2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

dun bizimkide bisey soylemicekti, biz dedik illeki cinsiyet belli olmazmi,o diyor simdi benim neseme bagli nesem olursa bakarim diyor, bede dedim esime, hadi bi neselendirelimde soylesin bize diye
cinsiyet konusu galiba cok doktorlarda ayni

canım bebeğimizin kromozomlarından kaynaklanan herhangi bir rahatsızlığı var mı buna bakıyorlar bazı sitelerde çok güzel açıklamışlar oradan takip edebilirsin kan tahlili falan da yapıyorlar o yaptıkları kan tahlilindeki değerleri ultrasona giriyorlar engel ihtimali ya da down sendromlu olma ihtimaline bakıyorlar 11-13. hafta arası bakıyorlar sanırım ben cuma tam 11. hafta olcam salı günü kan tahlili verdim o sonuçla birlikte cuma günü gitcem inşallah bakcaklar 12. hafta da tam zamanı işte belki o zaman gidince yapalım der doktorun ben cerrahpaşaya gidiyorum testlerimi falan bu zamana kadar orda yaptırdım bayağı detaylı bakıyorlar orda ama yönlendirme biraz zayıf. neyse cerrahpaşa olduğu için herhangi bir ücret almıyorlar ama özel hastanede alıyorlarmış

dun bizimkide bisey soylemicekti, biz dedik illeki cinsiyet belli olmazmi,o diyor simdi benim neseme bagli nesem olursa bakarim diyor, bede dedim esime, hadi bi neselendirelimde soylesin bize diye
cinsiyet konusu galiba cok doktorlarda ayni

ay walla bilmiorum bize denk gelio böleleri bazıları hemen söylüomuş yarın giricem ultrosona hiç ümidim yok ama bakalım belki insafa gelir söyler ben sormamda :))

aaaa ben de tam 11+0 olunca bakcaklar görürler inşallah ooffff ben de bebeğimi görmek istiyorum en son 6 haftalıkken baktık ultrasonla büyüdü mü nasıl meraktan çatlıcam neyse yine de bi gidelim bari de görmezlerse bi daha gideriz ERİK DEDİN CANIM ERİK ÇEKTİ

Ben cinsiyetten geçtim artık hep sırtını dönüyo kesenin içinde saklanıyo

Bize yüzünü dönsün elini kolunu göstersin sağlıklı olduğunu bileyimm kalp atışlarını duyayım birde ikili testimiz temiz çıksın yeter Allahımm

canım kıyamam mevsimi die açıkça yazdım.:) ben de bu gn ikili test umudu ile gittim.2 hafta sonra dedi doktorum.olsun bebişimi gördüm en azından.

bu akşam düzgün beye gidecekmiş cnm
medicana sanırım
o zaman netleşecek herşey
Allah'ım kimseyi evlatla sınamasın ne zor yaaaaaaa

hepimiz için aynı şey geçerli tabikide canım onun o minicik kalbi atmaya devam etsinde ben başka bişey istemiorum varsın kızda yada erkek olsun ama insan merak ediyor benimkide maaşallah paso bacaklarını açıo görüorum ama anlamıorumki bişeyler sallanıo ortada ama kordonuydu sanırım

evt merak hep var..
ayy yerimm ben onuuu seninki erkek sanırımm

bu akşam düzgün beye gidecekmiş cnm
medicana sanırım
o zaman netleşecek herşey
Allah'ım kimseyi evlatla sınamasın ne zor yaaaaaaa

Amin cnm Amin
bende düzgün beye gidiyorum gerçekten iyi bir insandır öncelikle ..

düzgün beymi görmüş bi problem umarım yanlış görmüştür inşallah

inşallah temiz çıkarr sonucu ..
özellikle böyle durumlara karşı hassasmış düzgün bey elinden geleni yapıyomuş ben sıra beklerken biriyle konuşmuştum o bahsetmişti ..
Allahım güzel haberlerle dönsün inşallahh ..

canım kıyamam mevsimi die açıkça yazdım.:) ben de bu gn ikili test umudu ile gittim.2 hafta sonra dedi doktorum.olsun bebişimi gördüm en azından.

Olsun canım kırk yılda bişey istedi geçenlerde de yemiştim annem şuan mevsimi olmayan bişi istemişti canım (yazmıyorum ben ne olur ne olmaz daha çıkmamıştı bulamamıştık) o zaman o yokmuş o zaman erik almıştı o gün yedim bi de şimdi çekti okulumuzun memuru sağolsun gönderdim şimdi alcak bana yicem yani valla canım bişey çekti diye bütün okul mutlu oldu sağolsunlar yaa
ben de inşallah geri dönmem gerçi hayırlı sonuç alalım da varsın iki hafta sonra olsun canım yaa bi de ben salı günü kan verdim belki görünür.

SELAM KIZLARR
Rabbim sıkıntısı olan herkesin yardımcısı olsun inşaallah...

yiyebilen arkadaşalara maşallah yaa bende bulantı istifra devam 11 hafta olucaz hayırlısınla ama
gitmedi bulantım istifram.. hep rüyamda yemek yiyiyorum bi uyanıyorum bulantı ile ((

Buarada herkesi cinsiyet merakı sarmış:)) ilk cocuğu olacak bir anne adayı olarak benim fikrim kızlar
inanın cinsiyet hiç ama hiç önemli değil hatta sormayı düşünmüyorum bile.. çünkü 2 kere evlat kaybettim ben düşük oldu çok canım yandı.. benim için sağlıklı bir evlat olması herşeyden önce geliyor Rabbimde gönlümü biliyor...
Herkese Rabbim sağlıklakucağına almyı nasip etsin... hepinizi koocaman öpüyorum :)

yok cnm JFK ya gitmiş
ondan düzgün beye gidecekmiş bugün
Rabbim hayırla dönmeyi nasip etsin inşallah

afiyet olsn cnm.güzel sonuçlar olsnda dediğin gibi geç olsn.daha önce kan vermişmiydin ilk kez mi veriyorsn gebelikten beri? eğer ilk defa veriyosan daha önce bende vermiştim.troid,şeker,kan sayımı,virüslere flan bakıyorlar.bu ikinci verişinse test için istemş olabilirler

kizlar is yerimde olaylar feci karismis durumda, odadaki arkadaslar kavga etdiler, aslinda hic birini sevmiyorum ama bu defa gercekden nefret etdim. nasil erkeklik bu ya...elim ayagim esdi resmen tekme tokat dalacaklar diye, iki kocaman adam ya anlasamiyorlar. mudur cagirdi herkese kizdi is yerinde boyle sey olurmu diye...suclu olan onun dostu diye diyerine yuklendi. offf allah korusun...cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…