2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın teyzecikleri bizde bugün 2li test için doktora gitcez hemde bebişimide görcez kısmetse bize dua edin olurmu inşallah herşey yolunda gider...

HADİ HAYIRLISI BENDE DÜN GİTTİM GÖRDÜM BEBİŞİMİ. normal ultrasonda konuşmadan bakınca hareketlerini görebiliyon. Ayyy çok güzeldi. benimkinde tepetaklak duruyodu. aynen hareket şu
böcüğüm benim çok tatluydı. inş. sende görürsün hareketlerini. insanın gözünün önünden g,tm,yo yaa

günaydın....

Bugün benim doğumgünümmm..

Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle, sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu, sağlıklı yılların olsun inşallah...

Herkese merhaba.. Bebek odalarına geçilmiş :) Ben de oda konusunda beyazcıyım. pastel tonları seviyorum. Direk pembe ya da mavi bir oda düşünmüyorum. Kısmet olursa beyaz ağırlıklı pastel tonlarda bir bebek odası beğendim Çilek'in internet sitesinde ama yakından görmedim henüz, sadece fikir. Erken de zaten... Sadece bir hevesle bakıyor insan tabi.. Resim eklemeyi denedim bilmiyorum olduysa. Hepsi çok güzeller odaların, inşallah içinde misler gibi uyutmak, büyütmek nasip olur sağlıkla, mutlulukla...

arkadaşlar bugün 2li test için gitcem saat 2de tsh için ilaç kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum tahlil oluyormuş herhalde ilaçları yutuptamı gideyim sizce karar veremedim..

Çok hoşmuş canım. ben sadece beşik almayı düşünüyorum. çünkü daha öncesinde aldığım gardrop ve baza var extra masrafa gerek yok diye düşünüyorum.

rengi çok güzel canım bende beyaz beşik ve dolap düşünüyorum hem odayı da açar çok hoş durur

Kızlar ben de bebek odalarına bakıyordum internetten. Bebego diye bir marka var. İncelediniz mi hiç? Beşiğin yanında gardrop var. Odası küçük olanlar için ideal gibi gözüküyor. Ama tabi çok alternatifi yok. Birkaç model koymuşlar. Kullanışlı olur mu emin değilim ama benim dikkatimi çekti.

canım çok güzel ama gardrop yeterli gelir mi acaba. eğer banim baaktığımsa küçük gibi

arkadaşlar bugün 2li test için gitcem saat 2de tsh için ilaç kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum tahlil oluyormuş herhalde ilaçları yutuptamı gideyim sizce karar veremedim..

Farketmiyor diye biliyorum canım. Ben de troid ilacı kullanıyorum, sabah normal ilaçlarımı alıp gitmiştim. Hoş benim ikilide kan değerlerim pek iyi çıkmadı ama alakası olduğunu sanmıyorum, keşke ondan olsa..
Çok kafana takılırsa alma diyeceğim ama sabah aç karnın alınması gerekiyor o ilacın da. Ya da telefon açıp sorabilirsin emin olayım dersen..

canım çok güzel ama gardrop yeterli gelir mi acaba. eğer banim baaktığımsa küçük gibi

Evet maalesef çok fazla model koymamışlar. Bu kadarsa modeller çok az. Yeri dar olanlar için ideal gibi gözüküyor. Bizim odamız da çok büyük değil ve ben de sadece beşik ve dolap alabilirim. Acaba böyle bitişik olanları mı düşünsem diyorum. Ama bana da dolapları yetmez gibi geldi.

çok teşkkür ederim canım olmadı doktora söylerim içtim diye...duyduğuma göre bu testleri pek ciddiye almayın diyorlar doğruluk yüzdesi düşükmüş kafana takma sende olur mu inşallah sağlıklı bebeklerimiz...

birde şu var, eğer yatak odanın gardropbu büyükse yeterli gelir bence. eşyaların bir kısmını kendi gardrobuna koyabilirsin. öneri sadece

birde şu var, eğer yatak odanın gardropbu büyükse yeterli gelir bence. eşyaların bir kısmını kendi gardrobuna koyabilirsin. öneri sadece

Bizim odaya zor sığıyoruz biz. Bebeğin dolabına kendi eşyalarımı koymaktan korkarım. Annesi gibi olursa bir sürü ıvır zıvırı olur bebeğin de. :) Tavana asma dolap filan mı yaptırsak ne? :) Ay o zaman sağlıkla bir gelsin de hayırlısıyla, bunların hayalini kurmak bile güzel değil mi?

biz harbi yaşlanmışız be dün saçlarıma bakıyorum nerdeyse yarı yarıya beyazlamış. hamilelikte dahada artmış.

ay dimi.. ben söylüyorum eşime yokya aynıydı hep diyor.. bu arada ben hic saclarımı boyatmadım hayatımda...ama beyazlar gözüme gözüme girmeye basladı..

bide gecen gün crafty burnum büyüdü dedi.. bende olurmu erken demiştim.. bu sabah itibariyle benimde kocaman bir burnum var.. ya aksam yediğim çekirdekten yüzüm şişti.. yada ben çirkinleşme yolunda kosar adım ilerliyorum.. bebeişim birazcık anneye de bırak güzellikten değil mi:)

canım senin bebişinin cinsiyeti belli mi anne güzelleşirse erkek olcak derler anne çirkinleşirse kız olcak derler kendini nasıl hissediyorsun

Benim de en büyük korkularımdan birisi çok kilo almak. Aslında göbeğimin büyük olmasından ziyade elimin, yüzümün şişmesinden korkuyorum. Aynaya çok bakmak istemiyorum şu sıralar. İleride ne yapacağım bilmiyorum ama evden dışarı çıkmam, misafir de kabul etmem herhalde çok şişersem. Ayy şöyle biblo gibi hamileler var, güzelliklerinden hiçbir şey kaybetmeyen, ne var onlardan oluversek? :97::97::97:

kesinlikle çok hoş oluyo. anacum kızıyo bazen kafanı başka şeylerede çalıştır diye :)) sürekli bebişi düşünüyormuşum. e ne yapayım aklımdan çıkmıyo ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…