2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Hamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

HAMİLELİĞİN 3.AYI:
•PERŞENBE VE CUMA GÜNLERİ ALİ İMRAN SÜRESİNİ OKU. SONRA 140 SALÂVAT GETİR.
•NAMAZLARDAN SONRA ELİNİ KARNININ ÜZERİNE KOY VE SALÂVAT GETİR. HER HAFTA BUĞDAY, ET VE SÜT AL.
•SABAHLARI BİRAZ BAL YE. HERGÜN AÇ KARNINA 1 ADET ELMAYA AYETELKÜRSÜYÜ OKU VE YE

9 AY BOYUNCA DEVAMLI YAPABİLECEĞİN GENEL TAVSİYELER
1-HEP ABDESTLİ OLMAYA ÇALIŞ. ÖZELLİKLE YEMEK YERKEN.
2-BÜTÜN GÜNAHLARDAN KORUNMAYA BAK.
3-ELİNDEN GELDİĞİNCE MÜSTEHAP OLAN ŞEYLERİ YAPMAYA ÇALIŞ.
4-GECELERİ AYNAYA BAKMA.
5-SİNİRLENME. HUZURLU VE SAKİN OL.
6-KURAN DİNLEMEYE VE OKUMAYA ÇALIŞ.
7-NAMAZLARDAN SONRA 34 ALLAHUEKBER,33 ELHAMDULİLLAH VE 33 DEFA SUBHANALLAH DE.
8-SULU VE SAĞLAM BİR NARA 40 DEFA YASİN SÜRESİNİ OKU. BİR ANDA OKUMAYABİLİRSİN. MESELA KAÇ GÜNDE 1 HAFTADA OKU. HATTA EŞİN DE OKUYABİLİR. SONRA O NARI YE. RİVAYETLERDE 40 GÜN VE 40 KEZ YAPILAN AMELLER FAZİLETLİDİR. UNUTMA 9 AY BOYUNCA YAPACAKSIN BUNLARI.
9–1 ELMAYA 40 DEFA YUSUF SÜRESİNİ OKU.
10-EN AZ 40 GECE KILABİLİRSEN GECE NAMAZI KIL.
11–40 CUMA GÜNÜ CUMA GUSLÜ AL. CUMA NAMAZI OKUMADAN HER CUMA CUMA GUSLÜ YA DA İŞE GİTMEDEN SABAH HEMEN AL GUSLÜ NİYET EDERKEN DE CUMA GUSLÜNE NİYET ET. BUNU 40 CUMA BOYUNCA YAP. GENEL OLARAK HAMİLELİLİK DÖNEMİ 40 HAFTA. VE HADİSLER DE DİYOR Kİ:40 CUMA GUSLÜ ALAN KABİR AZABINDAN KURTULUR.
12-HAMİLELİK BOYUNCA 1 KERE DE OLSA KURAN HATİM ET.
13-HERGÜN SABAH NAMAZINDAN SONRA 50 DEFA İHLÂS SÜRESİNİ OKU.
14-HERGÜN SABAH NAMAZINDAN SONRA 50 DEFA KADİR SÜRESİNİ OKU.
15-HERGÜN 140 DEFA SALÂVAT GETİR.
16-NAMAZLARDAN SONRA 70 DEFA ESTAĞFİRULLAHE VE ETUBE İLEYH DE VE TÖVBE ET.
17– 40GÜN BOYUNCA AÇ KARNINA KURU ÜZÜM YE. HERGÜN 21 ADET KURU ÜZÜM VE HER KURU ÜZÜM YERKEN BESMELE ÇEK. YANİ 21 KURU ÜZÜME 21 BESMELE.
18-BEBEK HAREKET ETTİĞİ HER AN ELİNİ KARNININ ÜZERİNE KOY VE SALÂVAT GETİR VE İHLÂS SÜRESİNİ OKU.
19-ALLAHI ÇOK DÜŞÜN.
20-İNSANLARA YARDIM ET.
21-MÜMİN İNSANLARIN YÜZÜNE BAK.
22-GIYBETTEN VE YALANDAN UZAK DUR.
23-NAMAZINI VAKTİNDE KIL.
24-DEVAMLI ALLAH ALLAH DİYE ZİKİRDE BULUN.
25-EĞER EVLADININ SABIRLI OLMASINI İSTİYORSAN ELİNİ KARNININ ÜZERÜNE KOY VE ASR SÜRESİNİ OKU.
26-EVLADINA HAYIRLI BİR İSİM KOY VE DAHA KARNINDAYKEN ELİNİ KARNININ ÜZERİNE KOY VE İSMİYLE ONA HİTAP ET. UNUTMA ÇOCUĞUN ANNE BABA ÜZERİNDEKİ HAKKI ANNE VE BABANIN ONA HAYIRLI BİR İSİM VERMELERİDİR.
27-ENBİYA SÜRESİNİ OKUMAK EVLADIN SALİH BİR EVLAT OLMASINA YARDIM EDER.
28-EĞER ANNE VE BABANIN ÇOCUKLA ÇOK İYİ BİR İLİŞKİSİ, BAĞI, DİYOLAĞU OLMASINI İSTİYORSAN ÇOCUK DOĞMADAN ANNE VE BABA EVLATLARIYLA KONUŞMALILAR VE ÇOCUK DOĞDUKTAN SONRA BU SESLERE AŞİNA OLACAKTIR.
29-HAMİLELİK ESNASINDA DÜZENLİ BESLENME VE TEMİZLİĞE ÇOK ÖNEM VERİLMELİDİR.

ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERİ KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK İYİDİR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GİDERİR. TANSİYONA DA İYİDİR.
İNCİR: KURANDA ADINA YEMİN EDİLEN MEYVEDİR. AĞIZ KOKUSUNU GİDERİR VE KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİR
KAVUN: ANNE HAMİLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.

BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCİMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALİ, ZEYTİNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERKEN ÇOK AŞIRIYA KAÇINILMAMALI

cnm çok güzel bilgiler daha önce bi siteden okudum birazını uyguladm.bide bebiş doğduğunda hac hurmasını anne çiğneyip bebeğin damağına sürecekmiş.bebek güzel huylu imanlı olurmş

Slm kızlar nasılsınız ben çok iyiyimde eşimle oğlum ufak bi kaza atlattı oğlumda sorun yokta eşim yatıo ayağına dikiş falan atıldı pek giremiom geçmişi okuyayım dedim ama bugünü bile bitiremedim maşallah size

cinsiyetler de öğrenilmeye başlanılmış ikili testlerde iyi gidio hadi güzel haberlerinizi beklioruz

biz daha küçüğüz 12 . Haftayı beklioruz ense kalınlığı için gidicez

ben öbür kasim anneleri topi göremedim hangi sayfadasiniz acaba hem zor oluyordur iki yer takip etmek sabite tasinmaya ne desiniz sadece bi öneri valla ben burayi bile zor takip ediyorum masallah size ve cok hosuma gidiyor samimiyetiniz ve dualariniz insallah hep iyi haberler aliriz ve hep destek oluruz moral cok önemli
ben daha cinsiyet tahminlere pek güvenmiyorum bircok tanidimda ilk söylenen son aylarda deisti bence cok erken daha yanilma bayi yüksek bence 90% diyene en cok merak ediyorum umarim tutar

kızlar benim bu kahverengi minik kum gibi akıntım yine basladi bugun agrıyla beraber yaa off insallah her sey yolundadır..
sadece idrarla birlikte geliyo kağıda silince.. crinone da kullanıyorum.. 3 hafta surmustu zaten .. gecen hafta kesildi.. bugun yine basladı..Allah'ım sen yardım et her sey yolunda olsun

gecmisolsun insallah en kisa zamanda allah sifasini verir

canım sabit topik burası diye biliyorum ben öbürüne hiç girmiyorum zaten 2011 kasım hamişleri die bi topikti sanırım sık kullanılanlara eklemiştim :))

Son düzenleme:

merak etme canım hiçbişi yoktur bende de olmuştu progestan kullandım geçti şimdi bişey yok çok şükür seninde geçicektir druna bir sor istersen sen yinede

panik yapma canım.. doktoruna cepten ulasabiliyormusun .. arayıp sorsan..

slm kizlar ben bugune kadar hep erkek olcak gibi geliyodu okudum hani bebek 7-8 haftalikken sol tarafta doruyosa erkek sag tarafta duruyosa kiz bende hemen baktim tam 8 haftalikken gitmistim doktora sag tarafta gorunuyo cin takvimine gore de erkek yaziyo ben bu seylere pek takilmiyorum ama yine de insan merak ediyo benim kizim var bizde erkek istiyoruz ama yine de dualarim da eger hayirliysa oglum olsun degilse hayirlisiyla kizim olsun diyorum yine de allah herkesin gonlune gore versin allahim hepimize saglikli evlatlar versin bu bebek gibi takla attigini gorelim bizde

