- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.481
haklısın aslında ama vitamin şart bence diğerleri için birşey diyemeyeceğim ama o kadar dengeli vitamin alamayız zaten sonuçta. vitamin bazılarının iştahını açmış ama sanırım benimde karnımı şişiriyor sanki çok yemek yemişim gibi. gündüzleri içiyorum bende vitamini ki açlık çok hissetmeyeyim diye... çünkü karnım acıkınca midem bulanıyor biraz. bir anda acıkıyorum anlamadım gitti bu acıkma olyını. :) hafif hafif acıkma değil de birden acıkma :):)
sen SAT'a göre 12+3 sün ya
ultrasonda kaçsın
ay canim ALLAH acil sifalar versin insaALLAH, ihlamur ic nane limon ic bende öyle iyilestim elhamdulillah hele geceleri daha kötü oluyor dimi ben öksürükten uyuyamiodum bile :2:
Arkadaşlar merhaba,
Ben de malesef soğuk algınlığına yakalandım. Nefes almakta zorlanıyorum. Dün de doktor kontrolüm vardı. Doktor ıhlamur, elma, limon, zencefil çayı içebileceğimi söyledi. Bitki çaylarından adaçayından ve nane limondan kesinlike uzak dur içme dedi. Forumda bir yerde nane limon önerildiğini gördüm doktorun uyarısını paylaşmak istedim. Sevgiler
Arkadaşlar merhaba,
Ben de malesef soğuk algınlığına yakalandım. Nefes almakta zorlanıyorum. Dün de doktor kontrolüm vardı. Doktor ıhlamur, elma, limon, zencefil çayı içebileceğimi söyledi. Bitki çaylarından adaçayından ve nane limondan kesinlike uzak dur içme dedi. Forumda bir yerde nane limon önerildiğini gördüm doktorun uyarısını paylaşmak istedim. Sevgiler
kızlar bende bugün gittim dr a 2li tarama testi kan istedi 10 gün sonra gel dedi benim de 3 gün ilerde görünüyo bi de NT diye bi değer var sizin kaç çıktı bu değer benimki 2.15mm
merhaba,yıllardır kk den annelik heyecanını yaşayanları okuyordum şimdi yazmak istedim 4 yıl önce olan düşükten sonra şimdi çok şükür hamileyim 10 haftalık inşallah herkese sağlıklı salıh evlatlar nasip eder Rabbim
kızlar bende bugün gittim dr a 2li tarama testi kan istedi 10 gün sonra gel dedi benim de 3 gün ilerde görünüyo bi de NT diye bi değer var sizin kaç çıktı bu değer benimki 2.15mm
iyi ya sevindim ben anlamını bilmiyodum doktor sadece sonuçlar normal dedint ense kalınlığı sanırım değil mi
dr 2,5 aşağısı ise sorun olmaz demişti
geçmiş olsun güzel haberleri alırsın inşallahh sonuçlar 10 gün sonramı çıkacakmış ne kadarlıksın..
Kızlar benim bulantılarım çokk azaltıı arada ani hareket ettiğimde kasık batmalarım oluyoo kalça kramplarım coraspirin içtiğimden beri gün gün kayboldu sankii ara ara bende hamileliğimi unutuyorumm ama benimm göbüşş çok çıktıı :)
10 haftalıkken göbüş çıktı yani.. ne güzell. bulantının geçmeside süper, şimdiden sona güzel güzel beslenirsin daha çok çıkar göbüş:):) ben zaten çok tombiş ve göbekli olduğum için hiç bişi belli değil, gerçi daha küçük bizimki:)
Nasılsınız kızlar..
Bugün dr a gittim bebeişimi gördüm.. masallah eller kollar durmuyor resmen.. kalp atısı 180 di :) boyu 2,5 cm.. 9+1 günlük olmus .. arayı kapatıyoruz sat la sanırım :)
14 mayısa 2 li test için gün verdi.. hayırlısıyla onuda atlatırsak bebişimle keyfimize diyecek yok bizim...
Bir sürü soru sordumm doktoruma..
Hafif tempolu yürüyüş yapabilirim
Ucakla olmak kaydıyla yolculuk yapabilirim
Günde 1 tane soda içebilirim
Abartmayacak şekilde -- salatada --- dereotu maydanaz kekik yiyebilirim
Angel soundu (bebişin kalp sesini dinlemek için) kullanabilirim
ilk 3 aylık sürede çatlaklar için krem yerine bademyağı yada zeytinyağı kullanmalıyım..
xray geçişlerden uzak durmalıyım .. eğer zorunluysa 1 kereden bişey olmaz
4. aya kadar dilediğim kıyafeti giyebilirim.. dar kıyafetler bebeğe şimdilik zarar vermiyormus..
Ay aklıma gelenler bu kadar...
Öptüm hepinizi..
sağolasın canım ben 11+6 haftalığım çok değişik bişey görmek
süpermiş cnmm maşallahh kuzucuğa çok sevindimm.. biz elini kolunu göremedikk daha bizimkii sırtını dönmüştüde bize
bi dahakine darısı bizim başımıza inşalllah..
benim ikili testimde haftaya cts inşallah güzel sonuçları alırızz..
kızlar adaçayını da içmeyinözellikle ilk aylar düşüğe yol açıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?