2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy korkutma beni bende azaldı diye seviniyorum umarım tekrar başlamaz..

lunacım ben baby b ürünlerini aldım tamamen doğal fiyatlar biraz tuzlu tabi ama bakalım inşallah sorunsuz kullanırım çatlak oluşturmaz.

1 hafta gittiii, bu hafta sonu şiddetle geri geldi
inşallah size olmaz kızlar
bide bende zaten var olan reflü iice patlak verdi
geceleri uyku haram

canım ben o muayenehanede (hastane) 2.5 saat bekledigimi bile biliyorum ve inat etmistim evim yakın olmasına ragmen donmedim, onlar artık herkes hamile oldugu icin pek takmıyorlar hamile olusumuzu..
bende beklerdim canım ama eşim işe gidecek o yüzden geldi beni bıraktı birde öglen arası giriyor +benim çok fazla oturmam yasak uzanmam gerekiyor artık nasipse 2:30 gidecegiz

uy canum gecmis olsun cok kötü oluyor migren cumartesi de bende olmustu uyudum uyandim ayni senin gibi bi agladim esim telaslandi valla ( gece saat 3 de ayaklandik dayanamadim ilk bebebisimdede cok oluyordu bana, ha bu bebisde de basladi ALLAH yar ve yardimcimiz olsun insaALLAH

senin adına sevindim canım, umarım mutlu mesut büyütürsün bebişini..

bişey anladıysam araboldum
abarttın kızım.. anlayamadım valla yazdıklarını biraz sadeleştir bacım
hele sedeleştir aybalam
hahahaah çook eğlenceli yaa. .. yahşiiiiiiiii

Benım de başımın sağ tarafında sanki saçımı toplamışım uzun süre öyle kalmış da sonra açmışım gibi bi ağrı var neden ki acep yaa ara ara ağrıyor ama geçecek inşallah bu şikayetlerin hepsi

canım bu kremi nettenmi aldın yazıyorum isim çıkmıyorda

1 hafta gittiii, bu hafta sonu şiddetle geri geldi
inşallah size olmaz kızlar
bide bende zaten var olan reflü iice patlak verdi
geceleri uyku haram

hım belki ondan kaynaklı olabilir gece uyku konusunda ben hamileliğin başından beri çekiyorum maalesf gece uykularım çok bölük pörçük doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli uyanıyorm yatakta dön dön bi hal oldm eşimle yatakları ayırdık artık onuda uyutmuyorum diye zavallım gitti başka odada yatıyo şimdi.

maaşşallahh kasım annelerimizee yaa 12 haftalık olmuşlar bile günler nekadar çabuk geçiyor bizde bu ay çalışmaları bitirdik.şimdi dua ediyorum sürekli insaallah tutmuştur diye rabbim kapısından boş çevirmesin insaallah:26:

canım bu kremi nettenmi aldın yazıyorum isim çıkmıyorda

yok cnm ya adını yanlış yazmışım ben eczaneden aldım.bak linke bella b ürünleri.

Son düzenleyen: Moderatör:

ilkimu bende katiliom busefer bende bisi anamadim sirliicuum biz okadar daha ilerlemedik sen ama masaALLAH döktürüyorsun

inşaallah aminnn sanada dua ed,cem bgn arkadaşım Rabbim sanada nasip eder inşallah

bu arada bana cevap yazan herkese teşekkür ediyorum..

bu bulantılar varya geçen hafta azalmıştı dün ve bgn gene istifrala beraber geri geldi artık napalım dayanıcaz herkese sabır versin Rabbim..

Sağolasın canım ya:)Sana da çok geçmiş olsun:)Peki ne zaman geçti ağrıların?

bu arada benide listeye eklermisinizzz
yaş 27 kilo 51 şehir bursa sat 12 şubat 2 düşükten sonra normal yolla çok şükür..

yaff kizlar bugün ne yemek yapim bilmiom canim hic bisi istemiyor ( siz ne pisirceniz bugün bakim?
ben hep böyle kahvalti tarzi bisiler istiyorum ama yemek yapmassamda olmas ki demi :26:

Sağolasın canım ya:)Sana da çok geçmiş olsun:)Peki ne zaman geçti ağrıların?

canim pazartesi sabah uyandigimda gecmisti elhd, fakat kafamin arkasinda sol tarafini okdar cok ogalamisim ki (ne hikmetse sanci ordan öne dogru geliyordu) simdi hala orayi ellesem agriyo :))
bu cuma doktora gidince birsey isticem ilk kizimda minoset mi öyle birsey vermisdiler bana
insaALLAh o iyi gelir cünkü bende her 2 ci ve 3 gün o migren agrilari oluyordu ilk kizimda :S insaALLAH bu bebiste arasira olur yoksa... vay halime :) garibim esimde benle uyuyo benle uyaniyor ben her mirildandimda oda uyaniyo uykusuz kalior benim yüsümden

Son düzenleme:

tamam tamam qizlar, yeni deyirem ki hec menim kocam da her dilediyimi almiyo, ne soylesem zararlarindan bahs ediyo, eee men de ne yapayim mecbur markete kendim giriyorum sen de oyle yap kendin al kendin yee ohh ne ala

insallah gecer canim, bu aralarda gunes sisteminde bi deyisiklikler olub belke de bu sebebdendir. cunki mende ve esimde de surekli agrilar var ama arada sirada sonra bir anda kaybolur

tamam tamam qizlar, yeni deyirem ki hec menim kocam da her dilediyimi almiyo, ne soylesem zararlarindan bahs ediyo, eee men de ne yapayim mecbur markete kendim giriyorum sen de oyle yap kendin al kendin yee ohh ne ala

heh simcik anlasildi :)) ay benim bir kuzenim var hamileyken esi ona istedigini almayinca otur mus kaldirima baslamis cocuk gibi aglamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…