2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydın kızlarr... dun ıyıydm ne guzel kendı kendıme nazar degdrdm heralde.. rahımımde kasılmalar ve sancı vr bıcak batması gıbı bırde belım cok agrıyor heleki sol kalcamn ustudelırıcem yuruyemıyormm ılk 3 ay dusuk tehlıkesnden yattm smdı de bu yuzden kalkamıyorm daha hıc bısey anlamadm hamılelıgımden.. bırde dunden berı kabızım dr um duphalac dıye bı surup verdı mecbur kalmadkca içme dedı szce bu rahm sancısını kabzlıgım yaparmı?

günaydın....

Bugün benim doğumgünümmm..
fatma'cigim dogumgunun kutlu olsunnn nice mutlu ailenle ve bebisinle guzel yılların olsunnn

senin kızın olacak galibaa

bu arada ben dun saclarımı nihayet hallettim sekerler.. doktorumdan izin aldım ve dibine degdirmeden roflemi yaptırdım.. azıcık da kestirdim o hurafelere inanmıyorum.. inanın insana bir guven duygusu geri geliyor nasıl rahatlıyorsunuz anlatamam..
ohh be dunya varmısss

canım ben lcw den aldım, baby loading li olandan, bebek ayak izleri olandan, bir tane de yumurtalı coming soon olanından aldım ortalama fiyatlar 17 lira..

ya kızlar cok utanıyorum bunu soylemeye ama ben bu aralar buyuk tuvaletimi yaparken cok ıkınıyorum ve cok korkuyorummm hemen milyon tane dua ediyorum angelsounds la bebeismi dinliyorum.. ne olur icimi rahatlatın artık bu saatten sonra ıkınma zararlı degildir di mi??
doktor bana da duphalac verdi de ben kullanamıyorum cok igrenc tadı meyve suyuna karıstıyorum bir de duphalac ben de once cok gaz sancısı yapıyor.. ayrıca alısmak da istemiyorum.. cıldıracagımm

Selam kızlaaaar:) Ne zamandır uğrayamadım nasıl gidiyor' Bebişler büyüdü mü, göbüşler çıktı mı, bulantılar azaldı mı? Benim bulantılarım en azından kontrol altında şimdi. Bi hayli azaldı. Ya bi de bişey sorucam. Sizin ikili test sonuçlarınız kaç günde çıktı? Benim yarın bir hafta olacak. Bir hafta içinde veririz demişlerdi, daha gelmedi. Bir tek ense kalınlığının normal sınırlarda olduğunu biliyorum. Stres yaptım valla. Ya bir de bulantı falan oldu ama bir tek yemek yerken bulantım geçtiğinden ben fzla yedim galiba, şimdiden 3 kilo almışım Gözüm korktu kendimden. Gerçi şimdi yemem düzene girdi, iki haftadır kilo almıyorum hiç ama zaten ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığından onun kilosu kalmıştı. Bir de bu eklenince 62 oldum ben Boy da çok uzun değil, 1,68. Vallahi vitrinlere bakamıyorum. Hayatımda hiç olmadığım kilodayım, daha önce en fazla 52-53 olurdum. Bebiş için değer tabi de... Neyse ben şu sıpayı bi göreyim 2 hafta sonra, düzelirim yine Sizde nasıl kilo durumları?

Benim eşim sağolsun her akşam sırtımı kaşıyor. Bazen ayak masajı istiyorum, hemen yapıyor. Su istiyorum, getiriyor. Uyurken çok yaklaşmıyor, bebeğe zarar vermemek için, ama eliyle yokluyor, sürekli göbişimde eli. Çok şükür nazımı çekiyor. Zaten ailelerimizden uzağız. Çekiversin o kadarcık nazı.

