2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kizlar dun cok kotu birsey yasadim Rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu Allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk Allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen

hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur Rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin Allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir dahasimdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadarbilemiyorum.

yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.

kizlar benim icin dua edin olurmu inan buna cok ama cok ihtiyacim var.

canım çok geçmiş olsun allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...inş herşey yolunda gider:))

sağolun arkadaşlar inşallah 2011 sonlarında bebeğim kucağımda olacak ona odaklanmaya düşünmemeye çalışıyorum ne kadar başarabilirsem artık keşke uzakta ama iyi olduğunu bilsem buna inansam bunun için şükretsem acı öylece yerinde duruyor hiç eksilmeden hiç tükenmeden bazen birinin boğazımdan içeri elini sokup ciğerimi çektiğini hissediyorum anlatılmaz işte böyle birşey babasız atasız kalmak...
rabbim kimseye böyle imtihan vermesin 2010 kadar beni üzen bir yıl hatırlamıyorum dediğiniz gibi 2011 hepimize mutluluk getirsin inşallah...
sizi sıktıysam kusuruma bakmayın olur mu paylaşınca hafifliyor insan biraz olsun elindekilerle şükretmesi gerektiğini anımsıyor

İnşallah sorun yoktur...
güzelce dinlen arkadaşım...
Allah ferahlık versin

Çok şükür sıkıntı yokmuş maşallah....
son olsun inşallah...

cok gecmis olsun canim ozelden yazdim adini numarasini ve adresini. Allah senide bebisinide korusun.

Biz dün doktora gittik...
Allah'a şükür yavrumuz gayet iyiydi..
3.35 cm olmuş...
düne kadar pek birşey hissetöiyordum ama hareket ettiğini görünce içim kıpır kıpır oldu...
mutlulukla doldum.
hamdolsun...

sanırım yarım kilo aldım şimdiye kadar...
aslında göbeği olan biriyim ama 2 gündür bir belirginlik hissediyorum...
sanırım biarz çıktı...

Rabbim kokularını duymayı nasip etsin inşallah...

canim benimya cok sevindim bisey olmadigini
ben tam 2 haftadir bunu yasiyorum ki hala kanamam devam ediyor her kan gormemde kalbim kut kut atiyor biseymi oldu diye
bende dun doktora gittim ,kanamanin sebebi ise bana iki tame emriyo transfer yapilmisti bir tanesi gelismedi o kese kayboldugu icin kanama oluyormus ve bir sure daha devam eder kanaman dedi
dun bebegimi gordum dedigin gibi masallah kipir kipirdi Allah bize bagislasin onlari, tabi sen bir dusuk yaadigin icin daha cok korkuyosun ,ve birde kistin cikti ortaya
insallah bisey olmaz canim hepimiz birbirimizin duacisiyiz
ve herkeste az cok kanama oluyo problem yasiyor ,insallah su 3 ayi atlatinca tehlike azalir rahatlariz
kendine dikka et bol bol dinlen
bakacak kimsen yok ama baska cocugunda lmadigi icin evi pis edecek kimse yok
bende senin gibiydim ,haftada bir esime ev supurtuyodum ,yemekleri falan idaere ediyorduk ,aman dikat et ,evin pisi supurunce geciyor ama bunlarin sonucu kotu olursa okadar gecmiyor ,ki bunu biliyosun yat bosver herseyi
optum kendine iyi bak

canım benım ya dualarım senınle ferah tut ıcını
cok zor bu gunler ya gecse bı rahatlıkla
cok sevındım bebegın ıyı olmasına

bosver temızlık yapma ne olacak sankı yat dınlen

kayınvalıdem bana yuzuk falı baktı

bu bebegım erkek
ıkıncı bebegım kız
üçüncü bebegım erkek
dördüncü bebegım yıne erkek

esım hep 4 tan derdı yapacak sanırım

hatta abartıp
3 kız oldu dıyelım erkek bulana kadar yapıcaz deerdı 4,5,6 nerede bulursak
yada 3 erkek oldu kız bulana kadar devam 4,5,6,7 artık ne zman gelırse..

