2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada benide listeye eklermisinizzz
yaş 27 kilo 51 şehir bursa sat 12 şubat 2 düşükten sonra normal yolla çok şükür..

canım t.d.t ve güncel durumun hakkındada bilgini ver ekleyim hemen canım aramıza h.geldin

canım öyle düşünme. sonuçta çatır çatır parasını veriyosun. bebeğini izlemek senin hakkın. izlemek istiyorum dersen mecburen gösterecektir. bunu kaçırma derim. çizgi bendede oluştu. erken gibime geldi ama var yani bariz bi şekilde. pantolonla sıkıştırma hamile pantolonu al bence, ben çok rahat ettim. göbeğimi istediğim gibi salıyorum :) bizde bebeklerde de rahat etsin. bu kakao yağıda karartıyormuş ben beyazım o yüzden almaktan vazgeçtim.

bende böyleyim nedense yaa, 40 defa uyanıyorum

insallah gecer canim, bu aralarda gunes sisteminde bi deyisiklikler olub belke de bu sebebdendir. cunki mende ve esimde de surekli agrilar var ama arada sirada sonra bir anda kaybolur

ay öyle kendiliginden kaybolsa amenna :)) resmen kafatasimi yiprattim yaa

Son düzenleme:
ilkimu bende katiliom busefer bende bisi anamadim sirliicuum biz okadar daha ilerlemedik sen ama masaALLAH döktürüyorsun

eee insanin ana dili bir basqadir tebii ki...anlamadigim bir sey var hec bir zaman turkiyede olmadigima ragmen neden ilk duydugum anda sizi anlaya bildim ama siz bu qeder zorluk cekirsiniz??? burasi cok qarip. :97::97: biz de her kes sizi kolayca anlayir.

heh simcik anlasildi :)) ay benim bir kuzenim var hamileyken esi ona istedigini almayinca otur mus kaldirima baslamis cocuk gibi aglamaya

iste ben aynen menim kimi istediyim bir seyi almadigi zaman kusuyorum kiriliyorum aglamamak icin kendimi tutuyorum ama onu da yipratmiyo diyilim sonra da hepsi hormanlarimdan diye kendimi savunuyorum

insallah gecer canim, bu aralarda gunes sisteminde bi deyisiklikler olub belke de bu sebebdendir. cunki mende ve esimde de surekli agrilar var ama arada sirada sonra bir anda kaybolur

artık oram ağrıyor burama bişi oldu demekten gına geldi inşallah geçer de normal insan oluruz

bebeğimm Allah sana hayırlı sağlıklı bi evlat versinn bizlerinkinide sağlıkla tamamına erdirsin..

sana birkaç tavsiyem olacak elinde olmuyo insanın ama genede yapmaya çalış ..

ilişkiye bebek için değil istediğin için gir saatlerce yatmanın hiçbi etkisi yok (yatıp beklemiş biri olarak hemen kalkıp duş aldığım ay hamile kaldım ve hiç bebeği düşünmedim)

çevrende 6 yaş altı çocuk varsa onlarla vakit geçir çocukları sevindir..

olmaması için hiçbir sebep yok de içinden hep olacak mı deme ..

kafanı dağıt kendine meşgaleler bull..

göreceksin konacak kelebeğinn kimbilir belkide konmuştur bilee..

Son düzenleme:
Lunacım..

Dinleyemiyorum kızımı suan çünkü benim bebeğim 10 haftalık olmadı henüz 6 günümüz var inşallah..

Ürünü eşim webdenal.com dan almıstı.. kargo dahil fiyatı 66 tl ydi..içinde jel cıkmadı ama sitede bi arkadas suyla da denenebileceğini söylemişti. ben suyla denemiştim.. hatta duymustum kosan at sesi gibi bir şey ama eşim duyamamıstı.

Doktora cihazı gösterdim bi zararı olmaz ama suan işimize yaramaz 20. haftadan sonra daha kullanıslı olur sizin için dedi. kalp sesini düzenli takip edilmesi içinde ii bişey.. kontrollerimiz uzun süreler de -aylık mesela- oldugunda evde bebeğin varlığını kontrol etmek benim içimi rahatlatacak..