Kabızlık çekenler bol bol su için. Meyve marmelatınız varsa sabahları yiyin. Ben erik marmelatı yiyordum sabahları öyle bir rahatsızlığım olduğu zaman. Çok şükür bayadır yok. Yoğurt yememi tavsiye etti doktorum. Kuru kayısı ve su çok işe yarıyor. Katı şeylerden uzak durun. Kabızlığın devamında normal doğum yapan bir tanıdığımın çok afedersiniz bağırsaklarının bir kısmı dışarı çıkmıştı. Kızcağız oturamamıştı bir süre. Çok sancısı olmuştu. Çok dikkat edin. Normal doğumla ıkınırken daha da kötü oluyor çünkü.

bugün ikili test yaptırdık değeri çok düşük çıktı diğer testleri yaptırmıcaz çok şükür sağlıklı bebişimiz yani bi de cinsiyetini sorduk pipisi görünüyor erkek dedi... tabi sonradan o gördüğü şey başka bişi çıkmazsaaa erkeeeekkk...

canım geçmiş olsun benimde sancılarım oluyor kabızsan eğer muz yeme daha çok kabızlık yapar diye biliyorum

günaydın....

Bugün benim doğumgünümmm..
dogum gunun kutlu olsun canim bebegin esin ve sen hep mutlu olun saglikli huzrlu yuvaniz olsun
ha ha Maşallah. Allah bozmasın. ne güzel. benim eşim bebeğe bişe olur diye sırtımı bile kaşımıyo. zorla kaşıtmıştım geçen

bi tanede ben var o kocadan. gecen gun dis agrisi cekti kac gun opusmedik bile bebege mikrop falan kacar enfeksion olurmus

merhabalar. ben bu ayın 5 inde adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün geçti. hamilelik için idrar testini nezaman yapmalıyım???daha erkenmi negatif çıkar die korkuorum bide hiç bi belirti yok adet olmamam dışında????? normal mi ne zaman başlar bulantı felan internetten hseapladım normalde eğer hamileysem 4 hafta 7 günlük hamile çıkıorum en son 7 nisan da adet olmuştum. ne zaman idrar testi yapim? 3 ay oldu doğum kontrol hapı bırakalı bu kadar çabuk hamile kalınabilirmi???? bide çok tuvalete çıkmaya başladım sistit oldum galiba bütün hamileler genelde olurmuş doğrumu???

merhaba cnm ben adetime 5 gün vardı kan testi yaptırdım.hamiş olduğum çıktı.sende hamişsen kan testinde kesin sonuç veriyo ortaya çıkar.kanı veriyosun aynı gün alıyosn sonucu.inşallah hamişsndir

cnm gittiğin hastanede lavabotuar varsa hemen sonucu alıyosun ben pazartesi kan verdim çarşamba sonucu aldım.kanını başka yere gönderiyorlarsa sonuçlar gecikebiliyor.

valla arkadaşlar erkek senesi galiba :) gözün aydın test sonucun için.benim 13.haftadayız söylemedi cinsiyetini 16-17.hafta da söyliycekmişkaç haftaydı senin bebiş

selam kızlarrr, bende uğrayamadım bikaç gündür, göbüşler çıkmaya başladı yaaaa :) şirin olduk ama dimi, ben esprili t-shirtlerden giyiyorum, şişman sanmasınlar diye :) :)

peki hiç bi belirti yok merak ediyorum normal mi belirtiler ne zmaan başlar:))) ama dün parfumden midem bulandı hafif de psikolojık olduğunu düşünüyorum :))) bulanmasını istiyorum yaa hemen etkilendimbi tek çok tuvalete çıkmaya başladım öle bi belirti var

test yaptın mı, hamile misin?

yok test yapmaya korkuorum ya negatif çıkarsa diye? en güvenilir sonuçu almam için nezaman yapim testi? evde? mesela yarın yapsam sonuç çıkarmı? internetten baktım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlükmüş.bide bugun yeni midemde yanma başladı...

Kizlar ben Hic kilo alamadım karnımda Hic çıkmadı 13 . Cu haftamdayim hamilelikten supelenen arkadasada öncelikle idar testi yapmasını öneririm eğer Hamisse silikte olsa cift çizgi çıkar ben 6 gün geçince idrar testi yaptım sonra gidip kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…