uvvv kendımı düşünemıyorum bıle kafamda huni ile gezerım herhalde

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

celen35,kahvelokum+,ezgim112,siyah-düş,
kahvecim lokumum bastım seni demek kasım annelerindede bulusmak varmıs kaderde
buarada herkeslere merhabalr.ben 2008 ekim annesi ve artık 2011 kasım anne adayıyımı bugun itibariyle 10+6 dayız..allaha emanet...

canımmmm benim.... evet, bu topikte de buluşmak da varmış... ne güzel oldu... kç gündür aklımdasın ama fırsat bulup giremiyorum nete... eşimi bekliyorum o arada ne var ne yok bakıyım dedim hala okuldayım...
maşallah bebişimize, demek 11. haftada... bizde bugün 9+4 :)

oyy kurban olurum onu vereneeeee :97: allaha emanet olsun inşallah..kontrole gittinmi bi daha
buarada kahvecim o ıslaklık bendede oldu gecen haftalarda.hatta elime pecete alığ dakka başı silinip durupdum kan mı gelio acaba die..ama bu haftalarda hem böyle akıntı hemde ıslanma nırmal

içimi rahatlattın canım... ama benimki baya altına kaçırmış gibi oluyor bazen.. ay çok utandım yazarken
geçen hafta perşembe gittim.. 3 hafta sonra gel dedi..

içimi rahatlattın canım... ama benimki baya altına kaçırmış gibi oluyor bazen.. ay çok utandım yazarken
geçen hafta perşembe gittim.. 3 hafta sonra gel dedi..

biliyoum kahvecim..pantolonuma cıktı bi gün..allahtan tunik vardı üstümde :S ama rengi cok koyulasmadıgı sürece her sey yolunda folic asid kullanıosun dimi?mide bulantısı falan nasıl?bide ne istio canın bakim hıııııı

içim rahatladı.. 2 gündür de buna takmıştım :)
folic kullanıyorum canım..
bulantılarım var, ama ne zaman olacağı belli olmuyor, bazen hiç olmuyor.. ama bugün 3 defa kustum... gerçi kustukça mutlu oluyorum.. sanki her şeyin yolunda olduğunun göstergesiymiş gibi geliyor..
canım hiç bir şey istemiyor.. hamilelikten çnce 6 öğün yiye ben şimdi çok zor yiyorum yemek... hatta bugün sipariş verdiğim şeylerin hiç birini yiyemedim, paket yaptım eve götüreceğim :)
senin ne istiyor bakim canın

ay benmde ööle bulantım yaaa bi gün bılanıo bi gün bulanmıo..gecen gece 3 te kalktım kusmaya..bugunde tık yok
aman benm canım şu ara azıttı..şu an önğmde erik var..az önce baklava yedim..butun gun çukulata ve elma arasında gidip geldim anlıycaan acilen nefis terbiesine ihtiyacım var

bende istiyorum burda adımıııııııı
sat 6 subat doğum 11 kasım

mrb annişler nasılsınz bakalım? biz kendimizden bahsedelim biraz bugün kontrolümüz vardı. geriden geliyo diyodu doktorumuz hep ama bugün büyümüş dedi sat la aynı gidiyo dedi 2cm olmuş kuzucum geçen gittiğimizde 2mm di kocaman olmuuşş 17 mayısa da gün verdi 2li test için

kızlar ben birşey duymuştum 3 arkadaşımda da denedim doğum yapan tuttu onlardaki burdada bakalım tutacak mı. Hani ikili testler yaptırdık ya oradaki fb-hCG değeri 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyormuş doktorları cinsiyeti söyleyen arkadaşlar bu değerlerini yazabilirler mi? benim 27,4 ama doktor bir dahaki aya söyleyeceğiz cinsiyeti dedi. yani buna göre erkek. Allahımmm sağlıklı versin de önemli değil de merak işte benimkisii :)
arkadaşlar yazmıltım ama kimse ikili test sonucunu yazmamışşş bakan arkadaşlar yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…