- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.961
evt her doktorun yaklaşımı farklı olabiliyo ..Allaha emanet yavrularımız ..Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahh..
amin canım inş hepimiz için
hala geçmedimi bulantın yosa yenimi başladı acaba senin 13 hafta olmuşsun inşallah geçer biranönce allah yardımcın olsun ben havuç yiyodum iyi geliyor
konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz datövbe tövbe
gunaydin arkadaslar nasilsiniz pek gelemiyorum burayada
merak ettim aranizda bebeginin cinsiyeti belli olan oldumu
bizim galiba oglusumuz geliyor :)
Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:
kızlar merhaba Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu a girip ücretsiz "HAMİLEYİM" kitabını alabiliyorsunuz ben geçen gün üye oldum bugün geldi kitabım çok güzel bilgiler var sadece kargo ücreti ödüyorsunuz tavsiye ederim sizinle paylaşmak istedim. Bu arada dün akşam ilaç içmiştim bugün güne güzel başladım keşke hep böyle bulantısız geçse günlerim ne güzel oluyor ya...
canim ikili test denilen sey tam bilmiyorum yurt disinda oldugu icin ,ama bu ense kalinligi falan olcemi olyor yada kan tahlilleri
baya kan tatlili vermistim hepsi normal iyi cikti, ense kalinligi ise tam normal iyi dedi
tabi erkek olunca daha belli olur kizlar nede olsa cekingen olurlar
insallah belli olur sizinde
yani bizede kesin demedi ama buyuk ihtimalle dedi
craftim detaylıda ne çıkıyomuşki garip garip? :26:beni de aldı detaylı ultrason derdi
gidenler garip garip şeylerle geliolar
korkuorum offfff
Cehalet mutluluk hakkaten
kör şeytan diyo ki gitme dr a fln sal çayıra mevlam kayıra
evt herşeyden ömlisi Sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıı..
bi çocuğumuzun ilk bebeği zaten..
duruşa göre cinsiyetten bende pek bişey anlayamadım ultrasona göremi yoksa bize göremi bilmiyorum ..
cinsiyeti acaba hissettiğimiz gibi çıkacakmı, yoksa bebişler süpriz mi yapacak :)
ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kız hissediyorum da :)))
aynen aynen ,bu erkekler anne karnina dustukten sonra hep bi basta olup ben erkegim diye belli ediyolar kendilerini
burun kemigini bilmiyorum ama baya bi bakti ,belki onu bir dahaki gitmemize soyler
icine erkek doguyorsa peki erkekmi istiyosunuz
helencim bak 7-8 haftalık usg kağıdını eline alıp bakıyosun sağsaysa kız soldaysa erkek diyorlar. aksi çıkanda var tabi. hani sağda hissedersen erkek derler ya, sağımız usg sol görünüyor ayna gibi düşün.
ben hic bilmiyordum bunu ilk defa duydum
bi bakim sagmi sol mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?