- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.001
benim dr biraz matraktır kuzenimde onda doğum yapmıştı cinsiyet konusunda biraz uyuzdur :) kızada benzio erkeğede benzio diomuş gülerek sorunca, bende hiç sormuorum konuşmalarından sinsize kapmaya çalışıorum11+2 de aynı babasına benzio dedi bide kulakları çirkin bunun dedi gülerek acaba erkekmi demek istedi
bu ikili test neyin nesidir arkadaşlar ultrasonda ense kalınlığına bakıyorlar birde başka ne var. ayrıca ultrasondan paramı alıyorlar test olunca ben anlayamadım yabana açıklama yaparmısınız birde kaçıncı hafta oluyor bu ikili test dr bana birşey demedi sadece 12. haftada bekliyorum dedi
dun bizimkide bisey soylemicekti, biz dedik illeki cinsiyet belli olmazmi,o diyor simdi benim neseme bagli nesem olursa bakarim diyor, bede dedim esime, hadi bi neselendirelimde soylesin bize diye
cinsiyet konusu galiba cok doktorlarda ayni
merhaba arkadaşlar biz doktordan geldik ama bebişim küçükmş(11+0) ikili testi yapmadı.2 hafta sonra bekliyo.bizde kızılayda gezdik bebişimle pantolonlarım sıkıyodu pantolon ve gömlekler aldık.bide erikler kocaman olmş ne zamandır büyümelerini bekliyodum.çok sevindirik oldum. kızlar ikili test için 13.haftanın içinde gidin bebek daha net görülüyomş.
aaaa ben de tam 11+0 olunca bakcaklar görürler inşallah ooffff ben de bebeğimi görmek istiyorum en son 6 haftalıkken baktık ultrasonla büyüdü mü nasıl meraktan çatlıcam neyse yine de bi gidelim bari de görmezlerse bi daha gideriz ERİK DEDİN CANIM ERİK ÇEKTİ
elmakıurduma bende uzuldum cok ınsallah bebek ıyıdır ya en son yaptırmayacaktı bırsey ama hayırlısı artık
ben hep erkek hıssettım ama kese kız dıyor bakalım ne olacak ,kız olsun ıstıyoruz bız ama bakalım erkekte olsun ıstıyoruz farketmez hıc
Ben cinsiyetten geçtim artıkhep sırtını dönüyo kesenin içinde saklanıyo
Bize yüzünü dönsün elini kolunu göstersin sağlıklı olduğunu bileyimm kalp atışlarını duyayım birde ikili testimiz temiz çıksın yeter Allahımm
bu akşam düzgün beye gidecekmiş cnm
medicana sanırım
o zaman netleşecek herşey
Allah'ım kimseyi evlatla sınamasın ne zor yaaaaaaa
hepimiz için aynı şey geçerli tabikide canım onun o minicik kalbi atmaya devam etsinde ben başka bişey istemiorum varsın kızda yada erkek olsun ama insan merak ediyorbenimkide maaşallah paso bacaklarını açıo görüorum ama anlamıorumki bişeyler sallanıo ortada ama kordonuydu sanırım
ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kız hissediyorum da :)))
evt merak hep var..
ayy yerimm ben onuuuseninki erkek sanırımm
bu akşam düzgün beye gidecekmiş cnm
medicana sanırım
o zaman netleşecek herşey
Allah'ım kimseyi evlatla sınamasın ne zor yaaaaaaa
canım kıyamam mevsimi die açıkça yazdım.:) ben de bu gn ikili test umudu ile gittim.2 hafta sonra dedi doktorum.olsun bebişimi gördüm en azından.
Amin cnm Amin
bende düzgün beye gidiyorum gerçekten iyi bir insandır öncelikle ..
düzgün beymi görmüş bi problem umarım yanlış görmüştür inşallah
inşallah temiz çıkarr sonucu ..
özellikle böyle durumlara karşı hassasmış düzgün bey elinden geleni yapıyomuş ben sıra beklerken biriyle konuşmuştum o bahsetmişti ..
Allahım güzel haberlerle dönsün inşallahh ..
Olsun canım kırk yılda bişey istedi geçenlerde de yemiştim annem şuan mevsimi olmayan bişi istemişti canım (yazmıyorum ben ne olur ne olmaz daha çıkmamıştı bulamamıştık) o zaman o yokmuş o zaman erik almıştı o gün yedim bi de şimdi çekti okulumuzun memuru sağolsun gönderdim şimdi alcak banayicem yani valla canım bişey çekti diye bütün okul mutlu oldu sağolsunlar yaa
ben de inşallah geri dönmem gerçi hayırlı sonuç alalım da varsın iki hafta sonra olsun canım yaa bi de ben salı günü kan verdim belki görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?