2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım geçmiş olsun geçen okumuştum cevap yazamadım verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş.

ben 900 gr vermişim. tiksintiden sanırım. ilk anda üzüldüm bebeği besleyemedimmi acaba diye ama problem olmaz dedi dr. bundan sonra amann ne kadar şiştim diye üzüleceksin dedi

merak etme canım hiçbişi yoktur bende de olmuştu progestan kullandım geçti şimdi bişey yok çok şükür seninde geçicektir druna bir sor istersen sen yinede

panik yapma canım.. doktoruna cepten ulasabiliyormusun .. arayıp sorsan..

Allah Allah
crinone dicem yine ama ağrım da var diosun

dr u arasan ya hemen

daha evvel de aramistim panik yapma kafana takma demisti sorun degil olması normal demisti ve 3 hafta surdu boyle sonra gecen hafta kesildi bugun gariptir yine basladı... insan ister istemez sıkıntı yapıyor ben en iyisi yarın biraz dinleneyim işe gelmyeyeim cok yoruldum bu ara ondan da olabilir.. geçecek insallahh

canım cok tatlı bebişin maşallah Allah nazardan saklasin ama bence cok erken daha cinsiyet icin hemen benimseme kızım diye belki erkek olur belli mi olur
bu arada idrar yolunda enfeksiyonun oldugunu nasıl anladınız canuım? sen biliyor muydun?

başın sağolsun arkadaşım allah nur içinde yatırsın.kimseye tattırmasın böyle acıyı.fani düya işte.hepimiz misafiriz

sağol canım 2010 benim ve ailem için çok kötü bir yıldı başımıza gelmeyen kalmadı önce ablam doğuma bir hafta kala bebeğini kızını kaybetti 15 gün sonra babam vefat etti kader dedik ömrü yokmuş dedik bebek için babam içinde kader yiyecek ekmeği bu kadarmış...
önce dünya başımıza yıkıldı sonra hafifledi acısı unutulmadı ama yaşadık işte mecburuz yaşamaya ablam bebeğiyle babam canıyla ödedi bitirdi sınavını rabbim kimseye yaşatmasın dediğin gibi zor katlanılır bir acı değil malesef

maşallah böceğine yahuuuu
66 küsür dio yani 7 cm bu

canımm allah nazarlardan korusun.. Cok sevindim bebeğinin ii olduğuna .. Darısı bizlere inşallah...
sağol canım. Aminn inşallah darısı size.

teşekkür ederim canım. Yok daha benimsemem zaten. Doktorda çok erken dedi.
Idrar yolu enfeksiyonum olduğu testlerden belli oldu canım. 8 haftalıkken doktorun benden istediği hem kan hem idrar testleri vardı. Orda belli oluyor canım.
Sen yaptırmadıysan sende bi idrar testi yaptır canım. Ben bilmiyordum enfeksiyon olduğunu. Idrarımı yaparken yanma falanda yoktu. Bi ilaç verdi bana şimdi. Tek kullanımlık yatmadan önce suya atıp içicekmişim.gazoz gibiymiş ve gece idrarım gelsede yapmayacakmışım. O söküyor temizliyormuş.

MUNORAL die bi ilaçtır inş
nasıl etkili bi ilaç anlatamam
tak die kesti bendeki yanmayı vs

benim 7. hafta gibi idrar yolumda yanma sıkıntım vardı, doktor hiç tahlil yapmayalım çünkü iltihap dahi olsa ilaç vermeyeceğim dedi, tahlil yapmadı, geçti. ilaç konusunda dikkatli olun kızlar

41 kere masallah cok güzel insallah hep güzel haberler aliriz darisi basimiza ENFEKSİYONU daha önce biliyormuydun idrarda yanman oldumu bende cok cikiyorum ama hamis olmaya baliyorum ama agrim var ve daha cok cikiyorum sanki 6 sinda dr gitcez o zaman belli olur sanirim

luna
dr unu arar mısın arkadaşım ???????????????????????????
ağrılarından da bahset lutfen Allah korusun ters bişi olmasın

gecmis olsun canım ben yaptırdım o testleri bana bir sey demedi de cok merak ettim..

