- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.081
41 kere masallahcok güzel insallah hep güzel haberler aliriz darisi basimiza ENFEKSİYONU daha önce biliyormuydun idrarda yanman oldumu bende cok cikiyorum ama hamis olmaya baliyorum ama agrim var ve daha cok cikiyorum sanki 6 sinda dr gitcez o zaman belli olur sanirim
selam kizlar dun cok kotu birsey yasadim Rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu Allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk Allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen
hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur Rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin Allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir daha simdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadar bilemiyorum.
yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.
kizlar benim icin dua edin olurmu inan buna cok ama cok ihtiyacim var.
öncelikle hayırlı ugurlu olsun aramıza h.gelsin canımbende istiyorum burda adımıııııııı
sat 6 subat doğum 11 kasım
cok gecmis olsun canim insallah bir an once atlatirsin yat olsun bebisin saglikla yerinde dursunda onemli olan o bosver temizligi yemegi hic olmadi yardimci tutarsinselam kizlar dun cok kotu birsey yasadim Rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu Allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk Allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen
hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur Rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin Allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir daha simdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadar bilemiyorum.
yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.
gozunaydin canim dr a gittikmi artik bikac gu kendimize gelemiyoruz o anin heyecanindan insallah hepimiz hep guzel haberlerle geliriz aynen bende kilo almsim ve gobis belli olmaya basladiBiz dün doktora gittik...
Allah'a şükür yavrumuz gayet iyiydi..
3.35 cm olmuş...
düne kadar pek birşey hissetöiyordum ama hareket ettiğini görünce içim kıpır kıpır oldu...
mutlulukla doldum.
hamdolsun...
sanırım yarım kilo aldım şimdiye kadar...
aslında göbeği olan biriyim ama 2 gündür bir belirginlik hissediyorum...
sanırım biarz çıktı...
Rabbim kokularını duymayı nasip etsin inşallah...
hahayyyyyyyyy kimleri goruyorum celenim gelmis hosgelmis.gitme artik kal burdaToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
celen35,kahvelokum+,ezgim112,siyah-düş,
kahvecim lokumum bastım senidemek kasım annelerindede bulusmak varmıs kaderde
buarada herkeslere merhabalr.ben 2008 ekim annesi ve artık 2011 kasım anne adayıyımıbugun itibariyle 10+6 dayız..allaha emanet...
artanlarniz bana yollayablirsiniz kahvem lokumum bende acayip istah acildi hic doymuyorum sanki.evdeyim ya artik gec kalkip gec kahvalti oluyor 12 DE YERSEM 3 DE BASLIO acliktan el ayak titremelerimiçim rahatladı.. 2 gündür de buna takmıştım :)
folic kullanıyorum canım..
bulantılarım var, ama ne zaman olacağı belli olmuyor, bazen hiç olmuyor.. ama bugün 3 defa kustum... gerçi kustukça mutlu oluyorum.. sanki her şeyin yolunda olduğunun göstergesiymiş gibi geliyor..
canım hiç bir şey istemiyor.. hamilelikten çnce 6 öğün yiye ben şimdi çok zor yiyorum yemek... hatta bugün sipariş verdiğim şeylerin hiç birini yiyemedim, paket yaptım eve götüreceğim :)
senin ne istiyor bakim canın
ay benmde ööle bulantım yaaabi gün bılanıo bi gün bulanmıo..gecen gece 3 te kalktım kusmaya..bugunde tık yok
aman benm canım şu ara azıttı..şu an önğmde erik var..az önce baklava yedim..butun gun çukulata ve elma arasında gidip geldimanlıycaan acilen nefis terbiesine ihtiyacım var
Kızlarr nasılsınızz..
