- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.621
Kizlar ben Hic kilo alamadım karnımda Hic çıkmadı 13 . Cu haftamdayim hamilelikten supelenen arkadasada öncelikle idar testi yapmasını öneririm eğer Hamisse silikte olsa cift çizgi çıkar ben 6 gün geçince idrar testi yaptım sonra gidip kan verdim
tek kişilik baza kuzenimde vardı. bi beşik bi dolap aldı çok işine yaradı baza
bende açılan bi koltuk lamalıyım mesela
bebek odasından başka yatılacak yer yok bizim evde salon köşe ve deri çok rahatsız uyumak için
annem fln kalacağı zamanlarda yatacak yer olması şart
o nedenle bazanızı atmayın. Üzerine odanın konseptine uygun bi örtü diktirdim mi mis olur vallahi :)
benimde göğüs uclarımda bi hasasiyet var ucu çok acıo.hamile olunca uçlarında da hasasiyet oluormu??? yarın ilk işim idrar testi almak olucak:)))) eğer negatif çıkarsa bi hafta daha bekliyip öylemi yapim?
:))))) ya bende farkındayım hemen bu kadar çabuk hamile kalınmıyor artık eskidenmiş o evlendiğin gün hamile kalmak:))) heralde psikolojık yarın kesinlikle yapıcam. eğer varsa silikte olsa illaki çıkar yani dimi ona göre spor yapıcam sporuda şüpheli olduğu için karnıma bişi yapamıorum :)yürüyüşle yetiniorum:) ama olsada bebiş hayır demem yanePPP istemem yan cebime koy PPPPP
3 sene hamile kalmak için uğraşan bir kadın olarak bişy söyleyeyim mi , ama yanlış anlama, çünkü bu anlattığını ben en az 15-20 kez yaşadım, çocuk istiyorsan her adetin geciktiğinde bunları psikolojik olarak yaşıyorsun, ben defalarca mide bulantısı baş dönmesi bulantı tiksinti yaşayıp,testimi her geciktirdiğim gün bu psikolojik belirtilerden haz alıp, sonra test sonucu yıkım yaşardım. son 2 ay kullandığım bir ilaç yüzünden korunmamız gerekti,korunduk ama nasılsa hamile kalamıyorum rahatlığı da biraz gevşek davrandırttı bizi, sonra adetim gecikti ama hiç ihtimal vermiyordum,çünkü defalarca gün saymış ateş ölçmüş kürler yapmış vs sonuç alamamıştım, alışkanlık olmuş diye alıym bi test yapıym dedim, bi baktım çift çizgi, şok olmuştum. yani en garanti yap testini rahatla :)
ben genç kızken çocukları bebekleri pek sevmezdim, hep derdim ki '' ayy evlenince çocuk falan istemem'' . Büyük Allahım da bana bikaç sene arattırdı ağlattı bu şımarıklığıma ders olsun diye, şimdi kıymetini daha iyi bileceğim minik mucizemin :)
valla arkadaşlar erkek senesi galiba :) gözün aydın test sonucun için.benim 13.haftadayız söylemedi cinsiyetini 16-17.hafta da söyliycekmişkaç haftaydı senin bebiş
:))))) ya bende farkındayım hemen bu kadar çabuk hamile kalınmıyor artık eskidenmiş o evlendiğin gün hamile kalmak:))) heralde psikolojık yarın kesinlikle yapıcam. eğer varsa silikte olsa illaki çıkar yani dimi ona göre spor yapıcam sporuda şüpheli olduğu için karnıma bişi yapamıorum :)yürüyüşle yetiniorum:) ama olsada bebiş hayır demem yanePPP istemem yan cebime koy PPPPP
valla canım benım de eşim erkek istiyordu mutlu oldum onun istediği oldu diye herkes ne istiyorsa o olsunbenım tam bugün 12 hafta 6 gün ikili teste bakan doktora sorduk tam çıkarken o da bi bakalım dedi tekrar oturdu bacakları açık görünüyor dedi ve o söylerken ben de orda pipi gibi bişi gördüm o da hemen pipisi var erkek anlaşılan dedi darısı sizinkilere inşallah yani parmağını falan benzetmediysek erkek çok net gördüm aslında ama işte ben bile inanamadım 16 . haftada söylerim dicek sanmıştım umutsuzca sordum valla öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?