- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.061
selam kizlar dun cok kotu birsey yasadim Rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu Allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk Allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen
hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur Rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin Allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir daha simdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadar bilemiyorum.
yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.
kizlar benim icin dua edin olurmu inan buna cok ama cok ihtiyacim var.
allah rahmet eylesin canım.rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler sizlere de sabırlar versinçok üzüldüm okuyunca.içim burkuldu.genelde kızlarda baba farklı olur.daha bi başka düşkün olur kızlar babasına.en azından benim için öyledir.ağlamak rahatlatacaksa seni ağla cnm boşalırsın sıkma kendini ama bebeğini de düşün.
böyle şeyler duyunca şükrediyorum hep.ailem uzakta özlüyorum diye mızmınlanıyorum zaman zaman ama rabbim böyle ayrılıklar versin herkes yerinde sağlıklı mutlu olsunda.
2011 size uğurlu gelsin inşallah,yüzünüzü güldürsün.
ALLAh rahmet ettsin kabrini nur eylesin insaALLAH canim arkadasin dedigi gibi burasi misafirhane asil hayat ölüm den sonra basliyor siz ona bol bol dua okuyup ruhuna yollayin ins babanin defteri daha kapanmadi evlatlari nekadar yasar hayir islerse ona da o sevablar yaziliyor bunu unutma canim benim
demek 2010 cogu kisiye iyi gelmemis 2010u hic hatirlamak istemiyorum
İnşallah sorun yoktur...kızlar benim bu kahverengi minik kum gibi akıntım yine basladi bugun agrıyla beraber yaa off insallah her sey yolundadır..
sadece idrarla birlikte geliyo kağıda silince.. crinone da kullanıyorum.. 3 hafta surmustu zaten .. gecen hafta kesildi.. bugun yine basladı..Allah'ım sen yardım et her sey yolunda olsun
selam kizlar dun cok kotu birsey yasadim Rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu Allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk Allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen
hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur Rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin Allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir daha simdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadar bilemiyorum.
yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.
kızlar seffaf akıntısı olan var mı
şeffaf sarı
Allah ne verdiyse booool miktarda var cnm :)
normalmiş artarak devam edecekmiş.
canım bende her türlüsü var
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
celen35,kahvelokum+,ezgim112,siyah-düş,
kahvecim lokumum bastım senidemek kasım annelerindede bulusmak varmıs kaderde
buarada herkeslere merhabalr.ben 2008 ekim annesi ve artık 2011 kasım anne adayıyımıbugun itibariyle 10+6 dayız..allaha emanet...
canımmmm benim.... evet, bu topikte de buluşmak da varmış... ne güzel oldu... kç gündür aklımdasın ama fırsat bulup giremiyorum nete... eşimi bekliyorum o arada ne var ne yok bakıyım dedim hala okuldayım...
maşallah bebişimize, demek 11. haftada...bizde bugün 9+4 :)
oyy kurban olurum onu vereneeeee :97: allaha emanet olsun inşallah..kontrole gittinmi bi daha
buarada kahvecim o ıslaklık bendede oldu gecen haftalarda.hatta elime pecete alığ dakka başı silinip durupdum kan mı gelio acaba die..ama bu haftalarda hem böyle akıntı hemde ıslanma nırmal
içimi rahatlattın canım... ama benimki baya altına kaçırmış gibi oluyor bazen.. ay çok utandım yazarken
geçen hafta perşembe gittim.. 3 hafta sonra gel dedi..
biliyoum kahvecim..pantolonuma cıktı bi gün..allahtan tunik vardı üstümde :S ama rengi cok koyulasmadıgı sürece her sey yolundafolic asid kullanıosun dimi?mide bulantısı falan nasıl?bide ne istio canın bakim hıııııı
içim rahatladı.. 2 gündür de buna takmıştım :)
folic kullanıyorum canım..
bulantılarım var, ama ne zaman olacağı belli olmuyor, bazen hiç olmuyor.. ama bugün 3 defa kustum... gerçi kustukça mutlu oluyorum.. sanki her şeyin yolunda olduğunun göstergesiymiş gibi geliyor..
canım hiç bir şey istemiyor.. hamilelikten çnce 6 öğün yiye ben şimdi çok zor yiyorum yemek... hatta bugün sipariş verdiğim şeylerin hiç birini yiyemedim, paket yaptım eve götüreceğim :)
senin ne istiyor bakim canın
Bismillahirrahmanirrahim
UMUT LİSTEMİZİİ YAPIYORUM KIZLARRRRR :d بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH IM İNSAALLAH HEPİMİZE UGUR GETİRİRR.