Yardımcı olmusumdur inşallah..

acaba dedigin gibi biz biraz garipiz diye mi anlamiyoruz ne kiz zaten benim türkcemde kirik bazi seyleri anlamakta zorluk cekem bide azeri yi nasil anlicem

selam hamişler hala bulantıları devam edenler var bakıyorum Allah kolaylıklar versin bende bulantı artık yok denecek kadar az ama ansızın bulantı olmadan çıkarabiliyorum yediklerimi neyse artık hemen hemen 3 aylarımızı bitirmeye başladık çok zayıf olduğum için döbüşüm 10 haftalık olmama rağmen artık belli oluyor sizin döbüşler ne alemde

çalışmak zorundayım o yüzden fazla kalamıyorum nette kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun

yaff kizlar bugün ne yemek yapim bilmiom canim hic bisi istemiyor ( siz ne pisirceniz bugün bakim?
ben hep böyle kahvalti tarzi bisiler istiyorum ama yemek yapmassamda olmas ki demi :26:

ben öğlen yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yemekhanede.. güzeldi yani,pratik ve besin değeri de yüksek, düşünebilirsin yanına salatayla :))

tamam tamam qizlar, yeni deyirem ki hec menim kocam da her dilediyimi almiyo, ne soylesem zararlarindan bahs ediyo, eee men de ne yapayim mecbur markete kendim giriyorum sen de oyle yap kendin al kendin yee ohh ne ala

ya bişey almasın ben istemiyorum , sadece davranış şeklini değiştirsin o bana yeter..
sadece benim her işe yetişemediğimi, benim de bir makine değil de insan olduğumu,
ayrıca hamile bir bayan olduğumu ve çabuk yorulduğumu anlasın benim için yeter... yoksa markete gitmeyi bir kenara attım :))
hem çocuğa bakıp hem hamile olup hem çalışıp,
hem ev işi hem çamaşır... zor zorrrrrrrrr
vallahi ben hiçbir işe yetişemiyorum bende mi gariplik var, anlamadım..
eşime göre ben yavaşmışım...
bilmiyorum daha ne kadar hızlı olunur
inanmazsınız pazar günü çabuk susuyorum diye başıma sürahi koymuştum..
kızımı sabah uyanınca aldım yanıma yatırdım,
uyanmış tekrar sürünerek başımdaki sürahiye yetişmiş,
kafamdan aşağı yarım sürahi suyu indirdi uykulu uykulu...
işte ben bide küçük bi cadıyla uğraşıyorum evde..
hem iş, hem ev, hem çocuk........
bugün evin anahtarını da almadan çıkmışım..
çilingirci çağırcaz o kadar dalgın ve yorgunum...

canım ben bilgilerimi göndermiştim ama dikkatinden kaçtı sanırım...Gebeliğim 8 haftalık(1 hafta geriden geliyor) yaş 28 ve konyalıyım sat 18 şubat..güncellersen sevinirim..

ozune haqsizlik etme (kendine haksizlik yapma). turkcenin kirikligini eminim kocan soylemistir

kocamdan haric herkez söylüyor canum türkceyi katlettin diye coook laflar duydum ama osun alisioz iste :)) yazmasi aayri bide konusurken duysaniz zor toparliyom helede birileriyle ilk tanistigim zaman cok cekiniyorum konusmaya ailemle alistik almanca türkceyi bir arada konusmaya simdi zorlaniyorum ama sanirim bir 3 sene daha kalirsam onuda becericem insaALLAH

sende ALLAH emanetsin yigene iyi bakasin hee ve arada bir ugra böyle kendini özletme canum

evet canum bulgur pilavi iyi fikir :) hazirlanisi da kolay inan artik agir yemekler kaldiramiom ilk hamisligimde hic böle bisi yoktu yemek secme felan neyse hayirlisi ins.
veee esine söyle; kendini benim yerime koy hem calisican ve bir ufak cocuga bakican birinide karninda tasican üstelik eve gelicen ev isi yemek vs. hepsini birden nasil yapican cok merak ediyorum de bakim ne cevap verecek dilerim ki ALLAH ona rüyasinda bu halleri taddirsin ki nasil zor oldunu ozaman anlar kizina gelince annesini düsünmüs yatakda ona dusu nu aldirmis iste daha ne istion ay cok komik

ayyyyy canim menim bes ilk hamileliyinde nasildi? aslinda menimki de bazen unutmus kimi davranir ama bizde daha ilkdi deye o da bilmir tam olarak ne yapmali oldugunu sen yene de konusmayi dene anlat ki zor canim coooox zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…