- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.981
aslında kız çok istiyorum ama erkek sanki ocakta kürtaj olmuştum karnımda öldüğü için onuda kıs hissdiodum ayrıca çin takvimine görede erkekama ilki hep erkek olsun diolar ne alakaysa
ayy benim o haftalarda ortada duruodu
sende ayni bizim gibi dusunuyomusun :) basta hayirli saglikli olmasi tabi
hic cin takvimiyle falan bakmadim
ilk erkek olsun ikinci kiz olsun ,cunku kiza agbilik yapar diye heralde
ayy benim o haftalarda ortada duruodu
bende baktim simdi, bilemedimki valla :26:
Herkese merhaba,bugün ben de gittim doktoruma,10 hafta 4 günlüğüz.Her şey normal dedi,1 ay sonra bir daha gideceğim.Ense kalınlığı 1 mm normalmiş,rahimde ve arkasında kanama yok iyi dedi.Kan testi istemedi yine sanırım sonra yapacak.Demir bağlamada sorun vardı benim eskiden beri söyledim,istersen başlayalım ilaca ama miden iyi olmadığı için(bulantı ve yanma)kullanmasan daha iyi çünkü demir hapı kullanmak kolay değildir,16.haftadan sonra başlayalım dedi.Baş popo mesafesi 3,7cm miş.İşte böyle:)
Tüm bunlar iyi hoş şükürler olsun,dün gece ve bugün sabah ben de eşimle tartıştım,şimdiye kadar epey anlayışlıydı adam patladı ben de çok ağlağım bugünlerde ve sinirliyim galiba ama pek sesimi çıkarmadım.Neymiş hiç onu düşünmüyomuşum,o benim her yapmaya çalışıyomuş,kahvaltı hazırlamıyormuşum açmış beyimiz.:)EE ben de açım asıl onun bana hazırlaması lazım:)Buzdolabının kapağını açamıyorum,yemek yapamıyorum,bir aydır ee haliyle adam patladı ona da hak vermek lazım.İşte böyle canım sıkıldı biraz zaten halsizim yorgunum.Al ücretsiz izin evde yat diyor bana,paraya ihtiyacı yokmuş ne alakaysa bu muhabbetin üstüne bana bunları söylüyor.Az kaldı zaten okulların kapanmasına,öğrencilerimi bırakamam.Müdürüm sağolsun odanın birini bana verdi,boş derslerimde yatıyorum,dinleniyorum.Şimdi evdeyim.Çok konuştum farkındaym.Kusura bakmayın kızlar,içimi dökeyim istedim.
evet kesin ondan dolayı artık 2. yi yapıcağımı nerden biliyorlarsa bu bi çıksın hayırlısıyla sağlıkla 2. yi düşünürüz aslında istiyorum ama kısmet yaparsamda arasını çok açmam heralde yaş oldu 30 zaten
craftim detaylıda ne çıkıyomuşki garip garip? :26:
helencim bak 7-8 haftalık usg kağıdını eline alıp bakıyosun sağsaysa kız soldaysa erkek diyorlar. aksi çıkanda var tabi. hani sağda hissedersen erkek derler ya, sağımız usg sol görünüyor ayna gibi düşün.
cnm benim solumda görüyordu doktor o haftalarda ultrasonda sağ oluyoo yanii ??
boşver kuzum yaaaa
elmakurdununkinde sorun görmüş dr
ona takıldım kaç gündür
üzüldüm çok
boşver kuzum yaaaa
elmakurdununkinde sorun görmüş dr
ona takıldım kaç gündür
üzüldüm çok
arkadaşlar merhaba uzun süredir takip ediyorum ama aranıza katılamıyordum. ben de 10 haftalık hamileyim. o kadar çok düşük yaptım ki bunu da kaybetmekten çok korkuyorum. Allaha şükür buraya kadar geldik. 36 yaşındayım ve 1 tane oğlum var bu ikinci olacak inşallah. Ama benim sorunum kilo almak şimdiden 2 kilo aldım sizler kaçar kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?