- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.941
HELENCIM benimde pihtilasma problemim var ben coraspin ve igne kullaniyorum ve doguma bir hafta kala kesilecek seninki nasil dedi?
cnm seninde tedaviden sonra normal gelmişti demi bebişin benim sonuç heterozigot çıktı genetik doktoru bunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi benim doktor önlem olarak verebilir dedi heterozigotta iğneye gerek yokmuş corasprin kullanmasanda olur ama biz etik olarak vermeliyiz dedi ben kullanıcam 7.aya kadar kullanabilirmişim senin sonuç homozigotmu o zamn iğne kullanılıyo sanırım Allahımm bizlere bağışlasın miniklerimizi damarlarımız açık olsun rahatça beslensinler yavrularımız..çok öptük kardeşimizi..
canim ben yurt disindayim ve malesef burdaki drlar ne eline bir sonuc veriyorlar ne de tam olarak aciklama yapiorlar acikcasi bende ne oldugumu bilmiorum sadece pihtilasma var ilk ucu bu yuzden dusuk oldu igne ve hap kullanicaksin dediler bende uyguluyorum iste.insallah saglikla nasip olsun bu kez bebislerimiz.ben tedavi yaptim gecen sene olmadi bu yil tedaviye basliycam ay mucize olarak geldi bebisim bundan onceki hamileligimdede normal olmustu tedaviyle olan hamileligimde dusk yaptiktan iki ay sonra gelmisti oglumda ayyy karisik oldu ama anlamissindir umarim
canim ben yurt disindayim ve malesef burdaki drlar ne eline bir sonuc veriyorlar ne de tam olarak aciklama yapiorlar acikcasi bende ne oldugumu bilmiorum sadece pihtilasma var ilk ucu bu yuzden dusuk oldu igne ve hap kullanicaksin dediler bende uyguluyorum iste.insallah saglikla nasip olsun bu kez bebislerimiz.ben tedavi yaptim gecen sene olmadi bu yil tedaviye basliycam ay mucize olarak geldi bebisim bundan onceki hamileligimdede normal olmustu tedaviyle olan hamileligimde dusk yaptiktan iki ay sonra gelmisti oglumda ayyy karisik oldu ama anlamissindir umarim
anladım :) sen büyük ihtimalle homozigotsun iğne verdiklerine göre yaşadığın düşükler muhtemelen pıhtılaşmadan dolayı olmuştur çünkü bebeğin besleneceği damarlar tıkanınca gebelik düşükle sonuçlanıyomuş Allah birdaha yaşatmasın korusun yavrularımızıı
selam kızlar nasılsınızz ben dün bebişimi gördümm çok büyümüş ya 10+5 miş çabuk büyüyo benimki hızlı çıktı3,5 santim boyu ve doğum tarihimizde erkene alındı 17 kasım oldu
kızlar benim bugun karnım agrıyo baya regl gibi devamli tuvalete gidip bakıyorum kabus oldu resmen bugun bana ya hem basım agrıyor hem karnım agrıyor
nolurrr gecsinnnnnnnnnvallahi baş agrısına razıyım karın agrısı cok korkutuyo beni
HELENCIM benimde pihtilasma problemim var ben coraspin ve igne kullaniyorum ve doguma bir hafta kala kesilecek seninki nasil dedi?
cnm seninde tedaviden sonra normal gelmişti demi bebişin benim sonuç heterozigot çıktı genetik doktoru bunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi benim doktor önlem olarak verebilir dedi heterozigotta iğneye gerek yokmuş corasprin kullanmasanda olur ama biz etik olarak vermeliyiz dedi ben kullanıcam 7.aya kadar kullanabilirmişim senin sonuç homozigotmu o zamn iğne kullanılıyo sanırım Allahımm bizlere bağışlasın miniklerimizi damarlarımız açık olsun rahatça beslensinler yavrularımız..çok öptük kardeşimizi..