Allah Allah
crinone dicem yine ama ağrım da var diosun

dr u arasan ya hemen

slmlar kızlar bugün kötüyüm garip bir ruh hali içindeyim miğdem bulanıyor üzgünüm neye niye üzgün olduğumu bilmiyorum ama resmen ağlamak için yer arıyorum babamı özledim 5 ay oldu babamı kaybedeli bugün aklımdan hiç çıkmıyor babacığım ilk doğumumda yanımdaydı hamileliğim boyunca kilo aldın verdin kavgası yapardık beraber kızıma çok düşkündü doğumdan sonra bana sarılıp ağlaması gözümün önünde hala 47 yaşındaydı daha kalbi daha fazla taşımadı bedenini bizi bırakıp gitti işte sadece yazmak rahatlamak istedim bugün bitsin artık

benim hiç midem bulanmadı başım dönmedi hiç birşeyim yok tombişlemek dışında
ilk bebeğindede olmuşmuydu canım bulantıların

evet cani olmustu ama sadece sabahlari bulaniyo du bunda daha farkli ac tok farketmiyodu gun boyu ara ara bulantim oluyodu ama cok sukur gecti simdi turp gibiyim masallah ben 60 kilayken basladim ilk hamilelimde yakin 80 kiloyla gittim doguma bunda da 60 kilayla basladim simdi 13+1 haftalik 62.5 kiloyum bakalim bunda da balina gibi mi olacam simdiye kadar ii gidiyorum zannediyorum ama bilmem yine de bu zamana kadar kac kilo aldi diger kizlar yazsin da bakalim cok mu sisman gidiyoruz

SELAM KIZLAR. NASILSINIZZZ?? BİZ BUGÜN BEBEĞİMİZİ GÖRMEYE GİTTİK..
ÖNCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM. ORDA BEN VE BEBEĞİMLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ ALDILAR. ÇOK İLGİLİYDİLER SEVDİM AİLE DOKTORUMU. NEYSE ORDAN GİTTİK HASTANEYE. ÖNCE TARTILDIM VE BAŞLADIĞIMDA AYNI KİLODAYIM. 51 LE BAŞLADIM VE AYNIYIM. KİLO KAYBIM BİLE OLMUŞ. doktor YEMİYORMUSUN DEDİ YİYORUM DEDİM AMA ÇABUK DOYUYORUM O YÜZDEN AZ YİYORUM DEDİM. İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VAR BUNUN İÇİN İLAÇ VERDİ VE BOL SU. SONRA SIRA GELDİ BEBEĞİMİZİ GÖRMEYEEEEE. BEBEĞİMİZ KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH KALP ATIŞI GAYET GÜZEL DEDİ. SUYUMUZ ÇOK İYİ DEDİ. BOYU 6 CM İMİŞ VE ÖNDEN GİDİYOR ŞUAN 13 HAFTALIKSIN DEDİ.
OKADAR HAREKETLİYDİ Kİ MAŞALLAH doktor BİR TÜRLÜ ÖLÇEMEDİ BOYUNU. EN SONUNDA YAN DURDU VE GÜZEL BİR POZ VERDİ ŞİMDİ DEDİ VE ÖYLE ÖLÇTÜ. TARAMA TESTİMİZİ YAPAMADIK RADYOLOJİ YOĞUNDU VE 5 İNE HAFTAYA PERŞEMBEYE RANDEVUMUZU ALDIK. AMA DOKTORUM SAĞOLSUN TARAMA YAPTI NERDEYSE. ENSEMİZ GAYET NORMAL DEDİ. PARMAKLARINI SAYDI. OMURGASINA BAKTI HERŞEY ÇOK İYİ DEDİ VE İÇİM ÇOK RAHATLADI. CİNSİYET İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN DEDİ AMA KIZA BENZİYOR DEDİ.
BUDA KIZIMIZIN RESMİ. ÇOK NET DEĞİL AMA BAKALIM ANLAYABİLECEKMİSİNİZ???
Eki Görüntüle 185621

başın sağolsun arkadaşım allah nur içinde yatırsın.kimseye tattırmasın böyle acıyı.fani düya işte.hepimiz misafiriz

canımm Allah nazarlardan korusun.. cok sevindim bebeğinin ii olduğuna .. darısı bizlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…