luna
dr unu arar mısın arkadaşım ???????????????????????????
ağrılarından da bahset lutfen Allah korusun ters bişi olmasın
su anda gecti gibi biraz bitanem ama aksam artarsa muhakkak arayacagım..
agrılarım bi gitti bi geldi bi de boyle damarlar aatıyo adam demisti bu hafta rahmin en buyudugu haftalardan birtanesi diye.. ama aksam olursa kesin arayacagım..
sagol tatlım ilgin icin
:13:

cnm gerçekten çok üzücü şeyler yaşamıssın.allah acılarını hafifletsin.bende 2010 yılında çok zor günler geçirdim.yüce rabbim kimseye yaşatmasın.ablan için de üzüldüm. yüce rabbim zor sınavlarla imtihan etmesin inşallah

Gökkuşağı hayırlı olsun. Maşallah diyelim nazar değmesin. Biz de yarın gideceğiz doktorumuza. İnşallah iyi haberler verir bize. Sonra da ikili test için gideriz Allah nasip ederse. Çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. İnşallah en hayırlı zamanda öğrenirim. 13.haftadayken kız öğrendiğine göre erken öğrenmişsin. Kızlar 15-16.haftada öğreniliyor demişlerdi. Demek ki bebeğin duruşuna ve doktorun tecrübesine göre değişebiliyor. İnşallah biz de öğreniriz de ben ufaktan alışveriş yapmaya başlarım inşallah.. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

evet canım. Ilaç munoral.bencede etkilidir ki tek kullanımlık.
Iyi ya çok sevindimmm

banada verdi munorolü .. antibiyotik değil.. yani suan bu dertten kurtulmanı sağlayacak tek ilaç bu ve su..

ben günde 3 ltye yakın su içiyorum.. cunku cok sık enfeksiyon geciriyorum.. annelik işte .. eskiden bu kadar takmazdım ama şimdi ödüm kopuyor. dikkat edelim kızlar...

allah rahmet eylesin canım.rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler sizlere de sabırlar versinçok üzüldüm okuyunca.içim burkuldu.genelde kızlarda baba farklı olur.daha bi başka düşkün olur kızlar babasına.en azından benim için öyledir.ağlamak rahatlatacaksa seni ağla cnm boşalırsın sıkma kendini ama bebeğini de düşün.
böyle şeyler duyunca şükrediyorum hep.ailem uzakta özlüyorum diye mızmınlanıyorum zaman zaman ama rabbim böyle ayrılıklar versin herkes yerinde sağlıklı mutlu olsunda.
2011 size uğurlu gelsin inşallah,yüzünüzü güldürsün.

sağol canımmm.evet erken söyledi. ama daha erken dedi. yani değişebiirde sonra netleşince. hayırlısı olsun canım.
senda inşallah iyi haberlerle gelirsin canımmmm.

ALLAh rahmet ettsin kabrini nur eylesin insaALLAH canim arkadasin dedigi gibi burasi misafirhane asil hayat ölüm den sonra basliyor siz ona bol bol dua okuyup ruhuna yollayin ins babanin defteri daha kapanmadi evlatlari nekadar yasar hayir islerse ona da o sevablar yaziliyor bunu unutma canim benim
demek 2010 cogu kisiye iyi gelmemis 2010u hic hatirlamak istemiyorum

kiz sizin isyerinde ne oluyor böyle action maction
aman sen uzak dur da birak onlari kendi haline

kızlar nasılsınz bakalım bu gün bu gün o kadar çok iştahlıyımkı önüme gelen herşeyi yiyorum canım sürekli turşu ve çiğ köfte istiyor neyse sizinde canınız çekmesin eşime söyledim işten gelirken alıcak kızlar benim akıntım oluyor hafif sarımsı kokusuz sizlerdede oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…