2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Maşallah sübhanallah. Allah hayırlı evlat eylesin. Amin

çok çok geçmiş olsun çanım. Allah bebişini sana bağışlasın. Amin

bende istiyorum burda adımıııııııı
sat 6 subat doğum 11 kasım
öncelikle hayırlı ugurlu olsun aramıza h.gelsin canım
canım yazım tabiide listeyi gördün sat ve dogum tarihiyle bitmiyorki ama sadece adım olsun dersen hemen ekleyim

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim insallah bir an once atlatirsin yat olsun bebisin saglikla yerinde dursunda onemli olan o bosver temizligi yemegi hic olmadi yardimci tutarsin
gozunaydin canim dr a gittikmi artik bikac gu kendimize gelemiyoruz o anin heyecanindan insallah hepimiz hep guzel haberlerle geliriz aynen bende kilo almsim ve gobis belli olmaya basladi
hahayyyyyyyyy kimleri goruyorum celenim gelmis hosgelmis.gitme artik kal burda
artanlarniz bana yollayablirsiniz kahvem lokumum bende acayip istah acildi hic doymuyorum sanki.evdeyim ya artik gec kalkip gec kahvalti oluyor 12 DE YERSEM 3 DE BASLIO acliktan el ayak titremelerim

ohh bulmuslar erikleri yiyolar bizde burda hani bana hani bana dioruz

herkese günaydn hamişler hadi kalkın bakalm ben de şimd kendme kahvalt hazrlycam kzlar dün bi soru sormuştum kimse yant vermemiş

Kızlarr nasılsınızz..

Benim şiddetlendi bulantılarım dün gece lavabodan çıkamadımm çıkardıkça daha beter oluyorum midem kasılıyoo böğürmemden rahatsız olmuştur yavrum ,, o kadar şiddetliki daha öncekiler bulantı değilmiş diyorum geçen hafta azalmıştı rahattım ama resmen tavan yaptı şimdi Allahımm biran önce geçsin yavrum ii olsunn..

biz iyiyiz canımda sana gecmiş olsun.. aksamları yatmadan önce ağır yemekler yememeye dikkat etmelisin...hafif seyler yiyince daha rahat geciyor hamilelik bende..

günaydın herkese... Biz dün doktora gittik. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Tam gününde çıktı önceki kontrolle 10+3 günlük. 3.47 cm minnacık ama. Ellerini başına dayamış ayaklarını toplamış. Kıpır kıpır hareket ediyordu. 2 hafta sonra ense burun ölçümü yapmaya gideceğiz tekkrar. Ben 2 li tarama testi yaptırmayacağım. Oğlumda da yaptırmamıştım . Doktor o zaman ultrasonda ensesini burnunu ölçeriz kan testini yaptırmayız dedi. Nasıl büyüyorlar ya 4 cm bişey ama eli , ayakları bütün organları tamamlanmış . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

Maşallah canım..kan testini yaptırmakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum ikili test için...asıl aminyosentez yaptırmak istemiyorum bende inşallah gerek kalmaz...bakalım bizde haftaya cuma gideceğiz inşallah herşey yolundadır...

Günaydın kızlar herkese bulantısız istifrasız birgün inşaallahh
bizde yarın doktorumuza gidicez hayırlısınla inşallah görücez bebişimizi
yarın 11 haftalık oluyoruz tam...
bilmem ikili test yaparmı
ama ben nerdeyse 4 haftadır bebeğimi görmedim (
merak ediyorum Rabbim hayırlısınla sorun yoktur inşallah...
Hepimize ve bebeklerimize sağlık versin Allahım..

canım benim yaa çok geçmiş olsun. şükür ki hiç problem yokmuşç.çok sevindim. Yorma kendini. Bolbol dinlen. Dualarımız sizinle canımmmm..

günaydın canım. 11 haftalıkken 2 li test yapmazlar bence. 12-14 haftalar arasında yapılıyor.bende 1 ay sonunda daha dün gördüm bebeğimi. Kocaman ve çok hareketliydi. Sende gittiğinde çok şaşıracaksın büyüdüğüne.

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba nasılsınız hanımlar biz iyiyiz çok şükür geçen hafta gittim kontorle maşallah çok iyi kollar bacaklar oynamaya başlamış bayıldım
midem daha iyi sadece kuyruk sokumum ağrıyo buda bebekten değil benim kas iskelet sistemimle ilgiliymiş defneden sonra diz kapağımda kıkırdak yumuşaması ve kalçamda siyatik çıktı sanrım bu ağrıda ondan kaynaklı ama şimdiden mahvediyo benyatsam bile ağrım oluyo hele bide biraz yol yürüsem offf kitleniyorum resmen karnım büyünce nasıl olcak bakalım doktorum istersen bi fiziktedaviye git en azından napıp napmıycanı söyler dedi

Günaydın herkese. Ben de 11+2 iken yani yarın gideceğim kontrole ikili tarama testi için. zaten 11-14 haftalar arası yapılıyor, nette de bakabilirsin aklına takılırsa. Umarım herkesin tarama sonuçları tertemiz çıkar.

princess of rain çok geçmiş olsun. Umarım kanama vs korku yaşatmaz Rabbim. O kist işi benim de aklıma takıldı bak şimdi, yarın ben de ilk iş onu soracağım. Umarım operasyona gerek kalmaz, illa da gerekirse basit bir işlemle kurtulursun inşallah.

Herkese ve bebişlerine güzel bir gün diliyorum... :)

Merhaba;

Canım hayırlı olsun öncelikle Allah hayırlı sağlıklı bir doğum ve bebekl nasip etsin:)))
akıntı bende de oluyor hayatım.günde 3 tane günlük ped değiştirmek zorunda oluyorum.Hattta bazen idrarın bile kokabilir.normal şeyler bunlar çünkü vücuttaki hormon seviyesi yükseliyor.

günaydın kızlar nasılsınız biz kalktık kahvaltımızı yaptık.sabah kalkınca kaç kg bi bakayım diye tartıya çıktım o da ne kg almışım geçen hafta 65dim bu hafta 66 olmuşum biraz bulantılar geçti ya hemen kg almışım ya bulantılarımda geçti diyorum ama dün yine kötüydüm kustum kusmaktan bogazımdan kan geldi nedense artık günümüz günümüze uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…