2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

peeeehhh ben 82 kiloyum. birde şişiyorum az az. zaten göbek bebiş yokken önden koşuyodu. halım nice olur bilmem artık

yok yok bizim psikolojimiz bozuluyo herhalde. ben hiç çaktırmıyorum güzelim güzelim :))))) fazla ortalarda dolanmıyorum sadece aynaya bakınca da vee kaç heheheheh

Bugün itibariyle ince belim ağrıyoo.. koltuğum batıyoo sanki bana arada kalkıncada popomun sol tarafı ağrıyoo..

Birde esprili hamile t-shirtlerinden almak isityorum giyeniniz alanınız var mı?? bakırköyde ebru hamile giyim varmış bir türlü gidemedim internettende sipariş vermek görmeden almak istemiyorum h&m den bir kaç parça bişey aldım ama yetmicek ..cicilerinizi nerelerden aldınız .. birde ben düz ayakkabı giyemem hiç dolgu topuk rahat bi ayakkabı almak istiyorum haftasonu alışveriş yapıcam inş..

peeeehhh ben 82 kiloyum. birde şişiyorum az az. zaten göbek bebiş yokken önden koşuyodu. halım nice olur bilmem artık

Ben de 70 kiloyum. Sonum ne olur bilmiyorum ama baya bir tombiş olacağım sanırım.

Bu arada acayip bir şekilde omzum ağrıyor. Dün gece boynum, omzum, sırtım, kaburgalarım çok şiddetli ağrıdı. Sabah kalktığımda omzumda kalmıştı ağrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Sıcak bir duş alsam iyi gelir mi acaba? Ceyranda kaldım sanırım. Çok ağrım var.

bende onlardan istiyorum ama bursa da nerede bulabilirim bilmiyorum. sanırım ben int. ten vereceğim siparişi. daha cici almadım. bir tane tunik sadece...

günaydın kızlar,
fatmacım nice senelere bebişle beraber inşallah.
ya ben çok yemeye başaldım 2 saatte bir karnım acıkıyo napcam böle bilmiyorum valla.bu arada bendede beyazlar çoğladı hamilelikten oldunu düşünmemiştim hiç 1-2 tane vardı önceden şimdi dolu

çok geçmiş olsun canım. bence eğer varsa sıcak su torbası koy. ama karnından uzak olsun. malum birilerini rahatsız etmemek lazım aslında şöööyyyleee iyi bir masaj yapan olsa varyaaa ne iyi olur. oyyy anacum yaa.

günaydın kızlarr bakıyorummda sohbetlerrr koyulaşmışşş maaşşallah size canım ben sıcak suda banyo yapmanı tavsiye etmiyorum eşin geldiginde ovbalasın seni kremle :)
bana hamileyken dr.um sauna ve sıcak sudan kaçın demişti.
eee göbişler ne durumdaaaaaaa yerim ben sizin bebbişleriniziii

canım senin bebişinin cinsiyeti belli mi anne güzelleşirse erkek olcak derler anne çirkinleşirse kız olcak derler kendini nasıl hissediyorsun

nasıl mı hissediyorum.. kızamık çıkmıs gibi yüzüm gözüm.. bide üstüne burnum şişti..aynada kendime bakamıyorum.. cinsiyet belli değil henüz canım.. yorum bile yapmadı doktorumuz erken diye cumartesi inşallah belki belli olur.. ama ben hep kız istediğim hissettiğim için pek merak etmiyorum...

Sağol canım. Dün eşim bebe yağıyla masaj yaptı. Havluyu ısıttık ütüde, o da biraz iyi geldi ama yine de ağrıyor hala. Akşam gelsin, biraz daha naz yapayım.

Benim de bir tane beyazım var. İnşallah hamilelikte çoğalmaz. Saçımı hiç boyatmadım, boyatmayı da düşünmüyorum. Çoğalırsa şimdiden ne yaparım bilemiyorum. Annemin çok geç beyazladı ki hala beyazladı bile denmez. İnşallah ona çekerim.

valla banada kız dedi doktor ama yüzümde hiçbirşey çıkmadı.

bol meyve ye yada elinin altında kuru üzüm bulundur. hem kan yapar hemde kendini avutursun. yoksa ii ce şişeriz. kamyon tekeri gibi oluruz hihihihih

ay dimi.. daha ben 3 ayda bu hale geldim.. önümüzdeki 6 ayda neler olacak diye merak ediyorum.. sokaga cıkamaz hale gelir miyim acaba :)

gecmiş olsun canım.. beli agrıyanın oğlu olur derler ama seninki prensesti dimi...

ben lcw den aldım canım.. hem uygun hemde cok şirinler...

benim bir tanıdığım dün doğum yaptı bebeğin cinsiyetini aslında doktorlar biliyormuş kafa ölçümünden kızın erkeğe göre kafası biraz küçük oluyormuş ben bugün sorcam bakalım söylücekmi

ha ha Maşallah. Allah bozmasın. ne güzel. benim eşim bebeğe bişe olur diye sırtımı bile kaşımıyo. zorla kaşıtmıştım geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…