canım bende de kan pıhtılaşması var hergün coraspirin ve clexane 0,4 iğne kullanıyorum mthfr 677 ve 1298 heterezigotum heterezigotlarda mutlaka iğne kullanıo canım
Hep güzel dusunuyorum tatlım bebeişim buyuyo kese rahme baskı yapıyor diyorum kendimi telkin ediyorum derin nefes alıyorum.. nolur birbirmiz icin dua edelim...dün bendede vardı regl zamanlarında oluyomuş normalmiş bugün geçti benimkii güzel düşünn hepp
kızlar benim bugun karnım agrıyo baya regl gibi devamli tuvalete gidip bakıyorum kabus oldu resmen bugun bana ya hem basım agrıyor hem karnım agrıyor
nolurrr gecsinnnnnnnnnvallahi baş agrısına razıyım karın agrısı cok korkutuyo beni
canım bende de kan pıhtılaşması var hergün coraspirin ve clexane 0,4 iğne kullanıyorum mthfr 677 ve 1298 heterezigotum heterezigotlarda mutlaka iğne kullanıo canım
cnm heterozigotunda türleri var o zaman genetik doktoru bağlayıcılığı yok dedi şuan gittiğim doktor corasprin verdi ben teyit için tedavide gittiğim prof danıştım coraspirin yeterli hemozigotta iğne veriyoruz dedi ..benim ilk hamileliğimm ..
cnm heterozigotunda türleri var o zaman genetik doktoru bağlayıcılığı yok dedi şuan gittiğim doktor corasprin verdi ben teyit için tedavide gittiğim prof danıştım coraspirin yeterli hemozigotta iğne veriyoruz dedi ..
her dr farklı bişey söylüo bende profa gidiorum ve senin bu dediiğni daha önce duyup söylemiştim kendisine yok öle bişey iğne kullanmak zorunda demişti ama bünye ilede alakalı olabilir canım bi arkadaş var heterezigot çok iğne kullandı bütün bebekleri düştü ama şimdi 6 aylık hamile sadece coraspirin kullanıo bebeği gayet sağlıklı ay gende olup farklı dozajlarda kullananda belli olmuyor yani
benim dün gece çok bulantım oldu,sürekli istifra ettim,eşim de şehir dışındaydı,sabah uyandım aynı bulantı devam etti,baş ağrısı karın ağrısı da başladı,sanki zehirlenmiş gibi ,doğru dürüst bişy yiyo olsam diycemki zehirlendim... neyse hafif bi çorba yapıp içiym bari,iyi gelir inşlh
her dr farklı bişey söylüo bende profa gidiorum ve senin bu dediiğni daha önce duyup söylemiştim kendisine yok öle bişey iğne kullanmak zorunda demişti ama bünye ilede alakalı olabilir canım bi arkadaş var heterezigot çok iğne kullandı bütün bebekleri düştü ama şimdi 6 aylık hamile sadece coraspirin kullanıo bebeği gayet sağlıklı ay gende olup farklı dozajlarda kullananda belli olmuyor yani
evt her doktorun yaklaşımı farklı olabiliyo ..Allaha emanet yavrularımız ..Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahh..
ben öğlen yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yemekhanede.. güzeldi yani,pratik ve besin değeri de yüksek, düşünebilirsin yanına salatayla :))
ya bişey almasın ben istemiyorum , sadece davranış şeklini değiştirsin o bana yeter..
sadece benim her işe yetişemediğimi, benim de bir makine değil de insan olduğumu,
ayrıca hamile bir bayan olduğumu ve çabuk yorulduğumu anlasın benim için yeter... yoksa markete gitmeyi bir kenara attım :))
hem çocuğa bakıp hem hamile olup hem çalışıp,
hem ev işi hem çamaşır... zor zorrrrrrrrr
vallahi ben hiçbir işe yetişemiyorum bende mi gariplik var, anlamadım..
eşime göre ben yavaşmışım...
bilmiyorum daha ne kadar hızlı olunur
inanmazsınız pazar günü çabuk susuyorum diye başıma sürahi koymuştum..
kızımı sabah uyanınca aldım yanıma yatırdım,
uyanmış tekrar sürünerek başımdaki sürahiye yetişmiş,
kafamdan aşağı yarım sürahi suyu indirdi uykulu uykulu...
işte ben bide küçük bi cadıyla uğraşıyorum evde..
hem iş, hem ev, hem çocuk........
bugün evin anahtarını da almadan çıkmışım..
çilingirci çağırcaz o kadar dalgın ve yorgunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?