Benim şiddetlendi bulantılarım dün gece lavabodan çıkamadımm çıkardıkça daha beter oluyorum midem kasılıyoo böğürmemden rahatsız olmuştur yavrum ,, o kadar şiddetliki daha öncekiler bulantı değilmiş diyorum geçen hafta azalmıştı rahattım ama resmen tavan yaptı şimdi Allahımm biran önce geçsin yavrum ii olsunn..
günaydın herkese... Biz dün doktora gittik. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Tam gününde çıktı önceki kontrolle 10+3 günlük. 3.47 cm minnacık ama. Ellerini başına dayamış ayaklarını toplamış. Kıpır kıpır hareket ediyordu. 2 hafta sonra ense burun ölçümü yapmaya gideceğiz tekkrar. Ben 2 li tarama testi yaptırmayacağım. Oğlumda da yaptırmamıştım . Doktor o zaman ultrasonda ensesini burnunu ölçeriz kan testini yaptırmayız dedi. Nasıl büyüyorlar ya 4 cm bişey ama eli , ayakları bütün organları tamamlanmış . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
selam kizlar dun cok kotu birsey yasadim rabbim beterinden saklasin.dun otururken durduk yere kanamam oldu allahtan sadece ic camasirimi batiracak sekilde resmen taze kan kipkirmizi nasil korktuk allahim hemen acile gittik buradaki aciller turkiyedeki gibi degil 1 saat bekledik siramin gelmesi icin.doktor sadece bir aletle rahmime bakti rahim kapaliydi cok sukur sevindik kanamada durmustu.bu sabah erken saatte ultrasona girdim ama sabahi zor ettik.bebegim yasiyormu yasamiyormu diye olduk, olduk dirildik. Rabbim kimseye yasatmasin cildirdim resmen
Hem gobekten hemde vajinal ultrasonla baktilar bebisime cok sukur rabbime hamd olsun bebegimiz iyi hoplayip zipliyor iceride.kanamada yok icerde yalniz sol yumurtaligimdaki kist normal gorunmuyor 2 hafta sonra tekrar gidecegim.galiba operasyonla alinacak kist hayirlisi diyelim allahim insallah bebegime birsey olmaz.cok korktum kizlar cok bebegimi kaybedecegimi dusunmek mahvetti beni bu aciya birkez daha dayanmak cok zor olurdu inanin allahim yavrumun acisini bana gostermesin bir daha simdi yatiyorum burada bakacak kimsem yok esim elinden geleni yapiyor ama nereye kadar bilemiyorum.
yuba canim sen burada turk doktoruna felan gidiyordun degilmi?nasil memnunmusun? Doktorun adini adresini ozel mesajlarsan bana sevinirim canim.
günaydın kızlar herkese bulantısız istifrasız birgün inşaallahh
bizde yarın doktorumuza gidicez hayırlısınla inşallah görücez bebişimizi
yarın 11 haftalık oluyoruz tam...
Bilmem ikili test yaparmı
ama ben nerdeyse 4 haftadır bebeğimi görmedim(
merak ediyorum rabbim hayırlısınla sorun yoktur inşallah...
Hepimize ve bebeklerimize sağlık versin allahım..
Günaydın kızlar herkese bulantısız istifrasız birgün inşaallahh
bizde yarın doktorumuza gidicez hayırlısınla inşallah görücez bebişimizi
yarın 11 haftalık oluyoruz tam...
bilmem ikili test yaparmı
ama ben nerdeyse 4 haftadır bebeğimi görmedim(
merak ediyorum Rabbim hayırlısınla sorun yoktur inşallah...
Hepimize ve bebeklerimize sağlık versin Allahım..
kızlar nasılsınz bakalım bu gün bu gün o kadar çok iştahlıyımkı önüme gelen herşeyi yiyorum canım sürekli turşu ve çiğ köfte istiyor neyse sizinde canınız çekmesin eşime söyledim işten gelirken alıcak kızlar benim akıntım oluyor hafif sarımsı kokusuz sizlerdede oluyormu
Bır gunaydın da bızden herkese mutlu sabahlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?