işte hamişlerimiz rabbim saglıklı hamilellikler saglıklı dogumlar nasip etsin
| KK Nick | Sat | Tahmini D.T. | Kilo | Yaş | Yaşadığı Şehir | Güncel Durum |Tedavi görenler |Cinsiyeti| Bebişimizin Adı
1| zuzuipek | 8 Şubat | 15 Kasım| 52 | 28 |İstanbul | pıt pıtlar duyuldu|
2|kardelen23 | 8 Şubat | 15 Kasım |83 | 29 | Aksaray |Pıt pıtlar duyuldu|
3|elfinya | 13Şubat | 22 Kasım | 59 | 24 | Balıkesir ||
4|kahvekolik | 15Şubat | 22 Kasım | 63 | 27 | İstanbul | Pıt pıtlar duyuldu|
5|bol |9 Şubat |16Kasım| 60 | 26 | Adana ||
6|yağmurbuse |7Şubat |14 Kasım| 63 | 28 |İstanbul ||
7|nazabülo |16Şubat | 23 Kasım | 58 | 28 |İstanbul ||
8|derya2807 |31ocak | 7 Kasım | 63 | 30 |İstanbul | Pıt pıtları duyuldu|
9|arm0606 | 28Ocak| 16 Kasım | 58 | 26 |Antalya | Pıtpıtlar duyuldu|
10|sulisim | 2Şubat| 9 Kasım | 52,5 | 29 |Nevşehir | Pıt pıtları duyuldu|
11|zuzzuu | 19Ocak| 3 Kasım | 65 | 28 |Düzce | Pıt pıtları duyuldu|
12|Princess of Rain | 11Şubat| 18 Kasım | 70 | 26 |İngiltere |Pıtpıtlar duyuldu|
13|ezgim112|27ocak|4kasım|66|26|Manisa|pıt pıtları duyuldu|
14 |ekim.29|26şubat|dr.dan ögrenecek|65|22|Kırıkkale ||
15 |gulden79 |14şubat |21kasım |52 | 31 | Bursa ||
16 | Lımburg1985 | 3 şubat |17kasım | 81 | 26 | Belçika | pıt pıtlar duyuldu|
17|tuubaaoz|6 şubat |13kasım|75|25|İzmir|Pıt pıtlar duyuldu|
18|crafty|25 ocak|1 kasım| | | İstanbul|pıt pıtlar duyuldu|
19|helen|7 şubat| 14 kasımm| |27|İstanbul| pıt pıtları duyuldu|
20|gfr|22şubat|29kasım|68 |27|Ankara|Kese görüldü|klomen ve pregnyl tedavi gördü|
21 |nezihali |30ocak |7 kasım |55 |27 |Ankara |pıt pıtlar duyuldu|
22 |vildan41 |1şubat |8 kasım |59 |24 |Kocaeli |pıt pıtlar duyuldu|
23 |sympathique |27ocak |3kasım |63 |26 |Fransa |pıt pıtlar duyuldu|tüpbebekle |
24|çelik198408|25şubat|2 aralık|82|27|Nevşehir|henüz dr.a gitmedi|ovülasyon testiyle dogal|
25|sumak|25şubat|2 aralık|55|25|İzmir|
26|Tatlıcık|16şubat|23kasım|50 |27|Antakya|kese görüldü|dogal yolla oldu|
27|izmit_1982|7şubat|14kasım|70|28|İzmir|kese göründü|dogal yolla oldu|
28 |sumurfie81|25ocak|1kasım|58|29|İzmir|pıt pıtlar duyuldu
29|Junzi|31ocak|8kasım|58|26|İistanbul|kese görüldü
30 |hatcag |10şubat |17kasım |68 |28 |Diyarbakır |cumartesi kontrolü var
31 |Karafeslegen | 15 şubat | 25 kasım |68 | 27 |İzmir |
32|nisan84|17şubat|24kasım|50|26|Bursa|2hafta sonra kontorlü var|
33|simiramis|21şubat| |68 |28| |henüz dr.a gitmedi|Klomenle hamile kaldı|
34|fatmakoca|13şubat|22kasım| | 29 ||Pıt oıtlar duyuldu:49| |
35|şengul1|25ocak|5kasım|61|23| |2 hafta sonra kontrolü var|
36|trawma|15şubat|22kasım|80|31| |kese görüldü|
37|acibademci| | |70|28|Ankara|Pıt pıtlar duyuldu|
38|gökkuşagı| | | |30|İstanbul|Pıt pıtlar duyuldu|
39|yuba|21şubat|28kasım|59|25|Londra|Kese görüldü|
40|sonundaa|12şubat|19kasım|51|27|bursa|Pıt pıtlar duyuldu|
41|nisaelam|23şubat|30kasım|85|30|konya||
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?