumalar.....

kzlar öncelikle herkese günaydın hayırlı cumalar ve sağlıklı hamilelikler geçirmenizi dilerim bu gün 8+4 old bebişim o testlerin hepsini bende verdim doktor her şey normal çıkmış dedi bi tane ilaç yazdı adı elevit sizlerde kullanıyormusunuz

GÜNAYDINLAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
HEYOOO HEYOOO BUGÜN CUMAAAAAAA...
BEN CMTESİ DE ÇALIŞIYORUM HEYO HEYO YARIN 23 NİSAN ÇALIŞMIYACAM HEYOOOOOOOOOOOOOO

Canım ben baktım tahlillerime ama tsh die bi değer bulamadım...
ama yazdığın değerler normal aralıkta...
o yüzden normal diyorum ben
aman takma yaaa 0.5 bile oynamamış..
hiiiçç bişiycikler olmas canım kafanı takma..

selamun aleykum cici anneleeeeer
cumaniz mubarek daulariniz kabul ola insaALLAH birbirimize cok dua edelim ins
nasilsiniz bugün canlar

valla bende çok çekiniyorum ama dr ii olsunda onlar için sıradan birşey napalım katlanıcaz bir iki defa açmaya :)
canim napicaksin isinin ehli hangisiyse ona gidilmeli bence bebislerimiz icin bu durumdayiz sonucta benim drum da erkekti bu zaman kadar hep simdi buldugum ikinci drum bayan zaten artik hepinize karindan bakilir sadece dogum sirasinda gorur dr.cati muayenesinde orana bakmiyor eliyle muayene edior hic gormuyor yani
canim benimde adet gude olmutu adet olucam gibi sancimisti ama gecti sukur.bence de sikma sen canini oyuzdendir.ama enfekiyon olayini ihmal etme SIK SIK kontrol ettir ben bir onceki hamileligimi enfeksion yuzunden erken dogum yaptim ve kaybettim onemli bir konu yani
hemen hemen ayni seyleri soylemisler canim.insallah sikintilarimiz biterde hamileligimizin tadini cikaririrz ve normal bir surec gecirip saglikla zamaninda kucaklariz bebislerimizi
TETANOZ aşısını vurdurmak zorunda değilsiniz kızlar. Ama vurdursanız daha iyi olur. hem anne açısından hem de bebek de bağışıklık kazanmış oluyor. Ben oğlumda vurdurmamıştım mesela.
canim bence de zorunlu degil sanirim mesela burda hic yapmiyorlar asiyi ben onceki hamileligimde sormustum kk dan okuyunca yok asi falan demislerdi
ohh guzel haberlerle gelener olunca icim aciliyor benimde gozunuz aydin insallah hep boyle sorunsuz gecer serklajdada rahat bir donem gecirirsin benim daha ne olacagim kesinlesmedi gelismeri musat oldukca yazarsan cok memnun olurum
Günaydın herkesee...
gunaydinnnnnn

kiz ne o öyle sessiz sessiz disarda durmak, iceriye girmek var iken üsücen sonra daha havalar soguk :))
hadi sana afiyet olsun ben de basta öyleydim ama artik pek bisi yiyesim gelmio :) bulantilarindan da endiselenme gelmez daha insaALLAH
senin bebis de pek usluymus masaALLAH

Son düzenleme:

bende de tam tersi oldu ii bardak cayi zor icerdim bu aralar 4-5 bardak götürüyom
tabi ama her sabah degil belki de esim cay ci oldugundan banada mi bulasti ne

selamun aleykum cici anneleeeeer
cumaniz mubarek daulariniz kabul ola insaALLAH birbirimize cok dua edelim ins
nasilsiniz bugün canlar

salam canim cox sagol sen necesen? bugun coxx stressli gun oldu menim ucun. bebisim de sinirlendi. is meni cox yorur. bu arada deyim ki istahim ecayib acilib, o qeder yeyirem ki... nam nam nam yene de mutle olmaga calisiram

salam canim cox sagol sen necesen? bugun coxx stressli gun oldu menim ucun. bebisim de sinirlendi. is meni cox yorur. bu arada deyim ki istahim ecayib acilib, o qeder yeyirem ki... nam nam nam yene de mutle olmaga calisiram

hiç bişe canını sıkmasın kimse bebeğinden daha önemli değil,yazık stres yapma annesiiii bebek sinirli olur bak yoksa.

merhaba,yıllardır kk den annelik heyecanını yaşayanları okuyordum şimdi yazmak istedim 4 yıl önce olan düşükten sonra şimdi çok şükür hamileyim 10 haftalık inşallah herkese sağlıklı salıh evlatlar nasip eder Rabbim

aşı yaptırmak zorunlu değil eskiye nazaran çok steril sartlarda doğum yapıldığı için pek cok dr önermiyor ama hiç birşeyin garantisi yok yaptırmak daha doğru gibi geliyor bana tetanoz ölümcül olabilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…