2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aslında kız çok istiyorum ama erkek sanki ocakta kürtaj olmuştum karnımda öldüğü için onuda kıs hissdiodum ayrıca çin takvimine görede erkek ama ilki hep erkek olsun diolar ne alakaysa

sende ayni bizim gibi dusunuyomusun :) basta hayirli saglikli olmasi tabi

hic cin takvimiyle falan bakmadim
ilk erkek olsun ikinci kiz olsun ,cunku kiza agbilik yapar diye heralde

sende ayni bizim gibi dusunuyomusun :) basta hayirli saglikli olmasi tabi

hic cin takvimiyle falan bakmadim
ilk erkek olsun ikinci kiz olsun ,cunku kiza agbilik yapar diye heralde

evet kesin ondan dolayı artık 2. yi yapıcağımı nerden biliyorlarsa bu bi çıksın hayırlısıyla sağlıkla 2. yi düşünürüz aslında istiyorum ama kısmet yaparsamda arasını çok açmam heralde yaş oldu 30 zaten

iyi yaptn içinde kalmasın arkadaşım.ya senin eşin diil bütün erkekler öyle bir ay düzensizleştin mi ilgi göstermezsen hemen sıkılıyorlar bi şekilde gerginlik oluşuyo.gebeliğin verdiği sitres hem bizde hemde kocalarımızda oluyo.canını sıkma.bebişini düşün.biraz umursamaz davran.o da anlayacaktır.

Merhabalar arkadaşlar kasım 2011 anneleri adı altında iki forum var,ikisini birden takip etmek zor:)Bir selam edeyim dedim.

arkadaşlar merhaba uzun süredir takip ediyorum ama aranıza katılamıyordum. ben de 10 haftalık hamileyim. o kadar çok düşük yaptım ki bunu da kaybetmekten çok korkuyorum. Allaha şükür buraya kadar geldik. 36 yaşındayım ve 1 tane oğlum var bu ikinci olacak inşallah. Ama benim sorunum kilo almak şimdiden 2 kilo aldım sizler kaçar kilo aldınız?

helencim bak 7-8 haftalık usg kağıdını eline alıp bakıyosun sağsaysa kız soldaysa erkek diyorlar. aksi çıkanda var tabi. hani sağda hissedersen erkek derler ya, sağımız usg sol görünüyor ayna gibi düşün.

[/B][/QUOTE]

cnm benim solumda görüyordu doktor o haftalarda ultrasonda sağ oluyoo yanii ??

benimde bir kızım var şimdiki erkek olsa fena olmaz değişik bi heyecan olur kızımda olsun farketmez aslanlar gibin iki kız annesi olurum bende, ama tabiki kızı olan erkek oğlu olan kız olsun diye ister
banada bazen kız gibi geliyor bazen erkek gibi çevremdeki herkes erkek diyor bakalım hayırlısı öğreniriz yakında

bende yaştan dolayı aralarını fazla açmamayı düşünüyorum. çünkü 3 tane düşünüyorum :) bunu 27 de doğurcam, diğeri 30 gibi olursa, 3.yüde 5-6 sene sonra bebek özlediğim zaman yaparım diye düşünüyorum. Allah izin verirse. zaten sonrada menapoza girerim heralde sayfayı kapatırız

boşver kuzum yaaaa
elmakurdununkinde sorun görmüş dr
ona takıldım kaç gündür
üzüldüm çok

benim dr biraz matraktır kuzenimde onda doğum yapmıştı cinsiyet konusunda biraz uyuzdur :) kızada benzio erkeğede benzio diomuş gülerek sorunca, bende hiç sormuorum konuşmalarından sinsize kapmaya çalışıorum 11+2 de aynı babasına benzio dedi bide kulakları çirkin bunun dedi gülerek acaba erkekmi demek istedi

elmakıurduma bende uzuldum cok ınsallah bebek ıyıdır ya en son yaptırmayacaktı bırsey ama hayırlısı artık

ben hep erkek hıssettım ama kese kız dıyor bakalım ne olacak ,kız olsun ıstıyoruz bız ama bakalım erkekte olsun ıstıyoruz farketmez hıc

İnşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarsın yavrunu:)Ben kilo verdim almadım:)57 idim 54-55 civarındayım şimdi.

ya bu internette yok yok gerçektende. Öğrendim benim gibi merak edenlerede söyleyeyim baştan bebeğin baş popo ve ense kalınlığına bakıp kan testi yapıyorlarmış çıkan değerlerle ultrason sonuçlarını karşılaştırıp sorun olup olmadığına bakıyorlarmış buda 11 ile 14. haftalar arasında oluyormuş. ah ah yine masraf çıktı bu ay belki birşeyler bakarım diyordum bebişime kendime :97:

merhaba arkadaşlar biz doktordan geldik ama bebişim küçükmş(11+0) ikili testi yapmadı.2 hafta sonra bekliyo.bizde kızılayda gezdik bebişimle pantolonlarım sıkıyodu pantolon ve gömlekler aldık.bide erikler kocaman olmş ne zamandır büyümelerini bekliyodum.çok sevindirik oldum. kızlar ikili test için 13.haftanın içinde gidin bebek daha net görülüyomş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…