2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bi idrar testi al yap, bekleme boşa, o dediğin şeyler bende 7 haftada başladı, öğrendiğimde 5 haftalıktı, göğüs ağrısı dışında bişy yoktu

ben de 2 kilo verdim ilk 3 ayımda, kusmam da çok yoktu, ama bende tiroid var, ilacım hamile kalınca 2 katına çıktı, onunla alakalı sanırım, ama kilo verdiğim halde karnım çıktı

benimde göğüs uclarımda bi hasasiyet var ucu çok acıo.hamile olunca uçlarında da hasasiyet oluormu??? yarın ilk işim idrar testi almak olucak:)))) eğer negatif çıkarsa bi hafta daha bekliyip öylemi yapim?

tesekkurler crafty onerin icin.. aklima yatti simdi biraz.. o zaman sifonyer almicaz.Sifonyere yer kalmıyor cunku oda kucuk. onsuz da olur degilmi?

benimde göğüs uclarımda bi hasasiyet var ucu çok acıo.hamile olunca uçlarında da hasasiyet oluormu??? yarın ilk işim idrar testi almak olucak:)))) eğer negatif çıkarsa bi hafta daha bekliyip öylemi yapim?

3 sene hamile kalmak için uğraşan bir kadın olarak bişy söyleyeyim mi , ama yanlış anlama, çünkü bu anlattığını ben en az 15-20 kez yaşadım, çocuk istiyorsan her adetin geciktiğinde bunları psikolojik olarak yaşıyorsun, ben defalarca mide bulantısı baş dönmesi bulantı tiksinti yaşayıp,testimi her geciktirdiğim gün bu psikolojik belirtilerden haz alıp, sonra test sonucu yıkım yaşardım. son 2 ay kullandığım bir ilaç yüzünden korunmamız gerekti,korunduk ama nasılsa hamile kalamıyorum rahatlığı da biraz gevşek davrandırttı bizi, sonra adetim gecikti ama hiç ihtimal vermiyordum,çünkü defalarca gün saymış ateş ölçmüş kürler yapmış vs sonuç alamamıştım, alışkanlık olmuş diye alıym bi test yapıym dedim, bi baktım çift çizgi, şok olmuştum. yani en garanti yap testini rahatla :)

:))))) ya bende farkındayım hemen bu kadar çabuk hamile kalınmıyor artık eskidenmiş o evlendiğin gün hamile kalmak:))) heralde psikolojık yarın kesinlikle yapıcam. eğer varsa silikte olsa illaki çıkar yani dimi ona göre spor yapıcam sporuda şüpheli olduğu için karnıma bişi yapamıorum :)yürüyüşle yetiniorum:) ama olsada bebiş hayır demem yanePPP istemem yan cebime koyPPPPP

vücudun öyle bir doğası varki henüz anne hamile olduğunu öğrenmediği kadar bebeği küçükken, yani daha hücreler yeni bölünüyorken ister mekik çek ister alkol al, hap iç, bişy olmuyor, ben dediğim gibi ihtimal vermediğim için hamile kaldığım ay bilmeden eşimin bir iş toplantısı için otelde bir haftasonu geçirmiştik ve ben alkolün küpüne düşmüştüm :) meğer hamileymişim, ama o erken dönemde bişy olmazmış. inşlh Allah senin için en hayırlı zamanda kısmet eder canım,dua edicem senin için, çok istiyorsun belli :)

Canım benim yaşadıklarımda seninkinden farkli sayılmaz aslında bende 8 ay boyunca adetim gecikince hemen hamilemiyim diye test yapardım ama sonuc hüsran olurdu ne zaman ki hamile kalamıyorum diye rahat davrandım o zaman o ay hamile kaldım bende yine negatiftir diye test Hic umursamamistim o ay nefer hamileymisim ilk kalp atışlarını duydugum zaman mutluluktan ağlamıştım o anI Hic unutmam allahım bu duygulardan kimseyi mahrum bırakmasın

ben genç kızken çocukları bebekleri pek sevmezdim, hep derdim ki '' ayy evlenince çocuk falan istemem'' . Büyük Allahım da bana bikaç sene arattırdı ağlattı bu şımarıklığıma ders olsun diye, şimdi kıymetini daha iyi bileceğim minik mucizemin :)

Kızlar Nazan Öncel'in Bunu Bir Ben Bilirim şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. Ninni gibi. Bebeğimin de hoşuna gideceğini düşünüyorum. Ara sıra dinliyoruz biz. :)

kızlar ben de size nil gun adlı nlp uzmanının "saglıklı hamilelik ve kolay dogum" cd sini siddetle tavsiye ediyorum.. ben sık sık dinliyorummm

