2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tek kişilik baza kuzenimde vardı. bi beşik bi dolap aldı çok işine yaradı baza
bende açılan bi koltuk lamalıyım mesela
bebek odasından başka yatılacak yer yok bizim evde salon köşe ve deri çok rahatsız uyumak için
annem fln kalacağı zamanlarda yatacak yer olması şart
o nedenle bazanızı atmayın. Üzerine odanın konseptine uygun bi örtü diktirdim mi mis olur vallahi :)

tecrubeli anne iste her seyin en iyisini bilir :)) evet yeni dogan bebisleri aslinda ben hic sevmem cok cirkin olurlar boyle kirmizi kirisik falan ama cok buyuk tosun olmasi da zor o zaman dikisler falan cok oluyor yine de doktoru dinlemek lazim ama bebislerimizin sagligi icin eminim biz anne adaylari 10 kilo bile dogururuz

tesekkurler canim, evet ya annem bana hep ah ederdi insallah kendin gibi cocugun olur diye cok yaramazdim iste gercek oluyor galiba anamin ahi tutuyor doktor bu sana baya cektiricek dedi bir yerde durmuyor surekli oynuyor esim de ben de cok mutluyum umarim hep boyle gider , cinsiyyetini gorsetseydi cok mutlu olurduk ama malesef huysuzum kapatmisdi saglikli olsunlar da oyle mutlu olamasi beni sevindiriyor

günaydıııın
dün ikili test snucumu öğrendim çok şükür temizmiş darısı sonuç bekleyenlerin başına
dünde dediğim gibi kızlar baza varsa carftye katılıyorum üstüne bi örtü bol yastık ama koltuk alacaksanız sakın tekli almayın ya çekyat yada yatılabilcek genişlikte olsun inanın çok avantajlı
bide mobilya almayı düşününler doğum sonrasını beklemeyin doğumdan hemen önce yerleştirmek çok zevkli

Bizim de deri köşemiz vardı. Hiç rahat edemedik. Daha evleneli 1 yıl olmadı koltuğumuzu değiştirdik. :) Tek kişilik bazam da çok işe yarıyor. Yatak başı deri kaplı. Şık duruyor. Odayı da zaten çok renkli yapmayı düşünmüyorum. Ona uygun bir örtüyle odayı şık ve kullanışlı hale getirebilirim diye düşünüyorum. Ay inşallah sağ salim o günleri görürüz de... :)

ben o ayrıntıyı şöyle düşündüm. bebek beşiklerinin altında cekilince yataga dönüşebilen mekanizmalar var.. görünce cok hosuma gitmişti.. büyüyebilen beşiğin tamamını kapsadıgı için 80*180 yatak oluveriyor.. hem oda daralmamıs oluyor hemde istenildiğinde misafir yatagına dönüşebiliyor.. tavsiye ederim.. hemde de beşiğe ait bişey oldugu için ekstra sadece yatak almıs oluyorsunuz içine..

günaydın teyzecikleri bizde bugün 2li test için doktora gitcez hemde bebişimide görcez kısmetse bize dua edin olurmu inşallah herşey yolunda gider...

bütün kasım ayı annelerine günaydın sağlıklı mutlu huzurlu bir gün geçirmenizi dilerrim allah bebişlerimizi ve bizleri korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…