- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.181
zeytine de dokunamaz oldum. bebede iz çıkar diyorlar. hep eşim yıkıyor ben yiyorum şimdide yalnızım evde. gidip patatesi koyayım gerçekten :) böyle yazıyosunuz çok üzülüyorum benim hiç öyle aman aman bulantım olmadı, tiksinme, öğürme bikaç kusma o kadar.
Ne diyorsun benimki de sadece bulantıydı kusma 4 kez oldu. hurafelere inanma 11 yaşındaki kızımda hiç iz yok. Herşeyi ellemiştim Annemin teyzesi Cumhuriyet Ebelerinden 80 küsür yaşında o bile hurafe diyor
hım evet doğru ya, unutmuşum birden.canım ben kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ya dr um riske etmez normal doğumla ondan dedim
canım banada annem ellerini bir yere sürme diyor ama senin dediğin gibi değil zeytini yıka yıkadıktan sonra ellerini sabunla eğer zeytini yıkadıktan sonra bir yerini ellersen olurmuş elini sabunlarsan olmaz..mesela erik yerken bir yerini elledin orada çıkar elini yıkarsan çıkmaz.
a senin ikinci mi? maşallah diğeri de baya büyükmüş. bunun cinsiyeti belli mi?
Kızım genç kız oldu ama kavgasız günümüz yok. Bulantılarımın sebebi de hep onla yaptığım tartışmalar. Kızıma gebeyken çok küçüktüm ve şimdi ona gebe kaldığım zamanla ilgili bişeycik hatırlamıyorum ikinci olması sadece göbeğim bu sefer erken belli oldu (iki haftadır oda dar giyersem) o kadar. Kıpırtıları hissetmem bile 3-4 gün önce oldu. Yani benimde ilk gebelerden farkım yok...
Ben devlet hastanesine gidiyorum o yüzden cinsiyet belli değil.
Allah ikisinide sana bağışlasın. ne güzel kıpraşmış bende istiyorum yaa, elimi hep karnıma koyuyorum ama cıks. kaç yaşındasın şuan?
Saol canım hepimizinkini korusun. 32 yaşındayım ve elini karnına koymanla ilgisi yok. İçinde bi kuş veya kelebek çırpınacak o işte dışardan anlamazsın içerden hissedicen.
ay çok saolun kızlar yaaaa...
babası biraz üzüldü tabi, her erkek oğlu olsun istiyo bu türkiyenin gerçeği..
bi de bir ailenin bir oğlu.. ailesinin de kendisinden erkek beklentisi vardı..
ama napıyım şans işi bu iş..zaten süpriz bir bebekti..
ben de tek kızım, hep bi kız kardeşim olsun istemiştim, Allah bana iki kız nasip etti..
ne diyelim artık..
kızlar kulübü kurcam yakında
hepinizi öptüm bebişler.. sağlıklı bebişler nasip olur hepimize işalla..
canım ben kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ya dr um riske etmez normal doğumla ondan dedim
Ben nette abuk sabuk şeyler incelerim çıkar gezerim Sanmaki tek mutsuz ve bunalım takılan sensin sen en azından mutsuzluk hali yaşıyorsun bende öfke nöbetleri oluyorKızlar çok canım sıkılıyor. Bugün herkesi aradım. Saatlerce telefonda konuştum. Tabi telefonu uzakta tutuyorum, hoparlörle konuşuyorum. Sıkıntıdan patladım resmen. Niyeyse böyle bir depresif moddayım. Hava da güzel aslında. Bu havalarda ben sebepsiz mutlu olurum. Bugün sebepsiz mutsuzum. Bebeğimin odasını düşünüyorum. Karar veremiyorum. Sonra da bir doğsun hele o zaman düşünürsün diyorum. Kendime kızıyorum, erkenden bunları dert ettiğim için. Kız mı, erkek mi onu merak ediyorum. Ya keşke örgü bilseydim. Şuan patik, yelek, battaniye filan örerdim. Beyaz ya da hem kıza hem erkeğe uygun bir renkten bir şeyler örerdim. Kendimi oyalardım. Ay çok canım cıkılıyor böyle. Örgü kurslarına mı gitsem acaba? Sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ben çalışan bir bayanım ama her gün gitmiyorum okula, dersim yok mesela bugün. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Ev hanımları nasıl vakit geçiriyorsunuz? Bir fikir verin lütfen, çatlayacağım sıkıntıdan.
Ben nette abuk sabuk şeyler incelerim çıkar gezerim Sanmaki tek mutsuz ve bunalım takılan sensin sen en azından mutsuzluk hali yaşıyorsun bende öfke nöbetleri oluyor
Örgüye gelince ben 30 yaşından sonra öğrendim çok basit nette videolar var orda herşeyi öğretiyorlar. İpi aldığın yer bile gösteriyor. Öğretmen olduğuna göre algılamanda normalin üstündedir. Güzel olmak zorunda değil amaç sıkıntı gidermek
hım evet doğru ya, unutmuşum birden.
amanınn bide erik mi çıktı, ben eriği avuç avuç yedim hiç dikkat etmedim inşallah bişey olmaz. elde sorun olmuyor yani, anladım..
bende iğne oluyorum.sulandırıcı iğne kullananlar sezaryen mi oluyor?
canım geneli sezeryan oluo normal doğuranda var tabi ama benim dr sezaryan yapıomuş sanırım ondan dedim benim kesin sezaryan olucak die ama yinede belli olmaz tabi bana kalsa ben normal isterim
Eşim de dedi çık, gez diye ama bu halde insanın canı çıkmak da istemiyor. Hem sıkılıyorsun hem hiçbir şey yapmak istemiyorsun. Çok sıkıcı bir duygu durumu.Bazen bu sıkıntı hali uzarsa oturup ağlıyorum. Aklıma bir sürü olumsuz şey getiriyorum, zaten o bana şöyle demişti, bu bana böyle yapmıştı, amma ezik moda giriyorum. Ayy çok sıkıldım bu halimden ama hamileliğin etkisi mi acaba bu durum?
Videoları inceleyeyim ben. Örgü örmek sanki iyi gelecek gibime geliyor. Bir nevi hamile terapisi gibi.Teşekkür ederim tavsiyen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?