Ben cocukları hep cok sevmisimdir Allah'a hep dua ettim hayırlı evlat versin diye ama bazende büyük konuşmamak gerekiyor allahin gucune gidebilir asla cocuk istemiyorum diyen bence yalan söylemiş olur çünkü herkes kendi canından kendi kanından bir can ister

bugün doktora gittik bebişimi gördümmm ah annesinin yaramazı doktor yarım saat ensesini ölçmek için uğraştı hiç durmuyor ya eyvah hayırlısıyla dünyaya gelince yandık Sirlii benim bebişde ilk bakıldığında bağdaş kurmuş oturuyordu görünce gülesim geldi cinsiyeti belli olmadı ya göstermedi birtürlü rahat durmuyor kalbini bile dinletmedi doğru dürüs ah aşkım benim ense kalınlığı burun kemiği omurgası normal iyi çıkınca kan testini yaptırmayı gerek görmedi doktor isterseniz yapalım ama hiçbir risk gözükmüyor dedi bizde sorunlu olsada aldırmayız zaten demiştik o yüzden doktor kendinize sıkıntı yapmaya hiç gerek yok deddi. GÖRELİM MEVLAM NE EYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER

valla arkadaşlar erkek senesi galiba :) gözün aydın test sonucun için.benim 13.haftadayız söylemedi cinsiyetini 16-17.hafta da söyliycekmişkaç haftaydı senin bebiş

valla canım benım de eşim erkek istiyordu mutlu oldum onun istediği oldu diye herkes ne istiyorsa o olsun benım tam bugün 12 hafta 6 gün ikili teste bakan doktora sorduk tam çıkarken o da bi bakalım dedi tekrar oturdu bacakları açık görünüyor dedi ve o söylerken ben de orda pipi gibi bişi gördüm o da hemen pipisi var erkek anlaşılan dedi darısı sizinkilere inşallah yani parmağını falan benzetmediysek erkek çok net gördüm aslında ama işte ben bile inanamadım 16 . haftada söylerim dicek sanmıştım umutsuzca sordum valla öğrendim

Canım ben adetimden 2 gün geçmişti yaptım silik çıktı 3 gün sonra mı neydi tekrar yaptım tam çıktı ama sabah ilk idrarınla yapman gerekiyo daha yeni olduğundan çıkması için hayırlısı olsun senin için

fatma dogum gunun kutlu olsun cnım

bızım evımız 3+1 ..

cocuk odamız kıler gıbı kullanılıyor ..bız oturma odasında oturuyoruz yazları salona gecıyoruz..

bı kose takımı bı tv unıtesı bı de ıkeadan aldıgımız ıkı kkısılık kucuk kanepemız var oda tıkış tıkış ..

mobılyalı bı oda ıstemıyorum bebegım ıcın ..

yatak odamda soguk oluyor kısları hem de bebegın yatagını koyacak yer yok

cocuk odası da soguk oluyor

aklımda bı dolap bı park yatak bı de bazalı yatak alıp orayı dosemek vardı ama sogugu ne yapacagız.

sanırım oturma odasında degısıklı yapıp burayı kullanacagız mısafır gelınce de salona gececegız

kısın salonda cok soguk oluyor ama klıma ıle ısınacagız artık..

sımdıden dusunuyorum ne yapıcaz dıye..

ammen de bugun soylendı durdu bu köse takımı bır suru yer kaplıyor baska yere koyun vs
ıkı cekyat alın dıyor

oysa o koltugu esım yaptı nasıl atarım yazık gunah..

hem kendı arsamıza evımızı yapma hayalımız var 3 yıla yaparız gıbı gelıyor o yuzden cok almak ıstemıyorum o zaman döşeyecegız gonlumuze gore..

cok kararsız kaldım

erkekler daha çabuk belli oluyor heralde bende 12+6 yım bizim hiç belli olmadı gözükmedi birşey birdahaki aya kaldı umutlar kızım mı olacak acaba hayırlı olsun oğlun canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin :81:

müzik dinletme için erken değil mi kızlar.. ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde eşimle klasik müzik cdsi aldık.. ilk o gün dinledik ve dinlerken ben uyuyakaldım.. dedim tamamdır bu işe yarar.. bebeişimde inşallah uyur bu şekilde, ama 6. ayda baslanıyor değilmi.. ancak o zaman duyabiliyorlar.. yoksa daha mı erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…