2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

selam kızlar nasılsınızz ben dün bebişimi gördümm çok büyümüş ya 10+5 miş çabuk büyüyo benimki hızlı çıktı 3,5 santim boyu ve doğum tarihimizde erkene alındı 17 kasım oldu

Son düzenleme:
kızlar benim bugun karnım agrıyo baya regl gibi devamli tuvalete gidip bakıyorum kabus oldu resmen bugun bana ya hem basım agrıyor hem karnım agrıyor

nolurrr gecsinnnnnnnnn vallahi baş agrısına razıyım karın agrısı cok korkutuyo beni

dün bendede vardı regl zamanlarında oluyomuş normalmiş bugün geçti benimkii güzel düşünn hepp

dün bendede vardı regl zamanlarında oluyomuş normalmiş bugün geçti benimkii güzel düşünn hepp
Hep güzel dusunuyorum tatlım bebeişim buyuyo kese rahme baskı yapıyor diyorum kendimi telkin ediyorum derin nefes alıyorum.. nolur birbirmiz icin dua edelim...

bu arada kızlar dun cok gariptir sol elim uyustu birden sol gozum az gormeye basladı bunlar bu haftalarda olan belirtilermis ne kadar ilginc vucudumuz resmen bir mekanizma.. Kurban oldugum Rabbim bizi bir mucize olarak yaratmıs..

bende 2 bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim sonuncusunu 12 ocakta kürtajla aldılar Rabbim buna uzun ömürler versin

kızlarrr noluyor hormonlar yüzünden mi bu eşlerle tartışmayın,gerilmeyin,bebeğiniz üzülür sonra, tamam anlayışsızlıkları olabilir ama bizde pek bi nazlı oluyoruz dimi :)))

geçen haftaya kadar benimde belim ve karnım çok ağrıodu druma sordum normal dedi rahim büyüyormuş ama 12. haftadan sonra ağrı kalmıo şuan rahatım sadece hızlı hareket edersem ki etmemeye çalışıorum o zaman hafif bi yokuluo gidio sonra

Son düzenleme:

benimde bazen öyle ağrıyo dün doktora sordum bol bol su iç dedi neden bilmiyorum demekki önemli bişi değil canım artarsa dok.sor ama

guzel annecıkler merhaba...
bugun 12+4 gunluk olduk bız.. ama bıraz rahatsızım kızlar kasıklarm gerılıyoo agrım vr hafıf hafıf kasıgımda ve rahımımde.. varmı bnm gıbı şikayetlerı olan ? buarada dr.u m aradı 2 lı testmızn kan sonucuda temız Allahıma sukurler olsunki.. darısı sızlern basına ınsallah saglıcakla kucagımıza alalım bebışlerımzı saglıcakla..

benim dün gece çok bulantım oldu,sürekli istifra ettim,eşim de şehir dışındaydı,sabah uyandım aynı bulantı devam etti,baş ağrısı karın ağrısı da başladı,sanki zehirlenmiş gibi ,doğru dürüst bişy yiyo olsam diycemki zehirlendim... neyse hafif bi çorba yapıp içiym bari,iyi gelir inşlh

hala geçmedimi bulantın yosa yenimi başladı acaba senin 13 hafta olmuşsun inşallah geçer biranönce allah yardımcın olsun ben havuç yiyodum iyi geliyor

ah canım ya sende bir sorun olurmu hiç aynı anda birsürü iş insan evde olduğunda bile sadece ev işi zor geliyor bide hem dışarda hem evde birde üstüne çocuk hamile biri için daha fazlası olamaz heralde Allah kolaylıklar versin arkadaşım gerçekten okuyunca üzüldüm inşallah bu günlerde geçecek sabret Anneler bir melektir diye boşuna söylemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…