2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ee kolay mı
içerde misafir var valla
belli olmuo onun işi :)

sen SAT'a göre 12+3 sün ya
ultrasonda kaçsın

Canım doktor gebelik haftasıyla uyumlu diyor ama hani pazartesi 2li test yaptırdım ya 11+6 ydı ikili test sonucunda 12+2 yazıyor orda ama. doktor kafanı karıştırma 4 gün artı eksi olabilir dedi. haftasıan uyumlu olması iyi dedi. yani geç döllenme değilmiş demek oluyormuş. yoksa adet tarihini değiştiryormuş doktor bu ayda geç döllenme olmuş adet tarihin bu olacak falan diyormuş bana öyle birşey demedi. Seninki ultrasonda kaç gözüküyor?

ay canim ALLAH acil sifalar versin insaALLAH, ihlamur ic nane limon ic bende öyle iyilestim elhamdulillah hele geceleri daha kötü oluyor dimi ben öksürükten uyuyamiodum bile :2:

öksürük daha yok çok şükür ama normalde hep sonrasında olur ve kaç hafta geçmez evde bakacak kimse yok diye işe geldim burda yatıyorum yiyorum içiyorum ama olmuyor tabi evde dinlenmek gerek valla bulantılarımı unutturdu gerçi bugün sabah kustum o saatten beri sadece gripten şikayetçiyim insanoğlu valla şikayet etcek bişey hep buluyor.Umarım çok uzun sürmez. Çok sağol canım ya

canım ben de aynı durumdayım nane limonu zaten sevmiyordum iyi oldu söylediğin içmeyeyim onu Sana da geçmiş olsun Allahım bir an önce iyileştirsin bizleri

geçmiş olsn cnm.bende duymuştum nane limon ,nar suyu,vs.diğerlerini söylemen de ii oldu.en azından rahat bi şekilde içebiliriz.bitki çaylarından uzak duruyordm bende

kızlar bende bugün gittim dr a 2li tarama testi kan istedi 10 gün sonra gel dedi benim de 3 gün ilerde görünüyo bi de NT diye bi değer var sizin kaç çıktı bu değer benimki 2.15mm

kızlar bende bugün gittim dr a 2li tarama testi kan istedi 10 gün sonra gel dedi benim de 3 gün ilerde görünüyo bi de NT diye bi değer var sizin kaç çıktı bu değer benimki 2.15mm

nt ense kalınlığı sanırım değil mi
dr 2,5 aşağısı ise sorun olmaz demişti

hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
topiğimiz çok sessizmiş iki gündür, ben iki gündür giremiyodum sayfa hiç ilerlememiş, annelerin bulantılar tavan yaptı galiba.. biz çok iyiyiz Allaha şükür,acaba hamile değilmiyim diye bile düşünüyorum bazen:) cinsiyet haberlerimizde gelmeye başladı yavaş yavaş topiğimiz dahada şenlenecek bundan sonra inşallah..

geçmiş olsun güzel haberleri alırsın inşallahh sonuçlar 10 gün sonramı çıkacakmış ne kadarlıksın..

Kızlar benim bulantılarım çokk azaltıı arada ani hareket ettiğimde kasık batmalarım oluyoo kalça kramplarım coraspirin içtiğimden beri gün gün kayboldu sankii ara ara bende hamileliğimi unutuyorumm ama benimm göbüşş çok çıktıı :)

10 haftalıkken göbüş çıktı yani.. ne güzell. bulantının geçmeside süper, şimdiden sona güzel güzel beslenirsin daha çok çıkar göbüş:):) ben zaten çok tombiş ve göbekli olduğum için hiç bişi belli değil, gerçi daha küçük bizimki:)

Nasılsınız kızlar..

Bugün dr a gittim bebeişimi gördüm.. masallah eller kollar durmuyor resmen.. kalp atısı 180 di :) boyu 2,5 cm.. 9+1 günlük olmus .. arayı kapatıyoruz sat la sanırım :)
14 mayısa 2 li test için gün verdi.. hayırlısıyla onuda atlatırsak bebişimle keyfimize diyecek yok bizim...

Bir sürü soru sordumm doktoruma..

Hafif tempolu yürüyüş yapabilirim
Ucakla olmak kaydıyla yolculuk yapabilirim
Günde 1 tane soda içebilirim
Abartmayacak şekilde -- salatada --- dereotu maydanaz kekik yiyebilirim
Angel soundu (bebişin kalp sesini dinlemek için) kullanabilirim
ilk 3 aylık sürede çatlaklar için krem yerine bademyağı yada zeytinyağı kullanmalıyım..
xray geçişlerden uzak durmalıyım .. eğer zorunluysa 1 kereden bişey olmaz
4. aya kadar dilediğim kıyafeti giyebilirim.. dar kıyafetler bebeğe şimdilik zarar vermiyormus..

Ay aklıma gelenler bu kadar...

Öptüm hepinizi..

göbek deliğinin altından başlıyor dolgunluk şimdi bile hissedebilirsin dokunursan öyle kocaman değil hamile olduğum anlaşılmıyorr yanii.. bulantım geçti ama yararlı şeyleri cnm istemiyoo :) sütten falan hala iğreniyorumm .. bu aralar cips ve çekirdek düşkünlüğü başladıı mesela ..

süpermiş cnmm maşallahh kuzucuğa çok sevindimm.. biz elini kolunu göremedikk daha bizimkii sırtını dönmüştüde bize

bi dahakine darısı bizim başımıza inşalllah..

benim ikili testimde haftaya cts inşallah güzel sonuçları alırızz..

inşallah canım benimkide sırtüstü yatmıs duruyordu.. yandan gördük :)muhteşemdi

inşallah hepimizinki hatta tüm annelerinki sorunsuz olur.. Rabbim bizleri yavrularımızla sınamasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…