- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.561
günaydın teyzecikleri bizde bugün 2li test için doktora gitcez hemde bebişimide görcez kısmetse bize dua edin olurmu inşallah herşey yolunda gider...
günaydın....
Bugün benim doğumgünümmm..
teşekkür ederim canımm 30 bitti şaka maka.. sen de mi boğasın yoksa :)
Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle, sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu, sağlıklı yılların olsun inşallah...
Herkese merhaba.. Bebek odalarına geçilmiş :) Ben de oda konusunda beyazcıyım. pastel tonları seviyorum. Direk pembe ya da mavi bir oda düşünmüyorum. Kısmet olursa beyaz ağırlıklı pastel tonlarda bir bebek odası beğendim Çilek'in internet sitesinde ama yakından görmedim henüz, sadece fikir. Erken de zaten... Sadece bir hevesle bakıyor insan tabi.. Resim eklemeyi denedim bilmiyorum olduysa. Eki Görüntüle 193576 Hepsi çok güzeller odaların, inşallah içinde misler gibi uyutmak, büyütmek nasip olur sağlıkla, mutlulukla...
Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle, sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu, sağlıklı yılların olsun inşallah...
Herkese merhaba.. Bebek odalarına geçilmiş :) Ben de oda konusunda beyazcıyım. pastel tonları seviyorum. Direk pembe ya da mavi bir oda düşünmüyorum. Kısmet olursa beyaz ağırlıklı pastel tonlarda bir bebek odası beğendim Çilek'in internet sitesinde ama yakından görmedim henüz, sadece fikir. Erken de zaten... Sadece bir hevesle bakıyor insan tabi.. Resim eklemeyi denedim bilmiyorum olduysa. Eki Görüntüle 193576 Hepsi çok güzeller odaların, inşallah içinde misler gibi uyutmak, büyütmek nasip olur sağlıkla, mutlulukla...
günaydın....
Kızlar ben de bebek odalarına bakıyordum internetten. Bebego diye bir marka var. İncelediniz mi hiç? Beşiğin yanında gardrop var. Odası küçük olanlar için ideal gibi gözüküyor. Ama tabi çok alternatifi yok. Birkaç model koymuşlar. Kullanışlı olur mu emin değilim ama benim dikkatimi çekti.
arkadaşlar bugün 2li test için gitcem saat 2de tsh için ilaç kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum tahlil oluyormuş herhalde ilaçları yutuptamı gideyim sizce karar veremedim..
canım çok güzel ama gardrop yeterli gelir mi acaba. eğer banim baaktığımsa küçük gibi
günaydın....
Farketmiyor diye biliyorum canım. Ben de troid ilacı kullanıyorum, sabah normal ilaçlarımı alıp gitmiştim. Hoş benim ikilide kan değerlerim pek iyi çıkmadı ama alakası olduğunu sanmıyorum, keşke ondan olsa..
Çok kafana takılırsa alma diyeceğim ama sabah aç karnın alınması gerekiyor o ilacın da. Ya da telefon açıp sorabilirsin emin olayım dersen..
Evet maalesef çok fazla model koymamışlar. Bu kadarsa modeller çok az. Yeri dar olanlar için ideal gibi gözüküyor. Bizim odamız da çok büyük değil ve ben de sadece beşik ve dolap alabilirim. Acaba böyle bitişik olanları mı düşünsem diyorum. Ama bana da dolapları yetmez gibi geldi.
birde şu var, eğer yatak odanın gardropbu büyükse yeterli gelir bence. eşyaların bir kısmını kendi gardrobuna koyabilirsin. öneri sadece
biz harbi yaşlanmışız bedün saçlarıma bakıyorum nerdeyse yarı yarıya beyazlamış. hamilelikte dahada artmış.
ay dimi.. ben söylüyorum eşime yokya aynıydı hep diyor.. bu arada ben hic saclarımı boyatmadım hayatımda...ama beyazlar gözüme gözüme girmeye basladı..
bide gecen gün crafty burnum büyüdü dedi.. bende olurmu erken demiştim.. bu sabah itibariyle benimde kocaman bir burnum var.. ya aksam yediğim çekirdekten yüzüm şişti.. yada ben çirkinleşme yolunda kosar adım ilerliyorum.. bebeişim birazcık anneye de bırak güzellikten değil mi:)
ay dimi.. ben söylüyorum eşime yokya aynıydı hep diyor.. bu arada ben hic saclarımı boyatmadım hayatımda...ama beyazlar gözüme gözüme girmeye basladı..
bide gecen gün crafty burnum büyüdü dedi.. bende olurmu erken demiştim.. bu sabah itibariyle benimde kocaman bir burnum var.. ya aksam yediğim çekirdekten yüzüm şişti.. yada ben çirkinleşme yolunda kosar adım ilerliyorum.. bebeişim birazcık anneye de bırak güzellikten değil mi:)
Bizim odaya zor sığıyoruz biz.Bebeğin dolabına kendi eşyalarımı koymaktan korkarım. Annesi gibi olursa bir sürü ıvır zıvırı olur bebeğin de. :) Tavana asma dolap filan mı yaptırsak ne? :) Ay o zaman sağlıkla bir gelsin de hayırlısıyla, bunların hayalini kurmak bile güzel değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?