- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.621
12. haftadan sona bulantı bitiomuş, halsizlik bitiomuş
pehhhhh
yalan vallahi yalan hiççç inanmayın ve umutlanmayın. Son 3 gündür aynı şiddeti ile geri döndüler.
Ben, bulantılarım ve halsizliğim selam ederiz
ayy korkutma beni bende azaldı diye seviniyorum umarım tekrar başlamaz..
lunacım ben baby b ürünlerini aldım tamamen doğal fiyatlar biraz tuzlu tabi ama bakalım inşallah sorunsuz kullanırım çatlak oluşturmaz.
bende beklerdim canım ama eşim işe gidecek o yüzden geldi beni bıraktı birde öglen arası giriyor +benim çok fazla oturmam yasak uzanmam gerekiyor artık nasipse 2:30 gidecegizcanım ben o muayenehanede (hastane) 2.5 saat bekledigimi bile biliyorum ve inat etmistim evim yakın olmasına ragmen donmedim, onlar artık herkes hamile oldugu icin pek takmıyorlar hamile olusumuzu..
Yemek yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum diye üzülme,ilk üç ay kuru ekmekle beslensen bile bir şey olmaz dedi benim doktorum.O yüzden rahatım ben de,zorlamıyorum kendimi.Umarım her şey yoluna girer bir an önce.
Bu arada ben de 10 artı 2 yim ama hafta sonum bulantıyla geçti.Bulantılarım azalacağına artmaya başladı,korkuyorum,üzülüyorum,mutsuz oluyorum:2:Migrenim tuttu acile gittim eve yolladı beni ben bir şey yapamam diye,ağlaya ağlaya uyudum sonra uyandım yine ağladım:)Arkadaşlar geçer değil mi bunlar?
Ayyy bulantılarımız birlikte gidiyor o ayrı. Bizimkinin de bulantısı, ağrısı var. Babalık ne zormuş diyor utanmazİlk bebek ya, yaşımız da 30-31. Bir de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca, daha özenli oldu. 3 yıllık evliyiz. 6 ay öncesine kadar çocuk istemedi. Sonra bir gün, bir anda "bizim ne zaman bebeğimiz olacak" diye sorunca, "e olsun zaman" dedim. İlk denememizde geldi bebiş ama 6 hafta kaldı bizimle. Çok üzüldük. Doktorun önerisiyle 2 adet ara verdik, üçüncü adet gelmedi zaten Hamile olduğumu öğrendim ikinci kez. Şimdi ilkinde hiç olmayan bulantılar, aşermeler olunca, tamam diyoruz, bu sefer başardık. Bu belirtilerin anlamı büyük yani bizim için. Allah isteyen herkese versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
yaxsi gozelim, yeter ki sen iste...menim erim de demek olar ki seninki kimidi ama bir az daha yaxsidi...ne istesem o zararli bu zararli, hamisi dermanlidi, zamani gelmeyib filan filan...men yaziq bes ne yeyim?? deyesen qarnim boyumese hele hamile oldugumu anlamayacaq
ayy korkutma beni bende azaldı diye seviniyorum umarım tekrar başlamaz..
lunacım ben baby b ürünlerini aldım tamamen doğal fiyatlar biraz tuzlu tabi ama bakalım inşallah sorunsuz kullanırım çatlak oluşturmaz.
1 hafta gittiii, bu hafta sonu şiddetle geri geldi
inşallah size olmaz kızlar
bide bende zaten var olan reflü iice patlak verdi
geceleri uyku haram
canım bu kremi nettenmi aldın yazıyorum isim çıkmıyorda
senin adına sevindim canım, umarım mutlu mesut büyütürsün bebişini..
bişey anladıysam araboldum
abarttın kızım.. anlayamadım valla yazdıklarını biraz sadeleştir bacım
hele sedeleştir aybalam
hahahaah çook eğlenceli yaa. .. yahşiiiiiiiii
maaşşallahh kasım annelerimizee yaa 12 haftalık olmuşlar bile günler nekadar çabuk geçiyor bizde bu ay çalışmaları bitirdik.şimdi dua ediyorum sürekli insaallah tutmuştur diye rabbim kapısından boş çevirmesin insaallah:26:
uy canum gecmis olsun cok kötü oluyor migren cumartesi de bende olmustu uyudum uyandim ayni senin gibi bi agladim esim telaslandi valla( gece saat 3 de ayaklandik dayanamadim ilk bebebisimdede cok oluyordu bana, ha bu bebisde de basladi ALLAH yar ve yardimcimiz olsun insaALLAH
Sağolasın canım ya:)Sana da çok geçmiş olsun:)Peki ne zaman geçti ağrıların?
senin adına sevindim canım, umarım mutlu mesut büyütürsün bebişini..
bişey anladıysam araboldum
abarttın kızım.. anlayamadım valla yazdıklarını biraz sadeleştir bacım
hele sedeleştir aybalam
hahahaah çook eğlenceli yaa. .. yahşiiiiiiiii
Benım de başımın sağ tarafında sanki saçımı toplamışım uzun süre öyle kalmış da sonra açmışım gibi bi ağrı var neden ki acep yaa ara ara ağrıyor ama geçecek inşallah bu şikayetlerin hepsi
tamam tamam qizlar, yeni deyirem ki hec menim kocam da her dilediyimi almiyo, ne soylesem zararlarindan bahs ediyo, eee men de ne yapayim mecbur markete kendim giriyorum sen de oyle yap kendin al kendin yee ohh ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?