2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar merhaba Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu a girip ücretsiz "HAMİLEYİM" kitabını alabiliyorsunuz ben geçen gün üye oldum bugün geldi kitabım çok güzel bilgiler var sadece kargo ücreti ödüyorsunuz tavsiye ederim sizinle paylaşmak istedim. Bu arada dün akşam ilaç içmiştim bugün güne güzel başladım keşke hep böyle bulantısız geçse günlerim ne güzel oluyor ya...

gunaydin arkadaslar nasilsiniz pek gelemiyorum burayada
merak ettim aranizda bebeginin cinsiyeti belli olan oldumu
bizim galiba oglusumuz geliyor :)

konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz da tövbe tövbe

evet canım ya bende kestirmek istiyorum ama öyle bi etkiliyorlar ki insanı mantıksız olduğunu bildiğim halde elimi kolumu bağladılar sanki gidip kestiremiyorum saçma bi korku soktular içime

Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:

canım gaz için ayaklarını hep sıcak tut yalın ayak gezme kabızlık içinde yiyebiliyorsan daha çok sebze türü şeyler ye salata artık çıktı sayırlır sabahları kahvaltıdan önce soyup yiyorum iyi geliyor ve bol bol su iç bazen banada uzun süre çıkamadığım zaman tuvalete çok şiddetli sancılar giriyo karnıma bende senin gibi korkuyorum ama normalmiş sindirim normal çalışmadığı için oluyormuş malesef

canim ikili test denilen sey tam bilmiyorum yurt disinda oldugu icin ,ama bu ense kalinligi falan olcemi olyor yada kan tahlilleri
baya kan tatlili vermistim hepsi normal iyi cikti, ense kalinligi ise tam normal iyi dedi
tabi erkek olunca daha belli olur kizlar nede olsa cekingen olurlar
insallah belli olur sizinde
yani bizede kesin demedi ama buyuk ihtimalle dedi

bende aldım bu kitabı, güzel bi kaynak

evet canım 2 li test dediğim seninde bahsettiğin şeyler geçen hafta ense kalınlığım normal çıkmıştı yarın tekrardan bakıcak ve kan testi yapılacak birde bende geçen hafta burun kemiği oluşmuşmu die baktı onuda ölçtü yani gayet ii dedi evet erkekler erken belli oluo malum:78:

aynen aynen ,bu erkekler anne karnina dustukten sonra hep bi basta olup ben erkegim diye belli ediyolar kendilerini

burun kemigini bilmiyorum ama baya bi bakti ,belki onu bir dahaki gitmemize soyler
icine erkek doguyorsa peki erkekmi istiyosunuz

beni de aldı detaylı ultrason derdi
gidenler garip garip şeylerle geliolar
korkuorum offfff
Cehalet mutluluk hakkaten
kör şeytan diyo ki gitme dr a fln sal çayıra mevlam kayıra
craftim detaylıda ne çıkıyomuşki garip garip? :26:

helencim bak 7-8 haftalık usg kağıdını eline alıp bakıyosun sağsaysa kız soldaysa erkek diyorlar. aksi çıkanda var tabi. hani sağda hissedersen erkek derler ya, sağımız usg sol görünüyor ayna gibi düşün.

cinsiyeti acaba hissettiğimiz gibi çıkacakmı, yoksa bebişler süpriz mi yapacak :)

ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kız hissediyorum da :)))

biz hep kiz istiyorduk cunku ailede 7 torun var 6 tanesi erkek :) en buyuk kiz oda evlenecek yasa geldi sevilmiyor artik :)

ama kesin oglan olcagini biliyorduk ve oglan oldu
insallah hissettigin yada istediginiz cikar diyim ama en onemlisi saglikli olmasi

aynen aynen ,bu erkekler anne karnina dustukten sonra hep bi basta olup ben erkegim diye belli ediyolar kendilerini

burun kemigini bilmiyorum ama baya bi bakti ,belki onu bir dahaki gitmemize soyler
icine erkek doguyorsa peki erkekmi istiyosunuz

aslında kız çok istiyorum ama erkek sanki ocakta kürtaj olmuştum karnımda öldüğü için onuda kıs hissdiodum ayrıca çin takvimine görede erkek ama ilki hep erkek olsun diolar ne alakaysa

bu ikili test neyin nesidir arkadaşlar ultrasonda ense kalınlığına bakıyorlar birde başka ne var. ayrıca ultrasondan paramı alıyorlar test olunca ben anlayamadım ya bana açıklama yaparmısınız birde kaçıncı hafta oluyor bu ikili test dr bana birşey demedi sadece 12. haftada bekliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…