- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.541
Benim de oyle bir odam var ve yatak ayni sekilde dusundum ben de ama goruntu olarak kotu durur diye kararsiz kaldim.soyle tam bir bebek odasi olmazmis gibi geliyor.Emzirmek icin rahat bir tekli koltuk mu koysam dedim sonra..hayırlısıyla kucagimiza alalim bebişlerimizi inşallah:)
sirlicim bebek 42. haftada doğdu..
o yüzden baya bi büyümüştü.. öyle tosunlar doğuyo tabi ama normal doğamıyo,
sezaryen oluyo genelde.. eskiden köy yerlerinde kaç kilo olduğunu bile bilmeden normal normal doğuruyolarmış.. şimdi doktorlar bu çocuğu doğuramazsın diye sezaryenle alıyolar..
şunu söyleyebilirim ama deneyimli bi anne sayılırım ben de ikinci çocuk olacağı için, kilosu fazla çocuğa bakmak çok rahat oluyo, zayıf çocuk biraz güçsüz oluyo bakmak da zorlaşıyo..
emzirmek için bebeği tutamıyosun bile doğru dürüst..........
o yüzden bebeğinizi iyi besleyin, kocaman kocaman bebek doğurun
en azından bi 3.00 kilo olmalı bence çocuk..
benim arkadaşım 2.100 kg. doğum yaptı ay çocuğu gördüm inanamadım bu biblo mu çocuk mu diyorum o kadar küçüktü ki...
o yüzden bebişlerimizi iyi besleyelim... doğumdan sonra zorlanmamak için..
çok sevindim cnm arkadaşım senin adına çok güzel bir duygu ama sana bişey diyim misenin bebişin hareketlerini bizimkide aynısını yaptı en son gittiğim de acaba cinsiyetleri aynı olmasın doktor korktu koluymuş meğersem ayy çok yaramaz bu dedi cnm benim eşininde bu duyguyu yaşamasına sevindim çok mutlusundur sen şimdi
tek kişilik baza kuzenimde vardı. bi beşik bi dolap aldı çok işine yaradı baza
bende açılan bi koltuk lamalıyım mesela
bebek odasından başka yatılacak yer yok bizim evde salon köşe ve deri çok rahatsız uyumak için
annem fln kalacağı zamanlarda yatacak yer olması şart
o nedenle bazanızı atmayın. Üzerine odanın konseptine uygun bi örtü diktirdim mi mis olur vallahi :)
tek kişilik baza kuzenimde vardı. bi beşik bi dolap aldı çok işine yaradı baza
bende açılan bi koltuk lamalıyım mesela
bebek odasından başka yatılacak yer yok bizim evde salon köşe ve deri çok rahatsız uyumak için
annem fln kalacağı zamanlarda yatacak yer olması şart
o nedenle bazanızı atmayın. Üzerine odanın konseptine uygun bi örtü diktirdim mi mis olur vallahi :)
günaydın....
Bugün benim doğumgünümmm..
günaydın....
iyiki doğdun fatma...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişinle sağlıklı,paralı bir yıl geçirmen dileğiyle nice mutlu yıllara tatlım...
Günaydın canım. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında bebişinle sağlıklı, mutlu, huzurlu olun inşallah.
günaydın....
Nice nice gzl mutlu (uykusuz, kusmuk kokan) senelere fatmacımm ..İyiki doğdunn..
günaydın....
doğum günün kutlu olsun fatmacım kaç oldun bakalım :)))
benimkide haftaya
mutlu yıllaaarr saanaaa, mutlu yıılllaar saanaaa, mutlu yıllar mutlu yıllar, mutlu yıl lar sanaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?