- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.581
Benim de en büyük korkularımdan birisi çok kilo almak. Aslında göbeğimin büyük olmasından ziyade elimin, yüzümün şişmesinden korkuyorum. Aynaya çok bakmak istemiyorum şu sıralar.İleride ne yapacağım bilmiyorum ama evden dışarı çıkmam, misafir de kabul etmem herhalde çok şişersem. Ayy şöyle biblo gibi hamileler var, güzelliklerinden hiçbir şey kaybetmeyen, ne var onlardan oluversek? :97::97::97:
ay dimi.. ben söylüyorum eşime yokya aynıydı hep diyor.. bu arada ben hic saclarımı boyatmadım hayatımda...ama beyazlar gözüme gözüme girmeye basladı..
bide gecen gün crafty burnum büyüdü dedi.. bende olurmu erken demiştim.. bu sabah itibariyle benimde kocaman bir burnum var.. ya aksam yediğim çekirdekten yüzüm şişti.. yada ben çirkinleşme yolunda kosar adım ilerliyorum.. bebeişim birazcık anneye de bırak güzellikten değil mi:)
peeeehhh ben 82 kiloyum. birde şişiyorum az az. zaten göbek bebiş yokken önden koşuyodu. halım nice olur bilmem artık
Bugün itibariyle ince belim ağrıyoo.. koltuğum batıyoo sanki bana arada kalkıncada popomun sol tarafı ağrıyoo..
Birde esprili hamile t-shirtlerinden almak isityorum giyeniniz alanınız var mı?? bakırköyde ebru hamile giyim varmış bir türlü gidemedim internettende sipariş vermek görmeden almak istemiyorum h&m den bir kaç parça bişey aldım ama yetmicek ..cicilerinizi nerelerden aldınız .. birde ben düz ayakkabı giyemem hiç dolgu topuk rahat bi ayakkabı almak istiyorum haftasonu alışveriş yapıcam inş..
Ben de 70 kiloyum.Sonum ne olur bilmiyorum ama baya bir tombiş olacağım sanırım.
Bu arada acayip bir şekilde omzum ağrıyor. Dün gece boynum, omzum, sırtım, kaburgalarım çok şiddetli ağrıdı. Sabah kalktığımda omzumda kalmıştı ağrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Sıcak bir duş alsam iyi gelir mi acaba? Ceyranda kaldım sanırım. Çok ağrım var.
nice mutlu yıllara canım seneye artık bebişin kucağında kutlarsınbu arada herkeze günaydın
günaydın. iyiki doğdun fatma nice mutlu sağlıklı senelere....
iyi ki doğdun canım :)
nice yaşlara, sağlıkla...
cok teşekkürler kızlar...
canım senin bebişinin cinsiyeti belli mi anne güzelleşirse erkek olcak derler anne çirkinleşirse kız olcak derler kendini nasıl hissediyorsun
çok geçmiş olsun canım. bence eğer varsa sıcak su torbası koy. ama karnından uzak olsun. malum birilerini rahatsız etmemek lazımaslında şöööyyyleee iyi bir masaj yapan olsa varyaaa ne iyi olur. oyyy anacum yaa.
aaa güzel annemizin dogum günüymüşş bugün rabbim her istedigini gerçek kılsın nice yıllara
nasıl mı hissediyorum.. kızamık çıkmıs gibi yüzüm gözüm.. bide üstüne burnum şişti..aynada kendime bakamıyorum.. cinsiyet belli değil henüz canım.. yorum bile yapmadı doktorumuz erken diye cumartesi inşallah belki belli olur.. ama ben hep kız istediğim hissettiğim için pek merak etmiyorum...
günaydın kızlar,
fatmacım nice senelere bebişle beraber inşallah.
ya ben çok yemeye başaldım 2 saatte bir karnım acıkıyo napcam böle bilmiyorum valla.bu arada bendede beyazlar çoğladı hamilelikten oldunu düşünmemiştim hiç 1-2 tane vardı önceden şimdi dolu
Benim de en büyük korkularımdan birisi çok kilo almak. Aslında göbeğimin büyük olmasından ziyade elimin, yüzümün şişmesinden korkuyorum. Aynaya çok bakmak istemiyorum şu sıralar.İleride ne yapacağım bilmiyorum ama evden dışarı çıkmam, misafir de kabul etmem herhalde çok şişersem. Ayy şöyle biblo gibi hamileler var, güzelliklerinden hiçbir şey kaybetmeyen, ne var onlardan oluversek? :97::97::97:
Bugün itibariyle ince belim ağrıyoo.. koltuğum batıyoo sanki bana arada kalkıncada popomun sol tarafı ağrıyoo..
Birde esprili hamile t-shirtlerinden almak isityorum giyeniniz alanınız var mı?? bakırköyde ebru hamile giyim varmış bir türlü gidemedim internettende sipariş vermek görmeden almak istemiyorum h&m den bir kaç parça bişey aldım ama yetmicek ..cicilerinizi nerelerden aldınız .. birde ben düz ayakkabı giyemem hiç dolgu topuk rahat bi ayakkabı almak istiyorum haftasonu alışveriş yapıcam inş..
nasıl mı hissediyorum.. kızamık çıkmıs gibi yüzüm gözüm.. bide üstüne burnum şişti..aynada kendime bakamıyorum.. cinsiyet belli değil henüz canım.. yorum bile yapmadı doktorumuz erken diye cumartesi inşallah belki belli olur.. ama ben hep kız istediğim hissettiğim için pek merak etmiyorum...
bol meyve ye yada elinin altında kuru üzüm bulundur. hem kan yapar hemde kendini avutursun. yoksa ii ce şişeriz. kamyon tekeri gibi oluruz hihihihih
Sağol canım. Dün eşim bebe yağıyla masaj yaptı. Havluyu ısıttık ütüde, o da biraz iyi geldi ama yine de ağrıyor hala. Akşam gelsin, biraz daha naz yapayım.
Benim de bir tane beyazım var. İnşallah hamilelikte çoğalmaz. Saçımı hiç boyatmadım, boyatmayı da düşünmüyorum. Çoğalırsa şimdiden ne yaparım bilemiyorum. Annemin çok geç beyazladı ki hala beyazladı bile denmez. İnşallah ona çekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?